8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Danyi
    Ok :) Köszi :)
  • Csero90
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az lenne a kérdésem h ha az üzletet válaszottam és Kate felhív a végén h hívjam majd fel ha beszélni szeretnék vele meg menjünk vhova akkor miért nem lehet őt felhívni? ennyi thx
  • bubu13
    kb. 21%
  • Danyi
    Sziasztok! n00b kérdés lehet, de a második (középső) szigetre mikor enged át a játék? Most tartok ott, hogy megkaptam a 2ik savehouse-t.(kb 14-15 %)
  • Minstrel
    ha meglett a random characters-es achievement, akkor már minden emberrel találkoztam annyiszor ahányszor kell? mert tudom, hogy pár emberrel többször kell, meg is van a térkép, de nem tudom, hogy kivel hányszor találkoztam, mert sokat összevissza csináltam, csak épp arra jártam, megláttam és odamentem hozzá
  • DöflingR
  • Grove4
    Ez a csít téma a másik(pc) topicba is felmerült,ott is leírtam a véleményem ,és egyetértek veled,én ott ezt hoztam fel példának,de a tieddel is egyetértek

"Szerintem elveszi a játékélményt,mekkora az már,mikor meglátsz egy vadiúj és ritka sportkocsit a sarkon,visszafordulsz érte,kirángatod a kocsiból a sofőrt és elszelelsz,csakhogy BANG neki egy kukásautónak,mehetsz a Pay'n'Spraybe,majd beállítod a házad előtti parkolóba és gyönyörködsz benne,mert nem mered elvinni sehova.Számomra ez szép!"

Józsika meg beírja hogy pl givemealamborghini oszt cső!
  • pityu7
    Fémtokos bioshockomat cserélném gta 4 re xboxosra.
    a lemez karcmentes.
    egyszer végigjátszott.
    érdeklődni privibe.
  • DöflingR
    "A GTA élvezetesebb kóddal szvsz"

A csiter-ek biztos jobban élvezik ha egy misszióban csak beütik az életkodot és csá.. Én biztos nem élvezném.. És megsúgom,hogy cheat nélkül ki van akasztva a játék 100%-ra, szóval nem kell magyarázni, a cheat csalás, és aki használja, az csal. ennyi.
  • trogerzsiger
    az cheat.
  • mama2
    A GTA élvezetesebb kóddal szvsz. Amúgy ez nem teljesen csít. Mert alig lehet motort találni, most legalább akkor van amikor akarom. Meg olyanokat lehet repülni motorról, hogy ááá...:D
  • drot
    CHEATER egybkent meg gogli
  • mama2
    Már megvan:D.
  • mama2
    Tegnap, egy ilyen GTAIV-es videóban, láttam, hogy a csávó aki csinálta a videót, az előveszi a játékban a telefont, aktivál egy csítet és megjelenik egy motor.
    Nos, azt kérdezném melyik az a kód, mert nagyon ritkán találok motort, és ha ez a csít meglenne jó lenne:). Mert én csak helikopter, hajó, meg kcsi csítet tudok.
  • DöflingR
    Hát mivel warez ezért nem válaszolunk
  • trogerzsiger
    én válaszoltam...
  • FZoleee
    köszönjük emese
  • medog
    mind1 azért válaszolni se kell basszátok meg
  • DöflingR
    Azért mert ez warez kérdés..
  • trogerzsiger
    a wareztól impotens leszel !!!
  • medog
    xbox 360 ra iso file-t hogy írjak ki hogy vigye az xbox?

mié lenne ez warez kérdés??
  • Skyline
    Népesség ebbe Crosslink kábellel lehet ökörködni 2 boxnak vagy csak live? Thx!
  • DöflingR
    Mi partimódban hány bugal szórakoztunk:D
  • trogerzsiger
    Hát van pár ember... nézz körül a reptéri radarnál, be lehet esni a pálya alá..
  • mama2
    Előfordulhat bug az Xboxos játékoknál? Mert én találtam egyet a GTA-ban. Nekiütköztem nagy motorral egy taxinak. Lerepültem a motorról szálltam 50 métert, de túléltem. Szaladok vissza, látom hogy a motor fejjel lefele van.
    Mondom Ok, majd Niko megfordítja. Erre nem ráült fejjel lefele? A feje belelógott az aszfaltba XD. Aztán leszálltam, és már normálisan szált vissza rá:D.
  • DöflingR
    Olyan országnak biztos nem aki még a live-ban sincs benne hivatalosan :D
  • ldavid
    szinkron? kizárt
  • SAFIII
    HI!!!
    na most akkor lesz hozzá magyar szinkron vagy nem?????
    állítólag liveon az van kiirva hogy coming soon
  • trogerzsiger
    az szép. 22" monitor rulz :D na ma már elvileg lesz xboxom, ha elhozták.
  • Ragnar360
    ;)
  • Norberto91
    Cső! Most vettünk egy full hd -s panasonic lcd tv -t (94cm) és beraktam a GTA 4 -et. Ég és föld a sima képcsőves tv -től. Ott is gyönyörű, a hd tv -n meg már nincs szó rá!
  • trogerzsiger
    hé hozzuk má fel a top 10-be!!! milyen az hogy a pcsek vernek!
  • trogerzsiger
    há mennék, csak nem:D Holnap lesz ujra xboxom. Pesten hagytam.
  • Ragnar360
    Na szla akkor ma du. 3 kor kezdjük, este 7-ig kb, aztán vacsi, kaja pia aztán folytatjuk vakulásig :D

Kisebb eltérések várhatóak az időpontban... :D
  • Ragnar360
    kk

+ HUNRider, HUNwantoo, GTAPlace, te+ én meg még jönnek sokan valszeg:D
  • Pacal17
    pupesz, rád számítok :)

Benomeno, Danesz, Balu és persze GERGI XDD

Ezeket kéne valahogy beszervezni még.
  • Ragnar360
    gt: xl Ragnar lx

ma odabas*unk neki, zúzós multi lesz, aki akar jöjjön :p
  • trogerzsiger
    Jimmi Hendrix fan vagy. tudom:D
  • daneelolivaw
    jaja :D vagyis mostanában már nem
  • tdu Toyota
    köszi a válaszokat :) holnap meg jön az xbox 360 premium az én nyomom csak még a gta 4-et kell meg szerezni :D