Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minstrel
a legutolsóban

http://topgearhungary.blogspot.com/

adam46
Sziasztok nem tudjátok hogy meik küldetésben kell majd használni az Annihilator-t? Vagy legalábbis ki adja azt a küldetést?
Minstrel
a sztori vége felé, és egy telefonfülkéhez kell menni, a harmadik sziget középsõ részén van a fülke, de jelzi egy kis célkereszt a térképen

bérgyilkosos küldetéseket mikor aggya és hogy udom elkezdeni?
adam46
köszi
Sinyo70
ja ja , az elsõn nem tudsz venni ,csak a perseus-ban !!

adam46
hm nemtudom nemnagyon láttam cipõt öltönyösnél de lehet csak elkerülte a figyelmem azért vettem olyan cipõt thx a választ
GP2100
Az elsõ szigeten nem is lehet megfelelõ cipõt venni, ott vedd a cipõt ahol az öltönyt. Gondolom felvettél az öltönyhöz valami sportcipõt, bakancsot, nem tudom micsodát... :D

\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi

adam46
pedig nincs rajta vettem a középsõ szigeten egy öltönyt a kezdõszigeten egy cipõt és nem engedi köszi a választ
Sinyo70
napszemüveg se legyen rajtad !! én azért szívtam...<#hawaii>

adam46
sziasztok elakadtam a A Long Way to Fall küldetés után mikor rayhez kell menni és kiírja h szükségem van öltönyre meg talán cipõre megveszem és ugyan azt írja mit kell ott pontosan csinálni?
Sinyo70
a 70 % a " like " legyen (kedvel)!! nem az adott barátnál teljesített küldetések aránya !!kb 70-75% tol adják a bónuszt, de a respect is legyen kb 90% !!Ha megvan felhívnak és elmondják ,hogy tudod használni ...
" go drinking " <#pias>

Minstrel

Sziasztok! az lenne elõszõr is a kérdésem,hogy van a két csaj a "SoBoHoe" meg egy másik neten leet felszedni és én nem csináltam meg a Brucie out of closet et vagy mit ami kell ahhoz hogy fellehessen szedni õket, akkor meg tudom csinálni azt a küldit ujra? vagy nem? és a másik mpedig hogy szerenték multiplayerben játszani a gammel- de az a gond hogy Nem original a játékom nem tmo hogy ez baj-e. és teloba belépek multiplayer és ranked match ott rányomok ranked match re és akkor kiirja hogy you must be akármi szoval hogy a windows live hoz csatlakoznom kell:S és nem tudom hogy lehet e játszani nem origi játékkal neten vagy van vmi patch? kérem aki tudja mit kell tenni az segitsen. tenk ju:)
nah végig toltam<#idiota> 70százaléknál jött az utolsó küldetés, amikor az öreget kell kifilézni<#gonosz1> a maradék 30 százalék mire van ?

adam46
köszi a választ
DöflingR
Hide My IP

Minstrel
fasza, jó hogy vettem pontokat elõre... de legalább multi megy

Sorry

This offer is not valid in your region, or it has expired.

ennyi...

brodix
értem!kösz!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Sinyo70
próbálkozni kell többször !! mind a kettõt ott találod meg !

brodix
kikit és carman-t hol lehet felcsípni?
és hogy? csak mert pl ha jól emlékszem,az egyikõjük a love-meet-en volt,de nem jött össze!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Sinyo70
kb 70% tol adják ezeket a bónuszokat a barátaid , a tisztelet is e felett legyen !
Brucie - helikoptert hívhatsz,de csak bizonyos helyeken tud leszállni.
de érted megy és elvisz mint egy taxi ..

Dwayne - õ két "nigger"-t küld akik segítenek neked akár a hátra lévõ küldik során is ! nagyon jól lõnek és sokáig bírják tûzharcban is !
a rendõrök lerázásában is segítenek !!( velük elég jó kis mókát lehet csinálni !) ezért célszerû playboy x et kinyírni, amellett hogy meg kapod a házát amiben billiárdozni is lehet a barátaiddal.

Little Jacob - fegyvert hoz neked ,mindig valami sikátorba parkol le !
és sokkal olcsóbb mint a fegyver bolt ! ez már az elsõ szigeten is jól jöhet !

Roman - nos õ egy sofõrt küld érted ,mint a taxiba úgy kell beszállni ,és ott választhtod ki az útirányt !

Packie - õ egy bombát ad amiért el kell menned mindig valami elhagyatott helyre ,és ezt feltudod tenni az autódra.
A telefon a detonátor hozzá ,ki választod Peckie nevét és a neve alatt tudod felrobbantani..

Kiki (LawChick)- nos ha jól csinálod a dolgokat akkor õt hívhatod ,és a kapcsolatain keresztül leállnak a zsaruk a körözéssel !! de éjjel nem igazán örül neki .. nem is segít azt mondja " good luck " :)

Carmen (Sobohoe) - õ pedig ,az élet erõd állítja helyre !

