8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• ktmotion
    Nem tudom, hogy jó helyre írok-e , de elkelne egy kis segítség.....
    A gépemet átinstalláltam, de előtte a hordozható harddiskemre elmentettem a GTA IV save-jét, hogy ne kelljen előről kezdenem....
    Felraktam az egész Windowsot, GTA IV-et , és a save-t a C:/ Documents and Settings/("USERNEV")/Local Settings/ Application Data/ Rockstar Games mappába kopíroztam, de a játék nem ismeri fel....
    Új játékot kezdd.....
    Amikor a netről a 100%-os save-t is letöltöttem, azt sem tudtam betölteni......
    Szóval van ennek valami speciális módja, hogy rendesen működjön ????

Előre is köszi
  • hatea
    ezt én is vágom. ennek alapján tudom h menni kéne mosóba és hogy telefonon kéne beszélnem vladdal. de nem tudok beszélni vele!!! ezt itt a gond! 8egyébként időközben rájöttem h f*sz vagyok mert én pc-n tolom ez meg konzolos fórum és állítólag lehet h vmi patch problem.
  • t0mmy #8274
  • Sinyo70
    vagyis itt !!
  • Sinyo70
    itt találsz segítséget sok mindenre !
    clean getaway a küldi címe !!
  • t0mmy #8271
    nem értem miért nem működik nekem a GTA4 kiegézítője amikor ott van a vinyón is a cucc... :S
    Ilyenkor mi van szerintetek?!
  • hatea
    Nem jelzi h oda is kéne menni..és így simán hiába megyek el, úgy se jó
  • t0mmy #8269
    Sziazstok!

Letöltöttem a kiegészítést, elvileg feltelepült, de hol látom a játékban vagy akárhol hogy az tényleg okés??
  • Neogan
    Voltál a kocsimosóban? Ha jól tudom előtte el kell vinni oda is a kocsit.
  • hatea
    egyetlenegy garázs van nyitva, ha abba beállok és gyalog kijövök akk azt írja h szálljak vissza a kocsiba.(nem telefonál csak sima felirat és azt meg nem lehet mert nem tudom kinyitni ha egyszer kiszállok)
  • hatea
    thx...mindjárt kipróbálom..
    mert beállni beálltam csak nem szálltam ki.. :S
  • Sinyo70
    így van be állsz a garázsba .. és ki jössz gyalog ! és aztán hív !!
  • Hoz_Hun
    Már nagyon régen volt, lehet nem jól emlékszem rá, de mintha be kellet volna állni ott valami garázsba. De nem vagyok benne biztos.
  • hatea
    Sziasztok!
    help kéne... legelején a játéknak a Clean Getaway küldetésnél nem müxik vmi. Vlad elküld egy Blista Compactért vonattal, a kocsit megszerzem, a két csávót lerázom és odaviszem a kocsit a garázsokhoz ahova mutatja. ...és semmi nem történik (elolvastam a küldetés leírását és elvileg a vladdal kéne beszélni telefonon de nem hív. ha én fölhívom akk üzenetrögzítő van.) Mit kéne csinálni?!
    téháiksz
  • ldavid
    ha visszaolvasnál 2 hozzászólást, megtudnád
  • mukikam
    sziasztok volna egy nagy gondom nekem is bele karcolt kétszer is GTA 4 be és mit tudnék vele csinálni ?
  • bexinho
    Köszi, e videok szerint csináltam. Hát egyik nap majd belekezdek megkeresni azt az 1 nyamvadt galambot :) :(
  • Sinyo70
    küld el políroztatni a lemezt !!
    én is hasonlóan jártam mint te !!
    300 ft ajánlva add fel ,tedd be egy párnázott borítékba egy sima cd tokban !

erre a címre !!

Co-Axial Kft.
    4030 Debrecen, Vágóhíd u. 3/A

kb egy hét alatt fordult meg !
    1000 ft volt a javítása "polírozás" + a posta amit szintén te fizetsz !
    a feladó neve nagyon fontos ,hogy visza tudják küldeni !!
    korrekt ,és hibátlan munkát végeztek !
    eztért ajánlom őket !!
    van ott tel szám is !! hívd fel őket ha kérdésed van !!

http://www.coaxial.hu/pages/szolgaltatasok/cdpolirozas/index.cfm
  • kommersz
    hello

annyit tudsz csinalni, hogy ujra bejarod a helyszineket,nekem ketto maradt ki.30perc utan megtalaltam.Youtuben van guide, az segithet es amelyik helyszinre nem emlekszel, az a hianyzo .

http://www.youtube.com/watch?v=P5VwmhvL6tY
    http://www.youtube.com/watch?v=WS1P5hzBlvQ&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=d_J6ghvgW5c&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=dtI0ibFbIm4&feature=related
  • bexinho
    Hello!

