nekem sikerült már kinyírni egyet, de ezt nem is tudtam :DD
Display#6943
Multiplayer módban választható karakter (PS3-on tolom, Rockstar-os fejlesztőt még tudtommal nem öltem meg, azt hogy 360-on is alapból választható-e, nem tudom de a patch megjelenése óta nem kizárt hogy igen)
Akinek Xbox-on van meg a játék, az update után nézze meg a választható karakterek között;)
marci555#6936
Helló! Megcsináltam az assasinos küldetéseket is, de semmi. Még mindig nem kapok küldetést. Még mikor a 3. sziget eleje fele jártam akkor megjelent egy G betű az első szigeten, de miután lementettem a játékot az onnan eltűnt. És a gyémánt cserélős az elrabolt lányra küldetés után nem kapok sehol újabbat. Mindenkit felhívtam de semmi. Lécci help!!!!
amúgy ez az a videó, ami a szivatós oldalon is ment... amikor össze-vissza ment a böngésző, a monitor 4 sarkába és nem lehetett bezárni, mert ha kattintottál, egy ablak feljött :D
ezt ne is nézd meg, mer átverés... amúgy meg nekem megy minden jól...
valamiért youtuberól csak én nem tudok lejátszani videót? :S tegnap még ment, azóta semmit nem csináltam, aztirja kell az a flashplayer vagymi, lol
WhiteShark#6925
Nálam tegnap rakott fel valamit, de közben lekapcsolódott a net-ről, így úgy gondolom, a lemezről rakott fel vmit. De lehet, hogy tévedek. Mindenesetre köszi.
Kösz a segítséget! A gondom az lenne, hogy a Ray által elérhető missioókat nem csináltam meg, viszont a Smackdown után nincs már Ray a térképen. Ilyenkor mi van? Előlehet hozni valahogy ezeket a küldetéseket vagy újra kell kezdeni a játékot?
magától leszedi, vagyis amikor elindul a játék megkérdi hogy leszeded-e most