4727
  • gregtom6
    Aha. Hát én hanyagolom ezt, a Techland és Deep Silver nevek amúgy is egyet jelentenek az ötlettelen játékokkal.
  • Skyline
    Amíg a fő küldetést csinálod szórakoztató, a látvány nem rossz, a zombik darabolhatóak. Amikor viszont szabadon kóricálsz akkor a chekcpoint rendszer inkább idegesítő,amint kilépsz bár a felszedett cumóid és mellék küldetéseid megmaradnak,a fő küldetés felvételi pontjától indulsz újra,ami nem kicsit idegesítő ha épp a sziget túlsó felén ügyködtél kilépés elött.
    FC2 - szerintem dög unalmas volt mivel mindig a térkép legtávolabbi pontjaira kellett direkt menni ujratermelődő ellenfelekkel.
    Nem hasonlítanám ahhoz a játékhoz. Ez a game egy erős 6-7 pontos,a gyenge checkpoint rendszer, idegesítő scriptelt ellenfléújratermelődés és a monoton hentelésbe fulladó játékmenet miatt. Egy végigjátszás van benne,coopban szórakoztató,ennyi.
    Ha választanom kéne inkább ez mint FC 2, ez azért a coop-al szórakoztatóbb,és a sp rész is amíg a fő küldin halad az ember nem rossz.
  • gregtom6
    Jó, warezolósok is jelezhetnek, h milyenre sikerült. Szerintem nem zártam ki.
  • MrAndree
    A Far Cry 2ben nem volt koop, ebben van és már ezzel oda-vissza agyonveri a far cry 2t.
  • Skyline
    Ma dél óta kapható boltokban a konzol változat amit nem kell aktiválni ennyit erről.
  • gregtom6
    Ja, és aki értékeli, azt is írja mellé, h szerinte a Far Cry 2 milyen volt. Mert akinek az tetszett, annak sztem ez is fog, mert én ebből kb ugyanolyan repetitívséget nézek ki.
  • wedge31
    Akkor rossz helyen kérdezed mert akik megveszik még gözük sincs ezekről.
  • gregtom6
    Üdvözlet.
    Valaki spoiler nélkül írja le pls, hogy mik a játék pozitívumai és negatívumai.
    Érzéseim szerint újratermő zombihordák, repetitív küldetések várnak a játékosra benne. Mondjuk ölj meg x db vasfogú zombit húsbárddal, meg juss el A-ból B pontba.
    Komoly történet gondolom nincs.

És ne olyanok írjanak, akik most vették meg a játékot, és "elvakultan hiszik azt, hogy ez egy jó játék, a hibáit nem is figyelve, mert hát kiadtak érte sok pénzt, és akkor ezt a játékot nekik szeretniük kell".
    Kösz.
  • bajgunar
    Lehet kérdezni, de ez megint egy olyan kérdés, amit a warez -ból/ról lehetne megválaszolni!
    Hacsak nem ezt a mondatot, amit kérdeztél előbb írod be google-ba, (mivel a barátod) és már meg is kapod rá a választ!
    De segítek egy picit! Nehogy a warez-os barátunk megint írjon egy "rejtett" hsz-t!
    De lefogadom neki sincs konzolja és azon meg eredetiben a DI.!
    DEAD ISLAND WEAPON LIST

• grebber
    Ne itt kérdezd itt tilos.Nem is értem minek van a topik.
  • Noodlee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet, hogy a karakterválasztás befolyásolja a lootot. Én a melee karakterrel játszom, és a legtöbb fegyver melee, amit találok.
  • Noodlee
    Gondolom a fegyver alatt lőfegyvert értesz :P
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lvl 15 vagyok, és eddig 3 darab lőfegyverrel találkoztam, mind pisztoly volt.
  • mester1987
    Valaki szerzett a játékban már fegyvert, ha igen akkor milyenek vannak úgy behatárolólag?

.:THX:.
  • Skynet
    Játékidő hosszabbítás...A játék folyamatosan ment és amiket összeszedünk megcsinálunk az mind megvan nálunk van load után....Csak amíg pl nem csináluk a főküldit addig ugyan onnan kezdünk mindig,a kis béjvács házból...
    Kétszer kóboróltam át a sziget túlsó felére és ez így ebben a formában másodjára már zavaróan monoton és unalmas volt főleg hogy a legtöbb zombi mindig ugyanonnan jön ugyanonnan támad ugyanazok kelnek fel...1-2 ritka kivétellel...
  • Skynet
    De segítek a mentési probléma amiről te vernyákolsz egyetlen okból fakad,egy hiányos crack only reloaded cuccból,mivel kihagytak belőle 2 db könyvtárat ami a lemezes változatnál fent van a crackben,létrehozod a könyvtárat és voltgond nincsgond.:)
    Tweakelni pedig az eredeti pc változatotokat ugyan úgy fogjátok mert akárcsak a CoJ akármelyik része ennek is ugyan ott és ugyan azok a tweak beállításai,amivel SZEBB grafikát ki lehet hozni mint amiket a menüben állítgathatsz. Nohát ezis független a wareztől.
    Homályos betükkel telepítési gondokkal pedig nem foglalkozom én nem találkoztam nem is írtam,szóval egyes leülhetsz.
  • IXEMGabeo
    értem, tényleg szükség lenne a quicksave-re. Minek köszönhető ez, hogy a fejlesztők/készítők nem tesznek bele quicksave-t?
  • Skynet
    Fejezd már be a hülyeségeidet szerencsétlen a mentés mindenkire vonatkozik,az erdeti x360 változatban is ez a mentési rendszer van akárcsak a pc változatban.
  • Skynet
    Checkpoint van sűrűn,viszont ha megunod a játékot és a sziget túlsó felén abbahagyod akkor leshetsz mert visszavág oda ahol a főküldetést felvetted...
    Ergo ha bármikor szét akarsz nézni verekedheted át magad újra mindenen és eleinte jópofa a zombik szét csapkodása darabolása de iszonyatosan hamar monotonná válik ha nem küldetést csináluk hanem felfedezni akarunk,főleg hogy ujratermelődnek nem csak loadolás után hanem durván 30-40 méteren kívül amiket megöltünk ujra ottlesznek (ide értve a pénzt tereptárgyakat amiket felvettünk mindent)...
  • Fpocok

