4724
-
IXEMGabeo #4282 Ez nem volt gyenge ez az Aréna:D Ironnal rámentünk az A-ra és szembesültünk 1-2 dologgal, de megérte így is full fejletlenül túléltünk 4 hullámot az 5. nél volt asszem gáz azt már én se bírtam xD nagyon lol volt -
#4281 Jah OK ! :D -
IXEMGabeo #4280 már megint mit? Ami eddig is nyilvánvaló volt?
ott volt benne az alapjátékban a történet -
#4279 Ineed. -
#4278 Ezt inkább Spoiler-ben kellett volna ! -
IXEMGabeo #4276 csakhogy rájöttél:D én ezt eddig is tudtam azt még nem is játszottam vele:D ezért érdekes ez a mod...egyelőre újratettem a game-em és nem indul el, szóval nálam elég nagy szopás van... -
#4275 Baaaaaaaaaaaazd meg ! Azt a kurva életbe ! Most már minden világossá vált számomra ! Most már mindent értek a helyére került minden !
Még most is az államat keresem a földön !
Végigvittem a Ryder White DLC a Prison még az alapjátéknál is sokkal nehezebb ! Minden lőszerből kifogytam ha nem adnának a zombik lőszert vagy valami jó fegyvert sose vittem volna végig !
Amúgy egy idő síkon van az alapjáték főhőseivel csak Ryder oldalán elég sok minden kiderül belőle !
HUGE SPOILER ! PLEASE DO NOT READ IF YOU NOT PLAY RYDER WHITE DLC !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy a Ryder White DLc-ből pontosan kiderül hogy miért is lesz Dead Island 2 ! A végén esett le hogy mi hogyan történt ! Ami eddig kérdés volt bennünk az alapjátékkal kapcsolatban most már minden világossá vált ! A bennszülött csaj maga a vírusgazda ö a forrása az egész fertőzésnek a szigeten a dokinak sikerült csinálni egy vakcinát a bennszülött csaj véréből a doki kicsit fel turbozta azt és azt adta be magának Ryder ezért lett belőle szuper mutáns ami a lényeg hogy a vírus kijutott a szigetről mivel a bennszülött csaj is a gépen volt ezért mondta Charon/Kevin hogy még nincs vége ! -
Prof William #4274 Azért amikor 3 hullámban 10-10 infectedet tol rád gép az már nem nehéz hanem szopatás. 1-2 is megizzaszt és hiába minden fegyver ha egyszer mind a 5-10 rajtad van akkor már csak a kétségbeesett csapkodás maradt. -
#4273 Én már a Prisonnél vagyok 73 % és tényleg baszottul nehéz !
Még szerencse hogy vettem fel egy rakás medkitet volt nálam molotov gránát meg egy rakás fegyver és persze machetek tömkelege !
Amig lehetett löfegyvert nem használtam csak emberek ellen ha infected csapat jött Molotov adtam nekik ! -
#4272 Jaaa... azt még nem próbáltam. De ami nehéz, az jó (nekem, én szeretem). -
Prof William #4271 A Ryder dlc-re gondoltam természetesen. -
Prof William #4270 Pofátlanul nehéz. A nehézséget nem úgy kellene fokozni hogy percenként 10-20 infectedet uszítanak ránk.
A benzinkutas részt meg tudta valaki csinálni? Nagyon infected jön ott és hiába az a rengeteg cucc egyszerűen nincs idő a használatukra. -
Petermeister #4269 Sziasztok! Nincs valakinek egy mentése a chapter8 körül? Elszállt a mentésem és 58%nál már nem szeretném újra kezdeni! Előre is köszi! -
#4268 Sziasztok!
