4724
-
#4241 Bocsi, hogy csak most válaszolok, este nem voltam.
Szóval nincsenek szerverek, felmész játszani és simán steamből behívod akit akarsz. Illetve úgy is lehet, hogy megnyitod a publik portokat és akkor random emberkék be tudnak menni hozzád, vagy pedig de hozzájuk.
Vagy ha virágbolti, akkor hamachi és lan.
Koponyákat el kell vinni a helyére és akkor kapsz receptet. Keress rá neten: Dead island skull location. -
Deathstorm #4240 ja és mire jók a koponyák?Találtam 1 kéket -
Deathstorm #4239 Sziasztok!
Tudok valahogy servert csinálni,hogy mások is csatlakozhassanak hozzám?
Nem találok semmi serverkreálást,csak én tudok csatlakozni.
-
EpicDD #4238 Sziasztok!
http://www.youtube.com/user/Mundocast
További videók a csatornán. -
Ulthane #4237 Több óra -
#4236 Kiváncsi vagyok, milyen hosszú lesz. Majd megnézem. -
#4235 Dead Island Getting New "Ryder White" DLC
Jan 16, 2012 at 6:05 AM - Jube -
Deep Silver has announced "Ryder White", an upcoming DLC for Dead Island. The DLC will introduce a new playable character called Ryder White, and will offer a new take on the incidents in the main story of Dead Island. Ryder White is a military man and a loving husband, find out why he did what he did over sever hours of story content. There will also be two new blueprints and weapons to expand you zombie-bashing arsenal.
The DLC will be available on February 01, 2012 for PC, PS3 and 360.
-
johny85 #4234 mióta végigtoltam és újrakezdtem azóta nem ment,f.. kivan -
EpicDD #4233 Sziasztok!
Ha érdekel titeket, akkor tessék megnézni a csatornánkat! ;D
Egyenlőre csak Dead Islandos videók vannak fent, amiket hétfőként fogunk feltölteni. Reméljük tetszeni fognak nektek, így nyerhetünk egy-két subscribert vagy esetleg likeot. -
#4232 Már nem tudom mi a neve, de a fast travellel tudsz odajutni, ott meg van 4 aréna, amit lehet nyomni. -
johny85 #4231 akkor nincsennek benne új pályák,csak új küldetések?
nem vágom akkor hol kell átmenni vagy hogy adja be a kieget?
-
IXEMGabeo #4230 azért, mert nem lehet ott továbbmenni:D
attól függ melyiken mentél át...vmelyik már nem enged tovább, mert a pálya vége -
johny85 #4229 odamentem a alagúthoz de mikor át akarok menni ezt írja:
you are leaving the playable arena
ez miért lehet? -
#4228 Fast travellel lehet odautazni. -
johny85 #4227 felraktam a kiegészítőt,de nem történik semmi ez miért van valakinek sikerült elindítani? -
totya4 #4226 Pontosan 10 üveggel, csak sokat kell gyilkolászni hozzá, így sajnos nő az XP. -
gyuri35 #4225 A hotel az jó hely,szeretem, van egy polc végig cefrével vagy 10 üveg! -
#4224 A hotelben. -
sata75 #4223 oh... kb 24mp alatt megtaláltam youtubeon...:) -
sata75 #4222 hol van a molotov koktél recept? mikor először játszottam megtaláltam, azóta sem:( -
#4221 Kipróbáltam, vajon mennyi alcoholt tudok összeszedni. 10-es csomagban foglal helyet a slotban. Mondom rágyúrok kicsit. Így összehoztam 47 üveg alcoholt, és volt tetemes mennyiségű rag-om is, és megtaláltam a Molotov mod tekercset. Először Mike-nak és 1 másik egyénnek adogattam le az alcoholos üvegeket, molotov-ért cseréba, majd később a munkapadon gyártogattam. Most jelenleg van 24 db molotov koktélom, és még a Deo bomb-ra is rágyúrtam kicsit, abból van 17 db. Sokszor a felesleges fegyvert eladom, vagy odaadom a csajnak a templomban, és így van helye újabb alcoholos csomagnak. Íly módon rengeteg szemetesben és táskában alcoholt és rag-ot találok. (lesz olyan tüzijáték, hogy öröm lesz nézni! XD) -
#4220 Bármilyen vendornak. -
gyuri35 #4219 Köszi,kinek tudom eladni? -
#4218 Eladod.
Vagy lehet kraftolni belőle ilyen epik fegyvereket. "Koponyás" fegyvereket. -
gyuri35 #4217 Sziasztok!
A gyémánttal mi a nyavalyát lehet csinálni?Megmondaná valaki?Köszönöm! -
#4216 Ahol fórumon írták, ott nem írtak megoldást hozzá? -
totya4 #4215 Ha mondjuk a sima sztereót küldesz a fejhallgatóra, akkor mi van? -
renato999 #4214 Logitech G35-öt használok a játéknál, és mikor nyomok egy esc-et mindig berecseg a fejhallgató, meg sokszor máskor is ! Olvasgattam fórumokat, és kb mindenkinek van ez a hibája. Nem tudtok valami megoldást erre ?
U.I.: Kellemes Ünnepeket ! -
#4213 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! -
#4212 GTnél az év trailere.
Nem csodálkozom. -
#4211 Pont most olvastam. Szép teljesítmény. Most tolom harmadszorra. -
#4210 Fennállása legnagyobb sikerét könyvelhette el idén a lengyel Techland, hiszen a sokak által kedvelt Call of Juarez fejlesztői először tudtak olyan játékot letenni az asztalra, aminek eladásai átlépték az egymilliós lélektani határt.
A szeptemberben megjelent Dead Island egyúttal a játékot felkaroló Deep Silver portfóliójában található címek közül is a legjobban fogyónak bizonyult. Még abban a hónapban kétmilliót szállítottak ki az üzletekbe. Mára nem csupán a nyitókészleten sikerült túladni, hanem további egymillió példányon, így a négyfős kooperatív játékmóddal felvértezett zombis kaszabolás már legalább 3 millió játékos gyűjteményében található meg PC, PS3, vagy X360 platformon.
Testvérem, van egy kis apród? Napok óta nem ettem.
Ilyen meggyőző teljesítmény tudatában mérget vehetünk arra, hogy már készül a folytatás, aminek előreláthatóan Dead World lesz a címe.
forrás
Nem olyan rossz ez, főleg, hogy ez egy új IP. Ráadásul előtte jól befürödtek a CoJ-el...
Én már egy ideje most nem tolom, de nem bántam meg, hogy megvettem. -
totya4 #4209 10-nél is többet enged pedig :) -
#4208 Akkor ezek szerint csak 5 lehet. -
gyuri35 #4207 Nekem nem engedett 5nél többet hiába csináltam üres slotot.Mike elmondta a szokásos szövegét,kiírta az 50 xp-t,de a 6. molotov nem jelent meg sehol! -
Ironman2 #4206 Jó lett ez az Aréna is. -
#4205 Akkor alapból benne van. De szerintem ez egy jó dolog, mert így fejlesztened kell a cuccaidat, hogy tudd tartani a tempout. -
#4204 Vagyis csak a Co-OP mode-ra vonatkozik only single playerben nem ! -
totya4 #4203 Láttam azt az opciót, de az azt írja csak a multira vonatkozik. -
#4202 Van egy olyen opció, hogy ki lehet kapcsolni, hogy veled együtt fejlődjenek a zombik. Keresd meg optionsban.