4724
  • MrAndree
    A Far Cry 2ben nem volt koop, ebben van és már ezzel oda-vissza agyonveri a far cry 2t.
  • Skyline
    Ma dél óta kapható boltokban a konzol változat amit nem kell aktiválni ennyit erről.
  • gregtom6
    Ja, és aki értékeli, azt is írja mellé, h szerinte a Far Cry 2 milyen volt. Mert akinek az tetszett, annak sztem ez is fog, mert én ebből kb ugyanolyan repetitívséget nézek ki.
  • wedge31
    Akkor rossz helyen kérdezed mert akik megveszik még gözük sincs ezekről.
  • gregtom6
    Üdvözlet.
    Valaki spoiler nélkül írja le pls, hogy mik a játék pozitívumai és negatívumai.
    Érzéseim szerint újratermő zombihordák, repetitív küldetések várnak a játékosra benne. Mondjuk ölj meg x db vasfogú zombit húsbárddal, meg juss el A-ból B pontba.
    Komoly történet gondolom nincs.

És ne olyanok írjanak, akik most vették meg a játékot, és "elvakultan hiszik azt, hogy ez egy jó játék, a hibáit nem is figyelve, mert hát kiadtak érte sok pénzt, és akkor ezt a játékot nekik szeretniük kell".
    Kösz.
  • bajgunar
    Lehet kérdezni, de ez megint egy olyan kérdés, amit a warez -ból/ról lehetne megválaszolni!
    Hacsak nem ezt a mondatot, amit kérdeztél előbb írod be google-ba, (mivel a barátod) és már meg is kapod rá a választ!
    De segítek egy picit! Nehogy a warez-os barátunk megint írjon egy "rejtett" hsz-t!
    De lefogadom neki sincs konzolja és azon meg eredetiben a DI.!
    DEAD ISLAND WEAPON LIST

• grebber
    Ne itt kérdezd itt tilos.Nem is értem minek van a topik.
  • Noodlee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet, hogy a karakterválasztás befolyásolja a lootot. Én a melee karakterrel játszom, és a legtöbb fegyver melee, amit találok.
  • Noodlee
    Gondolom a fegyver alatt lőfegyvert értesz :P
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lvl 15 vagyok, és eddig 3 darab lőfegyverrel találkoztam, mind pisztoly volt.
  • mester1987
    Valaki szerzett a játékban már fegyvert, ha igen akkor milyenek vannak úgy behatárolólag?

.:THX:.
  • Skynet
    Játékidő hosszabbítás...A játék folyamatosan ment és amiket összeszedünk megcsinálunk az mind megvan nálunk van load után....Csak amíg pl nem csináluk a főküldit addig ugyan onnan kezdünk mindig,a kis béjvács házból...
    Kétszer kóboróltam át a sziget túlsó felére és ez így ebben a formában másodjára már zavaróan monoton és unalmas volt főleg hogy a legtöbb zombi mindig ugyanonnan jön ugyanonnan támad ugyanazok kelnek fel...1-2 ritka kivétellel...
  • Skynet
    De segítek a mentési probléma amiről te vernyákolsz egyetlen okból fakad,egy hiányos crack only reloaded cuccból,mivel kihagytak belőle 2 db könyvtárat ami a lemezes változatnál fent van a crackben,létrehozod a könyvtárat és voltgond nincsgond.:)
    Tweakelni pedig az eredeti pc változatotokat ugyan úgy fogjátok mert akárcsak a CoJ akármelyik része ennek is ugyan ott és ugyan azok a tweak beállításai,amivel SZEBB grafikát ki lehet hozni mint amiket a menüben állítgathatsz. Nohát ezis független a wareztől.
    Homályos betükkel telepítési gondokkal pedig nem foglalkozom én nem találkoztam nem is írtam,szóval egyes leülhetsz.
  • IXEMGabeo
    értem, tényleg szükség lenne a quicksave-re. Minek köszönhető ez, hogy a fejlesztők/készítők nem tesznek bele quicksave-t?
  • Skynet
    Fejezd már be a hülyeségeidet szerencsétlen a mentés mindenkire vonatkozik,az erdeti x360 változatban is ez a mentési rendszer van akárcsak a pc változatban.
  • Skynet
    Checkpoint van sűrűn,viszont ha megunod a játékot és a sziget túlsó felén abbahagyod akkor leshetsz mert visszavág oda ahol a főküldetést felvetted...
    Ergo ha bármikor szét akarsz nézni verekedheted át magad újra mindenen és eleinte jópofa a zombik szét csapkodása darabolása de iszonyatosan hamar monotonná válik ha nem küldetést csináluk hanem felfedezni akarunk,főleg hogy ujratermelődnek nem csak loadolás után hanem durván 30-40 méteren kívül amiket megöltünk ujra ottlesznek (ide értve a pénzt tereptárgyakat amiket felvettünk mindent)...
  • Fpocok

