8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• trogerzsiger
    te fent vagy a simpsons.extra.hu-n
  • daneelolivaw
    üdv! na végigvittem énis a játékot. a revenget választottam
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azazhogy meg kell ölni dimitrit. de egyvalamit nem értek, mi lett mr. bulgariannel?
  • Pacal17
    10 ezer, ha jó helyen nézed :)
  • BIZ0906
    Hát majd PC-n megteheted :)
  • tdu Toyota
    aha köszi
  • FZoleee
    Én 2000 forinttal olcsóbban vettem az überkonzoltól anno... Most ott 13.900, de én még 14.900-ért vettem.
  • trogerzsiger
    16990 forint, de vannak akik olcsobban adják, nézd meg a jatekaim.hu-t
  • tdu Toyota
    hello mennyibe kerül xboxra a játék?
  • trogerzsiger
    há másik ország kéremszépen.
  • Minstrel
    miért nem? 3x egy hónap gold-od van ha mindig csinálsz új gamertag-et
  • mama2
    Jó ez a játék, csak egy baj van: Nem Multizhatok veletek:'(.
  • drot
    lol halálbüntetés egy emberölésért?Hát az elég vicces komolyan más 80 embert megölt és csak a börtönben tölti a 3600 éves börtönbüntetését XD najó NO COMMENT XD
  • Fido4life
    eredeti játéknál nem pop up-ol csak flashelve (tapasztalatból mondom), szóval inkább add el nekem a HDD-t :D
  • DöflingR
    Jó én meg szombaton jövök haza:D
  • trogerzsiger
    olyan még nem vót:D PÉntekig nem lesz xboxom, Pesten hagytam:D
  • DöflingR
    Már az idegesítő ha egy autó később jön be a popup miatt. Pl mész motorral és később látod meg,de már neki mentél:D
  • trogerzsiger
    Jó ha már az épületek tünnek el akkor zavaró, de most hogy elmosódott a textura vagy prá növény később jön be leszarom.
  • Dévids
    Nekem nem popup-ol csak kíváncsi vagyok, hogy mi a különbség.
  • DöflingR
    Hát én ilyet nem írtam volna, ha elkezd neked is elég rendesen popupolni a játék és amiatt nemtudsz rendesen játszani akkor nem így fogsz hozzá álni..
  • trogerzsiger
    Szarjátok le azt a poput-ot nagyívben. Játszatok.
  • Dévids
    Sziasztok!
    Milyen változások vannak ha HDD-vel tolom a game-t??Mert nekem van egy memória kártyám + egy HDD-m is.De nem vettem észre semmi különbséget.Vagy vmit telepíteni kell?Jah és eredeti a játékom nem azért kérdezem mert popup-ol.
  • SD456
    Akkor valószínűleg a benzin tartályt kaptad pont, de nem biztos én is jártam már így sokszor. De amúgy ha 2-3x bele lősz egy kocsi hátuljába (kb a kalaptartó részen) akkor kigyullad, szóval ebből gondolom, hogy az ütközésnél is a benzin tartályt találja el a kocsi.
  • trogerzsiger
    lödd a kocsit oszt kész:D
  • Loufee
    hello!
    annyit szeretnék kérdezni, hogy véletlenül gyújtottam fel a játékban ütközéssel egy kocsit, vagy el kell találni egy bizonyos ponton?
  • trogerzsiger
    lesz ilyen. Apropó megvan a kanapém:D
  • DöflingR
    Hát nemtudom, ha ms közölt volna le ilyesmit (én nem hallottam róla) akkor lehet rá esély, de nemhinném. :S
  • Zozo76
    marmint itt az SGn, a XBOX360 forumban :)
  • Zozo76
    itt olvastam korabban hogy a kovetkezo dashboard update-ben ami osszel varhato vegre lehetove teszi majd ezt. Remelem igaz a hir es tenyleg lehet majd.
  • FZoleee
    "Egy thaiföldi forgalmazó visszahívja a boltokból a Grand Theft Auto videojátékot, miután egy fiatal férfi meggyilkolt egy taxisofőrt, írja a Yahoo News. A cég a játéktermeket is megkérte, hogy vegyék le a játékot a kínálatukból. Valószínűleg halálbüntetés vár egy tizennyolc éves főiskolai diákra, ha bebizonyosodik, hogy múlt hétvégén ő szúrt le egy 54 éves taxisofőrt. A helyi rendőrség szerint a fiatalnak nem voltak mentális problémái, viszont szeretett a GTA-val játszani, és állítólag csak azért gyilkolt, mert ki akarta próbálni, hogy a valóságban is olyan könnyen el lehet-e rabolni egy taxit, mint a játékban."

No comment...
  • bubu13
    xbox360 fórumban irta valaki
  • DöflingR
    Ha megkérdezhetem akkor honnan veszed ezt az infót? ( játék felmásolása )
  • tdu Toyota
    köszi szépen a gyors válaszokat és érthető válaszokat :)
  • Zozo76
    Lehet venni hozza persze. Nem gyarilag dugjak ra, ennyi a kulombseg. Bar nem 100%-ra allithatom mert nekem premiumon van, de szerintem tok mindegy a rendszernek hogy vinyora vagy memoria kartyara menti a letoltott jatekokat. Csak a memokarira valoszinu nem fog felferni, de elvileg mindegy lenne.

Vagy nem? :)
  • tdu Toyota
    aha köszönöm szépen de lehet vinyót venni hozzá ugye? jah és még valami demot lehet letölteni a xbox liveröl??? de azt a vinyóra menti el? köszi ismét :)
  • bubu13
    Nincs semmi grafikai különbség a két gép között.A különbség annyi,hogy a premiumhoz kapsz 20gb-os vinyót viszont az arcadhoz csak 256 mb memóriakártyát.Érdemes premiumot venni mert szeptembertől elvileg lehet vinyóra feltenni játékot.
  • tdu Toyota
    hello szeretnék kérni egy kis segítségek ti már értetek a xbox 360hoz meg mondanátok hogy mi különbség van a aracade és premium közöt???? mert venni szeretnék egyet hogy tudjak gta 4-el játszani és bocsi ha most én rosszat mondtam csak nem értek hozzá. jah és még valami a grafika közöt van különbség?? a arcade és a premium közöt előre is nagyon szépen köszönöm
  • Ragnar360
    Vegyél fel, tegnap 6 an toltuk magyarok + még 3 (a Rider, a Shotgun, meg a Pacal :DDDDDDD) ember tegnap nem volt
  • DöflingR
    Srácok ha valaki jönne az este folyamán multizni írja ide a tag-ét vagy pm-ben. (sokan leszünk)
  • DöflingR
    Azért 100%-ot írtam mert nem figyeltem hogy box-os :) lassan nekem is bekéne fejezni a gta acsikat, már csak 6 kell :S
  • Pacal17
    te csak arra hajtassz? :D