4724
  • Richardix
    az hagyján, de engem folyamatosan ostromolnak, hiába verek le akár négyet is, mert rögtön jön az erősítés (többnyire hátulról).

Egyébként van néhány mellékküldetésem amivel nem tudok mit kezdeni. a térkép nem jelöl semmit, a feladat leírása meg semmi információval nem szolgál.

- Fast Aid
    - Blood Ties
    - Godless Entities (erre van tippem, csak nem tuti még)
  • ratgab
    Egyébként tényleg az infectedek a legidegesítőbbek! Főleg ha egymás után jönnek, mondjuk 4.... elsőnek lenyesed a fejét, akkor nincs az az isten, hogy a többit is időben elkapd... és 3-4 ütés ko! Utálom őket (imént ráment 6000 dollárom...)
  • w77d
    Jelez zombikat is, de csak azokat, amelyek a látótérben vannak..
  • Richardix
    őőő.. hol is van ez a karanténzóna?
  • BEAST #1925
    Ha a karantén zónában vagy akkor ne csodálkozz, ott kb folyamatosan ömlenek rád az infectedek.
  • Richardix
    ÉS MEGINT! Pedig most egy helyben álltam, ráadásul egy épület tetején.
  • Richardix
    ÉS MEGINT! megölök 5 infectedet, tiszta a terep és mire felmászok 2 létrára már megint a nyakamon van 2.
  • Richardix
    Megint... volt ott 3 infected, utána jött még 3 és még 3.. fél perc alatt!!!!
  • MerlinW
    Fejlécben levő linkről egyben letölthető a lenti állapot.
  • Richardix
    Nekem a Punkokat jelzi koponyával...
  • simon7108
    dehogynem mutatja.kis koponyákkal jelzi a zombikat.
  • Richardix
    Rohadtul nem mutatja a minimap, a hangjukkal meg szart se érek, mert 8 felől jönnek!
  • aricsi
    Az nem tudod miért van Merlin hogy a cfg-zés után(video.scr) object meg shadow pop-in van erősen? Asszem nem változtattam semmit a tieden.
  • simon7108
    Act 2-ben a városban.
  • Richardix
    És te hol is tartasz?
  • simon7108
    nem értem,hogy nektek mi a nehéz a játékban...
    egyedül a extra zombik öltek meg engem eddig de azok is csak addig amíg rá nem jöttem,hogy mi a gyenge pontjuk.a walkerek és az infectedek könnyű falatok.volt,hogy 3-4 inf is rám futott de 1-2 machete csapással már végük volt.a lényeg,hogy nem szabad előlük menekülni hanem épp ellenkezőleg nekik kell futni.a spawnolásuk sem okozott nekem gondot.mutatja a minimap ha jönnek meg a hangjukból is hallani.
  • MerlinW
    Köszi, kiegészítettem a saját beállításaimmal, fincsi lett:)

• Richardix
    Update: meghaltam.
  • Richardix
    Megszokható? Akkor ezt hallgasd: Az előbb meghaltam, oké, éledek. Körbenézek, semmi. Hanem egyszer csak észreveszem hogy fut felém egy infected. Lenyesem a fejét és már megint hátbatámad egy másik, ami elvileg nem is láthatott engem! Oké, azt is lecsapom, megyek tovább. Elérek egy helyre, ahol embereket vélek hallani, körbenézek, senki. Lépek hármat és már hallom a jól megszokott üvöltést a hátam mögött. Megfordulok és két infected ugrik rám! végül velük is végeztem, és 3 perccel éledés után már 2 és fél kockán van az életem. Ezt próbáld megszokni!
  • Maxtreme
    detto.
  • Ryder62
    Ha már zombi: Valaki megírná spoilerben hogy mégis mi a fene történt a szigeten. Egyáltalán meg van magyarázva?

SPOILER:

Az egyik küldinél láttam hogy az égen elég alacsonyan elhúz egy utasszállító repülőgép. Elég kellemetlen élményben lesz részük a leszálláskor XD

Egyébként a játék zseniális. Ez a paradicsomi táj a zombikkal üt. :) Végre nem egy romos városban, sötét folyosókon, kutatóállomáson kell írtani őket hanem a pálmafák tövében. Sőt a kidolgozottság is 5-ös, mikor látom hogy az egyiknek hiányzik a fél bordája a másiknak meg a fél feje :D Sőt maga a csonkítás is remek mikor a fejét hősünk kikloffolja és a vér szépen elkezd csordogálni a talajra. Egyedül a gyors respawn ami idegesítő de megszokható. És még carmageddonozni is lehet benne
  • w77d
    én is úgy csinálom, hogy először az összes mellékküldi, aztán a főküldi..
  • koschwarz
    ez szerintem újabb példa arra a totál idióta spawnrendszerre, amivel sikerült a far cry 2-őt is nagyszerű játékból frusztráló, összeszorított foggal "csakazértisvégigcsinálom" játékká változtatni.
  • Grr1234
    Innenvannak a képek.
  • Maxtreme
    Akkor tényleg nem csinálhattál sok mellékküldetést :) Én jelenleg 45%-át teljesítettem a játéknak, és 25-ös szintű vagyok.
  • Richardix
    Egyrészt: pont azért futok el, mert nem lehet harcolni, elkezdek kettővel harcolni, azt valami másik dimenzióból odakerül még vagy 5.
  • Richardix
    EZ MI?!

