4724
  • Fpocok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A szigeten egy börtönben
  • húsdaráló97
    Amúgy actIV-ben hol vagyunk? (Feltéve ha van actIV egyáltalán.)
  • PeeTeR
    haha ezzel en is jatszottam manual. atirtam a weather -t full sotetre aztan ugy mentem varosban :DDDD
  • Fpocok
    Van olyan mód, ami változtatja az időjárást.
    Dark Glomy
    Esős
    Horror weather
    Vagy csak simán kurva sötét
  • Magnum PI
    Na én kitoltam. Jó játék volt. Nekem az év meglepetése volt. Viszont nagyon megbántam, hogy Logannel toltam. (csajjal meg biztos nem leszek hogy végig hallgassam, hogy hogy nyögdécsel mikor ütnek :) ). Az volt a baj Logannal hogy 3 csapás után kikészült (még jó hogy focista), és ha rámjött jó pár rohangáló zombi akkor KO. Az ugrás+rugás kombó még jó 1-2 ellen de ha 4en vannak akkor megette a fene. Próbáltam kihasználni a dobálást aminek az lett az eredménye, hogy a legjobb fegyvereimet mindig elhagytam vaalhogy:D. De sebaj lehet még a fekával egyszer nekifutok.
  • Ironman2
    Nem tudjátok van-e olyan mód ami nem változtatja a napszakot,időjárást a városban?
  • Fpocok
    Mit értesz ezalatt?
  • hegege
    A level unlocker modot honna nlehet leszedni?
  • BoneDragon
    Megvan a kedvenc skillem- páros lábbal ugrik a zombira.
  • wesker24
    Gyémántot Svetlana adja ha viszel neki pezsgőt !

Pezsgőt mega hotelből lehetett szerezni rogyásig a konyhában !
  • PeeTeR
    a legegyszerubb ha elmesz a hotel konyhaba es gyujtesz Brand Champagne -t.
    ha ez meg van akkor irany az alkesz gazdag picsa es O egy uveg pezsiert cserebe ad egy gyemantot (hiaba akinek jol, annak jol megy) :D

terkep
    (bejeloltem merre van - jobb felso sarok)
  • coolpet
    jojo, csak melohelyen az osszes jatekkal kapcsolatos honlap blokkolva van relax. Van olyan fegyo ami nem kopik? A lofegyveren kivul termeszetesen.
  • Fpocok
    Az ilyen koponyák helyét csak spoilerbe nyomjátok, mert én nem szeretném tudni.
  • Ryder62
    És gyémánt az hol van? Egy db van nálam de azt sem tudom honnan.
  • PeeTeR
    foleg hogy 5 gyemant kell. ha mar osztani probalsz valakit akkor legyel tisztaba is a dolgokkal
  • Richardix
    Nem tudom miért nehéz megérteni. Lerakod a koponyát a megfelelő helyen és kapsz egy developer's MODOT! Amihez egy gyémánt és 10k pénz a hozzávaló.
  • Fpocok
    Elvileg ha leadod a koponyát ott, ahol kell, akkor kapsz modot.
    Azzal tudsz asztalnál kraftolni.
  • coolpet
    A developers weaponokat a skullok adjak ugye?

Megkeresem a skullt elviszem valahova, es 10k + nyersi szemelyeben kapok egy fegyot

Jolmondom?

Van durability-je?
    egyaltalan van katana mint developer weapon?
  • wesker24
    Gabriel Sledge Hammert a Templomban Mother Helen adja amikor ki kell pucolni teljesen a temetőt a walkerektől az infected csapatoktól és persze jó néhány Thugtól !

