Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Ezt nem értem😛.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Nexxuss
SDF FTW <#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Tomo15
Futár most hivott, még 1 óra és ittvan. Kiváncsi vagyok, hogy ps-nél is lesz-e alacsony frame probléma, mert direkt ennek a "kivédése" miatt
vettem nem a boxra.
Ijjjááá de kápó a Niko <#hehe>

gazgoblin
igen...2-3 óra alatt csinalta egyszer...

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

AntiHero
Telefonnal csináltam😊 Majd még csinálok a digi fényképezõvel ha haza hozza a nõvérem😊

Ítt ép Michellel Megyek bowlingolni. (a recét sikerült picit minimalizálnom a VGA kábellel így már nem is anynira csúnya és kezdem megszokni az elmosódást már nem zavar.)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Remélem azért neked is hamarabb hozzák, mint ahogy mondtad 😞

jah és a fanyalgóknak sztem semmi de semmi baj nincsen a grafikával
Kandurex
#3988 és tényleg DT a neve, csak én értettem DP -nek 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nah nekemis megvan!Érdekes mind a tört mind az eredeti verzióban én nemnagyon találok popupot vagy kevés frameretet!Nagyon ritkán van egy-egy hiba de nem mérvadõ!Egyszerüem zseniális ez a játék nemtalálok rá szavakat!Bazz hogy interneten lehet társat keresni meg megannyi minijáték van meg tartani kell a barátaiddal a kapcsolatot mert megsértõdnek ha nem keresed õket és nem mentek el mondjuk egy jót berugni és még sorolhatnám.....

10/10 nálam
Az neked se lehet, ÜK 2 céget alkalmaz, elöször rosszat hivtam (pont a másikat), nekem ez hozza: DT EXPRESSZ ...a srác azt mondta, hogy dél és 1 körül kb itt van, de siet, mert hamar végezni akar.
Szal elvileg bármelyik percben itt lehet már...az elõbb lesekedtem már az ablakban 😄DD

u.i.: végülis hármat alkalmaz, abból 2 vidék, 1 pest ...honlapjukon a "Magunkról" részlegben megtalálod ezeket.

totyak
Nézegettem videókat, olvasgattam hsz-eket, folyattam a nyálamat és moszt meg megesz az irigység, hogy én nem játszhatok (nincs konzol). Brühü-brühü.

jó játékot mindenkinek.

Akinek PS3-ja van, annál is van popup az install ellenére is?
Kandurex
stornó!

most hívott a futár, basszus csak délután 4 -re ér ide,...addig idegbajt kapok 😞

Kandurex
DPD futárszolgálat?

Minstrel
<#idiota>

afrancba, nekem miértnemhozza már futárbá?! <#guluszem1> xboxot már 10kor hozta múltkor

http://topgearhungary.blogspot.com/

gazgoblin
<#wow3>

(elfut)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Sephi
Aha ok. Irigykedés befigyel.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gergou
En majdcsak este, mer melo van 😞

`Take a look to the sky just before you die`

Na mivan tán már mindenki nyomja ?😄

Ki. Bar lehetne annyi esze, hogy hasznalja az a k... biztonsagi ovet, mert olykor idegesito.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mama2
Értem. És tényleg kirepül Nico az autó szélvédõjén?😮
Kemény😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Élmény beszámolót(ha van egyátalán:S), képeket, videókat kérek.
Amúgy mennyire brutális a játék? Mert itt olvastam hogy fejen lõtték az egyik gyalogost, és az agya, szétloccsant. Állatok vannak benne?
Enni lehet?

A tores nagyon szep. Az ut, ami a toreshez vezet, az meglepo olykor. Gyakran fog jelentkezni az "Ez meg most mi vooot?" erzes.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Na rere, nemrég beszéltem a futárral, nemsoká itt lesz...
Elkezdi, GTA IV ? Mondom jajaja 😄DD ...erre mondja, h már õ is alig várja, hogy leszereljen ma gecc, aztán szakadtunk mind2en a röhögéstõl, na mondom jólvan 😄 ...akkor hadd szóljon, majd azért vátlok vele egy pár szót xD

AntiHero
Másik fura dolog😞 A kocsival megyek lassan kis patkához hozzá érek és felpattanok😞

Peetboy
Ezt a képet a Gúglin találtad. Aki keres az talál. Hamarosan én is jövök egy ilyen képpel. <#eplus2>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

mama2
Én néztem videókat és ott olyan szépnek tünt. Kivéve a fákat, dehát az ember nem a fákat nézi egy üldözés közben ugye😄. Amúgy szerintem, itt reálisabban törik az autó a videók alapján mint a GTAban. Nem?

