hali!Nekem olyan problémám volna,hogy megcsináltam a That Special Someone küldetést és utána nem ad be semmit elvileg oda kéne mennem a sztirptízbárba Pegorinoval beszélgetni!Odamegyek a bárba bemegyek és nem történik semmi!Valakinek van valami ötlete?
CCD#8387
Akit érdekel GTA 4 PC-re (díszcsomagolásban, magyar nyelvű játékleírással, kifogástalan állapotban) 9900Ft az írjon Privát üzenetet.
Nekem szemmel láthatóan jobb lett a képe, olyan mintha bekapcsolta volna az élsimítást, sokkal szebbek az élek de azért 1 méteren belül tök mind1 hogy milyen a felbontás, ugyanolyan csúnyának látod.
ja, sry, hat tudom, hogy van konzolod, segítek :)
Ahogy pedig yoda mondja, kényszeríteni kell, de állítólag, ezzel a kényszerítéssel nem sokat javul a kép!
Jeah most jó 1920x1080. Csak a múltkor nem volt jó hogy kiszedtem, de most jó.Köszi szépen!
Már kiszedtem, de akkor meg csak 800x600 vagy mennyi az alapbeállítás-on futtatja :S
megjelenítési beállításokban szedd ki mindenhonnan a pipát, csak 1080p-ben maradjon
PS3-mam van de azért igazán segíthetnél, veled beszéltem egyik nap ps-en...
xD
jólvan lehet, hogy téleg túl diplomatikusan fogalmaztam.
Dehát a lényeg kitűnik az üzenetből nem? :D
ldavid#8379
ez bizony felettébb logikus megállapítás
Az aláírásod alapján nincs konzolod,tehát: katt ide , és ott kérdezz!
Valaki segítene? Az a probléma hogy Full HD-s tv-m van és a GTA csak 1280x1024-el megy az 1980x1024 helyett. Másik játékoknál nincs gond, csak a GTA-val, pedig rá van írva a dobozra hogy a Full HD-t bírja.
576 kicsit drága, nézd majd meg platinumshop.hu -n, vagy uberkonzol.hu -n!
úgysem lesz jó ha felmész Live-ra ha nem senkinek nem indul el
de mondok egy trükkör október 31-é től meglehet venni a 576-ban a két kiegészítőtt
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem (xbox 360)
Ha pirateBay-ről leszedem a lost and damned DLC-t, és felrakom hdd-re transfer kit-el, utána feltétlenül fel kell menni live-ra hogy update-eljen (nincs live-om) vagy elég felrakni hdd-re és elindítani a játékot.
és igen jön 40 dolcsi (8000 ft ) lesz a lemez ára !
Hát én is felhúztam magam rajta, ma egy sráccal próbáltunk játszani, hiába küldött invite-ot, 5-ből jó ha 1x tudtam csatlakozni, neki meg mindíg működött.
Megkérdezhetem melyik szolgáltatónál vagy?
nálam is sokszor van ilyen, millió portot kinyitottam már routerben, de szivat más játékokkal is, tököm tele van néha már az egész live-al
Tudna valaki segíteni?
Az lenne a problémám, hogy folyton kidob, ha csatlakozni akarok egy játékhoz (Disconnected from game session...)
Utánaolvastam, hogy a routeren a 3074-es port nyitva kell legyen. Megnyitottam, de még így sem enged fel egy csomó meccsre. A Test Connection nem talál semmi hibát, a NAT-tal sincs semmi gond.
Mi lehet akkor a probléma?
Előre is köszönöm.
Srácok nem értem. Visszaraktam a live-ot, mentettem egyet, mostmeg simán indul live nélkül is. Na mindegy, a lényeg, hogy megy.
Üdv!
A segítségeteket kérném. Megvettem a játékot, felmentem LIVE-ra, hogy leszedje az esetleges patcheket, elindítom, megnézem, oké. Most kihúztam a netet (nincs routerem és kell a net a pc-hez), viszont mikor elindítom kiírja, hogy nem vagyok csatlakozva, és az nekem kell a mentéshez és egyebekhez, nyomjak A-t ha csati, B-t ha nem csati. Bármit nyomok, semmire se reagál. Mindenképpen csatlakoznom kell? Elmegyek 1 hónapra itthonról és ott nem lesz internet.:s
Hát nagyon rossz hírem van számodra. Win heten kizárólag a LIBERTY CITY LCS Című játék ÖTSZÖRI végigjátszása után van lehetőség a GTA 4 ufuttatására
de ne aggódj Toni Cipriani DISGUSTIONG kalandjai biztos sok jó órát okoz majd neked :)
JcGross#8363
Szeva! Van egy gondom. Felraktam a win7-et, és a GTA IV-et, de a Live-ra nem akar bejelentkezni. Mit kéne tennem? Multizni szeretnék de így nem megy... PLS HELP!
Jah, eltelt már jó pár játékbeli nap. De néztem a végigjátszást és még nincs befejezve a chapter3-am mert a "G" a kórházból még nem adott pár küldetést.
játékbeli 1-2 napot vártál már? én tegnap vittem ki másodjára, és volt amikor nem hívtak annyi ideig.. a haverokkal meg nem foglalkoztam, utolsó 2 küldetés úgyis visz kicsit az összes százalékon+velük bármikor ellehet menni valahova, viszont nekem a trófea pedig kellett, hogy 30 órán belül megcsináljam.
lehet más már tizedjére vitte végig, hát nem tudom, de én valahogy a Wanted trophy(multiplayer legmagasabb szint) miatt nem nagyon tudok singleplayerben játszani
Igen. Már unalmamba a Brucies autoversenyeket és a Jacobos szállításokat csinállom.
telefonfülkénél kapott küldetéseket csináltad?
Szerintetek miért nem kapok missiót? Már csak pár küldetés kell a végéhez és valahogy elfogyott és senki se hív. Mindenkivel 100%-an jóba vagyok és egyszerűen nem adnak. A 4 chapter küldetéseit mind megcsináltam. ezzel fejeztem be.