Alpha Prime

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÓÓÓ!!!^_^Sikerül minden, ezer köszönet mindenkinek, igazán örülök, hogy nem kell mág1x letöltenem! 😄
Leszedtem én is. A pass a cOBRa.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Én a coBRa , és a obr szavakat találtam az oldalon amit linkeltél!!

probáld ezeket

tupac
password please
Password:cOBRa
qayxc
q
aaa
ashghi
000000
7890pm
123456 <2 jelentések>
ocasek
Nestahovat! Není heslo!
player
Hát én a torrent reactoron kerestem rá... 😞
http://www.torrentreactor.net/view.php?id=701046
Itt, nem tudom ez mennyit segít, mert én sajnos nem találtam meg a jelszót, de elképzelhetõ, hogy én vagyok figyelmetlen, vagy nem elég ügyes a dolog megkereséshez. De ha megtalálod, akkor nagyon szépen megköszönném. 😊
Nem, ahonnan töltötted ott próbáld megkeresni a jelszót, biztos ott lesz, honnan töltötted, add meg a linket....

DanRyu
Hát ez nem igaz. Még mindíg nem jött ki az angol verzsön!<#rinya>

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Hümm hát sajnos ez nem jó. Hát ez nagyon rosz... olyan sokáig tötlöttem le. Ami azt illeti, kér egy jelszót, utána tökmindegy mit írok be elkezdi kicsomagloni, de minden egyes fájlnál hibaüzentet ír ki hogy: helytelen vagy sérült hitelességi bizonyítvány
Ehh lehet rosszak a fájlok? Próbáljam meg ezt a máshonnan letölteni más verziót???
Nekem ez (ropovod) volt a jelszó a kicsomagoláshoz, de neked lehet más nézd meg az oldalt ahonnan töltötted, hátha van ott infó a torrenthez!!

Hello, én letölöttem a cuccot torrenten, azzal az egyetlenen ami fent volt, de amikor össze kaarom csomagolni akkor valami kódot kér... nézegettem, itt a fórumon is ez a torrent volt meg amit ajánlottak, nem tudja valaki mi a kód? Vagy csak én rontottam el valamit?
DanRyu
<#circling>

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Ja ha igy akkor OKÉ!!<#integet2>

DanRyu
A menüje ha nem angol akkor ugrott a beállítás!

DanRyu
Elolvastalak! Honnan tudod, hogy én nem olvaslak el figyelmesen! Ne állíts rólam ilyet, hogy nem olvaslak vissza.

Na hát ilyet ne mondj, mert nem olvasol vissza te sem mint a több millió társad, alant le van irva hogy mi mit jelent, tán azt hiszed hogy én is megtanultam csehül, naaa neeemmmm!!!!<#ejnye1><#ejnye1>

DanRyu
Az a baj, hogy ha cseh verzió akkor nem tudom beállítani maxra a grafikát, mert nem értem a nyelvet! Mert maxon az igazi a játék!

DirectX frissitést próbáld csodákat tesz!!!!innen!!!!

Nana, én már végignyomtam a cseh/angol verzsönt, nekem tetszett, töltsd le valahonnan ha ilyen ideges vagy!!!!

ui:cseh feliratok, angol duma!!!

DanRyu
Jöhetne már az Angol verzió, már épp ideje. Kúrva annyukat.<#boxer>

Alwares
Ma olvastam gamershellen hogy már elérhetõ, a warez már csak idõ kérdése..

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

grebber
Nemsokár jön angol nyelven !

Next PC upgrade: 2022

Szasz!Nekem nagyon bejön a game szerintem nagyon jol megcsinálták.Ja és játszottam a Stalkerrel is meg a Doom 3-al.Nemtudtok valamit arrol,hogy van hozzá Angolositás mert csak a Cseh verzio van meg?
azt hittem a gépem szórakozik de a fiam gépén is fagy.

