4724
  • IXEMGabeo
    ahhoz képest h most jött ki a game, 7990 Ft a Saturnban is, ami a legdrágább helyek egyike
  • Laza
    A receptek hogy tűntek el??
  • Fpocok
    Mivan?
  • Laza
    Én a néger csajszival vagyok ... lőfegyver specces, de már bánom, mert az ég világon semmire sem jó.
  • Ironman2
  • Fpocok
    Vedd meg, akkor nincs gond.
  • coolpet
    Sracok az update3 az utolso? meg mindig tunnek el a skilljeim, fegyvereim, es a megszerzett lueprintbol csak 1 van pedig volt vagy 13 mar
    a fegyvereim is eltuntek miutan beleptem. lol.

mikor lesz mar relativ bugmentes?
  • Balázs 17
    jajamajdnem beszartam
  • Büdös Bohóc
    ezért kell coopban menni ilyen helyekre C:
  • oregon1987
    Ott hagytam el egy csomó fegyveremet! Többek között egy fasza katanát! :( Oda a sátrak közé ne menjetek mert nem lehet túlélni! Sose fogynak el a zombik!
  • PeeTeR
    milyen verzioval jatszol? eredeti vagy tunngle?
  • BoneDragon
    Köszi, ezen lesz mit agyalni. :D
  • PeeTeR
    ha nem tudsz elsore tajekozodni rajta kovess egy pontot amit be tudsz azonositani a terkep alapjan es viszonyits ahoz

Sewers
  • BoneDragon
    De, csak a csatornában nincsen térkép, így akármerre lehet a városháza. :)
  • Prof William
    Ez nálam is pont így volt. :)

Ráadásul restart után eggyel kevesebb molotov volt. :)
  • PeeTeR
    lemesz a csatornaba, elmesz a varoshazaig, atmesz rajta, a hatso csatornan kimesz, megint vegig a csatornan a supermarket bejaratig.

ez nem jarthato ut?
  • BoneDragon
    Na ezért nem tudok elmenni a supermarketbe, mert a városházáról kellett menni, amit szintén nem jelöl a map. :(
  • Fpocok
    És átváltozott egy négerré? :D
  • húsdaráló97
    Amikor én ennél a küldetésnél voltam, ugyan ezt csinálta.
  • Balázs 17
    FAIL
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Helikopteres résznél amikor menni kell az orosz v ukránnal szikla alatt 5-6zombi állt, mondta öljem meg őket, jóvan ledobtam egy molotov koktélt elégtek, aztán parancsba adta, hogy indulás
    leugrott a balfasz aztán szétégett
  • Fpocok
    Ilyen. Zombik meg itemek respawnolnak egy idő után.
  • Balázs 17
    hi
    amikor kilépek a játékból, aztán folytatom legközelebb ugyan azok a zombik vannak mindenhol meg ugyan azok a tárgyak amiket már 55x felszedtem
    az autó amivel beálltam a lighthoushoz nincs ott stb.
    most ilyen a játék vagy kell hozzá valami update?
  • Broafka
    amikor írtam, akkor nem tudtam hol van a karantén zóna, így nem is írhattam azt hogy gondot okozott az amiről nem tudtam hogy hol van!
  • Broafka
    jaaa, ott párszor engem is megfingattak, igazából ha van helyed akkor hátrálni kell és a megfelelő időben csapni a fejére, biztos elveszti, állva is meglehet csinálni, csak ott előfordul a rossz időzítés miatt hogy megcsapnak.

Igazából az az idegesítő, hogy odaállsz középre, megölsz mindent és mindenkit, semmi nincs, még a madarak sem csiripelnek, elkezded fölvenni a pénzt a testekből, egyszer csak bum-bum-bum, és meghaltál! micsoda?! hogyan?! honnan?! ez a játék úgy csal, annyira idegesítő!
    Megölöm nagy nehezen Jasont, örülök mint majom a farkának (kb egy 20 méterre a házától) megyek a ház felé, erre megint ott van... na ne már!!!
  • PeeTeR
    egyedul szerintem senkinek okozott gondot. de mar vazolva lett plussz kepet is mellekeltem, hogy coop mi es hogyan valtozik. ugy egy kicsit mas az egesz jatek felallasa
  • IXEMGabeo
    azaz a futó zombik megállás nélkül. Ahol a speakereket kell kikapcsolni azok környékén tele vannak infectedekkel. Van ilyen elsősegély sátor is, na ott qva sokan voltak
  • Broafka
    hol van ez a karantén zóna? mert a városban nekem nem volt olyan hely ami annyira megakasztott. Sokszor haltam meg a város bizonyos helyein mert azok a rohadék futóbolond zombik egy sorozatot beléd adnak akkor meghaltál (legalábbis magasabb szinten, ami vicces amúgy, mert alsó szinten 3-4 ilyen csapás sorozat kell neki, de magas szinten 1 sorozat és annyi... pff, mi az neki!)
  • Fpocok
    Aki meg úgy érzi, hogy a játék nem elég kemény. Ajánlom neki ennek a két modnak együttes használatát. Kezdjen vele egy LVL1-es karit.

• Fpocok
    Ez egy mod. Egy modder csinálta.

• PeeTeR
    csak sima mod
  • hegege
    Hát a letni képen 75. szintü a kollega, gondolom ha a gamma lekorlátoz 50-nél akokr unlockolni kell nem ?:)
  • gabo91
    Hála égnek... :)
  • PeeTeR
    persze, lesz meg tennivalo :)
  • Grr1234
    Visszalehet. A sok kis kacattal meg óvatosan, mert lehet szükség lesz még rá. :-)
  • gabo91
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    chapter 7-ben vagyok, lementem a csatornába, elmentem a városházára, onnét supermarket, vissza városháza. Kérdésem az elnne, hogy valahogy vissza lehet menni a városba még? Mert a templomban kapott mellék küldetéseket csináltam csak meg, de ott van még a raktár meg a kitakarított ház... szóval lenne még mit megcsinálni...illetve itt kereskedő sincs, jó lenne a sok szart eladni. meg zavar ez a bezártság jobb lenne felszínen futkorászni.
  • XeeN
    Az eddigi legdurvább bogár amivel találkoztam. Nem tudok kimenni a házból, mert hiába töröm "be" az ajtót, az láthatatlanul ott marad, ráadásul még egy zombi is üti, amit természetesen a "láthatatlan, zárt ajtó" miatt leütni sem lehet... Ebből restart lesz...

• IXEMGabeo
    igen állítom h Logannel a legnehezebb lenni...minden alacsony nála, dobásai viszont szenzációsak. Én is vele nyomulok, a karantén zónában vagy 4x meghaltam
  • Fpocok
    Szarakodik a STEAM fóruma. Semmi nem jön be.
    Tür elem.
  • Ironman2
    hm.nem jönnek be a linkek
  • húsdaráló97
    Végig egész actIV-ben ott vagyunk? Most elképzeltem, azért ott elég ijesztő lehet.