4724
  • Fpocok
    Bocsi, hogy csak most válaszolok, este nem voltam.
    Szóval nincsenek szerverek, felmész játszani és simán steamből behívod akit akarsz. Illetve úgy is lehet, hogy megnyitod a publik portokat és akkor random emberkék be tudnak menni hozzád, vagy pedig de hozzájuk.
    Vagy ha virágbolti, akkor hamachi és lan.

Koponyákat el kell vinni a helyére és akkor kapsz receptet. Keress rá neten: Dead island skull location.
  • Deathstorm
    ja és mire jók a koponyák?Találtam 1 kéket
  • Deathstorm
    Sziasztok!
    Tudok valahogy servert csinálni,hogy mások is csatlakozhassanak hozzám?
    Nem találok semmi serverkreálást,csak én tudok csatlakozni.
  • EpicDD
    Sziasztok!

http://www.youtube.com/user/Mundocast

További videók a csatornán.
  • Ulthane
    Több óra
  • Fpocok
    Kiváncsi vagyok, milyen hosszú lesz. Majd megnézem.
  • Fpocok
    Dead Island Getting New "Ryder White" DLC
    Jan 16, 2012 at 6:05 AM - Jube -
    Deep Silver has announced "Ryder White", an upcoming DLC for Dead Island. The DLC will introduce a new playable character called Ryder White, and will offer a new take on the incidents in the main story of Dead Island. Ryder White is a military man and a loving husband, find out why he did what he did over sever hours of story content. There will also be two new blueprints and weapons to expand you zombie-bashing arsenal.

The DLC will be available on February 01, 2012 for PC, PS3 and 360.

• johny85
    mióta végigtoltam és újrakezdtem azóta nem ment,f.. kivan
  • EpicDD
    Sziasztok!
    Ha érdekel titeket, akkor tessék megnézni a csatornánkat! ;D

Egyenlőre csak Dead Islandos videók vannak fent, amiket hétfőként fogunk feltölteni. Reméljük tetszeni fognak nektek, így nyerhetünk egy-két subscribert vagy esetleg likeot.
  • Fpocok
    Már nem tudom mi a neve, de a fast travellel tudsz odajutni, ott meg van 4 aréna, amit lehet nyomni.
  • johny85
    akkor nincsennek benne új pályák,csak új küldetések?
    nem vágom akkor hol kell átmenni vagy hogy adja be a kieget?
  • IXEMGabeo
    azért, mert nem lehet ott továbbmenni:D

attól függ melyiken mentél át...vmelyik már nem enged tovább, mert a pálya vége
  • johny85
    odamentem a alagúthoz de mikor át akarok menni ezt írja:
    you are leaving the playable arena

ez miért lehet?
  • Fpocok
    Fast travellel lehet odautazni.
  • johny85
    felraktam a kiegészítőt,de nem történik semmi ez miért van valakinek sikerült elindítani?
  • totya4
    Pontosan 10 üveggel, csak sokat kell gyilkolászni hozzá, így sajnos nő az XP.
  • gyuri35
    A hotel az jó hely,szeretem, van egy polc végig cefrével vagy 10 üveg!
  • masterthief
    A hotelben.
  • sata75
    oh... kb 24mp alatt megtaláltam youtubeon...:)
  • sata75
    hol van a molotov koktél recept? mikor először játszottam megtaláltam, azóta sem:(
  • masterthief
    Kipróbáltam, vajon mennyi alcoholt tudok összeszedni. 10-es csomagban foglal helyet a slotban. Mondom rágyúrok kicsit. Így összehoztam 47 üveg alcoholt, és volt tetemes mennyiségű rag-om is, és megtaláltam a Molotov mod tekercset. Először Mike-nak és 1 másik egyénnek adogattam le az alcoholos üvegeket, molotov-ért cseréba, majd később a munkapadon gyártogattam. Most jelenleg van 24 db molotov koktélom, és még a Deo bomb-ra is rágyúrtam kicsit, abból van 17 db. Sokszor a felesleges fegyvert eladom, vagy odaadom a csajnak a templomban, és így van helye újabb alcoholos csomagnak. Íly módon rengeteg szemetesben és táskában alcoholt és rag-ot találok. (lesz olyan tüzijáték, hogy öröm lesz nézni! XD)
  • Fpocok
    Bármilyen vendornak.
  • gyuri35
    Köszi,kinek tudom eladni?
  • Fpocok
    Eladod.
    Vagy lehet kraftolni belőle ilyen epik fegyvereket. "Koponyás" fegyvereket.
  • gyuri35
    Sziasztok!
    A gyémánttal mi a nyavalyát lehet csinálni?Megmondaná valaki?Köszönöm!
  • Fpocok
    Ahol fórumon írták, ott nem írtak megoldást hozzá?
  • totya4
    Ha mondjuk a sima sztereót küldesz a fejhallgatóra, akkor mi van?
  • renato999
    Logitech G35-öt használok a játéknál, és mikor nyomok egy esc-et mindig berecseg a fejhallgató, meg sokszor máskor is ! Olvasgattam fórumokat, és kb mindenkinek van ez a hibája. Nem tudtok valami megoldást erre ?

U.I.: Kellemes Ünnepeket !
  • masterthief
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
  • Fpocok
    GTnél az év trailere.
    Nem csodálkozom.
  • masterthief
    Pont most olvastam. Szép teljesítmény. Most tolom harmadszorra.
  • Fpocok
    Fennállása legnagyobb sikerét könyvelhette el idén a lengyel Techland, hiszen a sokak által kedvelt Call of Juarez fejlesztői először tudtak olyan játékot letenni az asztalra, aminek eladásai átlépték az egymilliós lélektani határt.

A szeptemberben megjelent Dead Island egyúttal a játékot felkaroló Deep Silver portfóliójában található címek közül is a legjobban fogyónak bizonyult. Még abban a hónapban kétmilliót szállítottak ki az üzletekbe. Mára nem csupán a nyitókészleten sikerült túladni, hanem további egymillió példányon, így a négyfős kooperatív játékmóddal felvértezett zombis kaszabolás már legalább 3 millió játékos gyűjteményében található meg PC, PS3, vagy X360 platformon.

Testvérem, van egy kis apród? Napok óta nem ettem.

Ilyen meggyőző teljesítmény tudatában mérget vehetünk arra, hogy már készül a folytatás, aminek előreláthatóan Dead World lesz a címe.

forrás

Nem olyan rossz ez, főleg, hogy ez egy új IP. Ráadásul előtte jól befürödtek a CoJ-el...
    Én már egy ideje most nem tolom, de nem bántam meg, hogy megvettem.
  • totya4
    10-nél is többet enged pedig :)
  • Fpocok
    Akkor ezek szerint csak 5 lehet.
  • gyuri35
    Nekem nem engedett 5nél többet hiába csináltam üres slotot.Mike elmondta a szokásos szövegét,kiírta az 50 xp-t,de a 6. molotov nem jelent meg sehol!
  • Ironman2
    Jó lett ez az Aréna is.
  • Fpocok
    Akkor alapból benne van. De szerintem ez egy jó dolog, mert így fejlesztened kell a cuccaidat, hogy tudd tartani a tempout.
  • wesker24
    Vagyis csak a Co-OP mode-ra vonatkozik only single playerben nem !
  • totya4
    Láttam azt az opciót, de az azt írja csak a multira vonatkozik.
  • Fpocok
    Van egy olyen opció, hogy ki lehet kapcsolni, hogy veled együtt fejlődjenek a zombik. Keresd meg optionsban.