" ezért vannak a jó barátok " !!! :)

Sinyo70
a carmenen és a kiki-n kívûl a neten kit lehet még be csajozni ??:)

Sinyo70
A középsõ szigeten a lakásod (amiben van laptop is) az felett van egy rendõr örs ,az utca végén északra! Szépen besétálsz ,autóval még a sorompót is felemelik neked!
és ott az épület tetején.A lépcsõházon keresztül fel tudsz menni..igaz ott van 3 rendõr is de simán feltudsz szállni és csak 1 fokot kapsz.
de azt nem tudom mikortól elérhetõ ! :(

Brucie-nál volt asszem 3 verseny ahol lealáztam mindenkit aztán eltûnt a csávó:D
köszi a gyors választ<#eljen>

Amse
Hát, ha jó pontokat szerzel egyes barátoknál akkor egy bizonyos százalék felett kaphatsz tõlük "szolgáltatásokat". Roman pl elküld érted egy autót, ha felhívod. LittleJacob-tól tudsz venni olcsón fegyvert, Brucie-nál utcai versenyekre lehet benevezni, stb... A Statistics-ben tudod megnézni kinél, hogy áll a helyzeted. :)

befolyásolja a játék menetet illetve a küldetéseket ha elhivnak valahogy mondjuk billiárdozni vagy inni, és nem megyek?<#zavart2> csak mert mutat ilyeneket <#eljen><#levele>

adam46
sziasztok valaki tudna segíteni h hol találom csit nélkül a Annihilator helikoptert?
Yoda001
megtudja valaki mondani hogy mi a 3 "coop" módos játéknak a legjobb ideje? (a trófea/acsi miatt)

http://9gag.com/gag/5135249

és ez a story után lesz?
eightmiles
Amint kapsz tõle valamilyen random sms-t, hivd vissza, bármit is irt, a versenyrõl fog dumálni, ha még nem tette meg. Legalábbis nálam igy volt.

és kb mikor hív fel hogy mennyek versenyezni ha akarok?
a story végén közepén vagy mikor?
GP2100
<#nyes>

aha ok értem kösz
GP2100
Ha ki van írva, hogy RACE, akkor egyértelmû a helyzet. :D Egyébként úgy jelzi, hogy felhív telefonon, és az idegesítõ, fárasztó stílusában értesít a dologról, és onnantól kezdve hívhatod ha versenyezni akarsz.

hogy telókönyvbõl kikeresem bruce nevét és ott lesz benne hogy race?
hogy érted hogy jelti a versenyeket hogy rámegyek bruce-ra és ott kivan írva hogy race? (vagy hogy?)
GP2100
A story alatt kell neki versenyt csinálni, de késõbb kapsz opcionális versenyeket is tõle(jelzi telefonon). Ezután felhívod(a hívás oka RACE legyen) és mehetsz is versenyezni.

Brucie versenyeit hogy csináljam meg felhív vagy hogy?<#help><#help><#help>
brodix
na igen:D
Kösz a segítséget!!!

GP2100
Úgy emlékszem, hogy összesen 14 ilyen van, néhány emberrel többször is találkozni kell(különbözõ helyeken). Próbálj meg leírást keresni(kit, mikor lehet a helyén találni), hátha van. Szerintem a térkép használata nem olyan nagy csalás ebben a játékban. Gondolj bele, ha mind a 200 galambot, 50 ugratót, stb. magadnak kellene megtalálni... Beleõszülnél. :D

brodix
Tudom persze,oda kell menni hozzájuk,mindegyiknél ezt csináltam.
Megcsináltam a küldetésüket(monnyuk volt,aki csak beszéltem velem,és pénzt adott,ezzel bizonyítva,hogy milyen jól összejött neki állítólag minden:D(ha jól fordítottam))
De még mindig nem kaptam meg a trophy-t,szal még vannak valamennyien.
Szted mit csináljak?
Még mennyek végig a jelzett helyeken?
(amugy a térkép használata csalásnak számít,vagy segítségnek?:D)

GP2100
Nincsenek mindig az adott helyen, és nem csak elmenni kell mellettük, hanem küldetéseket csinálni nekik(mondjuk van olyan, hogy csak egy cutscene az egész, nincs küldetés).

brodix
Hello!
Találtam egy térképet ami jelzi a barátok hollétét.(Mármint azokét a barátokét,akiket a radar csak akkor jelez a térkép,amikor elmész mellettük.)Õk mindig ott vannak a helyükön,vagy csak néha tûnnek elõ?
Mert már kétszer végig mentem a letöltött térkép által mutatott helyeken,de még mindig nem kaptam meg a trophy-t!

<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
ja értem köszi szépen
GP2100
Telefonon kapsz értesítést. Pl. felhív LJ, hogy tud adni munkát, stb. Ezután telefonkönyvbõl kikeresed és felhívod a munka miatt. Szóval nem bonyolult...

és ezeket hogy lehet megtalálni szóval ezt csak akkor kapom meg hogy ha végig csináltam az egészet?
GP2100
Például a "pár példákat" kifejezés helytelen. Így a helyes: pár példát. <#vigyor1>
Egyébként a fõ küldetéseken kívül ott vannak LJ szállítós küldetései, Brucie versenyei, és a garázs, ahová autókat lehet szállítani pénzért.