4724
-
#4323 Minden érthető volt tudom mit gondolsz. -
#4322 Ez jól sikerült lol.Remélel azért kivehető mit akartam mondani. -
#4321 Nemtudom lostprophet most hogy visszatér-e a régi abbahagyott,de a baker félére belátható idön belül ne számíts. -
#4320 Úgy látom be van már bakeronline-n tervezve, de még nincs elkezdve. -
bcrics #4319 Hello, magyarításról van vmi info, csinálja vki? -
Deathstorm #4318 Ironman!
Hogy kell beállítani hogy fent legyen a térkép és a stamina?
Köszi -
Deathstorm #4317 Nyomd meg a hátra+futás gombot. -
gyuri35 #4316 Nem hát,legközelebbi játékvásárláskor megveszem,legutóbb inkább a Far Cry2 mellett döntöttem! -
#4315 Gondolom nem eredeti. Szerintem csak azoknál van. Lényeg, hogy kijött belőle. -
gyuri35 #4314 Végignyomogattam mindent,próbáltam billentyűkombinációkat is,de csak akkor engedte el mikor hagytam hogy lelőjenek!/a folyónál/A városházánál meg valahogy felgyújtottam magam úgy sikerült 'elengedni'
Azért köszi! -
#4313 Hallottam már ilyen bugról. E, F vagy valami hasonló alapból. Nyomd végig az összes gombot, egyszer csak elengedi. Vagy lépj be újra a játékba. -
gyuri35 #4312 Sziasztok!
A telepített gépfegyvereket hogyan lehet elengedni?A polgármesteri hivatalnál a folyónál.El lehet valahogy,szabályosan? -
mester1987 #4311 -
#4310 Szerintem az ment mindig. Questek után, meg mielőtt kilépsz a játékból. -
mester1987 #4309 Sziasztok, a játék kb. mikor ment? Milyen események után kb.? -
#4308 Mert előtte be kell logolnod fórumba. Próbáld most. -
johny85 #4307 mért nem működik a warez topik? -
Deathstorm #4306 1.3.0-patch-nél mindenre kapsz xp-t szinte.
már azzal is szintet lépsz ha kinyitsz minden táskát,szekrényt stb és felveszed a cuccot.
Treasure hunting finished.Vagy valami ilyesmi.Jártam már én is így mire rájöttem mi van. -
Deathstorm #4305 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban hogy miért nem látszik a game lobby?
Néha bejön,de csatlakozásnál ledob és újra inaktív lesz. -
Ironman2 #4304 LOL.Én meg most kapásból 2 szintet ugrottam,és kaptam 2 skillpontot is.Volt már valakinek ilyen? -
Ironman2 #4303 Másik topikban válaszoltam a kérdésedre -
johny85 #4302 felraktam a RYDER WHITE-ot de amináció után kilép a menübe,ez mitől lehet?
Az eredeti game meg nem akar menteni,pedig már 1x végigtoltam. -
Ironman2 #4301 Na azért ez már jobb.Mekkora különbség:
-
Ironman2 #4300 A tiedén azért van valami 3d hatás.Amit én használok az a bannerban van a MerlinW féle.Asszem vissza is rakom az eredeti fájlokat -
Ironman2 #4299 Vazze! Visszarakom én majd az eredeti beállításokat.Az enyémek igy néznek ki:
-
IXEMGabeo #4298 1-nél, de Bungee Jumpolni akartál, de valahogy félresikerült:D
2. képen egy hölgyismerősünk szerepel, aki itt van az SG-n is, K-val kezdődik a neve és A-val végződik:)
ráadásul script win is, mert pont olyat írtál, hogy jól néz ki:D:D -
Ironman2 #4297 Vasember kommentárjával mind -
Ironman2 #4296 DDD.1.kép a legjobb! -
IXEMGabeo #4295
3. képen mekkora bug volt:D -
Ironman2 #4294 Bakker.Még bugosabb lett a játék az Aréna után -
Prof William #4293 A gyorsaság tényleg fura, hogy nehogy már az ősi katana, meg a fém baseballütő 3-4 ütés után elhajoljon.
Tudom tudom a jobb fegyverek sokkal lassabban amortizálódnak de az még így is gyors. -
#4292 kellemetlen. -
ntex #4291 A gond az hogy nem lehet letölteni :D -
ntex #4290 Ez a mod nem is hangzik rosszul... köszi -
#4289 DE VAN.
Pl itt egy:
weapon durability increased, sharps by 100% blunt by 200% -
totya4 #4287 Ez így lett kitalálva, pont jó. Fegyvert túl gyakran amúgy sem kell használni, max ha több ellenség van. Egy rpg-snek legalábbis nem okoz gondot :) Fegyvert amúgy lehet javítani is. -
ntex #4286 Nincs a játékhoz valami fegyver kopás lassító mod? elég idegesítő hogy találok egy tök jó fegyvert aztán szétmegy pár zombi szétcsapkodása után... Nem az a baj hogy kopnak, hanem az hogy ENNYIRE kopnak... Tizedennyire kéne kb... -
johny85 #4285 az mért lehet hogy nálam nem ment,pedig végigtoltam a gamet de miután ujrakezdem semmi ):?live kellne szenvedni valamit? -
Ironman2 #4284 Mert nem singlére tervezték a játékot.Ha többen megyünk,akkor nem olyan nehéz.DD -
Ironman2 #4283 Belehuztál nagyon,én meg mindig leestem a mélybe