Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
nézd meg a telóban,hogy van-e még vmi munka,verseny egyébb szarság a nevek alatt,illetve csekkold meg egy rendõrautóban a most wanted listát(szigetenként aszem 10 db) meg van olyan is,hogy a folyamatban lévõ bûnügyek
de ezen kívül biztos van még rohadt sok dolog, a szaros galambok, stunt jumpok
biztos van még más is
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
PS3 ID: Csabesz82
http://topgearhungary.blogspot.com/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
naugyehogyugyehogy :D ha egy ultimate dolgot kellene kiemelnem: az a folding home :D
jó amúgy a box, viccet félretéve, kicsit hangos a meghajtó, amúgy tetszik (csak a fizetõs net nem), 2. hosszabb játékom nemsokára avagy szombat esti warez condemned 2 :D
ebben az érvelési post szakaszban: igz / ps 1:0
átírva: uncharted, rachet, mgs :D
ó mester ne foglalkozz velem, tudatlan fanboy vagyok
te most mellébeszélsz, azt kértem cáfold, nem egy bejáratott mellék rizsát
a ps hardware-e fejlettebb, blu-ray, stb. és még a netes rész is ingyenes.
ON
assa küldik a 3. szigeten, telefonnál
cáfold...
Cserébe stabil...."
ez úgy kimeríti a valótlanság fogalmát, ennyi.
PS3 ID: marcogi zsírkutya
vannak olyan szerencsés emberek sõt biztos többen vannak mint azok, akiknek megfõl a boxuk, de nem véletlenül van annyi munkájuk a boxjavító egyéneknek, 2 hetes box-val én is nagy mellényû lennék, majd nyár közepén 40 fokos melegben nyomjál le 17 órát, aztán meglátjuk....
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
rendõr: állj meg, L1, körözött elemek levadászása
-> szirénának egy részét lõjétek ki és úgy kapcsoljátok be :D
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Cserébe stabil....3 ismerõsöm van akinek boxa van az egyiknek a magyar megjelenés elött megvolt külföldrõl,nálla jelentkezett a pirosledes túlmelegeséd,ráköltött 14ezer forintot azóta semmi baja...A másik két ismerõsöm kb egyszerre vette még tavaly nyár közepén,semmi bajuk..Én lassan 2 hete vettem,volt hogy 17 órán át ment game rajta,semmi baja...Szerencsés voltál a boxoddal..:)
Ps3 - Xbox360: a warezkérdés miatt dönt az ember az egyik mellett,vagy az exkluzív game-k miatt....Engem perpillanat az MGS4-en kívül ps3-on semmimás nem ragadott meg így lett a box..Majd egyszer ha a ps3 is lesz 40-50 k körül talán benevezek,de addig egy olyan konzol ami +30-40pénzekért ugyanazt nyujtja (vagy mint számtalan tesztbe látható,hangyapöcsnyivel kevesebbet,annyira hogy felesleges vitázni is rajta) addig nekem kb semmit nem ér...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
erre én is kíváncsi vok.
Mármint,hogy a reklámozott kocsikat meg lehet-e venni.
Már felhívtam 2-õt a kocsik melletti számok közül,de foglalt volt.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Am sztem azért fake, mert furán áll ott, mintha oda lenne vágva a képre, a nyalóka érdekes áll a kezébe, nem is fogja stb.