Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
"he issues first appeared to be specific to 60GB launch units, but reports have since included 20GB launch and 60GB non-launch consoles." ha jól értem, akkor a 20 gigásokon jobban fagy, ugye? (szóval hogy több jelentés érkezett azoktól akiknek 20 gigás csak)

http://9gag.com/gag/5135249

ProGabe
na nektek eljött a nap!remélem mindenki megkapja,és csak játszotok vele egész nap,így legalább kicsit szünetel majd a konzol vs PC háború 😊

remélem még nem volt mind:

PS3-on fagyogat!
PS3,X360 összehasonlítás

@HW:

Ami egyértelmû különbség:

Xbox360: 1280*720, 2xAA

PS3: 1120*630, 2x Quncinx AA, felnagyítva 1280*720-ra

A streamelés, framerate terén meg elég nehéz pontosat mondani. Az biztos, hogy vinyó nélküli 360-on kínszenvedés...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Arcocskat egy kicsit kevesbe kiterjedt allapotba rendezni! A gyerek kerdez. Normalisan. Ilyenkor vagy valaszolunk, vagy nem, de nem hejjazunk fenn potyara.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nexxuss
6 hónap.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Kandurex
Október?? Nem akarlak kiábrándítani, de ha most ebben a percben jelentik be PC -re, akkor is csak jövõ év eljére lehetne datálni a megjelenést!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mama2
fél év még. Miért?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

BiG G
mikor lesz már október 😞

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

mama2
Attol hogy valamit nem tudtam, és megkérdeztem, miért nem való nekem konzol?
A magad fajtákat kurvára nem szeretem. Nade rettegj, mert majd agyonlõllek a multiba<#vigyor1><#eplus2><#eplus2><#hehe>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Evogordon
EZZAZZZ most hívtak az überkonzoltól hogy holnap hozza ki a futár a játékot <#wink>

Mikor lesz már 5óra ?!😄.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

mama2
Értem. Köszönöm a válaszokat.(mikor lesz már jövõhét?😄)

Prince of Máté
Na sztem ilyennek még nem való egy ilyesféle komoly konzol.

Kandurex
de jó lenne már nekem is szagolgatni...ja, megvagyok fázva, szagolgatás lõve,...azért a celót már tépném én is izibe 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Keves a kirakott kepkocka masodpercenkent. Nem ugral, es nem is esik le nagyon, hanem megbizhatoan es folyamatosan keves. Szerintem ettol erezni kicsit nehezkesnek a mozgast, de megszokhato.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

BiG G
az amikor leesik az fps és diavetítés lesz a játékból

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

cenobite
Most voltam a "hülyebót"-ban (MediaMarkt, ugye...), ugyanis kifogytam ebbõl-abból. Mondom megnézem már, van -e GTA 4 (úgysincs alapon). 😊
Hát kérem szépen volt! Jó sok. Úgyhogy most itt vigyorog egy példány elõttem.

Ugyanitt eladó GTA4 + 400 MS pont: 14.000 Ft-ért, valószínû 5.-ei postázással tudom küldeni. Ha valakit érdekel privizzen.

Ennyit az elõrendelésrõl. Az utolsó elõrendelt játékom amúgy a Gran Turismo 4 volt, ami meg is jött még a bolti megjelenés elõtt (576-tól).
Asszem ezt a külföldrõl elõrendelõs dolgot egy életre befejeztem - amúgy sem vittem túlzásba. Azt a pár ezrest amennyivel itthon drágább bõven megéri ez a játék, és nincs az idegbaj, hogy megjön, vagy nem jön. Szépen kényelmesen leveszem a polcról. A "nem olyan fontos" címek, jöhetnek külföldrõl is, "óccsóbban".

Na bye, még fel kell tépnem a celofánt és megszagolni a játékot! <#idiota><#idiota><#vigyor3>

gamertag: kenobita

Lassú.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Alwares
Faszom de irigyellek titeket, várjátok a futárt, épp bontjátok a csomagot, próbálgatjátok a játékot... Nekem nem volt pénzem megvenni és egy hete itt rohad az iso a gépemen de még DL dvd-ét se tudtam szerezni, ma se volt a piacon. Faszom. Mindegy majd nyáron megveszem addig meg csak szopom a fasz...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

gazgoblin
teljesen megeri...

