4724
-
IXEMGabeo #2861 ahhoz képest h most jött ki a game, 7990 Ft a Saturnban is, ami a legdrágább helyek egyike -
#2860 A receptek hogy tűntek el?? -
#2859 Mivan? -
#2858 Én a néger csajszival vagyok ... lőfegyver specces, de már bánom, mert az ég világon semmire sem jó. -
Ironman2 #2857 -
#2856 Vedd meg, akkor nincs gond. -
#2855 Sracok az update3 az utolso? meg mindig tunnek el a skilljeim, fegyvereim, es a megszerzett lueprintbol csak 1 van pedig volt vagy 13 mar
a fegyvereim is eltuntek miutan beleptem. lol.
mikor lesz mar relativ bugmentes?
-
Balázs 17 #2854 jajamajdnem beszartam -
#2853 ezért kell coopban menni ilyen helyekre C: -
oregon1987 #2852 Ott hagytam el egy csomó fegyveremet! Többek között egy fasza katanát! :( Oda a sátrak közé ne menjetek mert nem lehet túlélni! Sose fogynak el a zombik! -
#2851 milyen verzioval jatszol? eredeti vagy tunngle? -
#2850 Köszi, ezen lesz mit agyalni. :D -
#2849 ha nem tudsz elsore tajekozodni rajta kovess egy pontot amit be tudsz azonositani a terkep alapjan es viszonyits ahoz
Sewers -
#2848 De, csak a csatornában nincsen térkép, így akármerre lehet a városháza. :) -
Prof William #2847 Ez nálam is pont így volt. :)
Ráadásul restart után eggyel kevesebb molotov volt. :) -
#2846 lemesz a csatornaba, elmesz a varoshazaig, atmesz rajta, a hatso csatornan kimesz, megint vegig a csatornan a supermarket bejaratig.
ez nem jarthato ut? -
#2845 Na ezért nem tudok elmenni a supermarketbe, mert a városházáról kellett menni, amit szintén nem jelöl a map. :( -
#2844 És átváltozott egy négerré? :D -
húsdaráló97 #2843 Amikor én ennél a küldetésnél voltam, ugyan ezt csinálta. -
Balázs 17 #2842 FAIL
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Helikopteres résznél amikor menni kell az orosz v ukránnal szikla alatt 5-6zombi állt, mondta öljem meg őket, jóvan ledobtam egy molotov koktélt elégtek, aztán parancsba adta, hogy indulás
leugrott a balfasz aztán szétégett -
#2841 Ilyen. Zombik meg itemek respawnolnak egy idő után. -
Balázs 17 #2840 hi
amikor kilépek a játékból, aztán folytatom legközelebb ugyan azok a zombik vannak mindenhol meg ugyan azok a tárgyak amiket már 55x felszedtem
az autó amivel beálltam a lighthoushoz nincs ott stb.
most ilyen a játék vagy kell hozzá valami update? -
#2839 amikor írtam, akkor nem tudtam hol van a karantén zóna, így nem is írhattam azt hogy gondot okozott az amiről nem tudtam hogy hol van! -
#2838 jaaa, ott párszor engem is megfingattak, igazából ha van helyed akkor hátrálni kell és a megfelelő időben csapni a fejére, biztos elveszti, állva is meglehet csinálni, csak ott előfordul a rossz időzítés miatt hogy megcsapnak.
Igazából az az idegesítő, hogy odaállsz középre, megölsz mindent és mindenkit, semmi nincs, még a madarak sem csiripelnek, elkezded fölvenni a pénzt a testekből, egyszer csak bum-bum-bum, és meghaltál! micsoda?! hogyan?! honnan?! ez a játék úgy csal, annyira idegesítő!
Megölöm nagy nehezen Jasont, örülök mint majom a farkának (kb egy 20 méterre a házától) megyek a ház felé, erre megint ott van... na ne már!!! -
#2837 egyedul szerintem senkinek okozott gondot. de mar vazolva lett plussz kepet is mellekeltem, hogy coop mi es hogyan valtozik. ugy egy kicsit mas az egesz jatek felallasa -
IXEMGabeo #2836 azaz a futó zombik megállás nélkül. Ahol a speakereket kell kikapcsolni azok környékén tele vannak infectedekkel. Van ilyen elsősegély sátor is, na ott qva sokan voltak -
#2835 hol van ez a karantén zóna? mert a városban nekem nem volt olyan hely ami annyira megakasztott. Sokszor haltam meg a város bizonyos helyein mert azok a rohadék futóbolond zombik egy sorozatot beléd adnak akkor meghaltál (legalábbis magasabb szinten, ami vicces amúgy, mert alsó szinten 3-4 ilyen csapás sorozat kell neki, de magas szinten 1 sorozat és annyi... pff, mi az neki!) -
#2834 Aki meg úgy érzi, hogy a játék nem elég kemény. Ajánlom neki ennek a két modnak együttes használatát. Kezdjen vele egy LVL1-es karit.
-
#2833 Ez egy mod. Egy modder csinálta.
-
#2832 csak sima mod -
hegege #2831 Hát a letni képen 75. szintü a kollega, gondolom ha a gamma lekorlátoz 50-nél akokr unlockolni kell nem ?:) -
#2830 Hála égnek... :) -
#2829 persze, lesz meg tennivalo :) -
#2828 Visszalehet. A sok kis kacattal meg óvatosan, mert lehet szükség lesz még rá. :-) -
#2827 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!chapter 7-ben vagyok, lementem a csatornába, elmentem a városházára, onnét supermarket, vissza városháza. Kérdésem az elnne, hogy valahogy vissza lehet menni a városba még? Mert a templomban kapott mellék küldetéseket csináltam csak meg, de ott van még a raktár meg a kitakarított ház... szóval lenne még mit megcsinálni...illetve itt kereskedő sincs, jó lenne a sok szart eladni. meg zavar ez a bezártság jobb lenne felszínen futkorászni. -
#2826 Az eddigi legdurvább bogár amivel találkoztam. Nem tudok kimenni a házból, mert hiába töröm "be" az ajtót, az láthatatlanul ott marad, ráadásul még egy zombi is üti, amit természetesen a "láthatatlan, zárt ajtó" miatt leütni sem lehet... Ebből restart lesz...
-
IXEMGabeo #2825 igen állítom h Logannel a legnehezebb lenni...minden alacsony nála, dobásai viszont szenzációsak. Én is vele nyomulok, a karantén zónában vagy 4x meghaltam -
#2824 Szarakodik a STEAM fóruma. Semmi nem jön be.
Tür elem. -
Ironman2 #2823 hm.nem jönnek be a linkek -
húsdaráló97 #2822 Végig egész actIV-ben ott vagyunk? Most elképzeltem, azért ott elég ijesztő lehet.