Nagy gondban vagyok! Ideges is vagyok miatta!
    Egyik nap, gondoltam neki állok, lelövöm az 200 galambot. Na most 170nél észrevettem h nem fog kijönni a 200. 1 hiányzik, ??kihagytam??. Nos megvan már a 199, de az az 1 azt nem tudom h merre van. Néztem e-mailjeimet, de ott meg tök üres minden!!! Pedig ki sem töröltem semmit.
    Amit a játék kipörgetése után kaptam e-mailt (2db asszem), ahol a rejtett dolgok vannak, ott az jelöli a galambokat, amik még fent vannak térképen?
  • adam46
    17 k ért vettem a játékot? én 13,5 ért amibe benne van a házhoz szállítás is
  • sambauer
    Na ja, de azért meg kell említeni hogy ha magamból indulok ki sokan mi is ilyenek voltunk fiatalon a fórum használatával, az antiwarezosok nagy része viszont már felnőtt 20-on felüli, önálló gondolkodással bíró ember...
  • GP2100
    Engem ezek jobban idegesítenek mint az antiwarezosok. Az ő ugatásokon röhögök néha, de amit "ezek a 14 évesek" lenyomnak "néha", az már fájdalmas.
  • kommersz
    miert idegesitenek?D:D:D

"Mi a fszom az az M$ add meg a címét"
    "JAJJ Én IDIÓTA KPJAM BE!"
  • sambauer
    antiwarezosok mellett amúgy ezek a 14 évesek idegesítenek legjobban :/
  • Neogan
    Ezt nem tudtad volna 1 hsz-ben leírni?
    Egyébként igen M$= Microsoft
    Egy próbát megér mindenesetre, de azért vigyázhatnál legközelebb.
  • BigDTR
    na igen... és ha hasonlót mondanak mint te, hogy az én hibám??? JAJJ Én IDIÓTA KPJAM BE!
  • BigDTR
    És szted visszacserélik?
  • BigDTR
    Microsoft? vagy mi segiccs már PLS!
  • BigDTR
    Mi a fszom az az M$ add meg a címét
  • GP2100
    1. Működés közben mozgatni a gépet= f@szság. Itt az eredménye...
    2. Ha szerencséd van, akkor ki lehet políroztatni a lemezt, de ha tényleg olyan mély a karc, akkor én esetleg megpróbálnék a M$ ügyfélszolgálatnál reklamálni, hogy a gép összekarcolta a lemezt és cseréljék ki(a lemezt).
    Ha nem sikerül, akkor megszívtad...
  • BigDTR
    Na ezt megoldottam, mikor jött egy újabb NAGYON KÁROS HIBA!!!!!!! Be akartam dugni a netet az xboxra a multihoz, de mikor dugtam befele a zsinórját akkor esett egy kicsit az xbox. Ekkor egy furcsa hang jött ki, és kiadta a lemezt. De a lemezbe belevésett egy NAGYON DE NAGFYON NAGY KARCOT. A játék persze nem indul el? Van e rá megoldás??? Ez már télleg fontos. mer 17000ftert vettem és nem akarok egyellőre tőle megválni PPPLLLSSS HHHEEELLLPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • sambauer
    miért nem arra a profilra csináltad a live-ot amin a mentések vannak ?
  • trogerzsiger
    asszem nem lehet.
  • BigDTR
    Tudom idegesit már titeketr ez a sok kérdés, de buktamn egy nagyot!!!
    Mikor megvettem az xboxot csináltam eghy profilt és arra vannak mentve a játékok. De én csatlakoztam az Xbox Live-ra és ÚJ A PROFIL, UJRA KEL KEZDENI A JÁTÉKOT, ÉS AZ A KÉRDÉSEM HOGY ÁT LEHET E TENNI A MENTÉST A LIVE-S PROFLRA kösz!
  • Hoz_Hun
    Asszem
    Michael Hunter - Soviet Connection
  • BigDTR
    A GTA IV kezdőzenéjét le lehet valahol tölteni??? Vagy mi a címe?
  • BigDTR
    Lehet valahol valami menő zsaruruhját találni?
    Ja és csak a Modo, a Pers., és a Russ. ruhaboltvan?
  • Minstrel
    ez a legkönnyebb része a gtaIV-nek és még is itt akadtok el 10-ből 8-an :D
  • BigDTR
    Bocs, mostmár jó