Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
régebben volt valami olyanról szó, hogy (mobil)gombnyomásra elérhetjük azt a dolgot, aminek beírtuk a telefonszámát, ezt hol találom meg? PS-en játszom, csak azért írom, mert biztos van különbség

http://9gag.com/gag/5135249

SpeedXHUN
nincs pop up ha eredetivel tolod.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Johnny23
..ha valaki felrakta már az X360-as verzót, jelezze,hogy a patch-tõl renbe jön e pop-up probléma ??

köszi,

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Rockstar releases patch for GTA 4

If you'll log onto Grand Theft Auto 4 (Xbox 360, PS3) today, you'll be pleased to know that a patch should be up for the game on both the PS3 and Xbox 360. Interested in knowing what's new? Well, we have the full list of changes below:

1. Fixed an issue where players were unable to enter or exit vehicles in GTA Race.

2. Fixed an issue where scripted vehicles were causing games to unexpectedly crash.

3. Improved reliability and frequency of PS3 online leaderboard updates.

4. Fixed a rare hang some players encountered when moving from a Race or GTA Race lobby into gameplay.

5. Fixed a hang that would occur when players were switching teams during the countdown in the lobby.

6. Fixed an issue where players were able to get ridiculously high scores from Cops 'n Crooks matches.

7. Changed GTA Race and Race so that the last player remaining always receives a reward of 250 dollars.

8. Fixed an issue where spectating players would prevent the game from finishing.

9. Fixed an issue where players were unable to spectate in Round 2 of Cops 'n Crooks games.

10. Changed countdown timer in lobby so that it no longer resets when new players join a game.

11. Changed the kick option so that kicked players are no longer brought back to single player.

To pick up the patch for yourself, just have an online connection when you start the game, and it should download and install automatically. Enjoy!

source

<#alien2>

Örm
Hello!
Megcsináltam a Smackdown nevû küldetést és nem ad be többet. Most nyílt meg az utolsó sziget is. Mit kell ahhoz csinálni, hogy kapjak új küldetéseket?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

trogerzsiger
nekemis

mama2
Már megoldódott, játszottam vele egy kicsit, és annyit nyomogattam a gombot ami beakadt az megjavult😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Nekem volt most egy UPDATE a jateknak.
Minstrel
hívod microsoft-ot, mondod, hogy rossz az irányító, nem azt, hogy földhözb*sztad, hanem, hogy tönkrement egy gomb, és küldenek egy újat postán.

http://topgearhungary.blogspot.com/

SpeedXHUN
szedd szét és szereld meg.
vagy
teker körbe körbe és közben nyomd le a gombot hátha jó lesz

Örm
Hello!
A bankrablás után miután kijöttem az alagutból, hogy lehet a legkönnyebbe lerázni a rendõrõket?

Neogan
Legegyszerûbb lenne venni egy újat. Szereléshez nem értek <#szomoru1>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

mama2
De lehet valamit ellene kezdeni?

trogerzsiger
hát szerintem igen.

mama2
Hali. Õ... leejtette a kontrollert és a bal irányító, ha balra húzzuk, akkor olyan mintha beakadna, és megy magától az ember. Mit lehet ez ellen tenni? Egyáltalán azért van mert le ejtettem?

trogerzsiger
éniszakajok!!!!<#vigyor2>

Okés majd felveszlek és majd megyünk együtt mert én már nagyba tolom online.Összeismerkedtem egy sráccal azt ott ugráltunk a reptéren mocikkal meg autókkal <#buck><#buck>

Rohamsisak
Jah, ok, már leesett, csak nem vettem észre hogy verekednek.

Rohamsisak
Hali. Olyan kérdésem lenne hogy Elizabetah elsõ küldetésénél amikor sniperkedni kell akkor a két srácot mikor fedezni kell, kiírja hogy "...in trouble, find him and help him" ezt ugy érti hogy a távcsõvel keressem , vagy rohanjak le a ház tetejérõl segíteni nekik, mert mire leérek addigra kinyiffannak. Pls help. Köszi.

Yoda001
felveszlek

trogerzsiger
És akik xboxon azok meg Pupeszt vegyék fel :-)

Kreeder44
Aki szokott Online játszani vele PS3-on az vegyen mar fel engem... jó lenne magyarokkal is ökörködni 😊ID: Utiels néven megtaláltok

james69holden
kövesd a cimbiket

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Örm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hello! A bank rablásos küldetésnél miútán kimentem a bankból a pénzzel, merre kell menni?

Golemkonzoltól rendeltem.13000FT.

Yoda001
régebben volt valami olyanról szó, hogy (mobil)gombnyomásra elérhetjük azt a dolgot, aminek beírtuk a telefonszámát, ezt hol találom meg? PS-en játszom, csak azért írom, mert biztos van különbség ebben is

DöflingR
A Tescoban én nem láttam gta4-et😄 vagy mindet megvették vagy nem is rengeltek😄

trogerzsiger
nemtom sztem 18k de most 576ban 14 k, ha tudsz várni van egy aki 10esért hoz teljesen õjat 5-10 munkanapon belül.

