Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
-Idõre ment.
-A harcrendszer BÉNA volt.
Na most itt egyik sem lesz, szóval... 😄
az a gond, h már megrendeltem, és amikor ilyeneket olvasok több usertõl, kissé felborulok 😄
😞
max legyen egy kis csík a képernyõ egyik sarkában, aztán az növekedjen. de mindegy, ha ki lehet kapcsolni, az jó.
de vajon nem fullad unalomba??
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ki lehet kapcsolni a számokat.
egyébként hangulatosnak tûnik, habár snadbox játékként hosszútávon nem tudom, mennyire lehet élvezetes...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
2. Olvasd
beszarás 😞
fotográfik kolomp edisön :D
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Azért majd jelezz Max, hogy mûködik-e.
gregtom6: Én hiszem, hogy ez egy jó játék. Történetet nem tudjuk, viszont haverokkal mindig élvezet zombikat ölni.
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Egy Lef4Dead / Dead Rising keverék Far Cry 1 környezetben látványos zombisérülésmodellel..😊
Csak több sebbõl vérzik....
CoJ 1-2 jó játékaik voltak...Ám ha fejlesztõ alapján ítéled akkor egyáltalán minek kérdezted?
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
FC2 - szerintem dög unalmas volt mivel mindig a térkép legtávolabbi pontjaira kellett direkt menni ujratermelõdõ ellenfelekkel.
Nem hasonlítanám ahhoz a játékhoz. Ez a game egy erõs 6-7 pontos,a gyenge checkpoint rendszer, idegesítõ scriptelt ellenfléújratermelõdés és a monoton hentelésbe fulladó játékmenet miatt. Egy végigjátszás van benne,coopban szórakoztató,ennyi.
Ha választanom kéne inkább ez mint FC 2, ez azért a coop-al szórakoztatóbb,és a sp rész is amíg a fõ küldin halad az ember nem rossz.
Why so serious?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Valaki spoiler nélkül írja le pls, hogy mik a játék pozitívumai és negatívumai.
Érzéseim szerint újratermõ zombihordák, repetitív küldetések várnak a játékosra benne. Mondjuk ölj meg x db vasfogú zombit húsbárddal, meg juss el A-ból B pontba.
Komoly történet gondolom nincs.
És ne olyanok írjanak, akik most vették meg a játékot, és "elvakultan hiszik azt, hogy ez egy jó játék, a hibáit nem is figyelve, mert hát kiadtak érte sok pénzt, és akkor ezt a játékot nekik szeretniük kell".
Kösz.
Hacsak nem ezt a mondatot, amit kérdeztél elõbb írod be google-ba, (mivel a barátod) és már meg is kapod rá a választ!
De segítek egy picit! Nehogy a warez-os barátunk megint írjon egy "rejtett" hsz-t! <#taps>#taps>
De lefogadom neki sincs konzolja és azon meg eredetiben a DI.!
DEAD ISLAND WEAPON LIST
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
.:THX:.
Kétszer kóboróltam át a sziget túlsó felére és ez így ebben a formában másodjára már zavaróan monoton és unalmas volt fõleg hogy a legtöbb zombi mindig ugyanonnan jön ugyanonnan támad ugyanazok kelnek fel...1-2 ritka kivétellel...
Tweakelni pedig az eredeti pc változatotokat ugyan úgy fogjátok mert akárcsak a CoJ akármelyik része ennek is ugyan ott és ugyan azok a tweak beállításai,amivel SZEBB grafikát ki lehet hozni mint amiket a menüben állítgathatsz. Nohát ezis független a wareztõl.
Homályos betükkel telepítési gondokkal pedig nem foglalkozom én nem találkoztam nem is írtam,szóval egyes leülhetsz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ergo ha bármikor szét akarsz nézni verekedheted át magad újra mindenen és eleinte jópofa a zombik szét csapkodása darabolása de iszonyatosan hamar monotonná válik ha nem küldetést csináluk hanem felfedezni akarunk,fõleg hogy ujratermelõdnek nem csak loadolás után hanem durván 30-40 méteren kívül amiket megöltünk ujra ottlesznek (ide értve a pénzt tereptárgyakat amiket felvettünk mindent)...