Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Persze. De attól még poén 😄

Fpocok
Ja, elég idegesítõ. És tény, hogy hatalmas szégyen, hogy így adták ki amcsiknak, DE a third person-ban azért néz ki hülyén a dolog, mert nem így tervezték, ennyi. Elvileg nem terveztek ilyen nézetet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maxtreme
a kommentátor gyerek mint a tüdõbajos csivava 😄

Maxtreme

4:13-tól <#zavart1><#idiota><#idiota>

gabo91
Ezt te hegesztetted?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Fpocok
Annál biztos jobb. Ott két dolog volt nagyon szar:
-Idõre ment.
-A harcrendszer BÉNA volt.

Na most itt egyik sem lesz, szóval... 😄

wesker24
Dead Rising 2-nél mindenképp jobb mert habár az is jó játék de ott az idõ limit kicsapta a biztosítékot mert egyszerûen nem volt idõ mindenre és még a kis csajra is figyelni kellett !
Prince23
Ja meg az EDGE 3 pontja is felháborító....

Prince23
Dead Rising 2-tõl legalább jobb???? (nekem az a game csak" 8/10)

az a gond, h már megrendeltem, és amikor ilyeneket olvasok több usertõl, kissé felborulok 😄

😞

Jaka923
Minden unalomba fullad egy idõ után...

koschwarz
én soha nem szertettem, mert egyszerûen funkciótlan. úgysem adod össze a fejedben játék közben 😄
max legyen egy kis csík a képernyõ egyik sarkában, aztán az növekedjen. de mindegy, ha ki lehet kapcsolni, az jó.

de vajon nem fullad unalomba??

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
meglepõ, hogy ilyen opció is van 😄 így mindjárt más.

Fpocok
Bár én szeretem a számokat. Borderlandsben is szerettem. Ad egy kis RPG-s érzést a játékmenetnek.

Fpocok
"ez a folyamatos xp kiírás a képernyõn...MINEK? egyfolytában számok röpködnek mindenfelé."

Ki lehet kapcsolni a számokat.

koschwarz
néztem egy hivatalos gameplay videót...eleve a videóban látszódnak bugok (pl. leüti a csajt egy zombi, és belecsúszik a talajtextúrába a csaj), de a másik: ez a folyamatos xp kiírás a képernyõn...MINEK? egyfolytában számok röpködnek mindenfelé.
egyébként hangulatosnak tûnik, habár snadbox játékként hosszútávon nem tudom, mennyire lehet élvezetes...

KranaZoli
Figyuka, akkor légyszíves írd majd be az OFF topic-ba. <#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Fpocok
1. Ez nem warez topik.
2. Olvasd

írd be légyszi újra, nem is értem hogy lehet itt az modi, aki ilyen fontos infót töröl
beszarás 😞

fotográfik kolomp edisön :D

lostprophet
De legalább elkezdõdött a magyarítása 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Fpocok
Arról ne is beszéljünk, hogy eredetin bant is kaphat az ember az ilyenért.

Fpocok
kommentek <#nezze>

Fpocok
Amcsiknál azt írják, valakinél mûködik, valakinek nem.

Maxtreme
azért ide írom mert másnak is problémája volt a fov-al..

Fpocok
Ezt most mér ide íród? Mi mit csináljunk vele?
Azért majd jelezz Max, hogy mûködik-e.

Maxtreme
Kipróbáltam, müxik jól! 😊

Fpocok
Nem tudjuk. Pénteken jelenik meg nálunk. Próbáld az off topikban.

gregtom6: Én hiszem, hogy ez egy jó játék. Történetet nem tudjuk, viszont haverokkal mindig élvezet zombikat ölni.

Maxtreme
meg a chrome, és az xpand rally is. 😊

tescodr
hát nálam a játék kiverte a biztosítékot,én számomra marha para tudom hülyeség de parás hiába világos kaszabolom a zombikat erre a hátam mögé spawnol 1 és elkezd harapni nah ott fordultam le majdnem a székrõl..

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Nem 5lettelen ez..😊
Egy Lef4Dead / Dead Rising keverék Far Cry 1 környezetben látványos zombisérülésmodellel..😊
Csak több sebbõl vérzik....

CoJ 1-2 jó játékaik voltak...Ám ha fejlesztõ alapján ítéled akkor egyáltalán minek kérdezted?

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

wedge31
Call of Juarez neked ötlettelen volt?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Aha. Hát én hanyagolom ezt, a Techland és Deep Silver nevek amúgy is egyet jelentenek az ötlettelen játékokkal.

Amíg a fõ küldetést csinálod szórakoztató, a látvány nem rossz, a zombik darabolhatóak. Amikor viszont szabadon kóricálsz akkor a chekcpoint rendszer inkább idegesítõ,amint kilépsz bár a felszedett cumóid és mellék küldetéseid megmaradnak,a fõ küldetés felvételi pontjától indulsz újra,ami nem kicsit idegesítõ ha épp a sziget túlsó felén ügyködtél kilépés elött.
FC2 - szerintem dög unalmas volt mivel mindig a térkép legtávolabbi pontjaira kellett direkt menni ujratermelõdõ ellenfelekkel.
Nem hasonlítanám ahhoz a játékhoz. Ez a game egy erõs 6-7 pontos,a gyenge checkpoint rendszer, idegesítõ scriptelt ellenfléújratermelõdés és a monoton hentelésbe fulladó játékmenet miatt. Egy végigjátszás van benne,coopban szórakoztató,ennyi.
Ha választanom kéne inkább ez mint FC 2, ez azért a coop-al szórakoztatóbb,és a sp rész is amíg a fõ küldin halad az ember nem rossz.

