Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raptor 2
Neked 😊

Ragnar feleslegesen szól be mindenkinek, aki egy rossz szót is mond a játékra... ennyire ne legyen már fan :S nem mondtad 1általán h. szar a JÁTÉK hanem h. ez a hiba qrva idegesítõ... és ez így is van, de ettõl még nekem is és gondolom neked is tetszik a game mint írtad.

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

DöflingR
El fogom olvasni,de már fáradt vagyok az eféle olvasáshoz😄

Zsubi
Ja nem. Én voltam a béna. Szóval:

GTA IV cikk tõlem, nektek. 😄

Régebben ateista voltam, de azóta megimsertem Magamat. PSN ID: HUN_Zsubi

Zsubi
Igen. Nem igen értek ehhez az sg-s linkeléshez. Kösz.

FZoleee
Zsubi
GTA IV cikk olvasható tõlem a GameCON-on. Tessék látogatni és ott véleményezni. Esetleg ímélt küldeni, ha vkinek van építõ jellegû kritikája.

GTA IV cikk.

drot
hehe énis überkonzoltól rendeltem ma volt 2 hete gta 4 es kiadást azóta is nyomom 😄

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

én is egybõl nikót láttam a filmben, amikor néztem 😄

FZoleee
Huh, de jó 😄 Holnap, ha minden igaz, itt lesz a kezemben a GTA IV 😄 Most kaptam az überkonzoltól az üzit (részlet):
"gta4 elment...
holnap...😊"
DöflingR
Ha nem vigyorogna akkor lehet jobban hasonlítana😄

Neogan
Így van: cikk

One man\'s hero, is another man\'s demon...

drot
ez most lol egybkent vmi vladimir mashkovrólmintázták

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Yoda001
ki ez a vigyorgó alak? egyáltalán nem hasonlítanak

http://9gag.com/gag/5135249

DöflingR
valamiért nem jeleníti meg,link akkor 😊

katt!

DöflingR
Nemtudom volt-e már,beteszem..

Valami fazon mindig hív, és ilyent mond hogy nico, there is a greewing? mother to look after... vagy hasonló. De nico sosem ér rá. Ez mi?

drot
mármint nekem van igazam vagy ragnarnak?

Ez mitõl FUN Video ??? Menj orvoshoz.
Raptor 2
Pedig tök igaza van

Sland
Custom vehicles with special badges:

Cavalcade FXT
Feroci JDM VIP
Futo GT
Ingot Type R
Intruder VX
Moonbeam SuperStream
Presidente V10 Supercharged
Primo Supercharged V8
Sentinel XS STD
Sultan RS
Vincent LX 2007

Custom vehicles without special badges (some are gang variants):

Blista Compact - Sideskirts, colored windshield strip, spoiler
Cavalcade - Red paint, gold wheels, custom audio system
Contender - Bright green w/ bullbars and rooflights
DF-890 - V8 Turbo version
Dukes - Hood blower, hoodpins, spoiler, decals
Hakumai - Ground effects, spoiler
Landstalker - Black w/ TV's in headrests, no roofrack
NRG 900 - Two distinct versions
Oracle - Black w/ custom grille, no badges
Patriot - Black w/ bullbars, rooflights, sidepipes
PMP 600 - Black w/ custom grille, spoiler
Rebla - Black w/ ground effects
Schafter - Black w/ black wheels, ground effects, custom grille
Sultan (sedan) - Blue w/ large spoiler, custom hood, gold wheels
Uranus - Ground effects, large spoiler, rally-style lights

Other custom vehicles (minor changes):

Faction - See-through t-tops
Infernus - With or without rear spoiler
Ruiner - See-through t-tops, hood scoop, two-tone paint
Sabre GT - With one of 2 hood modifications or without any
Stratum - "Twin Turbo" badging on rear
Turismo - With rear air intake tubes (as opposed to vents)

Vehicles that appear in different forms:

Banshee - Coupe or convertible
Feltzer - Coupe or convertible
Manana - Coupe or convertible
Rancher - Pickup or SUV (both have their own custom versions)
Stallion - Coupe or convertible

Vehicles with custom paint jobs:

Banshee - Racing stripe
Chavos - Pearlescent color-shift
Coquette - Red pinstriping
Huntley Sport - Black w/ red stripe or two-tone with bright green

Junker vehicles:

Emperor
Sabre
Vigero

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

rayx
A Bankrablásos küldetés volt a legjobb, szerintem.

