4724
-
#2050 Jaja 15k pénz ebből már 10 eladtam és 5 -öt megtartottam arra a Developer modra ha meglesz ! -
#2049 Élen nyitott UK-ban
Ezen nincs mit meglepődni mondjuk :D -
#2048 Rakd mind a public, mind a private slotokat 0-ra. -
IXEMGabeo #2047 nincs olyan lehetőség, ahol megtilthatod h valaki belépjen hozzád? -
Árnyvadász #2046 Sejtettem, hogy ott lesz több. Csak sajnos a hotelen, illetve azon a részen csak átsiettem, de nemrég elkezdtem újra a játékot és akkor bejárom jobban ezeket a részeket.
Meg ugye a csaj is említi, hogy hol esélyesebb találni. Csak a főküldetések már elvonták a figyelmemet.
10 gyémánt az 15000 pénz. Nem szar! -
#2045 Én összesen 10 db pezsgőt szedtem össze a hotel konyhájában iyg 10 db pezsgőt adtam a szerb csajnak ö meg adott nekem 10 db gyémántot ! -
#2044 Hát jah ennyi volt nem volt semmi easter egg de hogy a franc esne bele már miközben a játék alt tabon volt valaki becsatlakozott hozzám és sorra csinálta meg a side questeket vazee mire visszaléptem mondom a mi a franc van itt kiléptem és mikor betöltött már a város közepén voltam és ahol eddig egy side quest sem volt most teli volt side questtel eh na ezért nem szeretek public-on coopozni mert mindent helyettem csinál meg ! -
Árnyvadász #2043 Gyémántot úgy tudsz könnyebben szerezni, hogy a szerb csajnak viszel pezsgőt. A csaj az ACT I-ben van a vízpartól nem messze lévő fagerendákon álló bungalók vége fele. Ahol már az út el van barikádozva dobozokkal, bőröndökkel. Pezsgőt meg egy mellék küldetésben találtam. ACT II templomban a néger faszit szólítsd meg aki mellett a családja fotója van lerakva az ülésre. Ha azt a küldetést teljesíted, akkor a hűtőszekrényben lesz pezsgő.
Gyémántot még mellékküldetés is adhat. Pezsgőt meg gondolom máshol is lehet találni. Igaz nekem csak ez az egy sikerült. Gondolom bárok környékén is van belőle. -
IXEMGabeo #2042 ennyi volt a repülőgép roncsos?:S na ne már...
Nikolai a bunkerbe szeretett volna eljutni, tudok arról a küldiről...
szép lett volna, ha beleteszik csontra Jacket vagy John Locke-t további Easter Eggnek:D -
#2041 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah az jó volt igazából csak egy túlélöje volt annak a repülögép balesetnek Nicolai akit szépen vissza kellett kisérni a legközelebbi bunkerbe persze útközben jöttek a Suicide robbanó zombik Infected Walkerek meg egy két Thug zombi is miután eljuttotunka Hideoutba volt ott minden barkácsasztal Fast travel meg egy láda kinyitottam és egy narancsárga cucc volt benne Nicolai adott egy küldit ami most éppen a városban kell megcsinálni ! -
#2040 Ez jól fog jönni, köszi. Bár a kék koponyánál nem mutatta meg hol van mapon, így nehéz lesz. :) -
IXEMGabeo #2039 :) mesélnél nekem a Nighthawk küldetésről milyen volt?
repülőgép roncsok (LOST) -
#2038 Dehogy minden Side Quest megcsinálva a Resort sziget 95 %-ban bejárva felfedezve minden ember akivel találkoztam miision-je megcsinálva szinte már semmi nem maradt a szigeten csak a main quest ! -
#2037 Dead Island' Skull Guide - Colored Skulls, Developer's Craft Weapons And Diamonds
Ezt találtam meg! -
#2036 xD és 10.000 -be kerül a legyártása!!!
Ez valami készítők álltal betett csodacucc lehet! -
Árnyvadász #2035 Minden elismerésem!
