8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Zsubi
    Episodes from Liberty City teszt
  • Zozo76
    Csak ott hibazdzik az elkepzelesed hogy a Microsoft sem hulye. CSAK 16GB-ot lehet hasznalni egy USB HDDrol is, hiaba van mondjuk 160GB-os merevlemezed. Nem tobbszor 16-ot hanem csak 1x 16GB-ot! Ugyanigy csak 16GB-ot hasznal egy USB kulcsrol is. Magyarul majdhogynem szart sem er. Meg mindig jobban jar az ember egy 60/12GB-os XBOX merevlemezzel mert azon hely is van. Pont ez volt a celja az MSnek is, a pofatlanul draga merevlemezeket el is akarja adni. En orultem volna a legjobban ha mondjuk ki tudnam hasznalni mind a 160GB-ot az USB HDD-rol, de igy teljesen felesleges a gepen tartani. NEKEM jol jott volna mert csak 20GB-os a HDD a BOX-ban.
  • Oláh Herkules
    Állítólag az áprilisi xbox szoftvertől lehet usb-s hdd-t használni... így nem dobsz ki pénzt egy fos kicsi hdd-ra, ami jó drága csak mert más csatlakozója van...
  • FLeT
    Kiegek mennek alapjáték nélkül...
    De javaslom hogy HDD-s boxot vegyél mert a dvd-ről lassan töltődnek a textúrák a gta-k-ban.
  • stonesour
    Ja és a kiegek mennek az alapjáték nélkül is?
    Vagy kell egy vinyó is hozzá?
  • stonesour
    Hello, most készülök xboxot venni, ne arcadeot vegyek ha GTAzni akarok?
  • Caine
    El lehet vele lenni.
    A losttal olyan 8 óra a játék, de el lehet vele lenni 12-14-et, ha szórakozol az acsikkal és a gyüjtögetésekkel.
    A Gay Tony, olyan 12-16 és ott is rá lehet tenni 6-8 órát a postgamere.
    Tehát az alap, olyan 20, ha szeretsz szöszmötölni utána, vagy csak élvezni a játékot és kipróbálni mindent, akkor 30 vagy felette is lehet a kettő.

Az ejtőernyőzéssel elszórakoztam meg a motorversenyekkel ... :)
  • Victor1103
    Sziasztok! Az lenne a question hogy az Episodes from Liberty City mennyi játékidőt biztosít? Tehát a kettő együtt kb hány órás? Köszi!
  • Minstrel
    Meg, néha hdd-ről is előfordul a késés, de nem olyan vészes, mint hdd nélkül.
  • FLeT
    Sziasztok!
    Nekem az arcade-al állandó textúra hibáim vannak (nem töltődnek be időben...), ha vennék hozzá egy HDD-t és arról futtatnám akkor ez a probléma megszűnne?
  • drogosgeci
    nem egy nap alatt gyártják le a lemezeket, csomagolják, és szállítják ki 250 országba
  • Yoda001
    elvileg episodes from liberty city holnap jelenik meg, de egyik konzolos boltban már van, most ezt hogy?
  • akyyy
    a Lost & Damned-ben hogy lehet barátnőt szerezni?:D
  • Nivea
    hello! azt szeretném kérdezni h ha letöltötem steamre a játékot és reguisztráltam live-on is akkor más live accountal nme léphetek eb arra játékra csak azzal az eggyel? és mivan ha elfelejtema jelszót v a cimet is?
  • IMX
    köszi
  • Zozo76
    Igen de probaltatok mar hogy a parkolohely mennyi jarganyt bir el? :) Nekem sikerult mar 2 autot es egy motort eltaroltatni rajta.
  • Caine
    Itt most nem garázs van, hanem a safehoseok előtt kijelölt parkoló (sárga).
    Ha ott hagyod a verdát, akkor eltárolja.
  • IMX
    Hello
    kérnék egy kis segitséget.hogy lehet garázsba parkoltatni a jármüveken ugy hogy ott maradjanak?csak azért mert egy csomó youtubos videon látam hogy belehet parkoltatni
    elöre is köszi
    UI:egyébként xbox 360nom van
  • Afe
    Üdv!
    Olyankor mit kell csinálni, ha semmilyen küldetést nem jelöl a térkép?
    Kb úgy a temetés volt az utolsó, vagy azután párral, már nem emlékszem, mert néhány hete csak ránézek, de semmit nem ad be. Csak randizgatok, meg kocsmázok néhány karakterrel.
  • kapuor
    Oda már nemtudsz bemenni soha.Valamelyik részben jobb létre szenderült a tulaj általad.
  • brodix
    köszi!
  • Minstrel
    sztori után is meg lehet
  • brodix
    Hali!
    A random characterekkel való találkozást meg lehet még csinálni a fő vonal után(azaz a story után), vagy még a story befejezése előtt meg kell csinálni, hogy megkaphassam a 100%-ot?
  • Caine
    A szórakozóhelyek álalában 10 után vannak nyitva.
    De hirtelen nem is tudom melyikre gondolsz, pedig végig vittem már.
  • evil 007
    sziasztok a ballad of gay tonyba a mamas discoba hogyan lehet bejutni mert már végigjátszottam a játékot de sehogy nemtudok oda bemenni vmi megoldás?
  • kapika11
    incs ojan mappám hogy savegame :O :S
  • kapika11
    helló, hogyan tudom berakni a 100%-os mentést?
  • brodix
    Ha elég közel vagy, akkor csak nyomd meg a lövés gombot.
  • kapika11
    vagyis, hogy megütöd
  • kapika11
    cső, hogyan lehet pisztolyal odavágni egy embernek amikor előttünk van?
  • Brad33
    Tudom miután elküldtem megláttam. Köszi
  • brodix
    E betűvel tudsz utána fütyülni, és hosszan tartsd le a beszállás gombot(F alapból), hogy a hátulra szálljon be.
    De egyébként a PC-s topic itt van
  • Brad33
    Én PC-n játszok, és láttam videókban, hogy lehet taxit hívni, de eddig nem sikerült összehozni. Elérhető egyáltalán ez a funkció PC-n? Ha igen melyik billentyű segítségével? Köszi.
  • kem001
    Nem lehet taxis küldetést csinálni benne...
  • Mayday
    Segítséget kérnék: mivel kezdhetek taxis küldetésekbe, melyik gombbal? :) (Kicsit friss XBOX-os vagyok még.)
    Benn ülök a taxiban, nyomkodtam mindent, de nem jött össze.
  • eightmiles
    Sziasztok, jön valaki PS3-on FreeRoam-ozni? felhasználónév: seggfej
  • tom235
    Ja
  • Sinyo70
    a TLAD ban !! mindenképpen ott fogok megrohadni abban a lepukkant házban ??? a kis siesta kályhámmal ...
  • Caine
    A Hut-on 18 Fontért tolják a Gay Tonyt+The Lost (TfLC). Meg is rendeltem :)))
  • voodoo98
    Sajnos estig nem tudom kipróbálni,de :
    "you were supposed to look up the mob boss' daughter on the internet, call her and set up an appoinment to test drive her car, and then kidnap her. It is a mission for Gerry, he asked you to do that."

Azaz, valszeg nem gracie néven van benne a telkonyvben Gracie, hanem mob boss' daughter vagy ilyesmi, és vmi ilyesmire emlékszem is. :D

Meg tudja ezt vki erősíteni? Köszi!