Nehéz AZ éleT!

drot
pont engem mondasz egybkent a játékról annyit hogy messze a legjobb játék és gta a sorozatban de vannak benne hibák lehet hogy jó lett volna még kicsit csinálni meg a küldetések is egyhangúak de jóóó

Sok itt az egyéni szocprobléma -.- pl.: drot-é

Gascoigne
Fun Video HD-ben

Ps3 ID: Gascoigne74

Raptor 2
Nembiztost, hogy jó emlékszem, de szerintem engem utána késõbb felhívott Jeff (Persze csak ha közbe találkoztál más ilyen random karival utána)... Vagy pedig találkoztam vele megint, megadta a számát és utána hívogat. De nekem nem telt sok idõ, mondom keresgélni kell az emberkejelet a térképen 😄

-Én meg lefotóztam az asszonyt,és azóta nem találom a Jeffet,pedig tudom hol kellene lennie.Ua.a drogos csaj.Mennyi idõnek kell eltelni kb.?
-Hányszor kell elvinni a KIKI-t action elõtt ?(már 1 kicsit unom)
az autospawn rendben van, ameddig rajzfilmszerû valami és a "realizmushoz" semmi köze, de itt hangsúlyozva van a komolyság, a sötétebb hangulat, lassabb az egész játékmenet, "realisztikusabb" a vezetés: szóval itt már tényleg vérciki az ilyen. nem kellett volna ennyire komolyan venniük önmagukat a fejlesztõknek. vastagon el lett ez cseszve.

Because fuck you. That\'s why.

nintendo ds stylust-jához vagyok szokva <#eplus2> ( amugy Sony páti vagyok , ahhoz a kontrollerekre szakosodott a kezem )

Neogan
Én épp ma szálltam ki a kocsiból, már nem emlékszem miért, több háztömb távolságot futottam aztán még mindíg ott volt a kocsi. Nálam OK. Autóspawnolás viszont bõven van, ez népbetegség a GTA-knál.

Elég egyszerû lehetsz, ha ez az irányírás bonyolult... 😄

PSN: berghold

drot
nekem meg azokból kezd mostmár kurva elegem lenni hogy leteszek egy autót aztán arrébbmegyek kb 5 métert visszafordulok AZ AUTÓ SEHOL ELTÛNT KÉSZ ENNYI meg odarak hirtelen elém egy csomó autót amikor semmi sem volt igazán várhattak még volna a megjelenéssel hogy EZEKET A SZAROKAT KIJAVÍTSÁK mert ROHADT IDEGESÍTÕ!!!!!!!

kipróbáltam x360on , sztem irtó gagyi egy grafikája van a játéknak ... recetenger , mosott minden... HDben néztem mégis gáz , irányítása is bonyolult , nem vennék emiatt egy x360at

Gaben17
egyetértek,elég uncsi sztem 1 idõ után a játék

Spirit of Perfomance Koenigsegg

értelme semmi, zajlik az élet, lélegzik a város, ami a fejlesztõk alapvetõ célja volt, de valamit elbaszarintottak, mert hamar dögunalommá válik az egész.

Raptor 2
Egyik random küldit nagyon nem értem. Van ez a Jeff, akivel volt már pár küldi a feleségével kapcsolatban. (Foto meg hullaeltüntetés)

Most találkoztam vele megint, egy padon ült. Mondta h. épp kukkolja az új feleségét, aki az exével kávézgat. Aztán mondta öljem meg odit, aztán Niko ellent mondott, majd a faszi elkezdett szaladni, elb*szta egy autó és ennyi. A gázolós csávol telefonálta majd beszélt a kocsiba de én beültem mellé majd elmenekült gyalog... Ennyi aztán kész a küldi :S Ennek mi értelme volt?

ezeket is episode-oknak fogják nevezni, mint a trágyaszar halflájfnál? okádnom kell.

Yoda001
kis vért tehettek volna ebbe a hülyeségbe..

Nyílt hadüzenet a GTA-nak. Gyõzzön a jobbik. Ennek a IV-nek nem sikerült felülmúlnia a San Andreast, így potenciális versenytárs lehet a Saints Row 2, aminek az elsõ része sem volt olyan rossz egyébként.

Saints Row 2 - szerintem ez így gyökérség..
AntiHero
mocskos állatok.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nyalják meg akkor a...

Beat, Radio Broker, Vladivostok, MassiveB, Liberty Rock, Electrochoc még lehet kihagytam 1-2 t, ezeket mind szeretem/szoktam hallgatni.

LordAndrew
Liberty Rock, IF99, Integrity (Lazlow show)

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

LordAndrew
Megcsináltam tegnap az alternatív befejezést is. Sajna ugyanolyan szomorkás a vége. Kis csalódás volt, hogy szinte a másikkal megegyezõ volt a vég-küldetés, kis módosításokkal...

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Electro, Broker, Liberty Rock

késik az Episode One
az elsõ DLC a 2009-es elsõ üzleti negyedévben fog csak megjelenni (november 1 és január 31 között)
Neogan
Én a betelefonálós rádiókat is bírom, jókat lehet röhögni 😊

Yoda001
electro choch, vladivostok FM, san juan, the journey

Nektek melyik rádióállomás a kedvencetek a GTA 4 -ben?

mama2
<#idiota>. Köszi😄DD.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.