8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Zozo76
    sztem uzembiztosan csak 2 autot bir
    amugy ezen mar en is filoztam hogy mennyi jatganyt bir el a parkolohely
  • GP2100
    Előfordult már.
  • Wanted
    Másnak is tűnt már el a kijelölt parkolóhelyen leparkolt járgánya?
    Beálltam 3 motorral és egy autóval. Pár mentésig nem volt gond, de az utolsó mentésemnél 1 motor, most pedig a kocsi tűnt el.
    :(((
  • tom235
    Erről nem olvastam, hanem saját magam tapasztaltam meg. A dolog úgy volt hogy 2100 Eu pontot vettem az USA profilomhoz (akkor még nem tudtam hogy ez így nem lesz jó). Szóval nem akartam bajlódni vele (le lett már kaparva, kinek tudtam volna eladni?) és csináltam egy eus profilt és azzal töltöttem le a gta IV DLC-t. Namost az USA profilomon, mikor betettem a lemezt, akkor a sima gta IV indult. Az Eus profilon (amin le lett töltve live-ról) megkérdezte hogy akarom e futtatni a lost and damnedet. Szóval érted, Ki van ez találva.
  • gator
    Na ne bonyolódjunk már bele ennyire kérem szépen...Nem olyan nehéz ez a dolog... Csak egy kicsit google-n kell keresgélni. A Microsoftot kell felhívni skacok, ha akartak egy data transfer kábelt ami usb-s véggel rendelkezik és bele kell helyezni a kiszedett vinyóba.
  • sambauer
    és te hogy oldottad meg hogy a géped felismerje a SATA winchestert ? nekem ezzel van még problémám :D
  • gator
    Hát erről én még nem hallottam, hogy ez a kiegészítő profil függő lenne... Erről hol olvastál?
  • tom235
    Ha jól értelmezem akkor torrentről vagy rapidról lett leszedve ugye? Nos ezesetben sajnos soha nem fog elindulni, ugyanis profilhoz van kötve a kiegésztő. Ha nagyon kell vedd meg. Elég jó cucc, megér 1600 pontot.
  • gator
    Üdv !
    Nem tudom összeegyeztetni a Lost and Damnedet a GTA4-gyel. Feltelepítettem a GTA-t a merevlemezre majd atmasoltam a megadott helyre a Lost and Damnedet és egyszer frissítést kért, amikor nettel indultam el játszani a GTA-val, de a leírtak ellenére nem indult a kiegészítés. Most már frissítve is van a játék és hibátlanul írja a Lost and Damnedet a kiegészítők között az Xbox360, de nem akar elindulni a kiegészítős játék. Valaki nem találkozott még ezzel ?
  • BigDTR
    Ja és még vmi, olvastam vhol hogy lehet telón is zenét hallgatni, mit kell pötyögni hogy footon is zenéljek?
  • BigDTR
    És van még az hogy 20 db "crime"-t kell megcsinálni, és mivel én egyszer csaltam egy legjobb szintű fegyver csalást, és akkor blokkolja a Cleaned The Mean Streets achievementet de attól hogy az acsit nem kapom meg, atól még a százalék szalad felfelé, vagy ezt is blokkolja? Vagy még akkor se megy a % hogyha csalok pl egy Jetmax-ot? PLs help, mert nem akarok szívni, hogy küszködök hogy meglegyen minden és utána meg nem lehet meg a 100-as!
  • BigDTR
    Ja jó mostmár
  • BigDTR
    Láttam kiirva hogy csak akkor lesz meg 100%, hogyha megcsinálom Brucie e-mail-ben küldött autólopásos küldetéseit, én viszont ezt nem csináltam meg, vissza lehet csinálni, vagy most szívtam egy jót?
  • tom235
    A torrentről leszedett az életbe nem fog elindulni nálad, ugyanis accounthoz van rendelve, akár a mentések.
  • Sinyo70
  • BigDTR
    NAGYON KÖSZÖNÖM SINYO!!! JÓ A GTA!!!
  • vezérszuszu
    Hali!
    PS3 ra GTA4 eladó!
    Érdeklődni priviben!
  • Zozo76
    Na akkor ezert jott a megvennem a letoltom helyett. :)
  • sambauer
    Ha gond nélkül feltudsz menni Live-ra, akkor gond nélkül le is töltheted, más módszer nincs is a kipróbálására.
    Mondjuk halkan megjegyzem hogy én leszedtem egy torrentet de sata támogatás nélkül még nem volt alkalmam kipróbálni hogy műkszik e egyáltalán..
  • Display
    A GTAIV:TLAD csak a Live-ról tölthető le 1600 MS point ellenében. Csak megvenni lehet...
  • Foxhound1980
    Sziasztok! Megtudnátok mondani, hogy a IV-ben a random karakter küldik elérhetőek lesznek akkor is, ha az ember már végigment a sztorin?
  • Zozo76
    Csak egy kerdest szeretnek feltenni: Miert venned meg ha flashelt a geped?
  • brodix
    Nem vagyok valami nagy box tudós,én PS3-as vagyok,de szerintem ha nem bannoltak live-ról,akkor minden gond nélkül letöltheted!
  • Dévids
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy flash-elt gépen elindul-e Grand Theft Auto IV Lost & Damned kiegészítő?Tudom, hogy nem szeretitek a warez kérdéseket de ha elindul akkor megvenném a játékot.Előre is köszönöm!
  • Display
    Grand Theft Auto IV Lost & Damned
    9/10

