Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HEMAXXI: kollegának sajnálatos módon igaza van.
Egyébként a játékok álatlában a dokumentumokban a LOCAL vagy LOCAL SETTINGS nevû rejtett könyvtárba szokták menteni,vagy pedig a játék könyvtárában save könyvtárba.
Ja,és valószinüleg a GTA-t a local könyvtárban Rockstar vagy Rockstar Games néven fogod találni!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
TDU NICK:anudis0000[hun]
a zsaruk mindenképp üldöznek mikor repülõtérre bemész, esetleg csalással ki lehet õket kapcsolni, ezt nem tudom biztosra
http://topgearhungary.blogspot.com/
a játékközben a kis gps-emen olyan kicsik aaz ikonok valahogy nem lehetne beállítani hogy nagyobba jelölje ki az ikonokat mondjuk a bowlingot nagyon kicsi és nem tom kivenni hogy most az meik!
KÖSZI
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
itt le van írva meg térkép is van
http://topgearhungary.blogspot.com/
hogy ez is lényeges?
akkor most el kell mennem algonquin-ba,alderney-be meg bohan-be meg dukes-ba?
vagy ezen belül is több helyen van?
Van egy olyan trophy/achievement,hogy meg kell csinálni a most wanted sied küldetést.Ez mi?
Mer én megöltem mindenkit aki a rendõr kocsiban a most wanted litán volt.
Elõre is thx a helpet!
tipp1: bal analógkar lenyomásával
tipp2: nézd meg a beállításokban
tipp3: próbálgasd végig
Hát asszem,akkor mégiscsak ez marad.
Amugy Kate miért nem veszi fel soha a telefont miután kész van a main story?
trogerzsiger: Sorry! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Azért nem ez van nekem,mert másik befejezést választottam?
(Én a deal-t választottam,nem a revenge-et)
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Lenne egy olyan kérdésem, ha blood brothers küldetésnél tartok és
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Bár mióta az elõzõ hsz-omat írtam,már kivittem!(még Liberty City Minute vagy milyen trophy-t is kaptam,amiért kevesebb mint 30 óra alatt vittem ki! 😄)
megcsináltam az utolsó küldetést,de utána mit kell csinálni?
ha PC-n jáccol akkor nyomogasd ezerrel a space-t.
én is azzal szenvedtem 2 napig, de meglett.
amugy ha már pc-n nyomod, akkor neked van infernus meg comet ?
ha igen akkor hol mert nekem nincsenek
thx
végül is én már fps-t is jobban nyomom kontrollerrel