4724
  • Prince23
    Coop módba egy bajom van, illetve amitől parázok: hogy a többiek az átvezetőket skippelni fogják, és s sztoriról, úgymond "lemaradok".

Gondolkodom, h előbb magamban kijátszom a sztorit, aztán jöhet a coop.
  • IXEMGabeo
    én ezért nézem meg videon:D játszani tuti nem fogok egyedül max Coopban...
  • Fpocok
    "Viszont a leírás alapján CSAK Purna használhat lőfegyvereket :S"

Nem?!?!
  • Prince23
    Akkor ebből ebből holnap lesz csak game, addig előtöltöm.

és addig gondolkodom mely karival kezdjem meg a coop sztorit :D

befutó nálam eddig, kézikönyv alapján:

Logan: baseball sztár, és előnyei: mindenben jó! Dobófegyverek ásza.
    Xian Mei: gyorsak a lábai. ez tuti jól fog jönni majd a zombik miatt:) Előny: harcművészet. Speciális képessége a vágófegyókban rejlik.

Viszont a leírás alapján CSAK Purna használhat lőfegyvereket :S

úgyhogy még rajta is gondokodok.
  • Fpocok
    Utállak. És mindenki mást is, akinek ma kiviszik.
  • Fpocok
    Még 14 órát ír a STEAM.
  • Prince23
    Megérkezett a PC-s példányom :) 0:01-kor irány a paradicsom :D
  • Maxtreme
    Persze. De attól még poén :D
  • Fpocok
    Ja, elég idegesítő. És tény, hogy hatalmas szégyen, hogy így adták ki amcsiknak, DE a third person-ban azért néz ki hülyén a dolog, mert nem így tervezték, ennyi. Elvileg nem terveztek ilyen nézetet.
  • Maxtreme
    a kommentátor gyerek mint a tüdőbajos csivava :D
  • Maxtreme

4:13-tól
  • gabo91
    Ezt te hegesztetted?
  • Fpocok
    Annál biztos jobb. Ott két dolog volt nagyon szar:
    -Időre ment.
    -A harcrendszer BÉNA volt.

Na most itt egyik sem lesz, szóval... :D
  • wesker24
    Dead Rising 2-nél mindenképp jobb mert habár az is jó játék de ott az idő limit kicsapta a biztosítékot mert egyszerűen nem volt idő mindenre és még a kis csajra is figyelni kellett !
  • Prince23
    Ja meg az EDGE 3 pontja is felháborító....
  • Prince23
    Dead Rising 2-től legalább jobb???? (nekem az a game csak" 8/10)

az a gond, h már megrendeltem, és amikor ilyeneket olvasok több usertől, kissé felborulok :D

:(
  • Jaka923
    Minden unalomba fullad egy idő után...
  • koschwarz
    én soha nem szertettem, mert egyszerűen funkciótlan. úgysem adod össze a fejedben játék közben :D
    max legyen egy kis csík a képernyő egyik sarkában, aztán az növekedjen. de mindegy, ha ki lehet kapcsolni, az jó.

de vajon nem fullad unalomba??
  • koschwarz
    meglepő, hogy ilyen opció is van :D így mindjárt más.
  • Fpocok
    Bár én szeretem a számokat. Borderlandsben is szerettem. Ad egy kis RPG-s érzést a játékmenetnek.
  • Fpocok
    "ez a folyamatos xp kiírás a képernyőn...MINEK? egyfolytában számok röpködnek mindenfelé."

Ki lehet kapcsolni a számokat.
  • koschwarz
    néztem egy hivatalos gameplay videót...eleve a videóban látszódnak bugok (pl. leüti a csajt egy zombi, és belecsúszik a talajtextúrába a csaj), de a másik: ez a folyamatos xp kiírás a képernyőn...MINEK? egyfolytában számok röpködnek mindenfelé.
    egyébként hangulatosnak tűnik, habár snadbox játékként hosszútávon nem tudom, mennyire lehet élvezetes...
  • KranaZoli #1419
    Figyuka, akkor légyszíves írd majd be az OFF topic-ba.
  • Fpocok
    1. Ez nem warez topik.
    2. Olvasd
  • rumkola
    írd be légyszi újra, nem is értem hogy lehet itt az modi, aki ilyen fontos infót töröl
    beszarás :(
  • lostprophet
    De legalább elkezdődött a magyarítása :D
  • Fpocok
    Arról ne is beszéljünk, hogy eredetin bant is kaphat az ember az ilyenért.
  • Fpocok
    kommentek
  • Fpocok
    Amcsiknál azt írják, valakinél működik, valakinek nem.
  • Maxtreme
    azért ide írom mert másnak is problémája volt a fov-al..
  • Fpocok
    Ezt most mér ide íród? Mi mit csináljunk vele?
    Azért majd jelezz Max, hogy működik-e.
  • Maxtreme
    Kipróbáltam, müxik jól! :)

• Fpocok
    Nem tudjuk. Pénteken jelenik meg nálunk. Próbáld az off topikban.

gregtom6: Én hiszem, hogy ez egy jó játék. Történetet nem tudjuk, viszont haverokkal mindig élvezet zombikat ölni.
  • Maxtreme
    meg a chrome, és az xpand rally is. :)
  • tescodr
    hát nálam a játék kiverte a biztosítékot,én számomra marha para tudom hülyeség de parás hiába világos kaszabolom a zombikat erre a hátam mögé spawnol 1 és elkezd harapni nah ott fordultam le majdnem a székről..
  • Skyline
    Nem 5lettelen ez..:)
    Egy Lef4Dead / Dead Rising keverék Far Cry 1 környezetben látványos zombisérülésmodellel..:)
    Csak több sebből vérzik....

CoJ 1-2 jó játékaik voltak...Ám ha fejlesztő alapján ítéled akkor egyáltalán minek kérdezted?
  • wedge31
    Call of Juarez neked ötlettelen volt?
  • gregtom6
    Aha. Hát én hanyagolom ezt, a Techland és Deep Silver nevek amúgy is egyet jelentenek az ötlettelen játékokkal.
  • Skyline
    Amíg a fő küldetést csinálod szórakoztató, a látvány nem rossz, a zombik darabolhatóak. Amikor viszont szabadon kóricálsz akkor a chekcpoint rendszer inkább idegesítő,amint kilépsz bár a felszedett cumóid és mellék küldetéseid megmaradnak,a fő küldetés felvételi pontjától indulsz újra,ami nem kicsit idegesítő ha épp a sziget túlsó felén ügyködtél kilépés elött.
    FC2 - szerintem dög unalmas volt mivel mindig a térkép legtávolabbi pontjaira kellett direkt menni ujratermelődő ellenfelekkel.
    Nem hasonlítanám ahhoz a játékhoz. Ez a game egy erős 6-7 pontos,a gyenge checkpoint rendszer, idegesítő scriptelt ellenfléújratermelődés és a monoton hentelésbe fulladó játékmenet miatt. Egy végigjátszás van benne,coopban szórakoztató,ennyi.
    Ha választanom kéne inkább ez mint FC 2, ez azért a coop-al szórakoztatóbb,és a sp rész is amíg a fő küldin halad az ember nem rossz.
  • gregtom6
    Jó, warezolósok is jelezhetnek, h milyenre sikerült. Szerintem nem zártam ki.