ktmotion#8276
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e , de elkelne egy kis segítség.....
A gépemet átinstalláltam, de előtte a hordozható harddiskemre elmentettem a GTA IV save-jét, hogy ne kelljen előről kezdenem....
Felraktam az egész Windowsot, GTA IV-et , és a save-t a C:/ Documents and Settings/("USERNEV")/Local Settings/ Application Data/ Rockstar Games mappába kopíroztam, de a játék nem ismeri fel....
Új játékot kezdd.....
Amikor a netről a 100%-os save-t is letöltöttem, azt sem tudtam betölteni......
Szóval van ennek valami speciális módja, hogy rendesen működjön ????
Előre is köszi
hatea#8275
ezt én is vágom. ennek alapján tudom h menni kéne mosóba és hogy telefonon kéne beszélnem vladdal. de nem tudok beszélni vele!!! ezt itt a gond! 8egyébként időközben rájöttem h f*sz vagyok mert én pc-n tolom ez meg konzolos fórum és állítólag lehet h vmi patch problem.
Letöltöttem a kiegészítést, elvileg feltelepült, de hol látom a játékban vagy akárhol hogy az tényleg okés??
Voltál a kocsimosóban? Ha jól tudom előtte el kell vinni oda is a kocsit.
hatea#8267
egyetlenegy garázs van nyitva, ha abba beállok és gyalog kijövök akk azt írja h szálljak vissza a kocsiba.(nem telefonál csak sima felirat és azt meg nem lehet mert nem tudom kinyitni ha egyszer kiszállok)
hatea#8266
thx...mindjárt kipróbálom..
mert beállni beálltam csak nem szálltam ki.. :S
így van be állsz a garázsba .. és ki jössz gyalog ! és aztán hív !!
Hoz_Hun#8264
Már nagyon régen volt, lehet nem jól emlékszem rá, de mintha be kellet volna állni ott valami garázsba. De nem vagyok benne biztos.
hatea#8263
Sziasztok!
help kéne... legelején a játéknak a Clean Getaway küldetésnél nem müxik vmi. Vlad elküld egy Blista Compactért vonattal, a kocsit megszerzem, a két csávót lerázom és odaviszem a kocsit a garázsokhoz ahova mutatja. ...és semmi nem történik (elolvastam a küldetés leírását és elvileg a vladdal kéne beszélni telefonon de nem hív. ha én fölhívom akk üzenetrögzítő van.) Mit kéne csinálni?!
téháiksz
ldavid#8262
ha visszaolvasnál 2 hozzászólást, megtudnád
mukikam#8261
sziasztok volna egy nagy gondom nekem is bele karcolt kétszer is GTA 4 be és mit tudnék vele csinálni ?
Köszi, e videok szerint csináltam. Hát egyik nap majd belekezdek megkeresni azt az 1 nyamvadt galambot :) :(
küld el políroztatni a lemezt !!
én is hasonlóan jártam mint te !!
300 ft ajánlva add fel ,tedd be egy párnázott borítékba egy sima cd tokban !
erre a címre !!
Co-Axial Kft.
4030 Debrecen, Vágóhíd u. 3/A
kb egy hét alatt fordult meg !
1000 ft volt a javítása "polírozás" + a posta amit szintén te fizetsz !
a feladó neve nagyon fontos ,hogy visza tudják küldeni !!
korrekt ,és hibátlan munkát végeztek !
eztért ajánlom őket !!
van ott tel szám is !! hívd fel őket ha kérdésed van !!
annyit tudsz csinalni, hogy ujra bejarod a helyszineket,nekem ketto maradt ki.30perc utan megtalaltam.Youtuben van guide, az segithet es amelyik helyszinre nem emlekszel, az a hianyzo .
Nagy gondban vagyok! Ideges is vagyok miatta!
Egyik nap, gondoltam neki állok, lelövöm az 200 galambot. Na most 170nél észrevettem h nem fog kijönni a 200. 1 hiányzik, ??kihagytam??. Nos megvan már a 199, de az az 1 azt nem tudom h merre van. Néztem e-mailjeimet, de ott meg tök üres minden!!! Pedig ki sem töröltem semmit.
Amit a játék kipörgetése után kaptam e-mailt (2db asszem), ahol a rejtett dolgok vannak, ott az jelöli a galambokat, amik még fent vannak térképen?
17 k ért vettem a játékot? én 13,5 ért amibe benne van a házhoz szállítás is
Na ja, de azért meg kell említeni hogy ha magamból indulok ki sokan mi is ilyenek voltunk fiatalon a fórum használatával, az antiwarezosok nagy része viszont már felnőtt 20-on felüli, önálló gondolkodással bíró ember...
Engem ezek jobban idegesítenek mint az antiwarezosok. Az ő ugatásokon röhögök néha, de amit "ezek a 14 évesek" lenyomnak "néha", az már fájdalmas.
1. Működés közben mozgatni a gépet= f@szság. Itt az eredménye...
2. Ha szerencséd van, akkor ki lehet políroztatni a lemezt, de ha tényleg olyan mély a karc, akkor én esetleg megpróbálnék a M$ ügyfélszolgálatnál reklamálni, hogy a gép összekarcolta a lemezt és cseréljék ki(a lemezt).
Ha nem sikerül, akkor megszívtad...
BigDTR#8245
Na ezt megoldottam, mikor jött egy újabb NAGYON KÁROS HIBA!!!!!!! Be akartam dugni a netet az xboxra a multihoz, de mikor dugtam befele a zsinórját akkor esett egy kicsit az xbox. Ekkor egy furcsa hang jött ki, és kiadta a lemezt. De a lemezbe belevésett egy NAGYON DE NAGFYON NAGY KARCOT. A játék persze nem indul el? Van e rá megoldás??? Ez már télleg fontos. mer 17000ftert vettem és nem akarok egyellőre tőle megválni PPPLLLSSS HHHEEELLLPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miért nem arra a profilra csináltad a live-ot amin a mentések vannak ?
BigDTR#8242
Tudom idegesit már titeketr ez a sok kérdés, de buktamn egy nagyot!!!
Mikor megvettem az xboxot csináltam eghy profilt és arra vannak mentve a játékok. De én csatlakoztam az Xbox Live-ra és ÚJ A PROFIL, UJRA KEL KEZDENI A JÁTÉKOT, ÉS AZ A KÉRDÉSEM HOGY ÁT LEHET E TENNI A MENTÉST A LIVE-S PROFLRA kösz!
Hoz_Hun#8241
Asszem
Michael Hunter - Soviet Connection
BigDTR#8240
A GTA IV kezdőzenéjét le lehet valahol tölteni??? Vagy mi a címe?
BigDTR#8239
Lehet valahol valami menő zsaruruhját találni?
Ja és csak a Modo, a Pers., és a Russ. ruhaboltvan?
ez a legkönnyebb része a gtaIV-nek és még is itt akadtok el 10-ből 8-an :D