miért nem? 3x egy hónap gold-od van ha mindig csinálsz új gamertag-et
Jó ez a játék, csak egy baj van: Nem Multizhatok veletek:'(.
lol halálbüntetés egy emberölésért?Hát az elég vicces komolyan más 80 embert megölt és csak a börtönben tölti a 3600 éves börtönbüntetését XD najó NO COMMENT XD
eredeti játéknál nem pop up-ol csak flashelve (tapasztalatból mondom), szóval inkább add el nekem a HDD-t :D
olyan még nem vót:D PÉntekig nem lesz xboxom, Pesten hagytam:D
Már az idegesítő ha egy autó később jön be a popup miatt. Pl mész motorral és később látod meg,de már neki mentél:D
Jó ha már az épületek tünnek el akkor zavaró, de most hogy elmosódott a textura vagy prá növény később jön be leszarom.
Dévids#7259
Nekem nem popup-ol csak kíváncsi vagyok, hogy mi a különbség.
Hát én ilyet nem írtam volna, ha elkezd neked is elég rendesen popupolni a játék és amiatt nemtudsz rendesen játszani akkor nem így fogsz hozzá álni..
Szarjátok le azt a poput-ot nagyívben. Játszatok.
Dévids#7256
Sziasztok!
Milyen változások vannak ha HDD-vel tolom a game-t??Mert nekem van egy memória kártyám + egy HDD-m is.De nem vettem észre semmi különbséget.Vagy vmit telepíteni kell?Jah és eredeti a játékom nem azért kérdezem mert popup-ol.
Akkor valószínűleg a benzin tartályt kaptad pont, de nem biztos én is jártam már így sokszor. De amúgy ha 2-3x bele lősz egy kocsi hátuljába (kb a kalaptartó részen) akkor kigyullad, szóval ebből gondolom, hogy az ütközésnél is a benzin tartályt találja el a kocsi.
Loufee#7253
hello!
annyit szeretnék kérdezni, hogy véletlenül gyújtottam fel a játékban ütközéssel egy kocsit, vagy el kell találni egy bizonyos ponton?
Hát nemtudom, ha ms közölt volna le ilyesmit (én nem hallottam róla) akkor lehet rá esély, de nemhinném. :S
Zozo76#7250
marmint itt az SGn, a XBOX360 forumban :)
Zozo76#7249
itt olvastam korabban hogy a kovetkezo dashboard update-ben ami osszel varhato vegre lehetove teszi majd ezt. Remelem igaz a hir es tenyleg lehet majd.
"Egy thaiföldi forgalmazó visszahívja a boltokból a Grand Theft Auto videojátékot, miután egy fiatal férfi meggyilkolt egy taxisofőrt, írja a Yahoo News. A cég a játéktermeket is megkérte, hogy vegyék le a játékot a kínálatukból. Valószínűleg halálbüntetés vár egy tizennyolc éves főiskolai diákra, ha bebizonyosodik, hogy múlt hétvégén ő szúrt le egy 54 éves taxisofőrt. A helyi rendőrség szerint a fiatalnak nem voltak mentális problémái, viszont szeretett a GTA-val játszani, és állítólag csak azért gyilkolt, mert ki akarta próbálni, hogy a valóságban is olyan könnyen el lehet-e rabolni egy taxit, mint a játékban."
Ha megkérdezhetem akkor honnan veszed ezt az infót? ( játék felmásolása )
köszi szépen a gyors válaszokat és érthető válaszokat :)
Zozo76#7244
Lehet venni hozza persze. Nem gyarilag dugjak ra, ennyi a kulombseg. Bar nem 100%-ra allithatom mert nekem premiumon van, de szerintem tok mindegy a rendszernek hogy vinyora vagy memoria kartyara menti a letoltott jatekokat. Csak a memokarira valoszinu nem fog felferni, de elvileg mindegy lenne.
Vagy nem? :)
aha köszönöm szépen de lehet vinyót venni hozzá ugye? jah és még valami demot lehet letölteni a xbox liveröl??? de azt a vinyóra menti el? köszi ismét :)
Nincs semmi grafikai különbség a két gép között.A különbség annyi,hogy a premiumhoz kapsz 20gb-os vinyót viszont az arcadhoz csak 256 mb memóriakártyát.Érdemes premiumot venni mert szeptembertől elvileg lehet vinyóra feltenni játékot.
hello szeretnék kérni egy kis segítségek ti már értetek a xbox 360hoz meg mondanátok hogy mi különbség van a aracade és premium közöt???? mert venni szeretnék egyet hogy tudjak gta 4-el játszani és bocsi ha most én rosszat mondtam csak nem értek hozzá. jah és még valami a grafika közöt van különbség?? a arcade és a premium közöt előre is nagyon szépen köszönöm
Ragnar360#7240
Vegyél fel, tegnap 6 an toltuk magyarok + még 3 (a Rider, a Shotgun, meg a Pacal :DDDDDDD) ember tegnap nem volt
Srácok ha valaki jönne az este folyamán multizni írja ide a tag-ét vagy pm-ben. (sokan leszünk)
Azért 100%-ot írtam mert nem figyeltem hogy box-os :) lassan nekem is bekéne fejezni a gta acsikat, már csak 6 kell :S