Rage47
sztem is elég ratyi játék. nem sok sikere lesz az tuti...
DanRyu
Mostmár hamarosan jöhetne a játék!

a 2.demópálya másnál is fagyogat random vagy csak nálam?

most próbáltam a demót de valahogy nem tudott magába szippantani a játék. Meg azok a libafos színek, hát...

Én már végig nyomtam a cseh változatot, nekem tetszett!!!

Egy kis segitség az új játákosoknak:

A konzol elöhivása: ++

A kódok:

CheatImmortality 1 - Sebezhetettlenség vagyis godmode
CheatWeapons 1 - Összes fegyver engedélyezése
CheatAmmo 1 - Nem fogy el a löszer soha, soha
CheatHealth 1 - Max. egészségi szint
CheatNextLevel 1 - Következö szintre lépés....

Jó játékot!!!!

DanRyu
Állítólag 5 nap és 2 óra a megjelenés!

Evin
Valószínûsítheti, mert ha nem, akkor elég nagy piaci részesedértõl esnének el.(Meg volt angol demo is)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

lesz angol verzió is?

Hmmm... A demo alapján:
-grafika OK
-Nálam a hangok : medium
-gameplay: nagy átlag
de sajnos nagyon mûanyag lett és az enemy valami rém hülyén mozog, élettelen az egész. Igényesek kerüljék.
Evin
Én megvárom az angol full-t.

Ok! Én azt hittem hogy a Full angolról beszélsz, na mindegy már tolom a cseh változatot, nagyon jó, csak néha sok benne a duma!!

Evin
Az nehéz lenne, mert 1db 460MB-os fájlban van minden.
AP English Demo

Na EZ A LINK müxik!!!<#worship><#worship>

Bocsi, de közben meg törölték a fájlokat, majd keresek másikcimet!!!

Az oroszverzióst a crackre értettem, mert azzal tökéletesen megy a game, amúgy ez is a Cseh feliratos, angolul beszélö változat, de akkor is JÓ!!!<#wave><#wave>

Hú megvan a full nagyon fasza game, olyan mint a Doom3 még a graf is, jó izgalma játékmenet meg ilyesmi, Fps guruknak kötelezö darab:

Én INNEN szedtem, crack a Gamecopy-n, az oroszverziós tökéletesen megy!!!

Esetleg az angol nyelvi fájlokat feltöltenéd valahová, vagy elküldenéd mailben??

Köszi!!<#worship><#worship>

Evin
Nem, van már angol is, én azt töltöttem le! 😊

Megnéztem, de szerintem nem fordítható. Ismeretlen tömörítést használ. De talán vki okos csak rájön hogy lehet megoldani.
(egyébként az elõzõ játékuk sem volt fordítható)

Ja azt szedem, de a múltkor, mikor irtam neked, majnem azon voltam, hogy küld el nekem postán egy dvd-n utánvéttel, mikor megláttam, hogy torrentröl, milyen lassan jön, szerencsére találtam, egy másik forrást!!<#taps>

grebber
Angol nyelven még nem jelent meg csak CSEH nyelvû tölthetõ!

Na most akkor azt kérdezném, hogy megjelent már ez a game, mert én lassan-lassan szedem a rapidshare-röl(39*100Mb), vagy akkor mit szedek én??

Evin
Hát nem tudom, remélem.
Még ezzel a linkkel is gondom van, mert 25k-val jön max. 😞
Majd holnap rááldozom a holnap délutánt, hogy 4óra alatt lejöjjön.

grebber
Remélem a magyarításást meglehet oldani majd! 😄

Evin
Thx az infót. Szedem és próbálom...

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Letöltöttem,de csak az alphaprime.mdf jött le.Mds nem is volt.Segítsetek honnan tudnám az alphaprime.mds - t letölteni?
köszi
Nem tudom milyen easy-in, en mediumon nyomtam,de meguntam az allando mentes-vissza toltogeteseket.Amugy csalas van hozza, de ugy meg mar nem ertelmes jatszani.Amugy van egy masik ilyen,nem nagy dobra vert jatek:Instinct, en azt vegigvittem az nem volt olyan rossz.