8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• voodoo98
    Sőt, most jut eszembe, hogy Packie próbál engem hívni...csak niko mindig elutasítja
    és igen Gerry sitten van, és nekem kéne, hogy hívjam Packie-t (tesója) és ő el fogja mondani a részleteket, hogy el kell rabolni Gracie-t, de nem tudom meló ügyben hívni, csak szórakozni, viszont Packie is hív egy csomószor csak Niko elutasítja magától valamiért...
    Na most már ez a kérdés, hogy miért utasít el? Illetve, hogy tudnám felhívni?
    (gondolom előtte valamilyen missziót nem csináltam meg, vagy nem a megfelelő ruhában vagyok ,stb.)

ui.: http://www.gta4.net/missions/chapter-three.php#ill-take-her
    innen jöttem rá...
  • voodoo98
    Igen, ebben igazad van, de nem menti el...az a baj, hogy akkor kellett volna, amikor kiadta nekem misszióba, h menjek el és keressem fel...és úgy emlékszem, h meg is csináltam...
    Igen a videón tényleg elmenti ,de nekem nem...:S
    (pedig kattintgattam mindenhová)
    Azért köszi!
    Futok még pár kört vele...hátha...
  • sambauer
    keresd ki a feltzert a honlapon, én rögtön megtaláltam és ha a telszámra kattintasz automatikusan elmenti Niko mobiljába, tehát nem manuálisan kell beírni a számot úgy nem műkszik (tudtommal) na de ez biztos segít
  • voodoo98
    Igen, már oda is írtam, de ez szerintem nem okvetlen csak PC-eseket érinti...
  • sambauer
    katt
  • voodoo98
    Sziasztok,

Már majdnem kiforgattam a main missziókat, de a Gerry-nek az 5 missziójából hiányzik még 3 (ez a váltság díjas, meg amikor a lila feltzer-t kell ellopni). Loptam egy rendőrségi kocsit és megnéztem benne, h Gerry miért nem hív: ARRESTED, azaz le van tartóztatva. :D
    Ilyenkor mit lehet tenni? Valamit korábban elronthattam és már nem tudom megcsinálni a missziókat?

ui.: Próbáltam bemenni az internet café-ba, de ott az eroticar-nal nem veszi fel Gracie nevét a telefonba, ha direktbe hívom (időben,8-21között), akkor semmi.
    win 7 alatt el is crashel a játék, xp alatt nem, de ott meg fel sem veszi senki.
    Akkor folytatódhatna a misszió tovább, ha meg lenne Gracie száma a telefonkönyben és fel tudnám hívni...de nincs meg és nem is tudom felvenni.
    Mellesleg Packie is hívogat, de Niko mindig elutasítja (nem bowling vagy ilyenek, hanem szerintem meló ügyben), Packie egyébként Gerry testvére lehet, ő akarná adni a melót.
    Tudtok segíteni? (a főmissziók többi része már kész van)
    Köszi a válaszokat, fontos lenne.
  • Line
    Hali! Egész egyszerűen nem látok multiba playereket egy pár napja rohadt idegesitö valaki légyszives segitsen már hogy mi a fene lehet ez.
  • evil 007
    helo ez a kép23 as viedo ez meik discoba van?:D eléggé teccik amugy a game:D még anynit szeretnék megkérdezni hogy van a herkules disco meg a marionett 9 ami már az enyém (lehet ott kidobo :P) és a marionett 9 be mutat egy csaj jelt bementem de nem találtam ez egy konkrét nőt mutat vagy csak azt hogy itt fellehet szedni nőt? és am hány disco van a játékban?:D
  • TothLaci
    Még ilyesmi is... xD
  • TothLaci
    Valami ilyesmi... 18+!!
  • Foxhound1980
    Na milyen lett a buzi Tóni?
  • Minstrel
    igen, lehet
  • Zozo76
    Most tenyleg ingyenes LIVE hetvege van a silvereseknek is? Ugy ertem a GTA4-et es a kiegeszitoit lehet jatszani multiban a LIVEn?
  • Neogan
    ez a konzolos topic, itt nem tudnak segíteni -_-
  • overx
    Hali, miután fölrakom az 1.0.4.0 patchet azt írja ki hogy

