4724
  • Fpocok
    Kérhetném, hogy ne cikizzétek azokat, akik megvették, azért mert megvették, mert törlök.
  • Broafka
    ez azért van, mert az infectedet várom, mert ha hátrafele gyaloglok miközben ő ront rám, akkor a megfelelő időben egy suhintással levághatom a fejét. Amúgy ez xiannál mindig bejött, logannél tök mnidegy milyen éles kard van az istenért nem akarja levágni, pedig kb ugyanúgy csinálom
  • Fpocok
    Kössz.
  • Fpocok
    STEAM. MEGJELENÉSKOR. MINDEN. KURVA DRÁGA.
    Csak akkor érdemes venni ott, amikor van valami leárazás.
  • Malakai
    Lassan mozogsz, nem támadsz, akkor az utolsó pár lépésen a walkerek gyakran megindulnak, viszonylag kiszámítható. Nem volt ott semmi taktika. :)
  • sherlock1

• Ironman2
    hehe
  • Tatyla
    hahaha....
  • Broafka
    mi a szar! Komolyan ezeket a zombikat ebben a játékban a hadseregbe kéne küldeni! Olyan taktikai érzékkel rendelkeznek... Jön egy futó bolond, előtte egy walker, a walker csak jön, lassan, amikor az infected elég közel ér hirtelen a walker is elkezd futni, és akkora szünetet hagyva egymás között hogy csak az egyiket tudom lerúgni, és az a walker, mire az infected bead 1 sorozatot a fél életem oda, lerugom, mire a walker elkap, hogy megharapjon, erre az infected még 1 sorozatot bead és meghalok. Mi az isten ez?!!!
  • XeeN
    Eredeti játékom van, két karakterrel. Soha nem tűnt még el karakterem.
  • Jude666
    nem
  • coolpet
    Az hogy lehet hogy a steamen 15k (50Euro) az ara? Ott nem olcsobb szokott lenni joval?
  • coolpet
    En azt tapasztaltam, hogy ha raboksz hogy uj karakter, es ott kivalasztod a figurat, majd hogy melyik actban vagy, akkor berakja a listaba.

Csak nekem eppen ujra kellett osztanom az osszes szintet, valmamint elvesztek a megszerzett cuccaim, valami gagyisztikus kenulapat volt nalam meg vascso, holott ilyeneket nem is cipelek magammal

Az meg hogy eredeti vagy nem, nem valtoztat azon hogy a jatek extrabugos
  • ikszipszilonzé
    Lenne egy kérdésem.
    Elvileg a játékban több karaktert is létre lehet hozni, a play menüben lévő listában azt hiszem nyolc üres hely van.
    Amikor én létrehozok egy másik karaktert a meglévő mellé akkor ott vannak a listában egymás alatt és tudok velük felváltva játszani, de ha kilépek a játékból, mikor visszalépek már csak az a karakter van meg amit utoljára létrehoztam a többi eltűnik. Eredeti játéknál gondolom nincs ilyen.
  • eightmiles
    csitt már
  • TaRka0107
    Enter
    Laza: Hogy jön ide hogy 18+-os a játék? Nem arról volt szó... Meg hagyjuk már ezt a 18+-os szart, ki tartja be mostanában? Meg az a 4 hónap már nem mind1?
  • strebacom
    A coopban a mások dumálását ki lehet kapcsolni, mert most valami japánok karattyoltak és ki is léptem, ja melyik a chat bill, ha irni akarok??
    Köszi!!
  • Laza
    Bocs, de akkor meg se szólalj, mivel a játék 18+ -os :D
  • TaRka0107
    Nem akarok offolni, csak az ilyen kommentek felidegesítenek, szóval mostantól kussban leszek, nyugi!
  • TaRka0107
    Igen. Tehát nem 12 éves Pistike vagyok, hanem 17éves Mátéka!
    Nagyon divatba jött ez a fórumon, hogy te fiatalabb vagy, ezért szarabb ember is...
  • Büdös Bohóc
    Életkor: 14-18 között
  • Jaka923
    Mit keresel te az eredeti játék topikjában? Főleg ilyen hozzászólásokkal? Menj inkább vissza a 12 éves pistikhez a wareztopikba!
  • zöldeshányás
    csö

