4724
  • hiper KOCKA
    Mondjuk a L4D-ben jóhogy futottak, azok nem is zombik amúgy hanem fertőzöttek akik megvesztek attól a vírustól... de érthető egyébként miért futnak. A játék szinte elveszítené a nehézségi faktorát, hogyha fél km/h sebességgel csoszognának feléd, mivel játszi könnyedséggel lelőnéd mindet még mielőtt egyáltalán a közeledbe érhetne. Semmi értelme nem lenne a játéknak akkor, semmi kihívás nem lenne benne.
    Én nem tartom hülye ötletnek azt hogy futnak... az lenne az igazi blődség inkább, hogyha lőfegyvert használnának.
  • Richardix
    Akkor már ár is nevezhetnénk a játékot Dead island Rising-ra :D
  • grebber
    Jöhetne valami motoros kieg is.Azt is fejleszthetnénk elejére felrakni kaszab jakab cuccokat stb.
  • Noodlee
    Remek, köszönöm :)
  • Fpocok
    Dead Island Realism Mod [WIP] (Alpha)

(készülgetnek a modok ezerrel)
  • MerlinW
    4
  • MerlinW
    Visszaraktam.
  • grebber
    Ha jól láttam 3 ,nem láttam 4-es váltást.
  • TaRka0107
    Amúgy egy tipp: Thug-nak a kezeit kell lenyisszantani, utána már könnyű préda.:DD
  • TaRka0107
    Pár kép:

• Richardix
    nos nekem most a jobb holmijaim ilyen 1 rugó körüli javítást igényelnek, és 7 fegyvert használok. a Javítás még hagyján, a halálozásból lesz sok később, ami minden alkalommal 10% cash veszteséget jelent.
  • Richardix
    érdekes quest volt csak teljesen értelmetlen. Miér tkellett odakint kaszabolnom őket? gyengébb ajtókat se tudnak betörni, majd pont egy műhely kapuját fogják? -.-
  • Laza
    A sokak által emlegetett pénzhiány később lesz? Mert most foglaltam el a vizimentő állomást, és van kb 6000 dodóm, a javítások meg 30-40 dollárba fájnak. Nem tűnik kevésnek ... tartalékoljak? :)
  • Mas7er
    hali, az életmentő kabinban mit kell csinálni??
  • Noodlee
    Ő már jóval előrébb tart :)
    Amúgy sokat bénáztam azzal a questel, mert mindig levertek, de megoldottam. Ha szemben állsz a házzal, akkor a jobb oldali tetőrészre fell felmenni, és az infectedek szépen elkezdenek felmászni a ládákon. Csak fejbe kell őket nyomni, és hozzád sem érnek :)
  • IXEMGabeo
    toltátok már az Only the strong survive? zseniális micsoda címeket adnak 1-1 Questnek...Richardix voltál már ezen a küldetésen?:D:D na itt tömegével jönnek az infectedek
  • ratgab
    Hány act van a játékban Grebber?
  • grebber
    Azt majd magyarítással vesézem ki akkor rámegyek az összes küldire!
  • ratgab
    Van, hogy összeakadnak a térképjelölések, ilyenkor menj vissza quest adóhoz, vagy próbáld újra kiválasztani az adott questet!
  • Richardix
    Elvileg igen, van.
  • Noodlee
    A high res mododban kivan kapcsolva a dust, ahogy elnézem :(
  • Richardix
    Nemazért de.. a heavy és a Piranha mod között mi a különbség? Mert a Piranha 200-al drágább, de semmi különbséget nem látok a fegyver adataiban a kettő közt.
  • Tatyla
    tovább lehet vinni a játékot a végén,szóval mint a borderlandsban van ilyen playtrought 2?
  • Odikeee
    hát ez már vicc. már eskü várom a végét, erre kiírja, hogy act 4...:D csúcs ez a játék. :D
  • xXtamasXx
    Ha ennyire nem megy, sokat halsz, akkor társulj valakivel/valakikkel
  • Richardix
    ott abba a karanténzónában mondom, úgy is özönlöttek rám az infectedek hogy EGY HELYBEN ÁLLTAM EGY HÁZTETŐN! Ettől lassabban nem lehet haladni.
  • Noodlee
    Richardix: Próbálj meg szép lassan haladni, és lassan csalogatni a népet. Nekem ez nagyon bevált. A rohanást is próbáltam már, de kevés esetben válik be. A szép lassú haladás kifizetődő.

A koponyákat 2 esetben mutatja:
    Olyan zombiekat, akiket éppen le kell írtani egy quest, NPC, vagy valami cucc miatt, és ugye a stukkeres huligánokat is, akik mindenkire lőnek, aki mozog.
  • aricsi
    Hát levettem 2048-ra,de nem lett jobb,lejjebb nem akarom,mer ütősen néz ki a cfg-ddel.
  • aricsi
    Jah,.
  • simon7108
    van 1 mellék küldetés,hogy meg kell találni a roncsot.
  • IXEMGabeo
    zseniális:) láttam én is egy küldinél, aztán nem rég kezdtem el agyalni rajta, hogy ezt bizony az élénk fantáziájú készítők beletehették simán:)

na most aztán Locke majd kezdheti lökni a szövegét, hogy okkal kerültünk a szigetre
  • aricsi
    Nem csak szaga van,az is, mert az sos-ben azt mondja hogy az Oceanic Airlines gépe,a Lost-ban is az volt.
  • MerlinW
    Nem bírja a VGA-d. Vedd le 2048-ra a SpotShadowMapSize-t. Ha úgy is gond van, akkor 1024-re ShadowMapSize-t. Végül mindkettőt 1024-re. Az az alap.
  • IXEMGabeo
    nem lehet, hogy neked valami durván tört verziód van? ilyen nincs h ennyi ellenség ront neked...
  • Richardix
    Hál' istennek. Szép meg minden, de azért zombis játék sötét és nyomorgatós helyszínek nélkül? No F'in way! :D
  • aricsi
    Nem,virágboltival is, csak a telepítési mappákba kell másolni. #1917-ra nincs ötleted?
  • MerlinW
    "Végre nem egy romos városban, sötét folyosókon, kutatóállomáson kell írtani őket hanem a pálmafák tövében."

A játék elején legalábbis:) Aztán jön a lerobban város, sikátorok, csatornák:)
  • IXEMGabeo
    lol tudod mi jutott eszembe?:D a LOST Eltűntek c sorozat...Easter Egg szaga van:D:D:D:D
  • MerlinW
    Csak eredeti játékkal működik.
  • Hellsing47
    hát én bemásoltam, de nem változott semmi :D