Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pénzt csak missókkal lehet szerezni vagy hogy lehet még szerezni írjatok már nekem pár példákat
brodix
😄
HEMAXXI: kollegának sajnálatos módon igaza van.
Egyébként a játékok álatlában a dokumentumokban a LOCAL vagy LOCAL SETTINGS nevû rejtett könyvtárba szokták menteni,vagy pedig a játék könyvtárában save könyvtárba.
Ja,és valószinüleg a GTA-t a local könyvtárban Rockstar vagy Rockstar Games néven fogod találni!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Amse
XBox vagy PS3? Ha ezek közül egyik se akkor olvasd el a fenti vastag feliratot!!!

HEMAXXI
csá all vki ha tudna segiteni nem tom hogy a GTA 4 hová menti a játékot melyik fájl ba!?

TDU NICK:anudis0000[hun]

Minstrel
van egy motorbolt, itt a videó róla KATT

a zsaruk mindenképp üldöznek mikor repülõtérre bemész, esetleg csalással ki lehet õket kapcsolni, ezt nem tudom biztosra

http://topgearhungary.blogspot.com/

ja és annyi hogy nem tud vki egy helyewt ahol lehet mocit5 szerezni meg mikor a reptéren vagyok akkor vhogy nem lehet megoldani hogy ne üldözzenek a zsaruk vagy vmit kell szerezni hogy beengedjenek?
már meg van
hello

a játékközben a kis gps-emen olyan kicsik aaz ikonok valahogy nem lehetne beállítani hogy nagyobba jelölje ki az ikonokat mondjuk a bowlingot nagyon kicsi és nem tom kivenni hogy most az meik!

KÖSZI
balla27
köszi a választ.
jelöltelek

Yoda001
privi ment

http://9gag.com/gag/5135249

balla27
sziasztok!senki nem akar online játszani a gta4-el.(jó lenne már magyarokkal is játszani)ha valaki akar jelezze.nekem ps3 +headset van

brodix
Thx!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Minstrel
csak mindig másik szigeten fogj egy rendõrautót, ilyen kerületek között nincs különbség.

itt le van írva meg térkép is van

brodix
jaaaaaaaaa
hogy ez is lényeges?
akkor most el kell mennem algonquin-ba,alderney-be meg bohan-be meg dukes-ba?
vagy ezen belül is több helyen van?

Minstrel
minden városrészben megölted a most wanted listásokat?

brodix
Hali!
Van egy olyan trophy/achievement,hogy meg kell csinálni a most wanted sied küldetést.Ez mi?
Mer én megöltem mindenkit aki a rendõr kocsiban a most wanted litán volt.
Elõre is thx a helpet!

adam46
gta-t
brodix
GTA új,vagy box-ot is most újítottál be?

adam46
köszi😄
Neogan
"Kattints" vele (nyomd be)...

One man\'s hero, is another man\'s demon...

adam46
sziasztok megnéztem a dudát de nem megy😞 tudom énvagyok láma stb azt írja h stick left button az a analógkar lenne de avval hogyan dudáljak?
Yoda001
banner csak nálam "off"?

http://9gag.com/gag/5135249

adam46
köszi a válaszokat/tippeket
Amse
azthiszem erre neked kell rájönnöd.
tipp1: bal analógkar lenyomásával
tipp2: nézd meg a beállításokban
tipp3: próbálgasd végig

adam46
és mék gombal tudok dudálni próbáltam csak nem találtam:S?
Amse
Dudálni kell...

brodix
Mivel azt írja,hogy nyomd meg a bal mittoménmit,arra következtetek,hogy a bal analóg kart kell lenyomni(nem ismerem a box gombkiosztását, ps-es vok)

adam46
sziasztok ma vettem meg a gta 4 et box ra a kérdésem a következõ lenne 3. küldetésnél mikor van két csaj és kiírja h Press L sound... mit kell nyomni vagy csinálni?
brodix
Kösz!
Hát asszem,akkor mégiscsak ez marad.
Amugy Kate miért nem veszi fel soha a telefont miután kész van a main story?
trogerzsiger: Sorry! 😄

trogerzsiger
faszom hiba volt elolvasni 😄

GP2100
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Roman életben marad, de Kate meghal és az utolsó küldetés is egy kicsit más lesz.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

brodix
Ez miféle küldetés?
Azért nem ez van nekem,mert másik befejezést választottam?
(Én a deal-t választottam,nem a revenge-et)
Szegény Roman a másik befejezésben életben marad?Ha igen,rögtön kezdem is elölrõl!Úgy sajnáltam csórikámat!

Nem gondoltam arra, hogy ilyen örült módjára kell nyomkodni. Köszi.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

trogerzsiger
nyomogasd gyorsan az a gombot.

Fido4life
Nekem csak az furcsa hogy ennyi.. Rengeteg kérdést találtam ugyan ezzel a témával kapcsolatban ebben a topikban :S

GP2100
Sajnos vannak ilyenek, akiknek egy gomb nyomkodása is komoly problémát okoz...<#rolleyes>

Fido4life
ez most komoly ?

Hogy a fenébe kell felhúzni magam a helikopterre amikor motorral ugratok és elkapom az alját?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Adi
Haliho!
Lenne egy olyan kérdésem, ha blood brothers küldetésnél tartok és
nem tudom, h ha megölöm francis-t és életbe hagyom derricket akkor ügye ad vmi temetkezési vállalkozónál vmi küldetéseket vagy mit. Kérdésem, h ez szükséges a 100 % végigjátszáshoz? Vagy esetleg add ezért a játék vmi acsit ha megcsinálom a küldetéseket.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

brodix
Végül is hülyeséget írtam,az még nem az utolsó küldetés volt,csak az az elõtti,vagy még az az elõtti.
Bár mióta az elõzõ hsz-omat írtam,már kivittem!(még Liberty City Minute vagy milyen trophy-t is kaptam,amiért kevesebb mint 30 óra alatt vittem ki! 😄)

GP2100
Melléküldetések, galambok, ugratók, haverok, nõk, stb... Van mit csinálni.<#vigyor3>

brodix
hello!
megcsináltam az utolsó küldetést,de utána mit kell csinálni?

GP2100
PC-s topik... <#rolleyes>

infernus +comet az a porsche +lamborgini ha jól tudom ilyenel én találkoztam a 3. városba de elég kevés van.a space neked mire van konfigolva ugrásra?
Fido4life
amúgy én nem értem miért konzol topikban jönnek PC-s kérdéssel. nem mintha zavarna, csak ha egyszer szétkellet választani, vmi okos miatt, akkor hogy-hogy mindig ezt a topikot találják meg a PC-s (ohh bocs játékosok) topik helyett...

Törölt felhasználó
hy

ha PC-n jáccol akkor nyomogasd ezerrel a space-t.
én is azzal szenvedtem 2 napig, de meglett.

amugy ha már pc-n nyomod, akkor neked van infernus meg comet ?
ha igen akkor hol mert nekem nincsenek
felmászni a PC-re?
hy az utolsó küldetésnél mikor a helikopterre kell átugrani a motorról mit kell nyomnyi és mikor,mert nekem sehogy se akar felmászni a gépre(PC)?
thx
brodix
na igen,ez abszolut igaz.
végül is én már fps-t is jobban nyomom kontrollerrel

JaSoN HuNTeR
irányitást inkább bizzuk arra h ki hol szokta meg a játékokat...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0