Az EA az egész Take2-t akarja föl vásárolni nem csak a Rockstrar-t
marcinger#4952
Atvezető intro állítolag mindig más. Nállam ez nem így van. Meghaltam küldi közben utánna elmentem fegyvert venni visszamentem a küldihez és ugyanaz a video fogadott.
Oké ezeket tudtam (:D azért kössz), csak hogy ez ingyenes-e? Magyarországon elérhető?
marcinger#4950
A Live az X-Box konzol internetes szolgáltatása. Itt tudsz multizni, demokat letölteni, filmeket letölteni, kiegészítőket letölteni. Röviden ennyi.
Menj be azon az ajton, ami mogott ket delikvenst jelol. Innen gyakorlatilag egyenesen vegig kell ballagni a folyoson. Mikor mindenkit kinyirtal, es nalad az anyag, rohanj ki a hosszu folyoson! Nekem hatrafele sikerult. Ne vacakolj a rendorokkel, mert tul sokan vannak Egyszeruen sprintelj el elore, vetodj be az ott parkolo Bobcatba, aztan spuri!
Meg kell védeni a haverodat... de mutatja is a piros nyilakkal kit kell lőni, teljesen egyértelmű, le is irja:)
várjál egy kicsit lelövik az egyiket és akkor kezd el őket szedni
Ha az első sniperes küldetésre gondolsz akkor meg kell várni amíg támadnak és utána lelőni őket.
Kit kell kilőni azon a küldetésen amikor fel kell menni egy háztetőre ott van egy sniper és a sarokból kell lesni aztán jön egy kocsi amiből ki szál 2 csávó??
Mert akárkit lelövök kezdhetem újra a küldetést.
Na még az XboxLive-val kapcsolatban adna vki felvilágosítást?
Nem gagyi az. Az armorom felét sem tudták levenni amikor kifutottam.
ldavid#4937
aha, mert sima videó DVD-ként játszaná le, előjönnek a zöld karikák is kivág egy ilyen feliratot
jah a kórházas, nem azzal van a gond, hogy kinyirni a nyomikat, hanem visszafelé...volt h rossz irányba mentem és néha azért a fedezékrendszer megbosszulja önmagát, de nem vészes...most az elöbb majdnem összejött csak a menekülésnél szoptam be :D pedig ez még csak 3 csillag
Na majd hnap re, ma még sokat kell haladnom :P
Nagydög#4935
Nekem is elsore osszejott. A tobbiek eleg lassuak, mert vegig biztonsagi uzemmodban kozlekedtem, es az elso hosszabb egyenes utan mar nem lattam oket tobbet.
marcinger#4934
Én is box párti vagyok. A ps3omban csak a bluray és a 8mag jön be. Sajnos a formátum háborút elvesztette a HDDVD emiatt tetszik a Bluray a psben.
2szer meghaltam mert leálltam a rendőrökkel lövöldözni... 3.ra megfogtam magam és Rambó módon kirontottam, beugorttam egy kocsiba és leléptem:)
tehat akkor az az elhagyatott korhazas kuldi:D ja.. en is szenvedtem de vegul kirohantam.. gagyi megoldas de legalabb mukodott.
az ott levo huliganokat megolni amugy konnyu volt. kifele a kommandosokkal volt a bajom.
Ha megsimogatom kalapáccsal akkor is elég kemény? :), blúréjen kívül mi benne olyan kemény? a GTA4-et sem bírja... pedig hogy bevolt vezetve h jobb lesz rá, francokat lett.
360!! megeri beszerezni es szvsz nem gta4 ben kell gondolkozni..van vagy masik 10-20 jatek van ami kurvajo.. olcsobban be tudod szerezni hasznaltan stb.. de a gta4 is eleg fasza jatek szal mar reg megtehetted volna hogy konzolra cserelsz. de mostmar tenyleg itt az ideje.
A "szupákompjutának*" inkább csak gyengeségei vannak, mint előnyei. Legalább is arra amire ki lett találva alul teljesít az X360 -al szemben. És most messze nem a hardware -ről beszéltem.
*PS3 gúnyneve (supercomputer)
marcinger#4927
A korházas elég kemény volt. Én fedezékből kiszedtem mindenkit majd menekülés.