• bajgunar
    Jah, csak az a vicces, hogy ti a mentési szenvedésről, a nyolcadik patch-ről, a homályos betűkről, az indítási, telepítési hibákról, fraps-el készített fotókról, tweak-elésről beszéltek!
    Egyszólván a PC-s verzióról!
    Ergó --> warez!
  • IXEMGabeo
    attól függ milyen hosszú egy egy rész...videon úgy láttam, ha egy egy nagy küldetés teljesítve van akkor biztosan ment a rendszer
  • wedge31
    Checkpoint van csak.
  • IXEMGabeo
    SKynet mi ez a mizéria pontosan a mentéssel kapcsolatban? csak részletekben olvastam vissza. Nincs quicksave?
  • Skynet
    Hasonlít de sajna jóval kevesebb a lehetőség tárgykombinációk terén.
    És nem igazán értem mi a francnak kell tervrajzhoz ragaszkodni,azért szerintem nagy koponya nem kell ahhoz ha valaki talál iszonyat mennyiségű szöveg és egy baseball ütőt akkor mit is lehetne kihozni belőle...
  • IXEMGabeo
    elvégre a topik is ezért van. és meg kell hagyni bírom, hogy hasonlít a Dead Risinghoz is gondolok itt a tárgykombinációkra...
  • Skynet
    Eddig senkinek sem okozott gondot,deus exnél sem,tehát kb leszarni kategória.:)
    Megértem hogy warez siránkozás és problémákra van topik de az hogy nem lehet a játékról egy szót sem ejteni úgy hogy a tökéletesen működő x360 változat napok óta kint van, az eredeti is ma óta na azért az kicsit nevetséges.:)
  • MerlinW
    Van nekik külön fórumrész:)
  • Skynet
    Halkan jegyzem meg hogy a játék ma óta kint van konzolon hivatalosan is tehát kicsit vidám dolog hogy tilos a játékról beszélni..:)
  • SZilaJMaGGoT
    Egyelőre*
  • Fpocok
    Márcsak 27 óra + mire kihozza a futár. Valamivel el kell ütni az időt. Kéne néznem valami zombis sorozatot/filmet.
  • rumkola
    én már nem vagyok isis tanár úr... :)
  • Omlás
    Megvenni meglehet csak épp 9.én aktiválják :] addig pihi van :]
  • Fpocok
    Ha valaki a játékmenetről akar beszélni, vagy hogy kell beállítani a játékban ezt azt, warez verzió stb, spoiler minden szar. Azt törlöm.
    De amerikában kint van és a fórumon rengeteg hibáról írnak. Pl a save dolog is ilyen, szóval nem értem, miért nem maradhat az, hogy arról beszélnek, hogy szar a save rendszer, vagy hogy a fov mennyi...
  • MerlinW
    Abban, hogy meg lett kérve mindenki, hogy aki a játékmenetről akar beszélni, az fáradjon át az off topikba megjelenésig.

A mentéssel kapcsolatban pedig kiderült hogy nincs. Persze ezt tudtuk mindvégig, nem is volt róla szó soha, ahogy Borderlands esetében sem (az is visszarakott a pálya elejére betöltés/elhalálozás után).

Nincs mentés, ez van, együtt kell élni vele. Ne sírjunk már hetekig ezen... nem változtat semmin.
  • bajgunar
    Háát leülhet 1-es alá val, d etényleg nemtom mit izéltek itt rajta!
    Minden WAREZ-oldalon, ahonnan letölthető a játék oldalakon keresztül azt taglalják, meg tárgyalják, hogy:
    NEM MENT A JÁTÉK!!!
    HOMÁLYOS A KÉP!!!
    stb.....
    Miért ítélkeztek tényleg egy hulladék pre-order,beta,tester verzióról?
    Aminek már a patch-ét is patch-elik az egyes warez release készítők! ???
    Meg sem lepődök, hogy a gyárból lopott warez, amiben noclip van nem ment rendesen!
    Ugyanilyen volt Gta4,AC,TW2.stb... sorolhatnám!
    Érdekes a gyári verzó mindnél kapásból mentett rendesen, meg nem volt benne elakadás küldetés közben, meg stb...
    A többi BUG meg már ismert, és elfogadható bug. És már rég ki is tárgyaltuk.
    Ugyhogy mehettek a Dead Island Off/Warez!!! - topicba a warez bugjait tárgyalni tovább.
  • böröczk
    sg főtroll number x

Majd megjő a házigadza, oszt intézkedik
  • grebber
    LOL oké ülj le 1-es alá!
  • rumkola
    abban hogy valami béta fos
  • grebber
    LOL miért az miben más?
  • Calver
    sry, félreérthetően írtam - erre elég lenne manuális mentés... ha lenne benne.
  • böröczk
    Annyira király, hogy a warez verzió felett ítélkeznek itt a totyikban. Majd péntek után járjon a keze a népnek.
  • Ryder62
    "Tehát ha ráununk a mászkálásra valamit okoznunk kell hogy mentsen a játék..Ez így azért gáz."

Pl az AC szériában sincs gyorsmentés még is ment a játék minden csata, felvett tárgy, beszéd stb után. Sőt ha kilépsz akkor is ment egyet.

Nem tudom miért nem tudják legalább azt beletenni hogy kilépéskor mentsen egyet. Autosave mondjon le

Lassan ott tartunk hogy ha van quicksave egy játékban akkor elmondhatjuk hogy foglalkoztak a pc-s verzióval ...
  • wedge31
    Azért sima mentést rakhattak volna bele ha már quick nincs.