na végre régebben próbáltam multiz ni és mindig akármilyen módba olyan szobába rakott quick playben ahol senki sem volt na msot kirpbóbálatm 1 hónap után újra a multit ÉS ahányszor próbálkoztam mindig olyan szoába rakott ahol minimum 6 an voltunk KURVA JÓÓÓ ÉS MULTIZTAM ÉS VÁÁÁÁ ÉS VÁÁÁ :D:D XD még jobb multiban mint szingliben :P:DXD:S:D:P:Q XDDDDD
smusher#7154
ha már ennyire szövegértelmezünk, annak, hogy "addig, amíg nem lett" nem sok értelme van. psze mindenki érti, mire gondolsz, de ez egy suta és pongyola megfogalmazás. magyar nyelvtanból karó.
"addig amíg nem lett " Okos vagy, leülhetsz.
Scooby87#7152
nekem már siekrült randizni vele......ő hivott fel..
randi spoiler:
elmész érte és elmentek a vidámparkba...ami csukva lesz...aztán meg bowlingozni....a többit nem árulom el...
smusher#7151
ha fekete a boxod, szarabbul jártál, azon valszeg jobban meglátszanak a fikagolyók
daneszbaby#7150
Hali!
Nektek már sikerült randit csinállni Alexxel?
Mert aztírták ha randizol vele stb... új ruhákat tudok venni meg ilyesmik.
Valakinek sikerült már és ha sikerült leírná hogykell? =D
Thx!
Hát ez igaz.
Én nagyon nagy PC-s vok és mégis vettem xboxot.
Semmi gond nincs a játékokkal,fostam az irányítástól főleg h FPS-t szeretem de megszoktam és már profi lettem:D
Ja és az xbox mentés rendszere is nagyon jó.
Egy PC-s fikázza a konzolt ameddig nincs neki 1,bevallom én is így voltam de mióta megvan nem fikázom tényleg jó dolog,megéri!
Én se vettem volna boxot, ha még tavajról nem lett volna spórolt pénzem.. :)
smusher#7135
soha nem értettem ezt a konzol-pc vitát. legjobb, ha van mindkettő. már ha szeretsz játszani ugye. a magam részéről pl. stratégiát vagy fps-t nem tudok elképzelni konzolon, de GTA-t sem tudok elképzelni pc-n. ráadásul egy 360 manapság olcsóbb, mint egy jobb videokártya, egyszerűen nem értem, hogy van olyan pc-s aki szeretne a GTA4.-gyel játszani, ne tudna beruházni egy x360-ra basszus. mondjuk nem Magyarországból induljunk ki ugyebár.
elkötöd rendőrautót, a legközelebbi kék ponthoz odamész, szirénát bekapcsolod, elé állsz, kiszállsz, odamész a vezetőhöz (asszem), és addig csináld amíg vmelyiknél lesz is vmi a furgonban
eilor#7129
sziasztok!! egy kérdéssel fordulok hozzátok! Vigyázat SPOILERT tartalmaz(hat) annak aki 10% előtt jár a sztoriban!!! miután megöltem V-t... majd Dimitriék elengednek és kell találom egy rendőr autót, miután megtaláltam a kocsit a tépképen megjelennek kék pontok (amik valamilyen autók) mit kell azokkal csinálni???
előre is köszönöm a választ/válaszokat!!
Csak annyit a fikázásról,hogy amikor a PC-s topicban írtam,hogy eredetiben megvan a játék ezt a választ kaptam: "Ha konzolos vagy mit keresel itt? huzz el!" Na akkor ki fikáz kit? és kinek kéne elgondolkodni?
Ki fikázott bazmeg? És miért is kell elgondolkodnunk?
Úgy látszik, nyertetek, ti, konzolosok... E3-on a GTAIV pcs bejelentése elmaradt... Epic fail fucking fail simple fail.... El tzudjátok képzelni milyen szar ez a pc s társadalomnak? Fikázás helyett gondolkodjatok el...
ha eredeti játékod van akkor mind2 gépen ugyanúgy fut.
Ha másolt akkor az arcadon,pár textúrát nehezen tölt be a gép,ha veszel bele HDD-t akkor megszűnik,de nem teljesen,szal inkább az eredeti játékot vedd meg.
Hyy all x-box arcade-m van ugyolvastam itt hogy akadozik a game ??? ha pl:20g -vinyót veszek akkor jobb lesz szóval nem fog akadozni.
Na ne mond nekem hogy már 100%-ra kiakasztottad a gammát.. Story mod után még rendegeteg dolgod van hogy meglegyen a 100%-os mentés!
Since#7118
Akkor az ember végigjátsza a singlepalyert és akkor annyi? Azt hittem hogy utána van még egy kis szórakozás a mutin kívül singleben...