8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Since
    Nemtudjátok véletlenül hogy lehet a játékban az embernek vállalkozása ami plusz pénzt hoz a konyhára? Egyik régi részben volt.
  • Kreeder44
    :) előveszed a telefont controller baloldalán a felfelenyillal majd x et nyomsz és mész lefele amég ki nem írja multiplayer.... ott megint x tudsz menni party modot de ott egyedül vagy rendőrök nélkül és asszem hívhatsz be haverokat de ebbe nem vagyok biztos a másik meg a velős multi ahol a free modot ajánlom mert ott szinte mindig vannak ja és ez asszem a game mod címszón belül van sok sikert... ha nem voltam érthető sry majd más okosabban leírja így hajnal 2 fele nekem csak így ment :)
  • daneelolivaw
    üdv!
    ps3-on hogy tudom előcsalogatni a multi részét a játéknak?
  • drot
    az én nyalókámat is nyalhatná:);)
  • DöflingR
    Még nem láttam, de jó néni :D
  • 5c0rp330n
    vótmá?
  • brodix
    úgy tudom a custom-öt kell kiválasztani.
  • trogerzsiger
    valahol lehet tudom, de meg nem mondom :D
  • DöflingR
    Mert az még csak a free mode. Oda a friendekkel tudsz nyomulni és aztán a játékmódot kiválasztani stb.
  • Piko888
    de ott nem tudom beállítani hogy melyik városrész legyen, milyen fegyverek stb
  • DöflingR
    Pl telcsit előveszed multiplayer opció és ott a party mod
  • Piko888
    Hi!

Hogy tudok online szervert létrehozni?
  • Yoda001
  • trogerzsiger
    poén :D
  • DöflingR
    Leütöttem volna a szemüvegest :D
  • FZoleee
    Ez lesz a ti GTA-tokkal is, ha rosszul viselkedtek
  • Minstrel
    miután megkapod a színes kijelzős telót, azután nemsokkal
  • DöflingR
    Én megyek, csak nem tom,hogy balu-ék jönnek-e

Aki akar jönni és még nincs meg a tag-e írjön pü-t
  • trogerzsiger
    Ma, 23.00.kor game. vagy legyen 22.00?
  • AlbyCobra
    Hello? Stevie mikor küldi sms-ben a 30 kocsi nevét amit le kell szállítani neki?
  • DöflingR
    Én meg két híd közé bebújtam ahova csak 1 rendőr tévedt be (véletlen:D) Én meg azt lepuffantottam. Persze ahogy megkaptam az archiementet meghaltam:D
  • bubu13
    Helikopterrel maradtam életben a 6 csillagosnál:D
  • DöflingR
    4 csillagost lerázol arra kapsz. 6 csillagosnál 5 percig életben kell lenni és arra :D
  • algor91
    én 4 csillaggal maradtam életben és megkaptam az achiementet, 6 csillagosnál is kapok egyet?
  • McKalton
    srácok nem tudjátok honnan tudnék venni vagy rendelni XCM XFPS V3.0 Sniper Plus-t? Szeretnék billentyűzettel és egérrel játszani.
    Ha esetleg valakinek van eladó az is szóljon. Előre is kösz a segítséget.

Ui.: platinum shop és apronetes hirdetéseket néztem de hiánycikk.
  • Pacal17
    Ja aki akar az vegyen fel live-ra, multit még tolom GTA-ba :)

lilpac17
  • Pacal17
    AKI NEM VITTE VÉGIG AZ NE OLVASSA

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na szal most értem a game végére. Nálam Kate-t megölde a Pegorino, gondolom mert nem csináltam meg azt a missziót, hanem megöltem dimitrit. Szal két féle befejezés van? Tehát ha dolgozok annak a parasztnak akkor más lesz a játék vége?

• DöflingR
    Ott is van vmi ilyesmi, jo tudni:D

Aki Boxos, és jönne multizni írja le a tag-ét!
  • Yoda001
    nem dobozos (xbox) vagyok, hanem ps-es, azért remélem majd adnak ki valami patchet csak azért, hogy most az új fw-el behozott trófea rendszer (olyan mint a gamescore) kilegyen használva
  • DöflingR
    Az assasins Greed egy küldi sorozat, bérgyilkos jellegű. Kell a 100%-os mentéshez, és úgy hallottam hogy minimum 1-et meg kell belőle csinálni hogy az utolsó küldetés elérhető legyen. A térképen asszem egy célkereszt jelzi. Ja és egyépként ha megcsináltad őket akkor gs-t is kapsz, persze ha box-os vagy :D
  • Yoda001
    milyen az az "Assasins Greed" küldetés?
  • DöflingR
    6 csillaggal maradj életben 5 percig:D (archiement)
  • SpeedXHUN
    Még soha nem kaptak el 3 csillagnál csak mégis idegesítő néha.
    4 csillagnál nekem végem.Ott nálam a szerencse segit csak:D
  • Yoda001
    tudod... ki kell kerülni őket+nem valami ronccsal kell menekülni a 3 az még kibírható, 4 már nekem vészes.. sajnos :| amúgy pay'n spray sem rossz
  • SpeedXHUN
    Kösz a segitséget!
    A rendőrökbe az idegesít,hogy 3 csillagnál nekem jönnek szemből + körbe vesznek az autókkal....
  • DöflingR
    Csinálod azt ami a térképen van, ha telefonban kapsz küldit akkor azt megcsinálod.Assasins Greed-es küldiből 1-et meg kell csinálni tudtommal,hogy az utolsó küldit beadja.

Rendőrök elől sztem roppant könnyű így elmenekülni hogy a Hud is mutatja merre vannak. A lényeg,hogy kiérj a körből és próbálj arrafele menni amerre nem mutat rendőrt a hud.

Ha a főküldetéseket megcsináltad akkor körülbelül 68%-ot kell kapnod.
  • SpeedXHUN
    Valaki nem tudna adni pár tippet a játékhoz,hogyan érdemes a küldiket végigtolni,rendőrök elöl menekülni,hogy érdemes?
    A másik kérdésem pedig,hogy ha missiókat végigtolom az hány %-ot tesz ki?
    Köszönöm előre a segitséget!
  • DöflingR
    Újrakezdted volna :D
  • Neogan
    Hú kösz, megnyugtattál, amúgy most csináltam meg a snow stormot, csak irtelen eszembe jutottak a taxis küldik és azt hittem ugrott a 100%.
  • Minstrel
    nem lehet, akkor azok már elúsztak, de nem gond, a 100%-ba nem tartoznak bele Roman taxis marhaságai, az amúgy is csak kis gyors pénzszerzésnek jó az elején, de anélkül is el lehet lenni ha nem veszel azonnal egy hadseregnyi töltényt a pisztolyhoz