Dévids#4913
Na most akkor nem értem! Sittes79 azt írta, hogy neki megy a game normálisan hdd nélkül.Valakinek van még vmi tapasztalata erről?Mert akkor nem veszek HDD-t.
papucsman#4903
Egy pillanatra rámhoztad a szívbajt és azt mondtam magamba:BAZDMEG EZ PÉCÉRE!!! Ezért vettem én boxot? De aztán elolvastam az egész üzit.
Szégyeld magad:D.
marcinger#4902
Tudtommal az új gépekhez jár 3 hónap free Gold ami a Live reg.-nél kerül aktiválásra. Szóval, hogyha már több mint 1 hónapja használod a Live-ot és nem vettél Goldot akkor Silver.
? nem volt nehéz, csak le kellett őket rajtolni, egyenesbe elhúzni, utána biztos tempóban lehetett már menni... ehhez semmi szerencse nem kell, pofon 1szerű volt, az autóm sértetlen volt, egy karcolást nemkapott.
Pff akkor nagyon gyorsan meg kell vennem. Jöhetne már a pénzem.
BTW utánanéztem a flashelésnek és láttam, hogy több féle olvasási sebességű flash van. Szerintem az enyémben valami lassú van, mert hangja is alig van... Ha eredeti játékot teszek bele akkor azt rendes sebességel fogja olvasni vagy azt is lassan?
ha az átlagos $60-al számolunk,akkor az potom 252 millió dollár! :O
nem lepődnék meg,ha majd a következő részben játékfejlesztő cég birtoklása lenne a fő cél :)
marcinger#4878
System majd Memory ott a HDD-nél Device Options majd meg kell nyomni ezeket e gombokat egymás utánn: X X LB RB X X
Viszont ez a Jákob gyerek nagyon fel fogja baszni az agyamat. Tök bugosak a küldijei. Odamegyek a jelzett pontra és nincs ott semmi. Térképen jelzi, de valójában nincs ott semmi :S Áhh...
az orosz boltban igen... lesznek mas boltok is de ott meg nem lattam sapkat..