Kirohansz a házból , aki az utadba esik elintézed majd átmászva a kerítésen beugrasz a vízbe ahol van egy motorcsónak amivel urasan eltávozol egészen a molóig, majd a homokos parton visszasétálsz :)
Jujj de jó, hogy nem olvastam el azt a spoilert hanem csak a válaszokat. Ezzel vigyázzatok már bazdmeg!
papucsman#4985
Amúgy én még nem borultam fel a kocsival:D. Szabályosan közlekedek.
Ha felborulok, akkor ugyanúgy elkezd égni a kocsi, és felrobban mint az eddigi részekbe?
papucsman#4984
Aha. Hát akkor nem tudom nállam mi lehetett. Mondjuk én speciel meguntam, azt adtam neki egy golyót a fejébe...persze ajándékba. De nem köszönte meg a rohadék
Ezek szerint még nem sokan végeztek a storyval?
marcinger#4982
Passz. Én ráfogtam és adta a pénzt míg el nem vettem róla a célkeresztett.
papucsman#4981
Kicsit off topik: A Vice Cityben állítólag volt olyan, hogy ki lehetett rabolni üózleteket(pizzás, stb.) úgy, hogyha a fegyvert a pult mögött álló csávó fejéhez tartjuk. Na én ezt megpróbáltam még annó, de nekem nem jött össze.
Hogy kellett volna?
ldavid#4970
"ehhez hasonló történetet, és ennyire überrészletes játékot nem tudnak mégegyszer összehozni szvsz."
GTA 5? ;)
Tökéletes játéknak tűnik.
http://youtube.com/watch?v=EeqiuJJofuA
Hát meg hogy más ruhákban is vannak a szereplők, meg hogy realtime renderelődnek az átvezetők, tehát az időjárás, napszak is totál megmásítja az egészet, ami igaz is.
Gyerekek...ennek a játéknak Oscar-díjas storyja van, mindenféle túlzás nélkül! Egyszerűen ez valami hihhhhetetlen. Ne nyomjatok el egyetlen egy átvezetőt sem (márcsak azért sem, mert jópofák eléggé :)), és figyeljétek a storyt! Eszméletlen...ha megfilmesítenének egy GTA részt, akkor mindenféleképpen ezt kellene..
Niko meg akkora kurvanagy arc... :) Ahhoz képest, hogy eleinte (még a játék bejelentésekor) nekem eléggé ellenszevesnek tűnt, szerintem minden idők egyik legjobb karaktere. A szövege, stílusa...kibaszott nagy, na! Ez a játék aláz, Mafia 2 ringbe se szállhat vele, hiába is lesz jobb a grafikája (sokak szerint jobb, szerintem egy steril, stílustan, műanyagos vacak), ehhez hasonló történetet, és ennyire überrészletes játékot nem tudnak mégegyszer összehozni szvsz.
ldavid#4966
arról volt szó csak, hogy a párbeszédekben lehet változás
Egyébként aki végigvitte az mit választott a végén? Üzlet vagy bosszú? Én elmentem szétlőni a szemét Dimitri seggét.
marcinger#4959
De ezt igérték. Vagyis valahol ezt olvastam.
csoola#4958
régen haver nem tudott semmit angolul és mindig átnyomta, mert csak löni szeretettXD ma már nem játszik:D
Nagydög#4957
Akkor erteni nem art. :) Ellenben en volt amelyiket elnyomtam, mert Manny peldaul annyira tenyerbemaszo pocs, hogy en legszivesebben ot lottem volna le. Ugy negyvenszer.
Mas: Egyik kuldetesben szerepet kap Niko oneletrajza. Olvassatok el, mert beszaras!
Azért durva lenne hogyha mindig más lenne:) felesleges...
marcinger#4954
Hivatalosan nem érhető el. De Angol címmel használható. Ha Silverként használod ingyenes de így nem tudsz multizni és Live Vision Cam-ot használni. Hogy játszhass multiba Gold előfiztu kell venni. Ez egy évre átlag 12000Ft, lehet 3 hónaposat is venni ami átlag 6000Ft.