Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attól függ milyen hosszú egy egy rész...videon úgy láttam, ha egy egy nagy küldetés teljesítve van akkor biztosan ment a rendszer

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wedge31
Checkpoint van csak.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

SKynet mi ez a mizéria pontosan a mentéssel kapcsolatban? csak részletekben olvastam vissza. Nincs quicksave?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Skynet
Hasonlít de sajna jóval kevesebb a lehetõség tárgykombinációk terén.
És nem igazán értem mi a francnak kell tervrajzhoz ragaszkodni,azért szerintem nagy koponya nem kell ahhoz ha valaki talál iszonyat mennyiségû szöveg és egy baseball ütõt akkor mit is lehetne kihozni belõle...
elvégre a topik is ezért van. és meg kell hagyni bírom, hogy hasonlít a Dead Risinghoz is gondolok itt a tárgykombinációkra...

Skynet
Eddig senkinek sem okozott gondot,deus exnél sem,tehát kb leszarni kategória.😊
Megértem hogy warez siránkozás és problémákra van topik de az hogy nem lehet a játékról egy szót sem ejteni úgy hogy a tökéletesen mûködõ x360 változat napok óta kint van, az eredeti is ma óta na azért az kicsit nevetséges.😊
MerlinW
Van nekik külön fórumrész😊

[merlinw.org]

Skynet
Halkan jegyzem meg hogy a játék ma óta kint van konzolon hivatalosan is tehát kicsit vidám dolog hogy tilos a játékról beszélni..😊
SZilaJMaGGoT
Egyelõre*

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Fpocok
Márcsak 27 óra + mire kihozza a futár. Valamivel el kell ütni az idõt. Kéne néznem valami zombis sorozatot/filmet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

én már nem vagyok isis tanár úr... 😊

fotográfik kolomp edisön :D

Omlás
Megvenni meglehet csak épp 9.én aktiválják :] addig pihi van :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Fpocok
Ha valaki a játékmenetrõl akar beszélni, vagy hogy kell beállítani a játékban ezt azt, warez verzió stb, spoiler minden szar. Azt törlöm.
De amerikában kint van és a fórumon rengeteg hibáról írnak. Pl a save dolog is ilyen, szóval nem értem, miért nem maradhat az, hogy arról beszélnek, hogy szar a save rendszer, vagy hogy a fov mennyi...

MerlinW
Abban, hogy meg lett kérve mindenki, hogy aki a játékmenetrõl akar beszélni, az fáradjon át az off topikba megjelenésig.

A mentéssel kapcsolatban pedig kiderült hogy nincs. Persze ezt tudtuk mindvégig, nem is volt róla szó soha, ahogy Borderlands esetében sem (az is visszarakott a pálya elejére betöltés/elhalálozás után).

Nincs mentés, ez van, együtt kell élni vele. Ne sírjunk már hetekig ezen... nem változtat semmin.

[merlinw.org]

bajgunar
Háát leülhet 1-es alá val, d etényleg nemtom mit izéltek itt rajta!
Minden WAREZ-oldalon, ahonnan letölthetõ a játék oldalakon keresztül azt taglalják, meg tárgyalják, hogy:
NEM MENT A JÁTÉK!!!
HOMÁLYOS A KÉP!!!
stb.....
Miért ítélkeztek tényleg egy hulladék pre-order,beta,tester verzióról?
Aminek már a patch-ét is patch-elik az egyes warez release készítõk! ???
Meg sem lepõdök, hogy a gyárból lopott warez, amiben noclip van nem ment rendesen!
Ugyanilyen volt Gta4,AC,TW2.stb... sorolhatnám!
Érdekes a gyári verzó mindnél kapásból mentett rendesen, meg nem volt benne elakadás küldetés közben, meg stb...
A többi BUG meg már ismert, és elfogadható bug. És már rég ki is tárgyaltuk.
Ugyhogy mehettek a Dead Island Off/Warez!!! - topicba a warez bugjait tárgyalni tovább.
böröczk
sg fõtroll number x

Majd megjõ a házigadza, oszt intézkedik

Kumiho #2179

grebber
LOL oké ülj le 1-es alá!

Next PC upgrade: 2022

abban hogy valami béta fos

fotográfik kolomp edisön :D

grebber
LOL miért az miben más?

Next PC upgrade: 2022

Calver
sry, félreérthetõen írtam - erre elég lenne manuális mentés... ha lenne benne.

"The trees move. Do you not see it?"

böröczk
Annyira király, hogy a warez verzió felett ítélkeznek itt a totyikban. Majd péntek után járjon a keze a népnek.

Kumiho #2179

Ryder62
"Tehát ha ráununk a mászkálásra valamit okoznunk kell hogy mentsen a játék..Ez így azért gáz."

Pl az AC szériában sincs gyorsmentés még is ment a játék minden csata, felvett tárgy, beszéd stb után. Sõt ha kilépsz akkor is ment egyet.

Nem tudom miért nem tudják legalább azt beletenni hogy kilépéskor mentsen egyet. Autosave mondjon le <#levele>

Lassan ott tartunk hogy ha van quicksave egy játékban akkor elmondhatjuk hogy foglalkoztak a pc-s verzióval ... <#sniffles>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

wedge31
Azért sima mentést rakhattak volna bele ha már quick nincs.

Skynet
Az lehet de itt ilyennel nem találkoztam csak checkpoint mentés van..
Az egy dolog hogy amiket megcsináltunk elmenti és a cuccaink is megmaradnak..De pl a parton visszarakott a legelejére és persze mindenhol mindig ujratermelõdik minden tehát gyakorlatilag lehet ujra végiggyapni kutatni mindent...
Ez így ebben a formában qrvára frusztráló..
Calver
erre elég szimplán a manuális mentés - Saints Row 2-ben is úgy mûködött, h volt automatikus mentés küldetések után, de ha gondoltál egyet rányomhattál mentésre, aztán ha kiléptél, visszadobott a legközelebbi házadba (ez esetben lehetne checkpoint) és onnan folytathattad, a mentés elõtt megszerzett cuccoddal.

