4724
-
hiper KOCKA #1969 Mondjuk a L4D-ben jóhogy futottak, azok nem is zombik amúgy hanem fertőzöttek akik megvesztek attól a vírustól... de érthető egyébként miért futnak. A játék szinte elveszítené a nehézségi faktorát, hogyha fél km/h sebességgel csoszognának feléd, mivel játszi könnyedséggel lelőnéd mindet még mielőtt egyáltalán a közeledbe érhetne. Semmi értelme nem lenne a játéknak akkor, semmi kihívás nem lenne benne.
Én nem tartom hülye ötletnek azt hogy futnak... az lenne az igazi blődség inkább, hogyha lőfegyvert használnának. -
Richardix #1968 Akkor már ár is nevezhetnénk a játékot Dead island Rising-ra :D -
#1967 Jöhetne valami motoros kieg is.Azt is fejleszthetnénk elejére felrakni kaszab jakab cuccokat stb.
-
Noodlee #1966 Remek, köszönöm :) -
#1965 Dead Island Realism Mod [WIP] (Alpha)
(készülgetnek a modok ezerrel) -
#1964 4 -
#1963 Visszaraktam. -
#1962 Ha jól láttam 3 ,nem láttam 4-es váltást. -
#1961 Amúgy egy tipp: Thug-nak a kezeit kell lenyisszantani, utána már könnyű préda.:DD -
#1960 Pár kép:
-
Richardix #1959 nos nekem most a jobb holmijaim ilyen 1 rugó körüli javítást igényelnek, és 7 fegyvert használok. a Javítás még hagyján, a halálozásból lesz sok később, ami minden alkalommal 10% cash veszteséget jelent. -
Richardix #1958 érdekes quest volt csak teljesen értelmetlen. Miér tkellett odakint kaszabolnom őket? gyengébb ajtókat se tudnak betörni, majd pont egy műhely kapuját fogják? -.- -
#1957 A sokak által emlegetett pénzhiány később lesz? Mert most foglaltam el a vizimentő állomást, és van kb 6000 dodóm, a javítások meg 30-40 dollárba fájnak. Nem tűnik kevésnek ... tartalékoljak? :) -
Mas7er #1956 hali, az életmentő kabinban mit kell csinálni?? -
Noodlee #1955 Ő már jóval előrébb tart :)
Amúgy sokat bénáztam azzal a questel, mert mindig levertek, de megoldottam. Ha szemben állsz a házzal, akkor a jobb oldali tetőrészre fell felmenni, és az infectedek szépen elkezdenek felmászni a ládákon. Csak fejbe kell őket nyomni, és hozzád sem érnek :) -
IXEMGabeo #1954 toltátok már az Only the strong survive? zseniális micsoda címeket adnak 1-1 Questnek...Richardix voltál már ezen a küldetésen?:D:D na itt tömegével jönnek az infectedek -
ratgab #1953 Hány act van a játékban Grebber? -
#1952 Azt majd magyarítással vesézem ki akkor rámegyek az összes küldire! -
ratgab #1951 Van, hogy összeakadnak a térképjelölések, ilyenkor menj vissza quest adóhoz, vagy próbáld újra kiválasztani az adott questet! -
Richardix #1950 Elvileg igen, van. -
Noodlee #1949 A high res mododban kivan kapcsolva a dust, ahogy elnézem :( -
Richardix #1948 Nemazért de.. a heavy és a Piranha mod között mi a különbség? Mert a Piranha 200-al drágább, de semmi különbséget nem látok a fegyver adataiban a kettő közt. -
#1947 tovább lehet vinni a játékot a végén,szóval mint a borderlandsban van ilyen playtrought 2? -
Odikeee #1946 hát ez már vicc. már eskü várom a végét, erre kiírja, hogy act 4...:D csúcs ez a játék. :D -
#1945 Ha ennyire nem megy, sokat halsz, akkor társulj valakivel/valakikkel -
Richardix #1944 ott abba a karanténzónában mondom, úgy is özönlöttek rám az infectedek hogy EGY HELYBEN ÁLLTAM EGY HÁZTETŐN! Ettől lassabban nem lehet haladni. -
Noodlee #1943 Richardix: Próbálj meg szép lassan haladni, és lassan csalogatni a népet. Nekem ez nagyon bevált. A rohanást is próbáltam már, de kevés esetben válik be. A szép lassú haladás kifizetődő.
A koponyákat 2 esetben mutatja:
Olyan zombiekat, akiket éppen le kell írtani egy quest, NPC, vagy valami cucc miatt, és ugye a stukkeres huligánokat is, akik mindenkire lőnek, aki mozog. -
#1942 Hát levettem 2048-ra,de nem lett jobb,lejjebb nem akarom,mer ütősen néz ki a cfg-ddel. -
#1941 Jah,. -
simon7108 #1940 van 1 mellék küldetés,hogy meg kell találni a roncsot. -
IXEMGabeo #1939 zseniális:) láttam én is egy küldinél, aztán nem rég kezdtem el agyalni rajta, hogy ezt bizony az élénk fantáziájú készítők beletehették simán:)
na most aztán Locke majd kezdheti lökni a szövegét, hogy okkal kerültünk a szigetre -
#1938 Nem csak szaga van,az is, mert az sos-ben azt mondja hogy az Oceanic Airlines gépe,a Lost-ban is az volt. -
#1937 Nem bírja a VGA-d. Vedd le 2048-ra a SpotShadowMapSize-t. Ha úgy is gond van, akkor 1024-re ShadowMapSize-t. Végül mindkettőt 1024-re. Az az alap. -
IXEMGabeo #1936 nem lehet, hogy neked valami durván tört verziód van? ilyen nincs h ennyi ellenség ront neked... -
Richardix #1935 Hál' istennek. Szép meg minden, de azért zombis játék sötét és nyomorgatós helyszínek nélkül? No F'in way! :D -
#1934 Nem,virágboltival is, csak a telepítési mappákba kell másolni. #1917-ra nincs ötleted? -
#1933 "Végre nem egy romos városban, sötét folyosókon, kutatóállomáson kell írtani őket hanem a pálmafák tövében."
A játék elején legalábbis:) Aztán jön a lerobban város, sikátorok, csatornák:) -
IXEMGabeo #1932 lol tudod mi jutott eszembe?:D a LOST Eltűntek c sorozat...Easter Egg szaga van:D:D:D:D -
#1931 Csak eredeti játékkal működik. -
Hellsing47 #1930 hát én bemásoltam, de nem változott semmi :D