BigDTR#8233
Áhá. Mondjuk sztem akkoris egy - pont a rockstarnak, mer sztem hülyeség volt, de a játék jó és csak eza lényeg
Hoz_Hun#8232
A neve Lola vagy mi. Vannak akik állítják, hogy benne van a játékban, bár én még nem találkoztam olyannal aki találkozott volna vele. Hehehe. Egyféleképpen megtalálható; mint szöveges info, mert benne van a rendörségi adatbázisban. Prostiként tartják számon.
Talán mások okossabak nálam Lola témában.
Rendőrös mellékküldetéseknél nagyon nagy hasznát veszed majd.
BigDTR#8230
Még jó hogy nem őt öltem meg. (sose jött be amugy Playboy, csak a neve jó)
BigDTR#8227
Mostmát tényleg ez az utolsó kérdésem:
-Az egyik oldalon olvastam (http://www.grandtheftauto4.eoldal.hu/oldal/baratok) hogy ha Dwaynenél elérem a 60%os barátságot, lehet tőle kérni erősítést. Ez igaz, vagy kamu?
Ja és melyik jelzi a barátságot a like, vagy a respect?
Gratulálok! Ön a 93798124678434255325-ödik ember akin kifogott ez a rettenetesen nehéz és bonyolult feladat. Nyereménye egy gombnyomogató tanfolyam!
William10#8225
mind a2 féle képpen nyomtam, gyorsan ... folyamatosan, szaggatottan ...
sziasztok végigvittem a game-t de sajnos azt választottam hogy Raman meghall nem tudjátok hogy valahogy vissza lehet menni ahoz a küldetéshez hogy a másikat tudjam választani? vagy esetleg netről lelehet szedni mentést és usbn rárakni?
1,8 giga a L&D, szóval nem tudod letölteni. Csak akkor, ha veszel HDD-t.
BigDTR#8211
Ha én most letöltöm a Lost And Damnedet (ugy hogy nincs flashelteve) akkor ugy jó lesz? Ja és jó Xbox 360 Arcade-n is, vagy telepiteni kell, mert akkor nem lesz jó, mivel az Arcadenak 250mb-s mem-je van? Erre pls válaszoljatok!!!
BigDTR#8210
Csak a Modo a Perseus, meg az orosz ruhabolt van?
Ja és az achivement miért hasznos, vayg egyáltalán jó e valamire?
az lcd tv azt írja ki 1080p.még 1x köszi nektek
yoda 001,poisonchihuahua.morphin,köszönöm a segítséget ,a siker100%
kivettem a pipákat
beállításoknál vedd ki a pipát mindenhonnan, kivéve 1080p-t, abban fog futni (ha ez a gond)
a válaszodat köszönöm.itt van a kezemben a gta 4 doboza:720p,1080i,1080p támogatás.elöttem van a tv,ami egy full hd 40v3000 sony (1080p)mellette a playstation 3 (sony hd kábellel) rákötve .minden feltétel adot a 1080p gta 4-hez.de bekapcsolom és azt írja ki ,hogy 720p.ezért vettem ,ilyen tv-t,hogy minden fullba menjen.csak nem találok beállítást,erre a problémára.elolvastam azt amit ajánlottál,és azt olvastam benne,hogy a gép küldi a jelet a tv-be,és az a ideális,ha a tvnek nem kell már variálnia,mert a felbontás egyezik.nálam 1080p-nél nem kell variálnia.és ha jól emlékszem már ment is abban ,csak valami történt.de a cikket köszönöm ,mert hasznos volt.
BigDTR#8201
Amugy sztem Niko kinézetére nem nagyon törekedtek.
Szar ruhák, nincs fodrász. Ennyiből a SA jobb
BigDTR#8199
De csak a Modo a Perseus, meg az orosz ruhabolt van?
Ja és az achivement miért hasznos, vayg egyáltalán jó e valamire?
Vigyázz, attól hogy nagyobb felbontásra állítod, még nem biztos, hogy a kép is szebb lesz. Olvasd el ezt. Bár az Xbox 360-as topikba van linkelve, de a benne leírtak általánosan igazak.
hogy tudom 1080 ra állítani a gta4-et?most 720-ba megy?légyszi írjátok meg.ps3