Háhá mindenki ezen a Snow Storm-on szenved. Először megpróbáltam: idegbaj... Második próba: NAGYON jól megfigyeltem a táskához vezető utat és így már egyátalán nem nehéz... Felveszed, kirohansz a zsarukkal nem törődve, be az autóba és a közelben van egy fves rész arra könnyű elmenekülni és kész.
amugy szvsz a ketto legnehezebb az volt mikor vissza kellett szerezni a drogot a regi elhagyatott korhazbol a masik meg mikor a harom emeletes epuletben valahol fent le kellett vadaszni a csakot.. mindket esetben egybol korozest adtak ki ellenem ahogy teljesitettem a cuccost es a rendoroz csak jottek es jottek es gyilkoltam es csak 1 kijarat a korhazbol de mar a kommandosok lepik el a hazat.. helikopter felettem... pff.. sok sikert hozza.. termeszetesen megpusztultam 3 szor!!!!! negyedszer kirohantam a picsaba mindenki mellett es elmenekultem egyetlen loszer kilovese nelkul.. loal.. a masik esetben meg a masodikrol kiugrottam oszt ugy menekultem el.. lovoldozes nelkul... felesleges megallni es lodozni minden rendort.
marcinger#4924
Ps 3-om megéri a Bluray miatt és, hogy elégé kemény hardwareilag. Viszont rosszabak rá a multiformat gamek. A dobozra van warez és több játék mint psre.
1. Mindegy.
2. Meg.
3. Igen.
4. Nem fog futni.
1. 360-ra több játék van és olcsóbb is
2. lásd 1.
3. ha szted a gta-t akkor egyértelmű
4. mikor is jön ki???...érted
de tedd fel ugyanezen kérdéseid a ps3 topikban is ott meg majd megválszolják a másik oldal szemszögéből, úgyhogy neked kell végül dönteni
Hello mindenki, légyszíves valaki válaszoljon a kérdéseimre:
1. Még nincs konzolom (ill. van egy elsőgeneráxiós box) melyiket érdemesebb beszerezni? (ps3 v. xbox360)
2. Megéri-e beszerezni?
3. Elég jó a GTA4, ahhoz hogy vegyek egy konzolt?
4. Ha kijön PC-re akkor hogy fog futni nálam? (Ati Radeon x1600 pro 256mb, AMD Athlon 3200+, 1GB RAM)
Kössz előre
Ragnar360#4920
Na most sokadjára nekiesek egy küldinek, eddig ez a leghenezebb...THE SNOW STORM!
Ragnar360#4919
Alwares, semmi bug nem volt Jacbonál, meg máshol sem :P
Ez EA nagyon feni a fogát a Rockstarra, de ez után biztos, hogy nem fogják megvenni. A Take 2 szépen megtartja és még jobban fel fognak futni.
A szerencse ahoz kellett hogy a program ne tegyen be épp akkor kereszt irányu forgalmat. Ha egyszer ütközöl egyböl megelöznek és azt már nehéz behozni föleg hogy a navi térképet is nézned kell. Egyébként én is irhatnám hogy "elsöre sikerült" de minek.... Semmi gond ;)
marcinger#4916
Két érdekes dologot vettem észre a játékban a mai nap folyamán. Az egyik: minden taxis feje egyforma. Ez a játék elején még nem így volt de a mai nap mindnek egyforma a feje csak a ruhája más. A másik: csináltam ma egy küldit és egy ilyen ablakmosós liftel jöttem le. Mikor leértem nem történt semmi. Azt hittem elronntottam valamit szóval visszaszáltam a liftbe. Ekkor a liftnek eltüntek a kötelei és beleragadtam. Nem tudtam vele menni. Nem tudtam kiszállni. Még jó hogy a mentést a házból tölti elő.
nekem ilyen bajaim nem voltak.. inkabb a terkep az erdekes ami a neten van.. irjak hogy itt meg ott van etterem de rohadtul zarva van az ajto.. de miert?
papucsman#4914
Valakinek nincs poupup HDD náélkül, valakinek van.
Ez a boxtól függ szvsz.