Erre a valasz egyertelmu igen. Csak nem annyira, amennyire a tesztek mondjak szerintem.

Sephi
Na csak sikerült 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi

AntiHero
Aha zsír, Csak a grafika fura...

A Hangulat, a környezet, mozgások, vezetés mind mind rendbe. Csak a grafika😞

Sephi

mama2
Na most akkor jó játék, vagy nem jó játék?

Lehet, hogy ezert farasztja a szemem. Folyamatosan olyan mezgaba ragadt erzesem volt kozben.

AntiHero
UPDATE: Iszonyat rece ez az egész😞 HDMI kábellel néztem eddig most megnézem VGAval. Ja és framerate nagyon alacsony😞

Jo auto ez, csak sokat fogyaszt, kenyelmetlen, es lassu. 😊
A grafika onmagaban nem egy nagy szam. De itt egy igencsak meretes elo, lelegzo vilagra van huzva ez a grafika ahhoz pedig igenis szep.

FlyHigh
Elértek a box határához, szerintem a következõ GTA már nem erre a generációra fogják fejleszteni.

Thrash \'Till Death

Niko teso tenyleg szepen mozog. Az egyetlen, ami kicist ize, at a lepcson lefele futas. Kicsit olyan, mintha gipszben lenne a bal laba.

Peetboy
Off : Jó az a Crysis. Csak a játékmenet unalmas kicsit....
On: A GTA-ban meg szerintem sem tudnak már nagyon újat mutatni. A GTA4 grafikája meg olyan, mint amik már 2 éve is voltak...

AntiHero
Gyors Teszt:

Hangulat az 10/10

Grafika az eddig amit láttam 10/7

Niko mozgása: 10/11

Iszonyat mian alacsony néha frame rate, de lehet majd megszokom:S A homályositás is fura még most. Tényleg nagyon közel már honmályosíta játék😞

A kocsi írányítása tökéletesen jó szerintem. Viszont a fizika FURA. Mentem kocsival 20al és kicsit meglöttem 1 másik kocsit az meg felborult:S (na mind 1 nem kukacoskodom)

POPUP nuku, nincsen, vagyis eddig nem találkoztam vele. (arcade +BENQ drive + 20gb vinyo)

Ami eddigiek alapján leszürtem az az hogy szokni kell a játékot. Alacsony a frame rate kocsikázás közbe és az elmosodás is zavaro sztem.

OFF

Mondjuk a Crysis a masik olyan jatek, aminek nagyobb volt a fustje, mint a langja. Alig tobb egy techdemonal. Szep. (Szerintem mar mediumon is.) De ha egyszer haboruba kene vonulni, inkabb valasztanek egy gondosan meggorbitett csovu cellovoldes legpuskat, mint a Crysis fegyvereit. Ez pedig egy fps eseteben baj.

ON

Peetboy
Crysis....Mutathatok In-game képeket, amiket én csináltam játék közben. De nem muszály elhinni. Pedig annyira mondták, hogy erõs gép kell neki, és hogy még egy 8800 GTX-en sem megy el tökéletesen. Ahhoz képest nálam elmegy Low-Medium beállítással szépen 25 FPS-el.

Szeretnek kimaradni az iszapbirkozasbol, de nekem is ugy tunik, hogy a 3 ota ez a legkevesebb jatekmenetbeli fejlodest mutato GTA.

MoLc
Nem.

Kandurex
lehet a játékba képet készíteni? (aztán ki pendrive stb.)

Evogordon
sg galléria 😄

AntiHero
sgre akár

Sephi
Hova tudnek ket kepet feltolteni, hogy azokat ide linkeljem?

mama2
Ja most látom én is😄DDD. Elfut? Else indul😄.