4724
  • BoneDragon
    Act2-ben találtam egy vezethető járművet, de nem sok értelme van...
    Kicsit sajnálom, hogy el kellett menni a tengerpartról.
  • CalebJoe
    nem utána már végig gyalogolni kell csak még egy act-ben lesz jeep
  • Richardix
    De az csak alkalmi jármű, egyébként csak terepjárók lesznek.
  • oregon1987
    Képemen láthatod hogy lesz más is!
  • Madi92
    Lesznek benne más kocsik is vagy végi ez a terepjáró lesz mindenhol, ami act 1ben is van?
  • strebacom
  • Ironman2
    Na azt még nem próbáltam.Mármint megdobni.Kösz
  • oregon1987
    Egyébként lvl 16 vagyok most szereztem be a páncél kocsit hotelból! Pont ahogy jöttem ki akkor zuhan le a helikopter amiből ki kell menteni a orosz csávót! Meg ugye most jelentek meg a robbanó zombik! Elég egy dobás nekik, elég gyengusok! xD

• CalebJoe
    na mi is végére értünk öcsémmel 15:50 alatt melléküldetésekkel együtt, lehet ha magába viszi az ember hosszabb de úgy nem móka
  • oregon1987
    Tényleg lesz egy palack ami nem robban fel! :P Azt én is dobáltam egy darabig feleslegesen! xD
  • Richardix
    Felrobban ha megdobod.
  • Fpocok
    Az ilyen nagyon spoielres képeknél használjatok spoilert és rakjátok bele, elvileg meg lehet csinálni.
    Most nem rág gondolok strebacom.
  • Ironman2
    Jól eltalálták a játékot.Azt hittem valami bug hogy nem hal meg a zombi,hiába szurkálom,erre kiderült hogy elkopott a késem.D
    Amúgy a gázpalackkal lehet valamit kezdeni,az elején a rejtekhely mellett van 1 palack amit hiába dobálok,ütök,nem robbanik fel,de cipelni lehet?
  • Tatyla
    mostanság connecting lost volt folyamatosan ,másnak is?
  • neszoljalbe
    Alternatív útvonalat kell találni , ami bal oldalt a bambuszok (vagy mik azok) közt kezdődik .
  • JethroHUN
    Ez a bannerban lévő config toolt mégis h kell használni? bármit állítók hibával leáll, h dokumentukban nincs meg vmi fájl, de steames játék, nem a steam mappájába vannak még a mentések is -.-"
  • strebacom
    Itten mit kell csinálni,nem enged be a faxi:

• wedge31
    Akkor lv41-nel nem sok értelme van...nem kelett volna ennyire kijátszanom a játékot...
  • strebacom
    Most a dzsungelben vagyok valami laborban, innen messze még a vége??
  • wesker24
    A max lvl 50
  • Since
    És mennyi a max level?
  • PeeTeR
    van, a vegen a casting utan visszarak automatikusan a fomenube, ha 'continue' -ra mesz (figyelmeztet elotte) kezdheted az egeszet elolrol 0% -al viszont mindened megmarad ami nalad volt beleertve a skill pontokat meg a Lv -t is.
  • Since
    Van lehetőség újrajátszani a gamet?
  • PeeTeR
    uhm ize ami a banner alatt van MerlinW -s link es az abban szereplo readme -ben a video.src helyett audio van irva.
  • PeeTeR
    oooooooooh vegeztunk mi is :D
    Lv43 -al zartam a veget es csak 2 -en tudtuk befejezni mert a 3. partner tavol volt.

o ize.. kibebaxottjo lett
  • bajgunar
    Ahol a lilát égetted, a másik szobában a sarokban egy vitrin, de be kell törni az üveget akkor jelöli csak h felveheted.
  • BoneDragon
    Na megcsináltam a developer's 666 craft. Jó kis villámokat lehet szórni :)
  • Richardix
    Elvileg a forcet nyomja meg.
  • Büdös Bohóc
    nekem kemény 41 dollár volt
  • hegege
    A heavy mod mennyire növeli meg a durability-t ?
  • Laza
    Nem emlékszem, pedig este voltam ott :) Szerintem csak lóvé, mert más interakció nincs a figurával.
  • BoneDragon
    Mi a reward?
  • Laza
    Nem tudom miért nem adja oda a rewardot magától ... az elején majdnem otthagytam párszor, mert külön kell elvenni ...
  • BoneDragon
    Igen. Most újranyomtam a gamet, erre már csak 2 zombi volt ott és a térkép se jelez már semmit se. No mindegy. :)
  • Laza
    Hehe, ez jó :)
    És a ládát ütötték? Mert egyébként fent volt a rácson :)
  • Büdös Bohóc
    itt egy ember áll fent egy magaslaton pont veled szemben, csak úgy látszik bebugzott a játék. Oda mászott fel a szerencsétlen, hogy elmeneküljön. Ha jól emlékszem a célkeresztedtől jobbra levő hangfalon áll. Hátha meg tudod bökni láthatatlansága ellenére is
  • BoneDragon
    Itt tudja valaki mit kell csinálni? Volt 3 zombi, akik ütötték a ládát, kinyírtam őket és elkezdett beszélni bent valaki, de nem tudom kinyitni sehogy, de a térkép jelez egy kupát. Ötlet?

• n003
    SPOILER-be raknám de linknél ez úgysem számít ... SPOILER !!!
  • Laza
    Én is sok időnél tartok, az Act I.-ben átkutattam minden zugot, bőröndöt (már nagyon utáltam őket :) ), mindent :)
  • n003
    developer modból van vagy 6 :D