8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• drot

Igen ez tehetség XDD
  • drot
    na végre régebben próbáltam multiz ni és mindig akármilyen módba olyan szobába rakott quick playben ahol senki sem volt na msot kirpbóbálatm 1 hónap után újra a multit ÉS ahányszor próbálkoztam mindig olyan szoába rakott ahol minimum 6 an voltunk KURVA JÓÓÓ ÉS MULTIZTAM ÉS VÁÁÁÁ ÉS VÁÁÁ :D:D XD még jobb multiban mint szingliben :P:DXD:S:D:P:Q XDDDDD
  • smusher
    ha már ennyire szövegértelmezünk, annak, hogy "addig, amíg nem lett" nem sok értelme van. psze mindenki érti, mire gondolsz, de ez egy suta és pongyola megfogalmazás. magyar nyelvtanból karó.
  • Fido4life
    "addig amíg nem lett " Okos vagy, leülhetsz.
  • Scooby87
    nekem már siekrült randizni vele......ő hivott fel..
    randi spoiler:
    elmész érte és elmentek a vidámparkba...ami csukva lesz...aztán meg bowlingozni....a többit nem árulom el...
  • smusher
    ha fekete a boxod, szarabbul jártál, azon valszeg jobban meglátszanak a fikagolyók
  • daneszbaby
    Hali!
    Nektek már sikerült randit csinállni Alexxel?
    Mert aztírták ha randizol vele stb... új ruhákat tudok venni meg ilyesmik.
    Valakinek sikerült már és ha sikerült leírná hogykell? =D
    Thx!
  • trogerzsiger
    Uristen, ennyire elvoltatok?:D
  • Fido4life
    Én csak az Xboxot fikáztam, addig amíg nem lett :D
  • Pacal17
    te fasz fél 5 ig játszottatok? :O én fél 3 kor leléptem mer csörgött a pizsi XD
  • trogerzsiger
    real guitar hero :D
  • DöflingR
    Guitar Hero 3 ? xD
  • trogerzsiger
    Hát elfelejtettem D: Elgitároztam az időt :-)
  • DöflingR
    Én pacal józskával megyek 22 fele
  • drot
    énis fikáztam a konzolt míg nem vettem ps3at gta miatt de azóta már vettem hozzá pár játékot és kurva jóóóó a pc is meg a konzol is :)
  • trogerzsiger
    Ma is játszunk majd?
  • Yoda001
    nekem csak ilyet sikerült:
    sry a nagy képért+rossz minőségért (telós kép), de sztem látszik a lényeg :D
  • Pacal17

• trogerzsiger
    nekem mikor nem vót akkor sem fikáztam^^
  • SpeedXHUN
    Hát ez igaz.
    Én nagyon nagy PC-s vok és mégis vettem xboxot.
    Semmi gond nincs a játékokkal,fostam az irányítástól főleg h FPS-t szeretem de megszoktam és már profi lettem:D
    Ja és az xbox mentés rendszere is nagyon jó.
    Egy PC-s fikázza a konzolt ameddig nincs neki 1,bevallom én is így voltam de mióta megvan nem fikázom tényleg jó dolog,megéri!
  • DöflingR
    Én se vettem volna boxot, ha még tavajról nem lett volna spórolt pénzem.. :)
  • smusher
    soha nem értettem ezt a konzol-pc vitát. legjobb, ha van mindkettő. már ha szeretsz játszani ugye. a magam részéről pl. stratégiát vagy fps-t nem tudok elképzelni konzolon, de GTA-t sem tudok elképzelni pc-n. ráadásul egy 360 manapság olcsóbb, mint egy jobb videokártya, egyszerűen nem értem, hogy van olyan pc-s aki szeretne a GTA4.-gyel játszani, ne tudna beruházni egy x360-ra basszus. mondjuk nem Magyarországból induljunk ki ugyebár.
  • bodesz
    ez még nemjelent semmit...
  • Pacal17
    ezt még azelőtt irtam mialőtt megkérdeztem volna tőled XD
  • Fido4life
    nem hiszel nekem vagy mi ?
  • eilor
    okés köszi a választ!
  • Yoda001
    elkötöd rendőrautót, a legközelebbi kék ponthoz odamész, szirénát bekapcsolod, elé állsz, kiszállsz, odamész a vezetőhöz (asszem), és addig csináld amíg vmelyiknél lesz is vmi a furgonban
  • eilor
    sziasztok!! egy kérdéssel fordulok hozzátok! Vigyázat SPOILERT tartalmaz(hat) annak aki 10% előtt jár a sztoriban!!! miután megöltem V-t... majd Dimitriék elengednek és kell találom egy rendőr autót, miután megtaláltam a kocsit a tépképen megjelennek kék pontok (amik valamilyen autók) mit kell azokkal csinálni???
    előre is köszönöm a választ/válaszokat!!
  • drot
    haha húzzál sírni a rockstar elé hülye
  • trogerzsiger
  • DöflingR

Csak annyit a fikázásról,hogy amikor a PC-s topicban írtam,hogy eredetiben megvan a játék ezt a választ kaptam: "Ha konzolos vagy mit keresel itt? huzz el!" Na akkor ki fikáz kit? és kinek kéne elgondolkodni?
  • FZoleee
    Ki fikázott bazmeg? És miért is kell elgondolkodnunk?
  • ChuckyHUN
    Úgy látszik, nyertetek, ti, konzolosok... E3-on a GTAIV pcs bejelentése elmaradt... Epic fail fucking fail simple fail.... El tzudjátok képzelni milyen szar ez a pc s társadalomnak? Fikázás helyett gondolkodjatok el...
  • trick daddy
    Áhh.. THX!!!
  • trogerzsiger
    de ha megveszi a játékot jobban jár :D
  • SpeedXHUN
    ha eredeti játékod van akkor mind2 gépen ugyanúgy fut.
    Ha másolt akkor az arcadon,pár textúrát nehezen tölt be a gép,ha veszel bele HDD-t akkor megszűnik,de nem teljesen,szal inkább az eredeti játékot vedd meg.
  • trick daddy
    Hyy all x-box arcade-m van ugyolvastam itt hogy akadozik a game ??? ha pl:20g -vinyót veszek akkor jobb lesz szóval nem fog akadozni.
  • DöflingR
    Na ne mond nekem hogy már 100%-ra kiakasztottad a gammát.. Story mod után még rendegeteg dolgod van hogy meglegyen a 100%-os mentés!
  • Since
    Akkor az ember végigjátsza a singlepalyert és akkor annyi? Azt hittem hogy utána van még egy kis szórakozás a mutin kívül singleben...
  • bubu13
    ebben nincsen