4724
  • Skynet
    Az lehet de itt ilyennel nem találkoztam csak checkpoint mentés van..
    Az egy dolog hogy amiket megcsináltunk elmenti és a cuccaink is megmaradnak..De pl a parton visszarakott a legelejére és persze mindenhol mindig ujratermelődik minden tehát gyakorlatilag lehet ujra végiggyapni kutatni mindent...
    Ez így ebben a formában qrvára frusztráló..
  • Calver
    erre elég szimplán a manuális mentés - Saints Row 2-ben is úgy működött, h volt automatikus mentés küldetések után, de ha gondoltál egyet rányomhattál mentésre, aztán ha kiléptél, visszadobott a legközelebbi házadba (ez esetben lehetne checkpoint) és onnan folytathattad, a mentés előtt megszerzett cuccoddal.
  • Skynet
    Ha meghalsz nem gáz mert nem rak annyira vissza....kb 1 percnyivel rakott hátrébb...De ha egyszer kilépsz checkpointos mentés elött akkó bizony kíméletlenül visszavág...Eddig nem tünt fel mert csak ökörködtem most merültem bele a játékba és máfél óra mászkálást buktam el mert azt hittem hogy a loadolás oda tesz ahol meghaltam hát nem...Visszarakott a küldetés felvételéig...
  • wedge31
    Ez tényleg necces így.
  • Skynet
    Hát...Azért ennek a checkpoint mentésnek egy ilyen sandbox címnél megvan az iszonyatos hátulütője...Inkább mentési pontokat kellett volna bevezetni álá RESIDENT EVIL..
    Rendesen másflé órányi mászkálásom veszett kárba mert meguntam a játékot viszont másfél óra mászkálást baszta elmenteni szinte csak a küldetések után,elött ment...Tehát ha ráununk a mászkálásra valamit okoznunk kell hogy mentsen a játék..Ez így azért gáz.
  • Fpocok
    Mehetsz single. Vagy BÁRMIKOR folytathado haverral, bármikor csatlakozhat, mehet el haver. Sőt...
    Van olyan is, ha singlébe nyomod, és haver nem ér rá... jelzi, ha egy másik steam játékos mondjuk a közelben van és akkor bemehetsz mellé, és gyakorlatilag ugyanott folytatod. Ez a legszebb benne.
  • Maxtreme
    Srácok. Amúgy amire még nem sikerült választ találnom. Ebbe csak coop multi lesz, vagy esetleg l4d, esetleg killing floor szerű "agyatlanság" is?
  • HeadHunter86
    Fél óráig az volt. Szerintem közepes. Biztos el lehet vele bohóckodni, de nekem ez kevés.
  • Fpocok
    Aki megveszi a játékot, az csatlakozzon steam csoporthoz. Minél többen leszünk... annál többen leszünk!
  • bakkerman
    jó ez a ded ájlend csajok?
  • Jaka923
  • Jaka923
    Pedig jóval többet ér.
  • wedge31
    Engem meg az arénás nem izgat...
  • Fpocok
    Jaaa... azt hittem az arénásat. Ripper nem izgat.
  • wedge31
    The Ripper-t kapjuk ezt is igérték.
  • Jaka923
    Gondolom csak a Rippert.
  • Fpocok
    Nem mondod, hogy cdgnél azt is adják... az arénásat.
  • wedge31
    Nem vártam holnapig és elmentem a játékért.
    Jó hír azoknak akik a CDG-nál voltak előrendelök, hogy megkapjuk a beígért DLC-t.
  • ratgab
  • Skynet
    Ez tény,csak nemtudom minek hiányol meg magyaráz itt mindenki, szerintem teljesen jó hogy van bamba zombi meg van olyan is ami meglát 100 méterről és iszonyatos sprintet levágva támad.
  • bajgunar
    Jah-jah! Összevissza beszélek, és lövésem sincs! Azóta másik 6 ember ugyanazt mondta, amit ÉN! Ök is tök hülyék!
    Mi a bánatos szarnak 16x AA full HD-hoz??? Mondja már meg nekem valaki!?
    Mikor a 2x, max 4x AA-val is totál eltűnik minden rece full HD-ban!
    8x-on meg már egy 560Ti is nyöszörög, hát még 16x-oson!
    AF nekem is maxon van minden játékban! Az egyértelmű hogy kell, és az nem igényel annyi számítást, és nem húzza vissza úgy az fps-t, mint az AA.
    Vsync, meg igenis (előjöhet újra a CoD4 250 fps-es mizéria), de tényleg NEM mind1 hogy 60 vagy 120 vagy 250 fps-el megy egy játék!
    Még ha csak 60 képkockát is látsz másodpercenként a monitorodon!
    Próbáld ki 60-al, meg 250-el is! Nekem van közte külömbség! Meg másnak is! És nem zavar a tearing. Ellenben a BLUR-al! attól kb majdnem hányok!

