4724
-
#2090 Act2-ben találtam egy vezethető járművet, de nem sok értelme van...
Kicsit sajnálom, hogy el kellett menni a tengerpartról. -
#2089 nem utána már végig gyalogolni kell csak még egy act-ben lesz jeep -
Richardix #2088 De az csak alkalmi jármű, egyébként csak terepjárók lesznek. -
oregon1987 #2087 Képemen láthatod hogy lesz más is! -
Madi92 #2086 Lesznek benne más kocsik is vagy végi ez a terepjáró lesz mindenhol, ami act 1ben is van? -
strebacom #2085 -
Ironman2 #2084 Na azt még nem próbáltam.Mármint megdobni.Kösz -
oregon1987 #2083 Egyébként lvl 16 vagyok most szereztem be a páncél kocsit hotelból! Pont ahogy jöttem ki akkor zuhan le a helikopter amiből ki kell menteni a orosz csávót! Meg ugye most jelentek meg a robbanó zombik! Elég egy dobás nekik, elég gyengusok! xD
-
#2082 na mi is végére értünk öcsémmel 15:50 alatt melléküldetésekkel együtt, lehet ha magába viszi az ember hosszabb de úgy nem móka -
oregon1987 #2081 Tényleg lesz egy palack ami nem robban fel! :P Azt én is dobáltam egy darabig feleslegesen! xD -
Richardix #2080 Felrobban ha megdobod. -
#2079 Az ilyen nagyon spoielres képeknél használjatok spoilert és rakjátok bele, elvileg meg lehet csinálni.
Most nem rág gondolok strebacom. -
Ironman2 #2078 Jól eltalálták a játékot.Azt hittem valami bug hogy nem hal meg a zombi,hiába szurkálom,erre kiderült hogy elkopott a késem.D
Amúgy a gázpalackkal lehet valamit kezdeni,az elején a rejtekhely mellett van 1 palack amit hiába dobálok,ütök,nem robbanik fel,de cipelni lehet? -
#2077 mostanság connecting lost volt folyamatosan ,másnak is? -
neszoljalbe #2076 Alternatív útvonalat kell találni , ami bal oldalt a bambuszok (vagy mik azok) közt kezdődik . -
#2075 Ez a bannerban lévő config toolt mégis h kell használni? bármit állítók hibával leáll, h dokumentukban nincs meg vmi fájl, de steames játék, nem a steam mappájába vannak még a mentések is -.-" -
strebacom #2074 Itten mit kell csinálni,nem enged be a faxi:
-
#2073 Akkor lv41-nel nem sok értelme van...nem kelett volna ennyire kijátszanom a játékot... -
strebacom #2072 Most a dzsungelben vagyok valami laborban, innen messze még a vége?? -
#2071 A max lvl 50 -
Since #2070 És mennyi a max level? -
#2069 van, a vegen a casting utan visszarak automatikusan a fomenube, ha 'continue' -ra mesz (figyelmeztet elotte) kezdheted az egeszet elolrol 0% -al viszont mindened megmarad ami nalad volt beleertve a skill pontokat meg a Lv -t is. -
Since #2068 Van lehetőség újrajátszani a gamet? -
#2067 uhm ize ami a banner alatt van MerlinW -s link es az abban szereplo readme -ben a video.src helyett audio van irva. -
#2066 oooooooooh vegeztunk mi is :D
Lv43 -al zartam a veget es csak 2 -en tudtuk befejezni mert a 3. partner tavol volt.
o ize.. kibebaxottjo lett -
#2065 Ahol a lilát égetted, a másik szobában a sarokban egy vitrin, de be kell törni az üveget akkor jelöli csak h felveheted. -
#2064 Na megcsináltam a developer's 666 craft. Jó kis villámokat lehet szórni :) -
Richardix #2063 Elvileg a forcet nyomja meg. -
#2062 nekem kemény 41 dollár volt -
hegege #2061 A heavy mod mennyire növeli meg a durability-t ? -
#2060 Nem emlékszem, pedig este voltam ott :) Szerintem csak lóvé, mert más interakció nincs a figurával. -
#2059 Mi a reward? -
#2058 Nem tudom miért nem adja oda a rewardot magától ... az elején majdnem otthagytam párszor, mert külön kell elvenni ... -
#2057 Igen. Most újranyomtam a gamet, erre már csak 2 zombi volt ott és a térkép se jelez már semmit se. No mindegy. :) -
#2056 Hehe, ez jó :)
És a ládát ütötték? Mert egyébként fent volt a rácson :) -
#2055 itt egy ember áll fent egy magaslaton pont veled szemben, csak úgy látszik bebugzott a játék. Oda mászott fel a szerencsétlen, hogy elmeneküljön. Ha jól emlékszem a célkeresztedtől jobbra levő hangfalon áll. Hátha meg tudod bökni láthatatlansága ellenére is -
#2054 Itt tudja valaki mit kell csinálni? Volt 3 zombi, akik ütötték a ládát, kinyírtam őket és elkezdett beszélni bent valaki, de nem tudom kinyitni sehogy, de a térkép jelez egy kupát. Ötlet?
-
n003 #2053 SPOILER-be raknám de linknél ez úgysem számít ... SPOILER !!! -
#2052 Én is sok időnél tartok, az Act I.-ben átkutattam minden zugot, bőröndöt (már nagyon utáltam őket :) ), mindent :) -
n003 #2051 developer modból van vagy 6 :D