Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Next PC upgrade: 2022
Én bízok a demóban - ahogy a The Cartelnél is. A korábbi Chrome játékok is jól mentek, csak a töltési idõvel voltak gondok. Még nálam dual-core-on is kicsit sok.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Ajánlott: Windows 7, Core2Duo 2.66 GHz, 4 GB RAM, GeForce 9600 1GB, DirectX 9.0C, 2 GB HDD
<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
Parasite Eve 2, best game EVER!
<#zavart1>#zavart1>
<#kacsint>#kacsint>
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
(szerintem a bemutató, vagy elõzetes szavak is vannak olyan szépek mint a trailer (ami egyébként is lakókocsit jelent😊))
[merlinw.org]
Hihetetlen hogy azóta se dolgoztad fel!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
[merlinw.org]
Olyan lesz mint a Borderlands. Egyedül is lehet túlélni, de többen sokkal egyszerûbb. A lobby is olyan lesz, mint Bl-ben.
Rakjátok össze a Bl játékmenetét, a Left4Dead harcrendszerét és a Far Cry környezetét. Megkapjátok a Dead Island-et😊 Jó lesz ez.. Részemrõl "instabuy"😊
[merlinw.org]
A halál csupán a kezdet...
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
-Egyszerû drop in, drop out lesz... (nem lesznek lobbik)
-Assassinnak lesz egy olyan képessége, hogy hátbaszúrja a zombit és nagyobbat sebez rajta.
-Lesz egy csomó collectable item: Újságcikk, hangszalag, fegyverek, ID card
forrás
Semmi olyan, amitõl benedvesedett volna a bugyim.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Egyébkét mikor jön a játék? Valahol nyarat olvastam, valahol meg novembert.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Dead Island
Hi Survivors!
After the release of the gameplay video quite a few of you have asked us: "Will it be possible to deactivate some HUD-options?"
We are happy to confirm that this will be possible, as you will be able to deactivate parts of the HUD (i.e. like enemy health or damage done) to create the best possible sense of immersion.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)