Engem is hívott egy csaj GS rendelésről, NEM mondtam le! :D
    Már csak a zseton kéne rá! :D
  • DarkSector
    Pontossan, nekem itt ez a fura hogy szinte a harc csak rajtam mint játékoson mulik, mert szinte simán harc nélkül el tudok sétálni a zombik mellett....bár mivel limitálva van a fegyó ezért nem is baj.
  • IXEMGabeo
    azért ez is fosatós, nagy a terep rendesen...még jó, hogy amit láttam belőle egyelőre világosban játszódik:)
  • Fpocok
    Resident evilben főleg azért voltak rémisztőek, mert rohadt szűkek voltak az utak, sikátorok, folyosók. Elfutni nagyon nem tudtál.
  • Skynet
    A resident evilnek sikerült beszaratósra jóra úgy hogy nem tudtak futni szaladni...Csak megfelelő látszám kell zombifronton :)
  • Ryder62
    "Ezt azért valamelyest ellensúlyozza a betonból készült úszómatrac.
    Ugye azt vártam volna, arrébb lökhető a víz felszínén, de nem"

És ha belelősz? Lehet szikrázik is ahogy pattannak le a golyók XD
  • IXEMGabeo
    nem mintha a grafika lenne a legfontosabb, de sztem ezt nagyon összehozták a tárgyakról, kereskedésről a küldetésrendszerről (játékmenet) nem is beszélve...
  • Árnyvadász
    Az az igazság, hogy ha nem tudnának futni (rohannak is! - ha úgy adja), akkor az nem jó, mert úgy meg unalmas és nem annyira izgalmas. Lásd L4D széria. Annál nincs jobb, mikor beindul a horda.

Tényleg jó játék lett. Grafikára sem lehet panasz. Nem mindenhol erős, vagyis nem egységesen. Ellenben van ahol az áll is leesik. Belső terek részletesen kidolgozottak. A víznél érdekes a hatás, mert a tenger (vagy óceán) nem annyira ütős, de a medencébe lágyan himbálózó víz, ahogy eltorzítja felülről nézve a medence alján lehelyezett csempesort, hát az kb. azonnali merevedéssel egyenlő.

Ezt azért valamelyest ellensúlyozza a betonból készült úszómatrac.

Ugye azt vártam volna, arrébb lökhető a víz felszínén, de nem. Atom stabilan fekszik a vízen és az istennek nem mozdul a helyéről. Szerencsére a székeknek, strandlabdáknak meg egyéb jóságoknak van azért fizikája.
  • IXEMGabeo
    ez egy állati jó game lehet, mondjuk nem csípem az ilyeneket, amikor a zombik futni is bírnak:D ááá főleg egy elhagyatott szigeten...jó lett a grafika is, ahogy láttam a Deep Silver kitett magáért
  • Optimus Prime
    Látom itt vesztem el a topic követését. 1, mert nincs meg 2, mert nem akarok spoilert 3,...
    De épp erre a bug halomra gondoltam már sokszor, mikor azon töprengtem nekem már sse lesz pre-order játékom. De nem is baj, így mire oda jutok hogy megveszem már ezek lemennek. Steamről már eleve a javított verzió jön.

Jah, a játékban melyik logó van? Az akasztott zombi vagy a "görcsben" álló? :)
  • Fpocok
    Nincs dedikált szerver. Csak host szerver van és ahhoz csatlakoznak a haverok ala borderlands.
  • Fpocok
    Here’s the latest from us on Dead Island PC for North American users. We are deeply sorry for the inconvenience caused to fans who wanted to spend their day crushing some zombie skulls. Thank you very much for your continued patience and support and we are completely committed to ensuring that you have an excellent time with our game.

· First, the correct version of the title is now available on Steam and fans are able to download it now.

· Second, the day 1 patch notes in their entirety are below. Please note that this update may cause incompatibilities between the incorrect version of Dead Island that was released and the fixed version and cause a wipe on some saved data. However, we have a solution to help regain some quest progress: When the game opens, select New Game -> Select the same character as you were using before, and then there will be an option for "Chapter Select" which will allow the player to jump to the last chapter they were playing in.

· Third, Deep Silver plans to announce a “make up” to North American fans who were affected by the day 1 PC issues, stay tuned in coming days for those details as internal discussions are ongoing on our end.

· Fourth, the Bloodbath DLC is still on schedule as planned – fans who preordered the title will still receive the Bloodbath DLC when it launches (date will be announced shortly!) as stated previously.

· Fifth, we are aware of The Ripper activation bug which will not load as a result of the version update and this will be fixed in the next game patch, coming soon.
  • Fpocok
    STEAMről beszél, szóval PC-s.
  • Prince23
    PC vagy konzolos?
  • Fpocok
    Itt van a közlemény. A day1 patch az nem az, amivel teljes lesz a játék.
  • Fpocok
    Amcsik sírnak fórumon, hogy NEM MEGY A MULTI a patch óta. Eredetivel.
  • wedge31
    Jó nagy öngól volt az biztos.
  • KranaZoli #1310
    Köszi!

Ekkora egy hányást játék megjelenésekor nem is tudom láttam-e már. Nem, nem a warez-re gondolok.
  • Skynet
    Tehát azért csináltak bugmentesítő patchet. Világos.:D
    Arról nem beszélve hogy multi is müxik,minden teljesen jó a patch óta.:)
    Ugyan ezt kapja az EU csak előre bepatchelve de ugyan úgy ott lesz majd a szép kis RS kiírás ajtóbetörésnél,stbstb..:)
  • Jaka923
    Nem