4724
-
#2010 én is arra gondoltam, de a járatszám más volt (bár kétség kívül oceanic airlines volt, ami egy kitalált légitársaság volt a lostban :) ) -
Odikeee #2009 Én lvl 31-es voltam a végén. Az időt majd hazaérek megnézem. De az utóbbi 4 napba csak ezzel játszottam... fura..pedig mikor elkezdtem, na mondom ezzzel se játszok többet. De aztán beindult, és nem bírtam abbahagyni:)
Storyról annyit, hogy en minden videót elnyomtam , még a végét is. Nem bírtam a videókat végigvárni... játszani akartam már...:D
de majd elkezdem újra, akkor figyelek a story-ra is. -
#2008 Dead Island config tool
Mehetne a bannerbe :) -
Look at the cat #2007 jah és level 41 -
Look at the cat #2006 majdnem 23 órám benne volt, nem végig futkároztunk mindenkit kinyírtunk aki útba került ... összességében így 2en nagy élményt adott a játék -
Look at the cat #2005 ebben a pillanatban végeztünk játékkal ismét csak egy ismeretlen emberel toltam coopban dzsungeltől már nehéz nagyon de adta vége :D
-
#2004 Nálam a "Steam\userdata\58723512\91310\remote\out" könyvtárba, de az azonosítók különbözhetnek. -
Balázs 17 #2003 hi
a játék hova ment? -
#2002 Ááá zsír thx. Az hittem hogy ez valami bug. :) -
#2001 Mert csak akkor fogod látni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha arra a térképre érsz, ahol van a repcsi -
Richardix #2000 Ez azért van, mert a repülőgép roncs a dzsungelben van, oda majd csak később jutsz el. -
Richardix #1999 Nem is tudtam, hogy Chuck Norris is a játszható karakterek között van :) -
#1998 "Én nem tartom hülye ötletnek azt hogy futnak... az lenne az igazi blődség inkább, hogyha lőfegyvert használnának."
Ööö, Doom 3
Amúgy miért van az hogy felvettem a repcsis küldit a világító toronynál, de questeknél nem jelzi ki? Így azt sem tudom merre menjek. Vissza is mentem a nőhöz aki adta a küldit de de nem lehet újra beszélni vele. Ilyenkor mivan? -
#1997 Látod? Mondtam, mondtuk, hogy ne írd le egyből, mert jó játék. -
IXEMGabeo #1996 -
IXEMGabeo #1995 ezt Songoku is megirigyelte volna:D biztosan életben marad bárki akinek ilyen képessége van -
#1994 Inkább a Dead Island könyv jönne ki nálunk is! -
Feared #1993 6 óránál járok, és töretlenül úgy gondolom, hogy marha jó a játék.
Most kifizetődök a majd' 100 óra L4D-ezés, ugyanis nem ritkán lazán sérülés nélkül lekaszálok 5-6 zombit egyszerre. :)
Igyekszek minden mellékküldetést megcsinálni, hiszen ha már ennyit vártam rá, kár lenne végigrohanni rajta. Az újratermelődő ellenséggel sincs baj, hisz minél több zombit lehet hentelni annál jobb.
Amúgy meg nem tudom volt e szó róla, de aki egy ütős zombis könyvet akar, az szerezze be a World War Z-t. Már itthon is kiadták, marha jó!.
A játék meg nálam épp úgy eddig az év legjobbja, akár tavaly volt a Dead Rising 2. De mint zombi rajongót, nehéz is nem elfogultsággal vádolni. :) -
#1992 Jobb mint az eredeti. :D -
Noodlee #1991 A világítótoronyban a szerelő asztalnál van fixen mindig. -
#1990 huppsz... rossz kommentet töröltem, sry. -
simon7108 #1989 az a rapper nem Sam-B az egyik játszható karakter véletlenül?:D -
-
#1987 -
Prof William #1986 Most esett le hogy az elején mindenkivel össze lehet futni a buli közben. -
IXEMGabeo #1985 ja, nagy kár, hogy az a rapper nem élte túl a támadást:D -
#1984 Azért ezeken a zombis okfejtéseken jókat derültem...Főleg amikor VALÓJÁBAN meg TANULMÁNYOKBAN meg IGAZÁBÓL szavak szerepelnek a zombi mellett...:D
Igazság szerint ahány történet/könvy/sztori annyi féle zombi...
Volt olyan zombis film is ahol még rafináltak is voltak a zombik és beszéltek..:D
Teljesen lényegtelen honnan közelítitek mindenhogy bele lehet kötni...
Ha hullamerev miért fut...Ha érzi az éhséget működik az agya,de mégis hogy?
Az alapkoncepció mindig az hogy a fejüket kell szétlőni,máskülönben "tovább élnek"... Mitől él tovább ha szétlövöd a szívét,tüdejét és az agy nemkapja meg a működéshez szükséges cuccost?:) Ha viszont ezekre nincs szüksége az agynak akkor a vízben mitőlfullad meg? Stbstb...:D
Felesleges vita...
-
#1983 Mi nem készült? Már konkrét fősztori végigjátszás videó van youtubon ami kb 6,x órás!
Dead Island Final Mission -
IXEMGabeo #1981 akkor az X.
mellékküldikért elég sok XP jár, kár, hogy még nem készült olyan video, ahol mutatták volna, még mindig csak főküldis videon követem az eseményeket olykor -
Richardix #1980 bal felül az életed mellett egy kis körben jelzi. -
#1979 az eletero bal oldalan toltik folyamatosan, ahogy gyepalod a zomBEEkat :) -
Ironman2 #1978 Azt hogy lehet kikapcsolni hogy állandóan beleugatnak a játékba másik játékosok.Rohadt idegesítő.De még ha folyamatos is lenne a hang,de szaggatott.volt olyan mintha valaki a fürdőszobában játszott volna.D -
#1977 Figyuka Merlin!
Megnéztem miket kommenteztél ki. Biztos, hogy azok a //-ok a BLOOM effekt-et kapcsolják ki?!
(csak mert GLOW és Sun Rays megnevezések szerepelnek a abban a szekcióban és a napsugarak pl. nagyon jó effektek - azokat ez nem lőtte ki?!)
Ill. a többiben még miket változtattál?
Látom belenyúltál a FOG-ba is, pedig a köd effekt (ha azt akarja jelenteni megint csak jó dolog). (?!) -
#1976 Már többen végigvittük! Nem lett valami maradandó a vége sajnos!Bár zombisnak nehéz normális lezárást csinálni szerintem! -
#1975 Na megszereztem az első lila fegyveremet a hotelban. :)
Amúgy hol mutatja mennyin van a fury? Thug-nál el szoktam lőni, nem szórakozok velük, de van mikor nem tudom bekapcsolni. -
#1974 'Wire' melyik dealearnel beszerezheto? mar voltam a Resort -tol a Jungle -en keresztul mindenhol de nem talalok. rohadtul van mindenbol tomenytelen mennyisegben de ez az egy hianyzik -
IXEMGabeo #1973 ebben a topikban te vagy az 1.:)
SPOILER-be a vége milyen volt? -
Odikeee #1972 Na végigvittem. Hát jó hosszú game volt. De nekem 10/10. Zsír game volt. -
IXEMGabeo #1971 röhögni fogsz az egyik videoban a városban a templomos Helennek mikor azt a víz pumpás küldetést kell csinálni akkor késelő zombival is találkozol... -
Richardix #1970 A Dead Risingban is csoszognak, mégis.. :P