Akinek eredeti game van meg es akarna jatszani, az irjon ram egy privit :) -
IXEMGabeo #4267 vigyázni kell, mert olvastam több helyen, hogy a korábbi mentés elveszik a DLC felrakása után -
#4266 Igen. És állítólag a végére [spoiler] Teljesen szerethetővé válik a karakter. -
#4265 Valóban nem hangzik rosszul, azonban 1. 2 óra körülbelül a játékideje 2. nincs fejlesztési fa. -
IXEMGabeo #4264 ami konkrétan azt jelenti, hogy White szemszögéből fogunk játszani? hogy hogyan jutott be pl a börtönbe és az addig vezető út? ez nem hangzik rosszul, ha így van -
#4263 Új karakter, és egy másik történet szálat ad a történethez. Tehát nem csak annyi, hogy új karakterrel ugyanaz a kampány, hanem teljesen új kampány. -
IXEMGabeo #4262 megjött a Ryder White DLC
mivel lesz több a játék egyébként? nem nagyon értek az ilyen modokhoz -
#4261 Felraktam az új kiegészítőt és úgy néz ki rendbe jött a textúrázás. Viszont az előző karakteremnek annyi... -
#4260 Van egy felesleges eladó Dead Island kulcsom, ha valakit érdekel. -
#4259 Rakj fel 1 újabb DirectX-et és próbáld megnézni a dxdiag rendben van-e. Egy kis tesztelés nem árt. Lehet az okozza a problémát. (más játékkal jártam én is hasonló cipőben,DirectX frissítés és a dxdiag.tesztelés megoldotta)
Ha még mindig fenn áll a probléma, akkor tegyél fel másik driver-t. Az biztos helyrepofozza. Egyébként driverhibák sok fajta jelenséget okoznak (néhol fekete foltok, valaminek a textúrája teljesen fehér, színes pixelhibák amik általában zöld, lila és fehér színűek, szórt alakzatban, fejjel lefelé forduló képernyő, vagy forgó égbolt, recés szélű képernyő stb. Némelyik játéknál érdekes dolgokat művel 1 driverhiba) -
#4258 Ja, hogy ez volt a gond? Nem is vettem észre, én mindig így mondom :D -
#4257 Az a mosoly tárgya, hogy max az operációs rendszert telepíted újra, (azt sem rakod sehova). Én legalábbis nem hallottam olyanról, pozitív változást hozott volna a gép bárhova való rakása:) Jó helyen van az ott, ahol volt:)
Mondjuk grafikai hiba miatt OS-t telepíteni cseppet bolondság. -
#4256 Többi játék hogy megy? Valszeg a VGAval lesz valami. -
#4255 Nem nagyon értem, mi a mosoly tárgya. Van olyan, hogy annyira összeszaródik a registry, hogy mindenféle problémát okoz. Nyilván ezért is írtam a végére. -
#4254 "-Gép újrarakás."
Ez máig sírva-röhögős :) -
#4253 Köszi, próbálkozok... -
#4252 -Játék újra letöltése.
-Fájlok verifikálása steamben.
-Directx újratelepítése.
-Driver csere... minimum két féle.
-Gép újrarakás.
-Megnézni másik VGAval a játékot a gépeden.
Ilyen sorrendben. Persze meg közben fórumokat böngészni, de azt már írtad. -
#4251 Így néz ki:
[IMG][/IMG] -
#4250 Sziasztok! Tanácstalan vagyok. Segítséget szeretnék kérni, hátha valaki okosabb. GF8800GTS512 videó karim van. A játék nagyon szépen megy, de van egy nagy problémám. Elérve a városba az aljzat textúra nagyon sötét, szinte fekete színűvé válik, és ez így is marad a travel után is bármelyik pályára. A dzsungel úgy néz ki, mintha sötét lenne. Ha lemegyek a csatornába illetve a tengerparton a sötét textúrákra megoldást jelent, ha kis játék után utolsó csekpontot töltök be, ekkor megjavul. De ez a városban és a dzsungelben nem működik. Próbáltam már a driver cseréket, directx frissítést, rendszer újratelepítést. Próbáltam a video.scr változtatásokat is, de sikertelenül. Kerestem a megoldást a fórumokban és számtalan helyen, de mintha csak nálam létezne így... Ha valaki tudja a megoldást, vagy bármit ami segíthet, kérem válaszoljon! Video kari cserét most nem tervezek...
-
#4249 Izé... nem február 1től van dlc? Csak mert STEAMen nem látom. -
#4248 Én kábé 600 forintért szereztem :D -
#4247 mar nem kaphato cdgalaxisnal
pedig arra vartam, hogy lejjebbmenjen az ara
-
#4246 -
#4245 Ha steamen futtatod, akkor alapból gyakorlatilag a neten játszol. Ha csak le nem zárod a public portokat. Azt hiszem. -
Deathstorm #4244 Azért írtam ide mert a Dead Island-hoz kerestem segítséget,és ha valaki másnak ilyen problémája lenne egyszerűbben megtalálja.
Ém sem tudtam hogy melyik Topikban kell keresni.
Legalább nem kell átnyálaznia a Topikokat.
Warez topik...
Kösz a segítséget.
-
#4243 Warez topik... -
Deathstorm #4242 Tunngle beta a szerverkeresőm,ott az első dead Islandot nyitom meg.
A Steam-mel indítom a játékot.Ott nem indítok semmit.
Hol vannak a portok?
Continue-val indul a játék alap.
Ha steammel futtatom akkor alap már a neten játszok?
Vagy akkor most mit is írtam?