Na, a történet egészét végignyomtam. Érdekes volt, de azért én szeretnék még a jövőben Niko-val lenni.
Nah SIKERÜLT gratuláljon mindenki!D:D:D
11x próbáltam újra(nem túlzok)és sikerültXD
legnehezebb küldetés volt:((nekem:D)
nem a buzi követése a szar, hanem az a lassúsági verseny ami utána jön,
Ez hihetetlen:D
Ez a buzis küldetés legnehezebb nekem eddig.
Most direkt messziről követtem,de a térképről nem tünt el és most megint kiírta h nem boldog a fickó.
Ha leáll tornászni utána megsértődik.
Biztos nem kell vmit csinálnom?
Kalozoner#7227
akkor asszem nem vele kell futni, hanem követni mert betámadják, és utána lerendezni a rosszfiukat...
Vki segítsen,amikor a buzi haverral el kel menni edzeni,futok vele megállok tornázni,de vmiért állandóan megsértődik vagy mi.
már akárhogy futok vele nem sikerült végig csinálni a küldetést.
Mit kell benne csinálni?
nembaj, és a rangot meg lesz*rom, nemis az a lényege az egésznek.. csak egy kérdés vot, érdekelt
Ragnar360#7220
hangmans noose, átlag 2,5 perc alatt 4500$ minimum...
am ps3 sucks, ott fele annyi értelme sincs mint itt, pl a rangoknak, vagy annak, hogy nyerjél minden versenyen (115 verseny asszem)
nem, PS3. egyébként melyik az a mod amivel a legtöbb pénzt lehet szerezni? eddig úgy vettem észre hogy a hangamns noose meg a bomb da base hardon (4500$ minimum)
5 -> lassan 6 (csak elég sok pénz kell rá :S)
amúgy múltkor csatlakoztam Hangman's NOOSE szerverhez, volt kb 6 db 10-es rangú ember, és 2 ezüst, körülbelül 5mp múlva kilettem dobva szó nélkül (és nem szavaztak rám, mert ugye csak úgy lehet kirúgni), mivoltez? :| tesztelők?
Én 5-ös,de már 1 hete lejárt a goldom:s majd szeptemberbe folytatom:)