4724
-
#2130 Mondjuk nekem az nem tetszik hogy egyedül megyünk singleben azt átvezetőkben mindig ott van a többi csóró is velem.
Akkor jöjjön velem mindig a többi ai úgy jobb lenne. -
#2129 Mind a négy karakter benne van az intróban. -
Richardix #2128 Én minden földön fetrengő hullát megrugdosok, hogy él-e :D
Egyébként találtam egy furcsa és egyben idegesítő bugot: Ha egy zombi megüt téged abban a pillanatban, hogy szintet lépsz, akkor lebénulsz, és nem tudsz mozdulni amíg le nem ver. -
Prof William #2127 Szűk másfél óra játék után. AZ intró nagyon hangulatos ahogy fullrészegen bejárjuk a szigetet és buli közben találkozunk mindenkivel... valaki már kérdezte de igen a a színpadon csápoló repper az az egyik szereplő.
Harc. Tetszik hogy nem irtjuk 100 számra zobbancsokat mint Left4dead 1-2-ben hanem azért jó 1-2 rosszabb esetben 3-4 üté is is kell egy élőholtnak. Egy szemcsétlent valahogy sikerült 6/ ütésből megölnöm, Már én sajnáltam végén. :) + persze jó jön a rugás/fellökés így néha már csak fejbe kell verni földre került zombit. Persze nem tudom hogy ahogy erősödünk hogy változik ez de eddig nagyon tetszik ez lassú gyilok. Reális lesz tőle játék + minden zombi kinyírására rákészül az ember mert bármi rosszul elsülhet.
A hangulat nagyon jó. Hiába süt hét ágra nap azért kellemesen izgalmas a cucc. Minden távoli hörgésre azonnal körbenéztem hogy merre lehet a hang tulajdonosa mert hiába az elővigyázatos haladás de meg lehet minket lepni. Külön poén volt hogy megnéztem közelről egy holtat majd hátat fordítva kinyitottam a szekrényt. Na mire visszafordultam már felkelt és az arcomba is ugrott. Jó ötlet hogy van amelyik nem pattan fel azonnal a földről mert 1-2 szer más sikerült megszívatniuk így. Az ilyen kis hangulati elemek + hogy mindig számítanunk kell támadásra nagyon megdobják játékélményt.
Szóval eddig nagyon tetszik remélem hasonló minőségben fojtatódik. -
#2126 100 ID meg a 40 Banoi?
(remelem el is olvastad a Banoi Excerpt -eket mert erdemes) -
#2125 LOL.
Megtaláltam mind a 140 collectable-t. Egyet nem néztem le netről, hogy hol van. Érdekes... -
#2124 -
Hunor1 #2123 thx! -
Ironman2 #2122 Megvan! Szerintem nem töltöttem meg teljesen a kannát. -
#2121 kimondottan sok elerheto hely lesz, ahogy egyre elorebb haladsz, a kesobbiekben barmelyik helyszin elerheto lesz a Fast Travel -el egeszen addig amig a Bortonszigetre atmesz, ugyis onnan nincs visszaut. -
Ironman2 #2120 De most miért nem telepíted fel? Ha a Fable3 futott rajta,akkor ez szárnyalni fog..D -
Ironman2 #2119 Ok -
Hunor1 #2118 Hello. Bocs hogy nem olvastam vissza mindent.
Kérdésem: Act II. ben vagyok csak(1 napja tolom csak) Mellék küldiket mindent csinálok+gyűjtögetek. A szigetet bejártam. 2 alagutat találtam amik torlaszolva vannak. Csak azt kérdem hogy ha előrehalad az ember akkor később egyéb helyszínek válnak elérhetővé? Pl. város stb. -
#2117 Nézd a radart, és ott van egy ilyen átlátszó hely az itemnek. És odamész és USE. A kannát pl Mike elé kell rakni. Ha egyszer rájöttél hogy néz ki az a szar, akkor onnan már menni fog. -
IXEMGabeo #2116 honnan tudod, hogy könyörgött neked, hogy szólalj meg, ha nem tudsz oroszul? -
IXEMGabeo #2115 egymagos Intel Pentium D szar... még mindig...ezzel vittem ki a Fable 3-mat is:D:D:D -
Ironman2 #2114 Milyen procid van? -
Ironman2 #2113 Nagyon király! Az elöbb beszélt egy kiscsávó oroszul,mondom az egészet nem értem mit mond,de édes volt ahogy könyörgött hogy szólaljak meg..D
Amúgy még mindig nem találom hogy hova kell a benzines kannát tenni -
IXEMGabeo #2112 alig várom már h Coopozzunk egyet ezzel, egyedül nem merem végigtolni:D:D:D
csak kéne egy új proci máris beszerzem a gamát -
Ironman2 #2111 -
IXEMGabeo #2110 szürke jelre:) -
Ironman2 #2109 Hova kell lerakni? -
Richardix #2108 Le is raktad oda ahova kell? -
Ironman2 #2107 A benzinkútnál voltam,sikerült betankolni a benzint a kannába,visszamegyek autóval,de Mike nem fogadja el.Nem tudom miért -
Odikeee #2106 Értem, csak kicsit bővebben... :)egy 10 mondatban, a főbb dolgok érdekelnének. -
Richardix #2105 A sztori: Zombijárvány van és meg kell lógnia szigetről. Ennyi :D -
Odikeee #2104 Valaki adna egy linket, vagy leírná nekem akár PM-ben a storyt, nagy vonalakban?
megköszönném. -
Richardix #2103 Én azokat mindig távolról dobálom le... ha elfogy a dobnivaló akkor pisztoly. -
Noodlee #2102 Ha nem zavar, hogy mindenhol a rothadó hús szaga kering, és mindenhol tetemek rohadnak xD -
#2101 Thx, akkor bármikor leugorhatok a tengerpartra lubickolni :D -
Noodlee #2100 Igen. -
#2099 Ha átmegyek egy másik térképrészletre attól még vissza lehet jönni majd a kezdő helyszínre? -
#2098 Ketten mi mondig azt csináltuk, hogy odafutottunk, és két ellentétes oldalról ütöttük, se köpni, se nyelni nem tudott... szó szerint :D -
Noodlee #2097 Én azokat lerohantam, és ütöttem, amíg volt stamina, ha nagyon fogyott, akkor kicsit rugdostam, majd megint kalapálás. Ha elkapod a ritmust, akkor hozzád sem tud érni. -
#2096 máménelehet? nekifutsz, ugrasbol rarugsz, rugdosod amig visszatolt a stamina aztan szetkaszabolod. ennyi -
#2095 pont hogy rá kell futni -
Richardix #2094 A dagik sokkal húzósabbak, azokat nem lehet megközelíteni. -
#2093 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem kell,elé állsz megvárod hogy rohanjon elugrasz majd csépeled a hátát mint a bolond,mondjuk én Xian-al vagyok a szúró-vágó-darabló fegyverek mestere :D -
#2092 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én ha meglátok egy kényszerzubbonyost és nincs nálam semmi robbanószer, (vagy palack) akkor hátra arc és szaladok. :D -
#2091 robbanó zombik nem vészesek ami act II-ben vár na az már nem lesz piskóta,egyedül meg főleg kihívás...