8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Snexi
    Az EA az egész Take2-t akarja föl vásárolni nem csak a Rockstrar-t
  • marcinger
    Atvezető intro állítolag mindig más. Nállam ez nem így van. Meghaltam küldi közben utánna elmentem fegyvert venni visszamentem a küldihez és ugyanaz a video fogadott.
  • stonesour
    Oké ezeket tudtam (:D azért kössz), csak hogy ez ingyenes-e? Magyarországon elérhető?
  • marcinger
    A Live az X-Box konzol internetes szolgáltatása. Itt tudsz multizni, demokat letölteni, filmeket letölteni, kiegészítőket letölteni. Röviden ennyi.
  • pc killer
    Ki az a hülye aki nem nézi meg?!
  • Nagydög
    Hasznos am megnezni az atvezeto animokat a kuldetesek elott, mert elmeselik, mirol is szol majd a moka.
  • Evogordon
    OKé köszi
  • pc killer
    aki fölött piros nyíl van
  • Evogordon
    És csak azokat akik a kocsiból szálltak ki vagy akik a sikátorba vannak?
  • Nagydög
    A Snowstorm rem egyszeru, szerintem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Menj be azon az ajton, ami mogott ket delikvenst jelol. Innen gyakorlatilag egyenesen vegig kell ballagni a folyoson. Mikor mindenkit kinyirtal, es nalad az anyag, rohanj ki a hosszu folyoson! Nekem hatrafele sikerult. Ne vacakolj a rendorokkel, mert tul sokan vannak Egyszeruen sprintelj el elore, vetodj be az ott parkolo Bobcatba, aztan spuri!
  • Istencsászár
    Meg kell védeni a haverodat... de mutatja is a piros nyilakkal kit kell lőni, teljesen egyértelmű, le is irja:)
  • bubu13
    várjál egy kicsit lelövik az egyiket és akkor kezd el őket szedni
  • pc killer
    Ha az első sniperes küldetésre gondolsz akkor meg kell várni amíg támadnak és utána lelőni őket.
  • Evogordon
    Kit kell kilőni azon a küldetésen amikor fel kell menni egy háztetőre ott van egy sniper és a sarokból kell lesni aztán jön egy kocsi amiből ki szál 2 csávó??
    Mert akárkit lelövök kezdhetem újra a küldetést.
  • stonesour
    Na még az XboxLive-val kapcsolatban adna vki felvilágosítást?
  • pc killer
    Nem gagyi az. Az armorom felét sem tudták levenni amikor kifutottam.
  • ldavid
    aha, mert sima videó DVD-ként játszaná le, előjönnek a zöld karikák is kivág egy ilyen feliratot
  • Ragnar360
    Skacok, jah a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    jah a kórházas, nem azzal van a gond, hogy kinyirni a nyomikat, hanem visszafelé...volt h rossz irányba mentem és néha azért a fedezékrendszer megbosszulja önmagát, de nem vészes...most az elöbb majdnem összejött csak a menekülésnél szoptam be :D pedig ez még csak 3 csillag

Na majd hnap re, ma még sokat kell haladnom :P
  • Nagydög
    Nekem is elsore osszejott. A tobbiek eleg lassuak, mert vegig biztonsagi uzemmodban kozlekedtem, es az elso hosszabb egyenes utan mar nem lattam oket tobbet.
  • marcinger
    Én is box párti vagyok. A ps3omban csak a bluray és a 8mag jön be. Sajnos a formátum háborút elvesztette a HDDVD emiatt tetszik a Bluray a psben.
  • Istencsászár
    2szer meghaltam mert leálltam a rendőrökkel lövöldözni... 3.ra megfogtam magam és Rambó módon kirontottam, beugorttam egy kocsiba és leléptem:)
  • CSOCSO
    tehat akkor az az elhagyatott korhazas kuldi:D ja.. en is szenvedtem de vegul kirohantam.. gagyi megoldas de legalabb mukodott.
    az ott levo huliganokat megolni amugy konnyu volt. kifele a kommandosokkal volt a bajom.
  • Kandurex
    egyébként meg a GTA IV. nem PROGRAM
  • Istencsászár
    Ha megsimogatom kalapáccsal akkor is elég kemény? :), blúréjen kívül mi benne olyan kemény? a GTA4-et sem bírja... pedig hogy bevolt vezetve h jobb lesz rá, francokat lett.
  • CSOCSO
    360!! megeri beszerezni es szvsz nem gta4 ben kell gondolkozni..van vagy masik 10-20 jatek van ami kurvajo.. olcsobban be tudod szerezni hasznaltan stb.. de a gta4 is eleg fasza jatek szal mar reg megtehetted volna hogy konzolra cserelsz. de mostmar tenyleg itt az ideje.
  • Kandurex
    A "szupákompjutának*" inkább csak gyengeségei vannak, mint előnyei. Legalább is arra amire ki lett találva alul teljesít az X360 -al szemben. És most messze nem a hardware -ről beszéltem.