A radar sprinterek újabb gyöngyszeme! megyek egy szűk sikátorban, mögöttem tiszta az út. meglátok egy infectedet és egy walkert. Infected elkezd szaladni felém, lecsapok rá, és mikor hátralépnék észre kell vegyem, hogy nem tudok. Ezt követi 4-8 ütés, majd rájövök, hogy az imént kitisztított hátsó részről már 2 infected betámadott, így szépen körbevettek. kettőt kínyírtam, a harmadik elkezd üldözni. mikor egy szűk területre értem megálltam, és visszafordultam megküzdeni a harmadik infecteddel. Mögöttem tiszta a terep. Jön az infected, lecsapok rá, és abban a pillanatban hátulról megüt valami. MÉG EGY KIBASZOTT RADARVADÁSZ A SEMMIBŐL! Nem csoda, megint padlót fogtam. infecteddel csak 2 lehetőség van: vagy a semmiből elkapnak hátulról, vagy jönnek vagy hárman, hogy még csak harcolni se tudj.
  • Fritz Von...
    Itt, bár nem tudom a sztorit, vannak a fertőzöttek, akik rohannak. Ők még nem alakultak át teljesen, és leginkább a 28 nappal később c. filmben láthatóakhoz hasonlítanak. Kis HPjuk van, általában 1, vagy 2 ütés és kampec. A Walkerek már halottak a mi fogalmaink szerint, ezért lassúak, de erősek és sok HPjuk van. A többi meg már extra.
  • Malakai
    Ne ragadj le egy dolognál, az egész fantázia, olyan amilyennek kitalálják, tök felesleges racionalizálni. És attól mert egyik író így írja meg, másik írhatja teljesen másképpen.

@Richardix: Ha elszaladgálsz mellettük, aztán nem túl messze tőlük megállsz harcolni, akkor erre számíthatsz, az alap zombik is (és még pár másik) követ elég hosszan.
  • Richardix
    Oh, én nem futok csoportokba, azok csoportosulnak körém. ha nekiszaladok 2-3 zombinak tuti, hogy fel fog bukkanni mögöttem még 6.
  • MerlinW
    Ööö hogy kapcsoltad ki a bloom-ot?
  • IXEMGabeo
    kétfajta élőholt létezik. Van az egyik típus, amelyik valamely fertőzés által kel "új" életre, (inkább ezeket filmesítik meg), és van a másik típus, mely egyszerűen vmely átok által feltámad és kikel a sírból, na ők lennének az igazi élőholtak, akik nem tudnak sietni, szakadt, porladt testükkel nem lehetnének képesek a futásra. A fertőzött zombik esetében elvileg az előbb felsorolt filmek, játékok mind mind belehelyeztek szaladó élőholtakat. Csak fura a látvány és az elképzelés, de ettől még a játékot nem szidtam, mert jó lett és a zombik kinézete, viselkedése és mozdulatai realisztikusak azért...
  • ratgab
    Semmi nincs kőbe vésve tudtommal zombi témában... Innentől meg akár repülhetnek is, ha valaki úgy álmodja meg a filmjét, játékát!
  • Prank
    nem nézlek gyökérnek, arra akartam utalni, hogy mivel nem egy kézzel fogható dologról van szó, ezért mindenki úgy értelmezi a zombikat, ahogy akarja... szvsz egy futkorászó zombi bőven belefér egy kitalált világban (még a Legenda vagyok című filmbe is beleillett)
  • ratgab
    Fel kell őket rúgni! Akkor borulnak meg, ha lemegy a staminájuk! Tömegbe meg ne menj be, ha sokan vannak 2-essével csald el őket!
  • IXEMGabeo
    nem érted mire gondolok...

tanulmányok és az írásokhoz mérten. Nem hiszem el, hogy ennyire gyökérnek nézel, hogy elhiszem, hogy léteznek...
  • strebacom
  • Richardix
    Egyébként v alaki elmondaná, hogy mégis mi a jó szar az a ruha a ram-on? Kevlár kényszerzubbony? :P
  • Prank
    "realisztikus", "zombik" tegyél rendet a fejedben:)
  • Grr1234
    A lámpa körül nézd a fényt.