8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Sinyo70
    az első kettő nem !!a harmadik igen !!
    nekem csak sobohoe és lowchick el sikerült meg ismerkednem !
    a cheat miatt pedig állítólag az összes acsi nem teljesül.
    ruhát pedig csak a bótbatucc venni !!a neten nem !! sajnos...
    de elég hülyén nézne ki niko valami hipp hopp os cuccba
  • bubu13
    1. Csak a ruhatboltokba nlehet ruhát venni
    2. Fogalmam sincs
    3. Van pár achivement (xbox-on) amit nem kaphatsz meg akkor
  • BigDTR
    -Az Internet cafeban láttam egy ruhavevős oldalt (mivel hót csóri ruhák vanak) és hogy miért nem lehet megvenni?
    -Lehet-e Miss Understooddal kapcsolatot kötni?
    -A csalás befolyásol-e valamit a játékban?
  • BigDTR
    Hívogass fel a telefonon mindenkit, ha akkor sem lesz jó akkor nem tudom.
  • ldavid
    ugyanúgy játszhatsz vele továbbra is
  • Hut
    milyen kiegészítő? azt kérdezem hogy a That Special Someone küldetés után nem ad egyetlen missziót sem és mit tegyek hogy adja tovább mert még nincs vége a story-nak
  • BigDTR
    És még jó fórumozni... Mindenki mást ir, az enyémre senki nem válszol.
  • Laci08
    Ha leszedem a kiegészítőjét utána még tudom nyomatni a sima gta 4 et vagy el kell távolítani a kieget?
  • Hut
    That Special Someone küldetés után nem aggya tovább a küldetések mit csináljak hogy adja tovább vagy csak várjak?
  • balla27
    köszi a választ.én nem tudom most konkrétan mi9re gondolsz,hogy hol kell állítani.nekem úgy rémlik,hogy az elején 1080p-t írt ki a tv.de egy ideje már csak a 720.írd le nekem pontosan,hogy hol kell ezt állítani,mert nem vagyok képben.elöre is köszönöm
  • DoNorBi
    natív 720p,de ha kiveszel minden pipát és csak a 1080p-t hagyod meg akkor a ps felhúzza fullhd-ra,érdemes megcsinálni
  • BigDTR
    ja és sztem a konzol 100000000000szer jobb mint a gép mert azzal sok a baj
  • BigDTR
    Csá mindenki azt szertném kérdezni hogy:
    -Az Internet cafeban láttam egy ruhavevős oldalt (mivel hót csóri ruhák vanak) és hogy miért nem lehet megvenni?
    -Lehet-e Miss Understooddal kapcsolatot kötni?
    -A csalás befolyásol-e valamit a játékban?
    kösz
  • balla27
    ps3 van nekem
  • balla27
    sziasztok!a gta 4 1080 p?ugye?
  • sambauer
    hát én külön hand gombra nem emlékszek én mindig úgy tettem el hogy LB + Bal nyíl így beadta a pisztolyt majd két bal nyomogatással ott is vagy a kéznél.

kösz. így 90 óra játék idő után azt mondom hogy egy igazán jó játékhoz volt szerencsém. Igaz nehéz volt elfogadnom hogy messze nem akkora evolúció mint amire vártam (az majd talán a GTA 5 lesz) de mint akció játék, minden tekintetben tökéletes.
  • ArcZ
    sziasztok. mellik billentyűvel lehet eltenni a fegyvereket? gondolok a molotov-ra. sehol nem találom. persze a kontrolleren :) kösz
  • Minstrel
    Gratula
  • sambauer
    Na kész a 100% :)
  • adam46
    azt hittem térkép nélkül keresssed :D
  • sambauer
    térkép ami jelöli őket + youtube :D
  • adam46
    a galambokat hogy találjátok meg? jelölni fogja a térkép őket az utolsó küldetés után?
  • sambauer
    na nemá' 94 van még hátra, annyit kikell bírnom :D
  • Minstrel
    összejött, de a rendőr még nem is vészes, lesz olyan hely ahol pár manus jön rád shotgun-al meg gépfegyverrel ;)
  • sambauer
    nektek összejött a 200 galamb ? nálam 1 óra alatt összejön vagy 4 a faszcibáló zsernyákok miatt :D nem értem hogy lehetett így elcseszni a 100%-ot, a többi feladat viszonylag élvezetes volt, de ez kész rémálom...
  • Minstrel
    az simában RPG volt, de ebben M69-es van

a csőbomba meg azt a célt szolgálja, mint a gránát, ilyen kis cső alakú szutyok, de nagyot robban

GTA IV: The Lost and Damned Weapons
  • brodix
    hát a motor irányítása csak jobb lehet:D
    én is sajnálom,hogy kimaradok,de monnyuk azért nem hiányzik annyira szörnyen.(ne értsétek félre,én nem vagyok olyan szánalmas ps fanatikus,aki azt mondja,hogy ,,ez amugy is csak elszarja a GTA-t,xbox meg is érdemli ezt a sz@rt")
    csőbomba alatt mit értesz minstrel?
  • Amse
    Gránátvető van a simában is, de a többi jó lehet. Akkor tényleg a motoros témára mentek rá... (várható volt) Kár hogy ebből kimaradok. :(
  • Minstrel
    Van pár új fegyver, gránátvető, automata 9mm, vágott csövű shotgun (ezzel lehet motorvezetés közben lőni) meg egy egy assault shotgun, ez a legjobb, egyik küldetésben motoron kell ülni hátul és lőni vele rendőrautókat :) ja meg van csőbomba is, olyasmi, mint a gránát. Motorokat jobban lehet irányítani, nagyon sokféle új motor van és verseny közben lehet baseball ütővel csapkodni többi versenyzőt, ez multiban jó móka, van pár új multi mód is, de nekem még mindig a Race tetszik a legjobban
  • Amse
    Mesélj légyszi az újításokról szegény PS-es kollégának... (nekem)
  • Minstrel
    én is megvettem, jók az új dolgok benne és tényleg jó ez a motorosbanda hangulat, a sztori kicsit lehetett volna hosszabb is, de még el lehet lenni az egyéb dolgokkal mire 100% lesz, sirályok, versenyek, bandaharcok, stb.
  • McKalton
    Sziasztok!

Megvettem kemény 1600 kreditért a Lost and Damned kiegészítőt vagy DLC-t. Hát sztem marha jó. Így a GTA 4 story után tök jó újra száguldozni az utcákon. A motoros lövöldözés meg mérföldekkel jobb mint az alapban. Van valaki aki szintén megvette és játsza?
  • Leky
    Meg lett mindkettő figura.
  • Sinyo70
    Steve sms ben küldi hogy hol találod amit el kell lopnod!!
    még képet is küld róla !!és pontosan meg adja a helyet is !
    Brucie val pedig barátkozz!!
  • Leky
    Végigvittem a játékot, de nem tudok Brucie versenyein részt venni a telefonkönyvben csak hívás van és nem veszi fel a telefont. A másik gondom Steve autóleszállítos küldetéseit hogyan lehet elérni? A térképen nem találtam semmi erre utaló jelet.
  • ldavid
    egész héten lehet a TLAD miatt
  • Leky
    Lehet online játszani a GTA IV-el a hétvégén, ha csak silvered van akkor is.
    Használjátok ki!
  • adam46
    nem:D nyomsz egy startot belépsz a statba és kiírja az elvégzett küldetések számát meg csomó mindent
  • Amse
    Te számolod a küldetéseket?
  • adam46
    ú az még messze van 52. küldetésnél járok thx