Gta IV Fatal error : rfc20
    gta iv fatal error : invaild resources - please reinstall the game ... ez mitől lehet ?
  • kem001
    Na kipróbáltam tegnap. Nagyon jók a motorok benne és tetszenek benne a sok "mini game-k" AMúgy csak ha a kiegészítőben vagyok, akkor jelennek meg az új járművek?
  • kem001
    Nem veszem meg dobozosan, legalább is még. Mert amit veszek MS pontokat Live-ra mást is tölthetek le
  • sambauer
    ne töltsd, inkább vedd meg dobozosban, polcon is szebben néz majd ki
  • kem001
    Én holnap akarom a TLAD-t letölteni, hó végén meg a BOGT-t
  • Caine
    Én egyben fogom megvenni a Gay Tonyval, discen.
    De nagyon ígéretesnek tűnik.
  • Minstrel
    a sztori rövid, de jó, jók az új fegyverek, motorok stb.
  • kem001
    Hali
    Mi a véleményetek a The Lost adn Damned-ről?
  • Vraaanyek
    jah bocsi,ez nem a pc-s! elnézést
  • Vraaanyek
    van egy kis gond!
    gixer ütött a gépezetbe, le akartam törölni a játékot, hogy újra rakjam,de nem engedi magát letörölni, és valami secuROM-os idióta hibaüzenetet ír ki! hogy a francba tudnám leszedni???
  • ldavid

• sambauer
    "utána meg lődd le mikor kiszáll és szedd fel a pénzét" ez aztán a role play
  • Minstrel
    megállsz mellette és dudálsz neki, odahajol utána meg beszáll és állj meg vele valami elhagyott helyen, utána meg lődd le mikor kiszáll és szedd fel a pénzét
  • kakadara
    kurvazni hogyan lehet?
  • drot
    grat
  • Police88
    hát ezekszerint mégis mert sikerült :D csak meg kellett nyernem egy full game bowlingot meg bruciet elvinni egy showra és tádám 100G :D:D
  • sambauer
    igen menthetsz új helyre
  • Police88
    basszus... ez szemétség mert pont amivel sokat szaroztam pl galambok meg autók ahhoz egyáltalán nem kellett cheat meg nem is használtam na mind1 asszem az az achi kimarad...
    Másik kérdés ha rámegyek arra h new game akk az eddigi mentéseim megmaradnak aztán majd kiválaszthatom h melyikre mentem rá amikor pl elmegyek egy házba elmenteni?
  • sambauer
    nem, ha cheateltél akkor büntetésként NEM lehet a játékot 100%ra vinni mint az összes gtaban
  • Police88
    Ha valaha csíteltem a játékban és rámentettem akk nem lehet elérni a 100%-ot? vhol olvastam h akk csak 99%. Most 97,08%-nál tartok csak azért kérdezem h érdemes e még baxakodnom vele.
  • Lunki88
    Hasonló a tapasztalatom nekem is, 5 percnyi játék után úgy felbaxta az agyam a multi hogy hihetetlen. :D Deathmatch-nél pl. 2 verzió van, vagy gránátot dobálnak folyamatosan és esélyed sincs megközelíteni őket, vagy szétrakétázzák a segged. Persze engem még fedezék mögé bújva is simán leszednek viszont ha ott vagyok tőle 5 méterre és sorozom mint állat mintha meg sem érezné wtf.

Plusz a game chat alapján úgy vettem észre az átlag életkor akik multiznak olyan 10-15 között van. Néha rohadt idegesítő a vinnyogásuk. xD
  • Hugh Hefner
    hogy ennek a játéknak mekkora egy kupac szar trágyadomb a multija. amennyire csodás a single, akkora fos multiban

értem én hogy nem quake 3, de még csak távolról sem hasonlít a rakéta az ott megszokotthoz. igazából teljesen véletlenszerű, hogy mikor mit sebez. sajnos nem volt alkalmam túl sokszor belefutni más játékba, mert mindenhol raksi van. ahol nem, ott meg kijön, hogy akkora laggok és hibák vannak a játékban, hogy az valami elképesztő. belelövök két tárat, lövök mindenhova, leveszem a felére, rámfordul és azonnal meghalok egy lövésből. jó kérdés, hogy a lag (nem nálam van a hiba, 8 ms-es ping az index.hu-ra), vagy csak szimplán mint a hl2-nél, hogy kupac szar a hitbox. a versenyek meg szintén, vezetek végig, egyszer csak az egyik, aki már az elején feladta belémjön, és megelőznek, a cél előtt 100 m-el, és vesztek. ennél idegesítőbb multi játékot én még nem láttam. egy kupac szar úgy ahogy van
  • brodix
    PS3 topicban linkelték, de csak nem haragudnak meg rám :D
  • drot
    Na jah, Danesznak igaza van!
  • daneszbaby
    Te pofázol köcsög?
    Itt hirdeted a Pc-s GTA Iv-t a konzolosoknál faszfej?
    Inkább te vegyél vissza bazdmeg...
  • Zozo76
    Fokozodik a dramai feszultseg... :)