4724
-
#1444 Coop módba egy bajom van, illetve amitől parázok: hogy a többiek az átvezetőket skippelni fogják, és s sztoriról, úgymond "lemaradok".
Gondolkodom, h előbb magamban kijátszom a sztorit, aztán jöhet a coop. -
IXEMGabeo #1443 én ezért nézem meg videon:D játszani tuti nem fogok egyedül max Coopban... -
#1442 "Viszont a leírás alapján CSAK Purna használhat lőfegyvereket :S"
Nem?!?! -
#1441 Akkor ebből ebből holnap lesz csak game, addig előtöltöm.
és addig gondolkodom mely karival kezdjem meg a coop sztorit :D
befutó nálam eddig, kézikönyv alapján:
Logan: baseball sztár, és előnyei: mindenben jó! Dobófegyverek ásza.
Xian Mei: gyorsak a lábai. ez tuti jól fog jönni majd a zombik miatt:) Előny: harcművészet. Speciális képessége a vágófegyókban rejlik.
Viszont a leírás alapján CSAK Purna használhat lőfegyvereket :S
úgyhogy még rajta is gondokodok. -
#1440 Utállak. És mindenki mást is, akinek ma kiviszik. -
#1437 Még 14 órát ír a STEAM. -
#1436 Megérkezett a PC-s példányom :) 0:01-kor irány a paradicsom :D -
#1435 Persze. De attól még poén :D -
#1434 Ja, elég idegesítő. És tény, hogy hatalmas szégyen, hogy így adták ki amcsiknak, DE a third person-ban azért néz ki hülyén a dolog, mert nem így tervezték, ennyi. Elvileg nem terveztek ilyen nézetet. -
#1433 a kommentátor gyerek mint a tüdőbajos csivava :D -
4:13-tól -
#1431 Ezt te hegesztetted? -
#1430 Annál biztos jobb. Ott két dolog volt nagyon szar:
-Időre ment.
-A harcrendszer BÉNA volt.
Na most itt egyik sem lesz, szóval... :D -
#1429 Dead Rising 2-nél mindenképp jobb mert habár az is jó játék de ott az idő limit kicsapta a biztosítékot mert egyszerűen nem volt idő mindenre és még a kis csajra is figyelni kellett ! -
#1427 Ja meg az EDGE 3 pontja is felháborító.... -
#1426 Dead Rising 2-től legalább jobb???? (nekem az a game csak" 8/10)
az a gond, h már megrendeltem, és amikor ilyeneket olvasok több usertől, kissé felborulok :D
:( -
#1425 Minden unalomba fullad egy idő után... -
#1424 én soha nem szertettem, mert egyszerűen funkciótlan. úgysem adod össze a fejedben játék közben :D
max legyen egy kis csík a képernyő egyik sarkában, aztán az növekedjen. de mindegy, ha ki lehet kapcsolni, az jó.
de vajon nem fullad unalomba?? -
#1423 meglepő, hogy ilyen opció is van :D így mindjárt más. -
#1422 Bár én szeretem a számokat. Borderlandsben is szerettem. Ad egy kis RPG-s érzést a játékmenetnek. -
#1421 "ez a folyamatos xp kiírás a képernyőn...MINEK? egyfolytában számok röpködnek mindenfelé."
Ki lehet kapcsolni a számokat. -
#1420 néztem egy hivatalos gameplay videót...eleve a videóban látszódnak bugok (pl. leüti a csajt egy zombi, és belecsúszik a talajtextúrába a csaj), de a másik: ez a folyamatos xp kiírás a képernyőn...MINEK? egyfolytában számok röpködnek mindenfelé.
egyébként hangulatosnak tűnik, habár snadbox játékként hosszútávon nem tudom, mennyire lehet élvezetes... -
#1419 Figyuka, akkor légyszíves írd majd be az OFF topic-ba. -
#1418 1. Ez nem warez topik.
2. Olvasd -
rumkola #1417 írd be légyszi újra, nem is értem hogy lehet itt az modi, aki ilyen fontos infót töröl
beszarás :( -
#1416 De legalább elkezdődött a magyarítása :D -
#1415 Arról ne is beszéljünk, hogy eredetin bant is kaphat az ember az ilyenért. -
#1414 kommentek -
#1413 Amcsiknál azt írják, valakinél működik, valakinek nem. -
#1412 azért ide írom mert másnak is problémája volt a fov-al.. -
#1411 Ezt most mér ide íród? Mi mit csináljunk vele?
Azért majd jelezz Max, hogy működik-e. -
#1410 Kipróbáltam, müxik jól! :)
-
#1409 Nem tudjuk. Pénteken jelenik meg nálunk. Próbáld az off topikban.
gregtom6: Én hiszem, hogy ez egy jó játék. Történetet nem tudjuk, viszont haverokkal mindig élvezet zombikat ölni.
-
#1407 meg a chrome, és az xpand rally is. :) -
#1406 hát nálam a játék kiverte a biztosítékot,én számomra marha para tudom hülyeség de parás hiába világos kaszabolom a zombikat erre a hátam mögé spawnol 1 és elkezd harapni nah ott fordultam le majdnem a székről.. -
Skyline #1405 Nem 5lettelen ez..:)
Egy Lef4Dead / Dead Rising keverék Far Cry 1 környezetben látványos zombisérülésmodellel..:)
Csak több sebből vérzik....
CoJ 1-2 jó játékaik voltak...Ám ha fejlesztő alapján ítéled akkor egyáltalán minek kérdezted? -
#1404 Call of Juarez neked ötlettelen volt? -
gregtom6 #1403 Aha. Hát én hanyagolom ezt, a Techland és Deep Silver nevek amúgy is egyet jelentenek az ötlettelen játékokkal. -
Skyline #1402 Amíg a fő küldetést csinálod szórakoztató, a látvány nem rossz, a zombik darabolhatóak. Amikor viszont szabadon kóricálsz akkor a chekcpoint rendszer inkább idegesítő,amint kilépsz bár a felszedett cumóid és mellék küldetéseid megmaradnak,a fő küldetés felvételi pontjától indulsz újra,ami nem kicsit idegesítő ha épp a sziget túlsó felén ügyködtél kilépés elött.
FC2 - szerintem dög unalmas volt mivel mindig a térkép legtávolabbi pontjaira kellett direkt menni ujratermelődő ellenfelekkel.
Nem hasonlítanám ahhoz a játékhoz. Ez a game egy erős 6-7 pontos,a gyenge checkpoint rendszer, idegesítő scriptelt ellenfléújratermelődés és a monoton hentelésbe fulladó játékmenet miatt. Egy végigjátszás van benne,coopban szórakoztató,ennyi.
Ha választanom kéne inkább ez mint FC 2, ez azért a coop-al szórakoztatóbb,és a sp rész is amíg a fő küldin halad az ember nem rossz. -
gregtom6 #1401 Jó, warezolósok is jelezhetnek, h milyenre sikerült. Szerintem nem zártam ki.