Ez amúgy a multival együtt, vagy kizárólag az egyjátékos módban eltöltött játékóráid száma? -
#2034 developer's no. 4 craft -ot adta :D
Ez meg mi lehet????
De kell még hozzá 4db gyémánt! -
#2033 Te mit csináltál? Napoztál a vízparton? -
#2032 Én most tartok 23 óra játék időnél és még csak most értem a városba !
Act II Templomnál vagyok ! xD -
#2031 Alicia Jacobs házában a városban van egy lila koponya egy vitrinben, rá lehet teni a tűzhelyre, és átváltozik egy plüssmackóvá!
Az ad valami cuccot! De azt már nem láttam mi az!
A közelben meg nincs "gyalupad" h megnézhessem mit kovácsolhatok. -
IXEMGabeo #2030 -
#2029 Végigvittem a játékot. Ez egyértelműen 9 pontos game. Hülye Edge, EG :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a vége érdekes volt, sztem a The Voice rendezett egy zombis bulit Banoi szigetén. :D a 4 hős meg úgy tűnik csapdába estek, a pilóta nagyon furcsa volt. de nem változott át zombivá na :D -
#2028 kis kedvencem
(de menet kozben szert tettem egy Wakizashi -ra ("sajna" csak Lv38 -as), az ereje onmagaert beszel
-
#2027 Fejlécben ott a config tool. Kapcsold be a vsync-et és kapcsold ki a motion blur-t. -
IXEMGabeo #2026 jó kis fegyó lehetett...van valaki, aki különleges fegyver párosítást iktatott be? gondolok itt a szöges baseball ütőre meg ilyen hasonló compare-ekre -
IXEMGabeo #2025 ilyen gyorsan kipörgettétek?:D, mondjuk ketten mindig könnyebb -
#2024 Azt úgy hívják, hogy motion blur és a ki lehet venni config tool-al. -
#2023 -
#2022 minden steam játék a steam mappán belül rakja a cuccot, googleön megtalálod... -
Balázs 17 #2021 hello
olyan gondom van, hogy amikor fordulok meg ütök úgy látszik mintha csúszna a kép vagy nem is tudom:S meg ilyen homályos szar forgásnál
elég idegesítő van erre megoldás?
kösz -
#2020 Hogy az a... volt egy jó kis kék machetem sokkolóval megfűszerezve, erre jön egy robbanó zombi amibe beledobtam az meg úgy berobbantotta magát, hogy kirepült a mapról és oda a fegyverem -
#2019 Kicsit olvass vissza. -
Atrax47 #2018 Hali nem tudjatok hova teszi a játék a mentéseket? -
#2017 Kipróbáltam a config toolt. Vsync, blur kikapcsolva, rendben. Viszont nem tudom mi van a FoVval, de durván fejfájást okoz, ha feljebb viszem. Valami nem kóser.
Marad a default érték. -
#2016 nem, lesz majd egy mod is amihez kell 5db -
#2015 Még ugyan csak a Chapter 2-ben vagyok, de eddig bejövős a játék.
Mondjuk elég idegesítő némelyik mellékküldetés, ami visszaküld a fenébe ... azoknak nem tudom mi értelme van ... hacsak nem időhúzás. Mondjuk ott olyan gyenge az ellenállás, hogy sprintelek végig :)
Élvezetes lett a harc is, de ebben nagy szerepe van a rugdosásnak, mert azzal jól lehet taktikázni a harcban ... na meg van, hogy csak rugdosom őket, addig sem kopik a fegyó (bár extra xp sem jön). Mondjuk most lerúgom a staminájukat, és mikor mind a földön van, egyszerűen leverem/levágom a fejüket ... gyorsan megy ez :) -
#2014 Ugye a diamond csak eladásra jó? -
#2013 Na jó ezt benéztem :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2012 Kivéve, hogy a quest logban külön kategóriák vannak a fő- és mellék-küldiknek -
#2011 nekem bejön, h ogy a fősztori nem annyira egyértelmű most , mármint úgy értem, hogy ott egy halom mellékküldi, de egyértelműen nem jelzi a program, hogy melyik a főküldetés szál.