Szerintem nagyon komoly lett. Van aki végigtolta már?
  • BigDTR
    Szerinetetek amugy melyik a legjobb küldi? Sztem a legutolsó és a destruction for beginers
  • BigDTR
    Na és nem leehtne egyszerűen letölteni?
  • adam46
    sziasztok problémába ütköztem a Bűnüldöző küldetéseket h találom a rendőrségi számítógépen? melyik pontok azok és Brucie mikor küldi az e-mailt hány % körül? előre is köszönöm
  • Sinyo70
    erre gondoltál ??

300 ft ajánlva add fel ,tedd be egy párnázott borítékba egy sima cd tokban !

erre a címre !!

Co-Axial Kft.
    4030 Debrecen, Vágóhíd u. 3/A

kb egy hét alatt fordult meg !
    1000 ft volt a javítása "polírozás" + a posta amit szintén te fizetsz !
    a feladó neve és címe nagyon fontos ,hogy vissza tudják küldeni !!
    korrekt ,és hibátlan munkát végeztek !
    ezért ajánlom őket !!
    van ott tel szám is !! hívd fel őket ha kérdésed van !!

http://www.coaxial.hu/pages/szolgaltatasok/cdpolirozas/index.cfm
  • adam46
    szerintem még kérdezz utána mielőtt nekiállnál az egész folyamatnak nehogy több kárt csinálj mint hasznot
  • adam46
    ha vízzel érintkezik akkor nem tönkremegy az egész felület?
  • BigDTR
    Sinyo70 tudsz nekem küldeni egy e-mailt vagy msn/skype?
  • kommersz
    fogRem:)
  • BigDTR
    Mer betettem a gépbe és 5,31 mb maradt rakjta.
  • BigDTR
    Annyi hogy ez hülyeség mer attól az adatok nem varázsolódnak vissza
  • BigDTR
    Sokan irják hogy a lemezt fogkrémmel és oldjam fel vizel utána töröljem le. Nektek erről m i a véleményetek?
  • adam46
    á danke :)
  • Leky
    Van egy e-mail Brucie-tól amivel el lehet kezdeni a Bruce féle autó leszállításokat, majd Bruce megadja számunkat Stevenek amivel elérhetőek lesznek a Steve-es küldetések. Majd Steve fog mindig sms-t küldeni nem neked kell hívnod.
  • adam46
    sziasztok az lenne a kérdésem hogy Stevie autólopásai-t hogyan kell végrehajtani egy idő után küldi sms ben magától az autókat? vagy rákell csörögni? és Brucie rendelései azt hogyan kell elkezdeni teló, net? bocsi esetleg hülye kérdésekért csak nemv agyok tisztában vele
  • GP2100
    Xbox 360-on és PS3-on nincs windows, szóval nem jó helyre írsz...
    Egyébként az a baj, hogy a live-os profilodat is ki kellett volna menteni, de ha nem mentetted ki, akkor is megoldható egy kis szarakodással. További infóért ott a pc-s topik...