SpeedXHUN
Tescoba mennyi a game?
Pénz megvan,csak már venném😄

2 stuff lesz letölthetõ live-ról, a tartalmukról még semmit sem tudni
az elsõ részt elhalasztották, de elvilég még idén tölthetõ lesz
DöflingR
Olvastam egy ilyet:

"A Rockstar korábban bejelentette, hogy a játék megjelenését követõen több nagyobb csomagot kívánnak kiadni csak az Xbox360 Live rendszerén keresztül, több epizódban. Ezek több, mint 10 órányi újabb megmérettetést jelentenek majd, új helyszínekkel, jármûvekkel - és még ki tudja, milyen jóságokat rejtenek majd a csomagokba. Az szinte biztos, hogy nem lesz ingyenes a dolog, és állítólag augusztus környékére datálják a srácok az elsõ részt."

Errõl tudtok valamit??

kill3r21
mutasd ahol annyi az uj kivi lennék rá
brodix
HI!
PS-en asszem ugy kell csinálni,hogy nem a Quick match-re mész,hanem a custom-re.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

trogerzsiger
én tudok 10-ért. Halljátok, valamikor csináljunk már küldiket vagy free rideoljunk.

foleg hogy 11000ert ujat lehet kapni 😊))
eladni a GTA IV-et? orvosnál voltál?

Because fuck you. That\'s why.

drot
én is ritkán szoktam látni de ha látok akkor az ott a broadwaynál van vagy mi aneve

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

SD456
Hi all!

Faggio-t merre lehet találni ?

PS3 ID: SDani456

DöflingR
<#hehe>

Yoda001
hát nekem meg az a kérdésem hogy tudok játékot csinálni ..<#idiota> bár én PS-en tolom, ott úgy van az egész hogy Multiplayer -> Games -> Quick Match -> mod választása, és ennyi, betesz valahová

trogerzsiger
Hogy tudok játékba csatlakozni? Mert eddig csak csináltam

kill3r21
én meg még mindig eladom a gta4et boxra 10k ért
drot
télleg egybkent sztem õsz felé lehet az évszak me gyakran látom a párát a szája elõtt hogy lihegi nemtomxD

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

trogerzsiger
Húhú lesz ma valami multi móka?:-)

sztem WII, csak arra nincs GTA4 (sem) <#idiota><#idiota><#idiota>
Tegnap volt egy erdekes szitu. Meg egy kuldit sem csinaltam csak maszkalok a kezdo lakasom kornyeken, meg autozgatok. a vidampark utan van egy olyan kerteshaz-resz vagy mi kulon kapuval, mint egy lakopark. Latom a vegen hogy egy rendor uldoz egy faszit gyalog. Kiszaltam a kocsibol mondom megnezem meddig uldozi, kifigyelem az AIt. Ketszer korbefutottak az egyik kerteshazat, neha az uldozott megallt akkor nem futott csak setalt es feltette a kezet, akkor a rendor mogotte mindig ratartotta a fegyvert. De aztan megint elkezdett futni ezmeg uldozte. Na, mondom eddig birta az AI, ezek egesz nap ezt fogjak csinalni. Ekkor viszont varatlanul a masik rendor aki a kocsinal allt kinyitotta az ajtot es az udozott beszalt. Igy mar 4en voltak a kocsiban (3 rendor es az uldozott). ELindultak a lakoparkbol kifele. En is gyorsan be a kocsiba es mentem utanuk hatha bemennek egy rendororsre. Vigyaztam nehogy nagyon eltavolodjanak latotavolsagbol, nem engedtem a jateknak hogy "elfejetse" a rendorkocsir es benne a 4 faszit. Arra szamitottam hatha elmennek vele egy rendororsre. Sajnos egy darabig autoztak majd megalltak egy helyen es onnan az istennek sem mozdultak. Mar egesz sor volt mogottuk akik dudaltak se semmi. Megallt az AI. 😞 Azon filoztam hogy tudnam oket ujra meginditani UGY hogy ne taladjanak ram a rendorok. Egy kis mellekutcabol nekihajtottam a kocsijuknak oldalrol de ugy hogy mielott elertem volna oket, kiugrottam a kocsibol. Hat sajnos ezt is tamadasnak vette. Mindegy azert sztem eszmeletlen jo es tartalmas a jatek. Nekem a legjobb az osszes jatekom kozul pedig eddig sem voltam egy nagy GTA buzi, inkabb a szabadsagfok izgatott az eddigi reszekben is nem a kuldetesek. IMADOM! 😉
a GTA IV be milyen évszak van?
Megcsináltál legaláb egy assasins küldit? mert ha nem lehet hogy aza baj.

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

trogerzsiger
Én is megvettem :-) 14 ezer volt 576ba 😮