Jó, warezolósok is jelezhetnek, h milyenre sikerült. Szerintem nem zártam ki.

A Far Cry 2ben nem volt koop, ebben van és már ezzel oda-vissza agyonveri a far cry 2t.

Why so serious?

Ma dél óta kapható boltokban a konzol változat amit nem kell aktiválni ennyit errõl.

Ja, és aki értékeli, azt is írja mellé, h szerinte a Far Cry 2 milyen volt. Mert akinek az tetszett, annak sztem ez is fog, mert én ebbõl kb ugyanolyan repetitívséget nézek ki.

wedge31
Akkor rossz helyen kérdezed mert akik megveszik még gözük sincs ezekrõl.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Üdvözlet.
Valaki spoiler nélkül írja le pls, hogy mik a játék pozitívumai és negatívumai.
Érzéseim szerint újratermõ zombihordák, repetitív küldetések várnak a játékosra benne. Mondjuk ölj meg x db vasfogú zombit húsbárddal, meg juss el A-ból B pontba.
Komoly történet gondolom nincs.

És ne olyanok írjanak, akik most vették meg a játékot, és "elvakultan hiszik azt, hogy ez egy jó játék, a hibáit nem is figyelve, mert hát kiadtak érte sok pénzt, és akkor ezt a játékot nekik szeretniük kell".
Kösz.

bajgunar
Lehet kérdezni, de ez megint egy olyan kérdés, amit a warez -ból/ról lehetne megválaszolni!
Hacsak nem ezt a mondatot, amit kérdeztél elõbb írod be google-ba, (mivel a barátod) és már meg is kapod rá a választ!
De segítek egy picit! Nehogy a warez-os barátunk megint írjon egy "rejtett" hsz-t! <#taps>
De lefogadom neki sincs konzolja és azon meg eredetiben a DI.!
DEAD ISLAND WEAPON LIST

grebber
Ne itt kérdezd itt tilos.Nem is értem minek van a topik.

Next PC upgrade: 2022

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet, hogy a karakterválasztás befolyásolja a lootot. Én a melee karakterrel játszom, és a legtöbb fegyver melee, amit találok.

Gondolom a fegyver alatt lõfegyvert értesz 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lvl 15 vagyok, és eddig 3 darab lõfegyverrel találkoztam, mind pisztoly volt.

Valaki szerzett a játékban már fegyvert, ha igen akkor milyenek vannak úgy behatárolólag?

.:THX:.
Skynet
Játékidõ hosszabbítás...A játék folyamatosan ment és amiket összeszedünk megcsinálunk az mind megvan nálunk van load után....Csak amíg pl nem csináluk a fõküldit addig ugyan onnan kezdünk mindig,a kis béjvács házból...
Kétszer kóboróltam át a sziget túlsó felére és ez így ebben a formában másodjára már zavaróan monoton és unalmas volt fõleg hogy a legtöbb zombi mindig ugyanonnan jön ugyanonnan támad ugyanazok kelnek fel...1-2 ritka kivétellel...
Skynet
De segítek a mentési probléma amirõl te vernyákolsz egyetlen okból fakad,egy hiányos crack only reloaded cuccból,mivel kihagytak belõle 2 db könyvtárat ami a lemezes változatnál fent van a crackben,létrehozod a könyvtárat és voltgond nincsgond.😊
Tweakelni pedig az eredeti pc változatotokat ugyan úgy fogjátok mert akárcsak a CoJ akármelyik része ennek is ugyan ott és ugyan azok a tweak beállításai,amivel SZEBB grafikát ki lehet hozni mint amiket a menüben állítgathatsz. Nohát ezis független a wareztõl.
Homályos betükkel telepítési gondokkal pedig nem foglalkozom én nem találkoztam nem is írtam,szóval egyes leülhetsz.
értem, tényleg szükség lenne a quicksave-re. Minek köszönhetõ ez, hogy a fejlesztõk/készítõk nem tesznek bele quicksave-t?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Skynet
Fejezd már be a hülyeségeidet szerencsétlen a mentés mindenkire vonatkozik,az erdeti x360 változatban is ez a mentési rendszer van akárcsak a pc változatban.
Skynet
Checkpoint van sûrûn,viszont ha megunod a játékot és a sziget túlsó felén abbahagyod akkor leshetsz mert visszavág oda ahol a fõküldetést felvetted...
Ergo ha bármikor szét akarsz nézni verekedheted át magad újra mindenen és eleinte jópofa a zombik szét csapkodása darabolása de iszonyatosan hamar monotonná válik ha nem küldetést csináluk hanem felfedezni akarunk,fõleg hogy ujratermelõdnek nem csak loadolás után hanem durván 30-40 méteren kívül amiket megöltünk ujra ottlesznek (ide értve a pénzt tereptárgyakat amiket felvettünk mindent)...
Fpocok
<#hehe>

bajgunar
Jah, csak az a vicces, hogy ti a mentési szenvedésrõl, a nyolcadik patch-rõl, a homályos betûkrõl, az indítási, telepítési hibákról, fraps-el készített fotókról, tweak-elésrõl beszéltek!
Egyszólván a PC-s verzióról!
Ergó --> warez!