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

mama2
Mijjaza alacsony frame? Mi történik a játékkal?

Tomo15
Nah megvan. Nagyon jónak tünik, de az alacsony frame ps3-on is jelentkezik, persze csak a zsúfolt területeken. Midenesetre az megnyugtat, hogy mindenkinek ilyen😉
hali!
hozzáteszem, hogy kb. csak a GTA IV miatt vennék konzolt. xbox használtan már 50ezer körül van...

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

Gaben17
ez eddig a legjobb gta😊 nagyon tetszik,sztem nem csak én vok vele így😄 bár még az elején járok. látom mammutban is voltak<#idiota>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Evogordon
GTA4 a lényeg és a PS3-at csak mellérakják ajándékba? 😄

Istencsászár
PS3 GTA4 bundel 105900 huf.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mama2
GTA IV-es ps3? Nem PS3-as GTA IV?😄

Evogordon
Az überK-nak érkezett GTA4-es PS3

mama2
jövõhéten fiúk én is csatlakozk hozzátok mint xbox és GTA IV tulajdonos😄. Na, mosr pedig megyek tanulni. Találkozunk jövõhéten.
Amúgy az online játékért, fizetni kell?

DanielT
LOL. A pictrure information menüpont is.
Prince of Máté
Na látom sokaknak meglett 😛
Remélem lesz HD gameplay.

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

EmThor
postás nem hozott semmit, ha holnap se, túszul ejtek valakit, találkozunk az esti híradóban 😛

Istencsászár
Rockstar's open-ended crime series hass arrived on the next-gen consoles with Grand Theft Auto IV, returning the franchise to New York situated around the mysterious protagonist Nikolai. Starting this autumn, Xbox 360 owners will also have access to exclusive “Grand Theft Auto IV” episodes that will provide hours of additional game play.

worthplaying

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nexxuss
photoshop csodákra képes😊

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

DanielT
Mutassak neked PS3 kontrollert? Ja, nemtok, mer' eladtam 😛P
Tibor
Nekem csak 3 körül hozza futár a game-t.
Überkonzoltól vannak a poszterek és tollak?
PSN ID: ExuP69
Multira felvehettek PS-n.

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

mama2
Jövõhéten kapom az xboxot😄.

gazgoblin
"Valaki tudna adni egy linket a bescannelt térképhez, ami a csomagban volt?"

erre ertettem...

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Jaj mivel üssem már el az idõt..legyen már 5óra istenem..vagy haladjon az a futár. btw nemtudjátok melyik futárcég szállítja ki a játékot 576tól?

Ez ps2 xD.Mutassak neked xbox-os kontrollert? xD Ja nemtok mert eladtam😊

Na játszok vele, kibontás nehézkes volt, mert nem találtam semmit itt a szobába...körömmel meg nem ment 😄...

Kandurex, nemsoká re...kaptok egy kis EUFÚRIKUS ÉLMÉNYBESZÁMOLÓT...
(100ból az elsõ fog következni majd 😄)

EmThor
állítólag 50en voltak, de számoljátok meg az embereket a képen

EmThor
még jó hogy fiú vagy Zoli

Istencsászár
35*3000 pofátlan haszon az 105ezer pár perc alatt + az alap... szép...

Huh és éni nem voltam 😄DD ...ogi.hu-n volt nyeremenyjatek erre a partyra, de nem nekem kedvezett sajna a szerencse..máshol meg nem láttam hirdetni :SSSS

mama2
Ha nõ lennék, biztos nem vennék fel ilyen ruhát:S.:XDDDDDDDDD

EmThor
576, kb 30-35 ember... 😄 welkám to ámerik.... hángöri 😄

EmThor
a szõke azért úgy néz ki jó volt, voltak vagy20an de hogy kik? cölöpök (értsd: celepek, neeem parasztok)

EmThor
magyar launch party by m$ :S

Nekem már a táskámban rejtõzködik, csak még melóban vagyok, mire hazaérek eltart egy ideig... De este az lesz az elsõ irány a multi, egy kis single után. (ps3 verzió ofkorsz)

shaken, not stirred