*PS3 gúnyneve (supercomputer)
  • marcinger
    A korházas elég kemény volt. Én fedezékből kiszedtem mindenkit majd menekülés.
  • pc killer
    Háhá mindenki ezen a Snow Storm-on szenved. Először megpróbáltam: idegbaj... Második próba: NAGYON jól megfigyeltem a táskához vezető utat és így már egyátalán nem nehéz... Felveszed, kirohansz a zsarukkal nem törődve, be az autóba és a közelben van egy fves rész arra könnyű elmenekülni és kész.
  • CSOCSO
    az melyik?:D

amugy szvsz a ketto legnehezebb az volt mikor vissza kellett szerezni a drogot a regi elhagyatott korhazbol a masik meg mikor a harom emeletes epuletben valahol fent le kellett vadaszni a csakot.. mindket esetben egybol korozest adtak ki ellenem ahogy teljesitettem a cuccost es a rendoroz csak jottek es jottek es gyilkoltam es csak 1 kijarat a korhazbol de mar a kommandosok lepik el a hazat.. helikopter felettem... pff.. sok sikert hozza.. termeszetesen megpusztultam 3 szor!!!!! negyedszer kirohantam a picsaba mindenki mellett es elmenekultem egyetlen loszer kilovese nelkul.. loal.. a masik esetben meg a masodikrol kiugrottam oszt ugy menekultem el.. lovoldozes nelkul... felesleges megallni es lodozni minden rendort.
  • marcinger
    Ps 3-om megéri a Bluray miatt és, hogy elégé kemény hardwareilag. Viszont rosszabak rá a multiformat gamek. A dobozra van warez és több játék mint psre.
  • Kandurex
    1. Mindegy.
    2. Meg.
    3. Igen.
    4. Nem fog futni.
  • ThugEdge
    hát én a saját véleményem szerint:

1. 360-ra több játék van és olcsóbb is
    2. lásd 1.
    3. ha szted a gta-t akkor egyértelmű
    4. mikor is jön ki???...érted

de tedd fel ugyanezen kérdéseid a ps3 topikban is ott meg majd megválszolják a másik oldal szemszögéből, úgyhogy neked kell végül dönteni
  • stonesour
    Hello mindenki, légyszíves valaki válaszoljon a kérdéseimre:
    1. Még nincs konzolom (ill. van egy elsőgeneráxiós box) melyiket érdemesebb beszerezni? (ps3 v. xbox360)
    2. Megéri-e beszerezni?
    3. Elég jó a GTA4, ahhoz hogy vegyek egy konzolt?
    4. Ha kijön PC-re akkor hogy fog futni nálam? (Ati Radeon x1600 pro 256mb, AMD Athlon 3200+, 1GB RAM)
    Kössz előre
  • Ragnar360
    Na most sokadjára nekiesek egy küldinek, eddig ez a leghenezebb...THE SNOW STORM!
  • Ragnar360
    Alwares, semmi bug nem volt Jacbonál, meg máshol sem :P
  • Alwares
    Ez EA nagyon feni a fogát a Rockstarra, de ez után biztos, hogy nem fogják megvenni. A Take 2 szépen megtartja és még jobban fel fognak futni.
  • Ewergo
    A szerencse ahoz kellett hogy a program ne tegyen be épp akkor kereszt irányu forgalmat. Ha egyszer ütközöl egyböl megelöznek és azt már nehéz behozni föleg hogy a navi térképet is nézned kell. Egyébként én is irhatnám hogy "elsöre sikerült" de minek.... Semmi gond ;)
  • marcinger
    Két érdekes dologot vettem észre a játékban a mai nap folyamán. Az egyik: minden taxis feje egyforma. Ez a játék elején még nem így volt de a mai nap mindnek egyforma a feje csak a ruhája más. A másik: csináltam ma egy küldit és egy ilyen ablakmosós liftel jöttem le. Mikor leértem nem történt semmi. Azt hittem elronntottam valamit szóval visszaszáltam a liftbe. Ekkor a liftnek eltüntek a kötelei és beleragadtam. Nem tudtam vele menni. Nem tudtam kiszállni. Még jó hogy a mentést a házból tölti elő.
  • CSOCSO
    nekem ilyen bajaim nem voltak.. inkabb a terkep az erdekes ami a neten van.. irjak hogy itt meg ott van etterem de rohadtul zarva van az ajto.. de miert?
  • papucsman
    Valakinek nincs poupup HDD náélkül, valakinek van.
    Ez a boxtól függ szvsz.