"The trees move. Do you not see it?"

Skynet
Ha meghalsz nem gáz mert nem rak annyira vissza....kb 1 percnyivel rakott hátrébb...De ha egyszer kilépsz checkpointos mentés elött akkó bizony kíméletlenül visszavág...Eddig nem tünt fel mert csak ökörködtem most merültem bele a játékba és máfél óra mászkálást buktam el mert azt hittem hogy a loadolás oda tesz ahol meghaltam hát nem...Visszarakott a küldetés felvételéig...
wedge31
Ez tényleg necces így.

Skynet
Hát...Azért ennek a checkpoint mentésnek egy ilyen sandbox címnél megvan az iszonyatos hátulütõje...Inkább mentési pontokat kellett volna bevezetni álá RESIDENT EVIL..
Rendesen másflé órányi mászkálásom veszett kárba mert meguntam a játékot viszont másfél óra mászkálást baszta elmenteni szinte csak a küldetések után,elött ment...Tehát ha ráununk a mászkálásra valamit okoznunk kell hogy mentsen a játék..Ez így azért gáz.
Fpocok
Mehetsz single. Vagy BÁRMIKOR folytathado haverral, bármikor csatlakozhat, mehet el haver. Sõt...
Van olyan is, ha singlébe nyomod, és haver nem ér rá... jelzi, ha egy másik steam játékos mondjuk a közelben van és akkor bemehetsz mellé, és gyakorlatilag ugyanott folytatod. Ez a legszebb benne.

Maxtreme
Srácok. Amúgy amire még nem sikerült választ találnom. Ebbe csak coop multi lesz, vagy esetleg l4d, esetleg killing floor szerû "agyatlanság" is?

HeadHunter86
Fél óráig az volt. Szerintem közepes. Biztos el lehet vele bohóckodni, de nekem ez kevés.

Fpocok
Aki megveszi a játékot, az csatlakozzon steam csoporthoz. Minél többen leszünk... annál többen leszünk!

bakkerman
jó ez a ded ájlend csajok?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jaka923

Jaka923
Pedig jóval többet ér.

wedge31
Engem meg az arénás nem izgat...<#beka3>

Fpocok
Jaaa... azt hittem az arénásat. Ripper nem izgat.

wedge31
The Ripper-t kapjuk ezt is igérték.

Jaka923
Gondolom csak a Rippert.

Fpocok
Nem mondod, hogy cdgnél azt is adják... az arénásat.

wedge31
Nem vártam holnapig és elmentem a játékért.
Jó hír azoknak akik a CDG-nál voltak elõrendelök, hogy megkapjuk a beígért DLC-t.

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Skynet
Ez tény,csak nemtudom minek hiányol meg magyaráz itt mindenki, szerintem teljesen jó hogy van bamba zombi meg van olyan is ami meglát 100 méterrõl és iszonyatos sprintet levágva támad.
bajgunar
Jah-jah! Összevissza beszélek, és lövésem sincs! Azóta másik 6 ember ugyanazt mondta, amit ÉN! Ök is tök hülyék!
Mi a bánatos szarnak 16x AA full HD-hoz??? Mondja már meg nekem valaki!?
Mikor a 2x, max 4x AA-val is totál eltûnik minden rece full HD-ban!
8x-on meg már egy 560Ti is nyöszörög, hát még 16x-oson!
AF nekem is maxon van minden játékban! Az egyértelmû hogy kell, és az nem igényel annyi számítást, és nem húzza vissza úgy az fps-t, mint az AA.
Vsync, meg igenis (elõjöhet újra a CoD4 250 fps-es mizéria), de tényleg NEM mind1 hogy 60 vagy 120 vagy 250 fps-el megy egy játék!
Még ha csak 60 képkockát is látsz másodpercenként a monitorodon!
Próbáld ki 60-al, meg 250-el is! Nekem van közte külömbség! Meg másnak is! És nem zavar a tearing. Ellenben a BLUR-al! attól kb majdnem hányok!

Engem is hívott egy csaj GS rendelésrõl, NEM mondtam le! 😄
Már csak a zseton kéne rá! 😄
DarkSector
Pontossan, nekem itt ez a fura hogy szinte a harc csak rajtam mint játékoson mulik, mert szinte simán harc nélkül el tudok sétálni a zombik mellett....bár mivel limitálva van a fegyó ezért nem is baj.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

azért ez is fosatós, nagy a terep rendesen...még jó, hogy amit láttam belõle egyelõre világosban játszódik😊

Fpocok
Resident evilben fõleg azért voltak rémisztõek, mert rohadt szûkek voltak az utak, sikátorok, folyosók. Elfutni nagyon nem tudtál.

Skynet
A resident evilnek sikerült beszaratósra jóra úgy hogy nem tudtak futni szaladni...Csak megfelelõ látszám kell zombifronton 😊
Ryder62
"Ezt azért valamelyest ellensúlyozza a betonból készült úszómatrac.
Ugye azt vártam volna, arrébb lökhetõ a víz felszínén, de nem"

És ha belelõsz? Lehet szikrázik is ahogy pattannak le a golyók XD

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

nem mintha a grafika lenne a legfontosabb, de sztem ezt nagyon összehozták a tárgyakról, kereskedésrõl a küldetésrendszerrõl (játékmenet) nem is beszélve...