4724
  • Skynet
    De...:)
    Ez a tanmese a fejlesztői x360 változatról több sebből vérzik,ugyan ezt kapja mindenki,patchelve.:)
    Működik minden sehol a bugok, a multi is tökéletes.
  • Malakai
    Mindegyik "jó verzió"!
    Csak steam-re került ki nem végleges, de már azt is frissítették, bárhol veszed, nem fogsz korábbi buildet kapni mostmár!
  • Fpocok
    Nem.
  • Skynet
    Semmi baja a törtnek a patch óta, ugyan ezt kapják az eusok.:)
  • KranaZoli #1302
    Engem az érdekel, hogy amik a banner alatt vannak, azok most milyen verziók is?! (szar; vagy jó verziók)

Ill. a mentési rendszer a nem warez példányban?!
  • wedge31
    A steames is rossz volt a dobozost ez nem érinti.
  • Fpocok
    Attól is függ, hogy hol lakik az ember. Lehet valaki olyan helyen, ahol csak péntekre ér oda a cucc.
  • KranaZoli #1297
    2x-esnél több AA FullHD-nél felesleges. Az már eltünteti a recéket.

Más: Fijjugok vki írja már le, hogy milyen mentési rendszer is van a játékban?!

Ill. most mi ez a rossz verzió, ... ?!

(egyelőre lekapok egy reloaded verziót, mert már annyi rosszat olvastam csak itt erről a játékról, hogy nagyon meginogtam abban, hogy mi a pöcsöm is van már)

Ill. most megrendelném és akkor lehet kapok valóban egy rossz verziót, vagy mi a tököm?!

(bocsi a warez sorért, csak ennyit akartam vele ide "szemetelni")
  • Prince23
    Csak a pénteki napot hagytad bepipálva?

mer nekem csüt-re ígérték. (email)
  • Maxtreme
    aham. De van oylan is aminek még a 4xaa sem elég mert oylan recés mint a szar :D (pl test drive unlimited 2)

ps: Most hívott engem is a cdg. :) Pénteken hozzák.
  • MerlinW
    Az AA lehet felesleges. Mondjuk én sosem használtam, mert nem zavartak a racék. Ettől függetlenül 1980p-ben is látszódhatnak recék bizonyos játékokban, vagyis akinek zavarja a szemét, annak nem árt 2-4x AA HD-ben sem.

VSync. nem felbontás kérdése, hanem a játékmotor kivitelezéséé. Felbontástól független hogy van-e tearing vagy nincs. Ha van és zavaró, akkor kell VSync. Engem a kicsi is zavar, én többnyire be szoktam kapcsolni. 60fps pedig mindenre elég.

Anizo: a textúrák felszínére hat, nem a "széleire".
  • Ryder62
    "Az AA szükségletét meg a játék válogatja."

Pontosan. Van olyan játék ami AA nélkül olyan mint más játék AA-val.
  • Prince23
    Ügyesek a CDG srácai, már jött a csomagindítási levél :D Holnap kapom meg :D szal éjfél körül megy az activation ezerrel :D
  • Prince23
  • Maxtreme
    a mondta első fele meg baromság. A Vsyncnek meg a fullhdnak mi köze 1máshoz? :)))
    Az AA szükségletét meg a játék válogatja.
  • Fpocok
    Most hívtak a GS rendelés miatt. Pénteken jön.
  • Maxtreme
    Anisot azt lehet is mindenhol. Pár + performancet eszik, cserébe nem lesz minden szar homályos. Nálam már az ati 9600as idők óta deafult driver szinten a 8x :))
  • Prince23
    Pedig ezt én is hallottam, hogy ha FULL HD a moncsid, akkor teljesen felesleges az AA simítás, és a vsync.

Mondjuk én a vsyncet alapból nem használom. se az aa-t, helyette az anisotropikus szűrést szoktam feltolni.
  • MerlinW
    Ennél azért egy kicsit többre van szükség:)
  • MerlinW
    Összevissza beszélsz úgy, hogy lövésed sincs mi micsoda:)
  • wedge31
    Gondolom nem vagy nagy vásárlójuk...

Én rendszeres vevő vagyok náluk és mondhatom nem így van de ha nem hiszed nézz csak körül a honlapjukon.
  • Prince23
    Én CDG párti vagyok, az is maradok, és az is leszek :D

Viszont a szállítási adatlapnál én bepipálva hagytam a csütörtöki napot is. Remélem azért már holnap lehozzák. függetlenül attól, hogy pénteken lehet csak aktiválni steamen..
  • Jaka923
    CDG-nél a legtöbb új játék ezen az áron indul.
  • Fpocok
    +szállítási ktsg mindkettőnél.
  • Fpocok
    7000 a CDG, de nem jár mellé semmi.
    8000 a GSnél, de kapsz DLC-t.

Mindenki döntse el maga.
  • Maxtreme
    nem is megy sm4-ben az tuti. Tudod honnan lehet látni? a fraps fps kijelzője mögött lenne 1 fekete háttér :))
  • wedge31
    7 rugót mindenképp megér nem is emlékszem mikor vettem premier játékot ilyen olcsón.
  • Prince23
    Na végre CDG küldött levelet :D
  • Fpocok
    Hmm... cdg-n 7000.
    GSnél meg 8000.
  • Ryder62
    Ez most full sandbox? Vagy csak annak álcázva?
  • Skynet
    A shader modellre kíváncsi vagyok azért...
    Ott van a konfigban a 4.0...De ha nem readonly-zod le visszavágja a játék 3.0-ra (amit anno a CoJ első része is tudott...).
    Viszont nem igazán látom a különbséget hiába kényszerítem rá az sm4-et.:)
  • wedge31
    Nem.
  • Fpocok
    Te is gsen rendelted meg?
  • wedge31
    Most kaptam mailt a cdg-tól és csak 7 rugóba fog fájni mint igérték.
  • Maxtreme
    jaja, na azt én is láttam az egyik házban! :)
  • Skynet
    Jahjah ST fórum,nekem nincs türelmem állítgatni kilépni belépni állítgatni klépni belépni...De este ránéztem tényleg érezhető sok helyenpl alapból a béjvács házban ahova elsőre kerülünk a forgó venti alig vet árnyékot 2048/4096-nál gyönyörű árnyékot vet.:)
  • Fpocok
    Valaki kapott már valami emailt? Csak mert valaki mondta, hogy kapott CDGtől (GSnél rendelte).
  • Maxtreme
    szépek a békáid :DD
    Am gondolom a steam forumrol szedted (azokatt láttam)
  • Maxtreme
    aham. A korai verziókba még védelem sem volt. Az mindig UTOLJÁRA kerül rá az adott játékra. Egyszerűen krva trehányak voltak, ennyi.
    Pedig amúgy jó játék szvsz.
  • böröczk
    Kár. Először azt gondoltam, Logan, és nem úgy mint a Borderben, itt lehet armorokat szerezni, mint pl Fallout 3-ban, ami a külsőn is meglátszik..