Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drot
nah ha minden jól megy még hétvégén megrendelem a ps3 as gta4 es kiadást és énis nyomhatom egybkent a faq csak nekem nemjön be v másnak se?

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

JaSoN HuNTeR
egyetértek.FElháboritó...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Prince of Máté
Azért mert fehér, és könnyen koszolódik!

ThugEdge
hát nekem így elsõre 2 ötletem van:
nézd meg a telóban,hogy van-e még vmi munka,verseny egyébb szarság a nevek alatt,illetve csekkold meg egy rendõrautóban a most wanted listát(szigetenként aszem 10 db) meg van olyan is,hogy a folyamatban lévõ bûnügyek
de ezen kívül biztos van még rohadt sok dolog, a szaros galambok, stunt jumpok
biztos van még más is

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Csabesz100
Miután végeztem a story résszel, hogy lehet megnézni (ha meglehet), hogy milyen további küldetéseket csináltam már meg? Most vagyok 73.25%-nál, de nem tudom, hogy mik vannak már készen! :-(

PS3 ID: Csabesz82

Adjál már légyszi ehhez direktlinket. Szinte kizártnak tartom, hogy nagyobb lenne az AA. 360-on 2x-es, ha 4x-es lenne PS3-mon nem vágná a retináimat esetenként a kép...:D

Köszi. Tehát akkor véges.

Kandurex
írok neki privátot:

"ÖLJ!"

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

EmThor
ereszd el a láncot, LOL :D

EmThor
alacsonyabb felbontás de nagyobb AA és nincs dithering hiba ->beyond3D fórumai

Minstrel
30 autót kell elvinni, legalábbis térképen ennyi van.
Maps
A 'Car Map' térkép az.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Kandurex
egyébként meg, off, vagy beuszítom ide Danit,...és végetek <#vigyor1>, szíjjel típ titeket,..összemarcangol, st. igzbot guard õ..

Persze, vágom. De ne GTA-t hozzunk fel baxki mikor az alacsonyabb felbontásban renderel, AA nélkül. Lefordultam a fotelbõl akkorát röhögtem :D Egyedül talán a Burnout amire azt mondom nünysznyival jobb Ps3-mon. Bár a mostani cuccokat Viking, Vegas pl még nem néztem össze.

EmThor
off

naugyehogyugyehogy :D ha egy ultimate dolgot kellene kiemelnem: az a folding home :D

jó amúgy a box, viccet félretéve, kicsit hangos a meghajtó, amúgy tetszik (csak a fizetõs net nem), 2. hosszabb játékom nemsokára avagy szombat esti warez condemned 2 :D

rayx
Lenyomok neked 17óra-t 40 fokban, még talén 24 órát is.

Nehéz AZ éleT!

Kandurex
dehogy vagy :) csak pont ott akartál pontot nyerni a ps3-nak amiben gyengébb, minden másban viszont jobb,...viszont az ember nem azért vesz konzolt, mert sony, meg szép, meg, hogy jól mutasson a szobában....vagy a kandallón, ill. a kandallóba <#vigyor1>..blueray meg felejtõs még, salz

ebben az érvelési post szakaszban: igz / ps 1:0

rayx
Hát az Xbox nem szar!Monj nekem példát hogy miért szar!

Nehéz AZ éleT!

Kandurex
de azok meg ekluzív címek, nincs összehasonlítási alap a cáfolatra :)

LOL

Stevie kérdésemre tudna valaki köhögni valamit? Véges vagy unlimited???

Legalább az Unchartedet vagy az MGS-t mondtad volna bázz :DD Ird át gyorsan a postot :DD

EmThor
hw-nélkül nem megy a cucc :) megyek boxozni haverhoz :)

EmThor
miért beszélnék mellé, ne tereld el a szót. a számokban nincs rizsa: cell az üt -> lásd burnout, gta, stb.

átírva: uncharted, rachet, mgs :D

ó mester ne foglalkozz velem, tudatlan fanboy vagyok

Na de játékokról volt szó, nem HW-rõl.

Kandurex
"egy konzolt ami tudásra egy decivel nem tud többet játéktéren,sõt sokhelyen inkább hangyapöcsnyivel alulmarad...:)"

te most mellébeszélsz, azt kértem cáfold, nem egy bejáratott mellék rizsát

EmThor
OFF
a ps hardware-e fejlettebb, blu-ray, stb. és még a netes rész is ingyenes.

ON
assa küldik a 3. szigeten, telefonnál

Prince of Máté
Ne kérj lehtetetlent! te is tudod hogy az X-box egy ... hát SZAR!

Kandurex
"ez úgy kimeríti a valótlanság fogalmát, ennyi."

cáfold...

Aha...értem. Igazad van. :)

EmThor
"Vettél a box helyett ami nállad szar lett 30ezerrel drágábban egy konzolt ami tudásra egy decivel nem tud többet játéktéren,sõt sokhelyen inkább hangyapöcsnyivel alulmarad...:)
Cserébe stabil...."

ez úgy kimeríti a valótlanság fogalmát, ennyi.

