Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg jó játék lett. Grafikára sem lehet panasz. Nem mindenhol erõs, vagyis nem egységesen. Ellenben van ahol az áll is leesik. Belsõ terek részletesen kidolgozottak. A víznél érdekes a hatás, mert a tenger (vagy óceán) nem annyira ütõs, de a medencébe lágyan himbálózó víz, ahogy eltorzítja felülrõl nézve a medence alján lehelyezett csempesort, hát az kb. azonnali merevedéssel egyenlõ.
Ezt azért valamelyest ellensúlyozza a betonból készült úszómatrac.<#nevetes1>#nevetes1>
Ugye azt vártam volna, arrébb lökhetõ a víz felszínén, de nem. Atom stabilan fekszik a vízen és az istennek nem mozdul a helyérõl. Szerencsére a székeknek, strandlabdáknak meg egyéb jóságoknak van azért fizikája.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
De épp erre a bug halomra gondoltam már sokszor, mikor azon töprengtem nekem már sse lesz pre-order játékom. De nem is baj, így mire oda jutok hogy megveszem már ezek lemennek. Steamrõl már eleve a javított verzió jön.
Jah, a játékban melyik logó van? Az akasztott zombi vagy a "görcsben" álló? 😊
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
· First, the correct version of the title is now available on Steam and fans are able to download it now.
· Second, the day 1 patch notes in their entirety are below. Please note that this update may cause incompatibilities between the incorrect version of Dead Island that was released and the fixed version and cause a wipe on some saved data. However, we have a solution to help regain some quest progress: When the game opens, select New Game -> Select the same character as you were using before, and then there will be an option for "Chapter Select" which will allow the player to jump to the last chapter they were playing in.
· Third, Deep Silver plans to announce a “make up” to North American fans who were affected by the day 1 PC issues, stay tuned in coming days for those details as internal discussions are ongoing on our end.
· Fourth, the Bloodbath DLC is still on schedule as planned – fans who preordered the title will still receive the Bloodbath DLC when it launches (date will be announced shortly!) as stated previously.
· Fifth, we are aware of The Ripper activation bug which will not load as a result of the version update and this will be fixed in the next game patch, coming soon.
Ekkora egy hányást játék megjelenésekor nem is tudom láttam-e már. Nem, nem a warez-re gondolok.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Arról nem beszélve hogy multi is müxik,minden teljesen jó a patch óta.😊
Ugyan ezt kapja az EU csak elõre bepatchelve de ugyan úgy ott lesz majd a szép kis RS kiírás ajtóbetörésnél,stbstb..😊
Ez a tanmese a fejlesztõi x360 változatról több sebbõl vérzik,ugyan ezt kapja mindenki,patchelve.😊
Mûködik minden sehol a bugok, a multi is tökéletes.
Csak steam-re került ki nem végleges, de már azt is frissítették, bárhol veszed, nem fogsz korábbi buildet kapni mostmár!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ill. a mentési rendszer a nem warez példányban?! <#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Más: Fijjugok vki írja már le, hogy milyen mentési rendszer is van a játékban?!
Ill. most mi ez a rossz verzió, ... ?!
(egyelõre lekapok egy reloaded verziót, mert már annyi rosszat olvastam csak itt errõl a játékról, hogy nagyon meginogtam abban, hogy mi a pöcsöm is van már)
Ill. most megrendelném és akkor lehet kapok valóban egy rossz verziót, vagy mi a tököm?! <#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
<#worship>#worship>
(bocsi a warez sorért, csak ennyit akartam vele ide "szemetelni") <#worship>#worship>
ps: Most hívott engem is a cdg. 😊 Pénteken hozzák.
VSync. nem felbontás kérdése, hanem a játékmotor kivitelezéséé. Felbontástól független hogy van-e tearing vagy nincs. Ha van és zavaró, akkor kell VSync. Engem a kicsi is zavar, én többnyire be szoktam kapcsolni. 60fps pedig mindenre elég.
Anizo: a textúrák felszínére hat, nem a "széleire".
[merlinw.org]
Pontosan. Van olyan játék ami AA nélkül olyan mint más játék AA-val.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Az AA szükségletét meg a játék válogatja.
Mondjuk én a vsyncet alapból nem használom. se az aa-t, helyette az anisotropikus szûrést szoktam feltolni.
Én rendszeres vevõ vagyok náluk és mondhatom nem így van de ha nem hiszed nézz csak körül a honlapjukon.
Viszont a szállítási adatlapnál én bepipálva hagytam a csütörtöki napot is. Remélem azért már holnap lehozzák. függetlenül attól, hogy pénteken lehet csak aktiválni steamen..
8000 a GSnél, de kapsz DLC-t.
Mindenki döntse el maga.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Ott van a konfigban a 4.0...De ha nem readonly-zod le visszavágja a játék 3.0-ra (amit anno a CoJ elsõ része is tudott...).
Viszont nem igazán látom a különbséget hiába kényszerítem rá az sm4-et.😊