Tudnátok segíteni hogy a vsync-et hol lehet bekapcsolni?Catalystban be van de így is "csúszkál a kép".
  • XeeN
    A garázsban kell lerakni, a (sötét) sarokba.
  • mnorbi
    hmm ezt nem értem, föküldi vonalon 2 benzin kutat kell megnezni és elhozni 2 csomag juicet. Elhoztam kocsival felcipeltem a quest giverhz de nem dja meg a questet... Mi lehet a gond ? csak annyit mond hogy megneztem mind 2 benzinkutat.... pedig megneztem.... nem ertem mit neztem be
  • Laza
    Általában ugyanennyi. A CDGalaxisban lehet 10% (kb 1000Ft) kedvezménnyel PC játékokat venni, ha neten rendeled (de személyesen is átveheted).
    Én ált akkor rendelem meg, mielőtt elindulok a boltba megvenni egy gamet ... így mindig olcsóbb :)
  • IXEMGabeo
    igen, azt nem nagyon tudom másutt mennyivel olcsóbbak a PC-s árak, 2-3000 Ft-al?
  • Laza
    Ilyen árak csak az MM, Saturn és hasonló boltokban vannak. De a PC játék árak itt nem szoktak túlárazottak lenni.
    Az 576-ban volt még régen elb..ott konzol játék ár ... gondolom nem is sokan vitték onnan. Most már ők is a kisboltok áraihoz közel adják.
  • Laza
    "Általában minden PC- gamenek a kezdő ára 12.990 Ft"

Nem tudom milyen sűrűn veszel játékot, de a PC-s játék árak max 8990-9990Ft körül szoktak lenni. Ritka az ennél drágább. Amit Te mondasz inkább a konzol játékokra igaz. De konzolon a DI ugyanúgy 12-13eFt, mint minden más :)
  • IXEMGabeo
    konzolnál szokott lenni 16.990-es ár is. GTA IV-et annyiért árulták, ha jól emlékszem
  • Fpocok
    MOn a PCs játékok 10k. Sosem 12. Nem tudom mennyi volt a cod, de szerintem az sem volt annyi pcn.
  • IXEMGabeo
    12.990-el túloztam talán Helyfüggő néha benézek a Saturnba akkor az éppen aktuális játékok 11 000 Ft környékén mozognak kezdetben
  • IXEMGabeo
    abból a szempontból furcsa, hogy mekkora sikere van a game-nek mégis ilyen olcsó áron próbálják eladni. Általában minden PC- gamenek a kezdő ára 12.990 Ft, illet attól függ mennyire van promotálva, mennyire csináltak jó marketinget neki. Aztán utána az árváltozás elméletileg attól függ mennyien veszik az adott terméket. Itt ebben az esetben az a fura, hogy a kiadástól számított idő nagyon kevés, ami eltelt mégis ennyire alacsony az ára:)

Duke Nukemnek, ha jól tudom másfél hét után leeresztették az árát annyira nem vették az emberek
  • Fpocok
    Persze. De 65 óra után bátran állíthatom, hogy se skillem, se blueprintem, se itemem nem veszett el.
    Bugos, de még mindig jobb, mint a tört.
  • Ironman2
    Bugos az eredeti game is,ezt mindenki jól tudja
  • Fpocok
    Én ezt tudom. Csak akinek válaszoltam, úgy írta, mintha azóta lement volna.
  • Büdös Bohóc
    nem ment le az ára, pár hete jelent meg már akkor is ennyi volt :-|
  • Laza
    Nem igazán tudják drágábban adni, ha az eredeti fogyasztói ár olcsó. Vagy megpróbálhatják, de szoftvereknél nem szokott bejönni :)

Mondjuk a konzolos árhoz képest jóval olcsóbb így is.
  • Büdös Bohóc
    ahhoz képest, hogy most jött ki a játék, minden helyen 7990 itthon
  • Fpocok
    Most mire gondolsz? Hogy ilyen hamar lement az ára? CDGnél egy ezressel olcsóbb, ha neten veszed.