Kérdés: Stevienek a kocsilopási végesek vagy pedig soha nem fogy el, Mert már nem tudom mennyit vittem el neki...Ad valami jelzést a gém, hogy százalékban nem lehet nála többet kiszedni, vagy hogy kész?

? Mitõl lenne fanboy, abszolut hozzáértõ post, tisztán tényekrõl beszélt. Téged sem értelek sokszor <#nemtudom>

HUNMarcus
én itt befejeztem ezt a ps3 vs x360 ügyet, nem arra van ez a topic, meg nem én kezdtem <#crazya>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

HUNMarcus
akinek x360-ja van annak az a favorit akinek meg PS3 annak meg az, nekem volt szerencsém kipróbálni mind a 2 konzolt, ezek után vontam le a következtetéseimet, nem holmi tesztek és számhalmazok alapján

vannak olyan szerencsés emberek sõt biztos többen vannak mint azok, akiknek megfõl a boxuk, de nem véletlenül van annyi munkájuk a boxjavító egyéneknek, 2 hetes box-val én is nagy mellényû lennék, majd nyár közepén 40 fokos melegben nyomjál le 17 órát, aztán meglátjuk....

Grove4
A Super GT járgányt csak cheattel lehet elõvarázsolni a játékban? Mert mióta leadtam a garázsba nem láttam sehol.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

EmThor
neten reklámozott kocsik passz

rendõr: állj meg, L1, körözött elemek levadászása

-> szirénának egy részét lõjétek ki és úgy kapcsoljátok be :D

tud most valaki válaszolni az elõzõ kérdéseimre?

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

EmThor
dream on fanboy, dream on

Vettél a box helyett ami nállad szar lett 30ezerrel drágábban egy konzolt ami tudásra egy decivel nem tud többet játéktéren,sõt sokhelyen inkább hangyapöcsnyivel alulmarad...:)
Cserébe stabil....3 ismerõsöm van akinek boxa van az egyiknek a magyar megjelenés elött megvolt külföldrõl,nálla jelentkezett a pirosledes túlmelegeséd,ráköltött 14ezer forintot azóta semmi baja...A másik két ismerõsöm kb egyszerre vette még tavaly nyár közepén,semmi bajuk..Én lassan 2 hete vettem,volt hogy 17 órán át ment game rajta,semmi baja...Szerencsés voltál a boxoddal..:)

Ps3 - Xbox360: a warezkérdés miatt dönt az ember az egyik mellett,vagy az exkluzív game-k miatt....Engem perpillanat az MGS4-en kívül ps3-on semmimás nem ragadott meg így lett a box..Majd egyszer ha a ps3 is lesz 40-50 k körül talán benevezek,de addig egy olyan konzol ami +30-40pénzekért ugyanazt nyujtja (vagy mint számtalan tesztbe látható,hangyapöcsnyivel kevesebbet,annyira hogy felesleges vitázni is rajta) addig nekem kb semmit nem ér...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

brodix
HI!
erre én is kíváncsi vok.
Mármint,hogy a reklámozott kocsikat meg lehet-e venni.
Már felhívtam 2-õt a kocsik melletti számok közül,de foglalt volt.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Sland
ki lehet! :)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

sziasztok, az a kérdésem, hogy 1. mivel kell elindítani a rendõr mentõ tûzoltó taxi miniküldetéseket?, (a játékban az internetkávézós résznél vagyok, már felmehetek a játékban az internetre), az interneten reklámozott eladó kocsikat meg lehet venni?

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

JaSoN HuNTeR
há nem is!Inkább PC ellen inditok hadjáratot!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

HUNMarcus
nem éppen a wareztól sült meg a gépem...ha meg nem warezol az ember boxon akkor meg nem tudom mi ez az anyagiaskodás ugyan annyiba kerülnek a játékok mind a két konzolra, meg ha már nem warezolok akkor meg inkább a szerintem stabilabb gépet használom, nem x360 elleni hadjáratot akarok indítani...

JaSoN HuNTeR
ENNYI!

Istencsászár
Nehogymár a warezolásodat a 360 ellen fordítsd... te basztad el, te warezoltál, megérdemelted.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

HUNMarcus
inkább van egy warez nélküli megbízhatóbb vasam és nem veszek meg rá minden szart amit egy hét után eldobok, hanem 2-3 havonta veszek egy játékot amit meg is becsülök... ja és volt x360-om warezos, el is romlott 2x aztán eladtam küszködjön vele más meg fizesse a javításokat, azon a pénren meg veszek eredeti játékot stabilabb gépre, ennyi....

Ezt kilehet szürni belõle, ha megnyitod a képet ?

Am sztem azért fake, mert furán áll ott, mintha oda lenne vágva a képre, a nyalóka érdekes áll a kezébe, nem is fogja stb.

hali
lola

www.napisajto.hu