• bajgunar
    Jah, csak az a vicces, hogy ti a mentési szenvedésről, a nyolcadik patch-ről, a homályos betűkről, az indítási, telepítési hibákról, fraps-el készített fotókról, tweak-elésről beszéltek!
    Egyszólván a PC-s verzióról!
    Ergó --> warez!
  • IXEMGabeo
    attól függ milyen hosszú egy egy rész...videon úgy láttam, ha egy egy nagy küldetés teljesítve van akkor biztosan ment a rendszer
  • wedge31
    Checkpoint van csak.
  • IXEMGabeo
    SKynet mi ez a mizéria pontosan a mentéssel kapcsolatban? csak részletekben olvastam vissza. Nincs quicksave?
  • Skynet
    Hasonlít de sajna jóval kevesebb a lehetőség tárgykombinációk terén.
    És nem igazán értem mi a francnak kell tervrajzhoz ragaszkodni,azért szerintem nagy koponya nem kell ahhoz ha valaki talál iszonyat mennyiségű szöveg és egy baseball ütőt akkor mit is lehetne kihozni belőle...
  • IXEMGabeo
    elvégre a topik is ezért van. és meg kell hagyni bírom, hogy hasonlít a Dead Risinghoz is gondolok itt a tárgykombinációkra...
  • Skynet
    Eddig senkinek sem okozott gondot,deus exnél sem,tehát kb leszarni kategória.:)
    Megértem hogy warez siránkozás és problémákra van topik de az hogy nem lehet a játékról egy szót sem ejteni úgy hogy a tökéletesen működő x360 változat napok óta kint van, az eredeti is ma óta na azért az kicsit nevetséges.:)
  • MerlinW
    Van nekik külön fórumrész:)
  • Skynet
    Halkan jegyzem meg hogy a játék ma óta kint van konzolon hivatalosan is tehát kicsit vidám dolog hogy tilos a játékról beszélni..:)
  • SZilaJMaGGoT
    Egyelőre*
  • Fpocok
    Márcsak 27 óra + mire kihozza a futár. Valamivel el kell ütni az időt. Kéne néznem valami zombis sorozatot/filmet.
  • rumkola
    én már nem vagyok isis tanár úr... :)
  • Omlás
    Megvenni meglehet csak épp 9.én aktiválják :] addig pihi van :]
  • Fpocok
    Ha valaki a játékmenetről akar beszélni, vagy hogy kell beállítani a játékban ezt azt, warez verzió stb, spoiler minden szar. Azt törlöm.
    De amerikában kint van és a fórumon rengeteg hibáról írnak. Pl a save dolog is ilyen, szóval nem értem, miért nem maradhat az, hogy arról beszélnek, hogy szar a save rendszer, vagy hogy a fov mennyi...
  • MerlinW
    Abban, hogy meg lett kérve mindenki, hogy aki a játékmenetről akar beszélni, az fáradjon át az off topikba megjelenésig.

A mentéssel kapcsolatban pedig kiderült hogy nincs. Persze ezt tudtuk mindvégig, nem is volt róla szó soha, ahogy Borderlands esetében sem (az is visszarakott a pálya elejére betöltés/elhalálozás után).

Nincs mentés, ez van, együtt kell élni vele. Ne sírjunk már hetekig ezen... nem változtat semmin.
  • bajgunar
    Háát leülhet 1-es alá val, d etényleg nemtom mit izéltek itt rajta!
    Minden WAREZ-oldalon, ahonnan letölthető a játék oldalakon keresztül azt taglalják, meg tárgyalják, hogy:
    NEM MENT A JÁTÉK!!!
    HOMÁLYOS A KÉP!!!
    stb.....
    Miért ítélkeztek tényleg egy hulladék pre-order,beta,tester verzióról?
    Aminek már a patch-ét is patch-elik az egyes warez release készítők! ???
    Meg sem lepődök, hogy a gyárból lopott warez, amiben noclip van nem ment rendesen!
    Ugyanilyen volt Gta4,AC,TW2.stb... sorolhatnám!
    Érdekes a gyári verzó mindnél kapásból mentett rendesen, meg nem volt benne elakadás küldetés közben, meg stb...
    A többi BUG meg már ismert, és elfogadható bug. És már rég ki is tárgyaltuk.
    Ugyhogy mehettek a Dead Island Off/Warez!!! - topicba a warez bugjait tárgyalni tovább.
  • böröczk
    sg főtroll number x

Majd megjő a házigadza, oszt intézkedik
  • grebber
    LOL oké ülj le 1-es alá!
  • rumkola
    abban hogy valami béta fos
  • grebber
    LOL miért az miben más?
  • Calver
    sry, félreérthetően írtam - erre elég lenne manuális mentés... ha lenne benne.