• BoneDragon
    Nem is emlékszem már mi volt az útvonal. Csatornában meg nincs térkép, szóval mehetek bármerre.
  • Fpocok
    Azt hiszem csatorna.
  • PeeTeR
    na ezt meg en sem probaltam. az eredeti utvonal ami mission -nel is van nem jarhato?
  • BoneDragon
    Supermarketba hogyan lehet visszamenni? Térkép nem jelöli.
  • Fpocok
    Huhh...
    Elvileg ha kimész abból a szobából, ahol a gép van, balra fordulsz és a fal mellett lévő deszkek egyikén. Ha nem csal az emlékezetem.
  • barmi
    omg ! és melléküldi vagy főszál adja ? lehet, hogy már el is adtam csak nem rémlik ? remek
  • foldi6
    oké megnézetem, de sehol sem találom a dossziét, nem emlékszel esetleg mere lehet. bár ma már nem foglalkozok vele, mert mennem kell. köszi a segítséget
  • Noodlee
    Quest reward
  • barmi
    Gabriel' sledgehammer-t merre találok ? Van konkrét lelőhelye vagy teljesen random adja / adhatja ?
  • Fpocok
    A számítógép, az egy másik küldihez kell.
  • foldi6
    oké köszi megpróbálom...
  • tegla
    Nálam is ue. volt.Előtte felvettem egy mappát az egyik asztalról ami kellett a küldihez aztán mentem beljebb az irodába és miután letöltötte az adatot nem történt semmi.
    Namost én fogtam magam kimentem teljesen az épületből és kint már csak azt mutatta,hogy vihetem vissza a templomba a csávónak a cuccot.Szóval megadja a questet.
  • Fpocok
    Mert a file, az nem a gépen van, hanem egyik asztalon egy dosszié.
  • grebber
    Far Cry 2-től ez nagyon messze van!
    Videók alapján visszamondtam a megrendelés hogy baszott unalmas lesz de már a második végigjátszást taposom az összes mellékküldit csinálva.És ha lesz magyarítás lesz egy 3. végigjátszás is!
  • foldi6
    Sziasztok
    egy kicsit elakadtam, a templomban vettem fel egy küldetés, amikor is a rendőrségre el kell menni. Nem az mikor a csajszit kell kiszabadítani a rendőrségről. A küldi neve: Matter of justice. A detektívek irodáját kellett megtalálnom és ott egy file-t megkeresnem. Meg is van, de amikor letölteném a pc-ről nem történik semmi.. hiába probáltam több visszatöltésből, máshol pedig nem találok ilyen letöltésre váró file-t..
    ha esetleg vkinek beugrana kérem segítsen
    de lehet hogy egy ujabb bug-ra bukkantam ebben a játékban...
  • Ryder62
    A jungle-ban tartok és már kezd nagyon monoton lenni a játék. Ráadásul meg akartam nézni hogy melyik koponya van nálam de nem lehet. Faja. Úgy érzem ez is Far Cry 2 szintű játék. Esélytelennek látom hogy bármikor újrajátszom. Pedig milyen jól indult...
  • KranaZoli #2786
    No, ezzel szenvedtem nem keveset, főképp a dzsungel-ben. Vhogyan úgy kellene fogalmazni, hogy nem mindig az egyenes út a legrövidebb. Nem jó irányból próbáltam megközelíteni a spot-olt építményt. :)

Ám, köszi!
  • ratgab
    A játékban hajlamosak a quest "útjelzők" összezavarodni és ilyenkor vagy nem mutatja hova kell menni, vagy hülyeséget mutat! Ilyenkor válassz másik questet és utána újra az előzőt, vagy menj be valahova, ahol töltenie kell a játéknak és utána nézd meg az irányt!
  • Malakai
    Nikolai küldetése "töblépcsős" és különböző Act-ekben máshova kell menni.
    - Ha Act I-ben vagy még, amikor felveszed, akkor eltűnik a küldi.
    - Act II-ben elküld valahova, aztán eltűnik a küldi, ha megcsináltad.
    - Act III-ban újra megjelenik, küld egy újabb, másik helyre és ott lehet befejezni a küldetést.
  • Tatyla
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ott a városban van Nikolaj egy étteremben beszélj vele folytatása már a jungle-ban lesz
  • KranaZoli #2782
    Itt lehet vmi bug lesz Nálam, mert újra betöltöttem a játékot és most teljesen máshova mutatja az utat a map-en. (ahol meg már szerintem voltam)

Na, majd kiderül.