Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Mert az ajtók nem nyílnak.
Olvastam,hogy be lehet menni a szobor belsejébe,úgyhogy csak meg lehet oldani vhogy.
PLS HELP!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
tudja vki,hogy a játéknak hány százalékát teszik ki a fõküldetések?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
One man\'s hero, is another man\'s demon...
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
állitolag a PS3-as verzióban a "display settings"-be van un. flicker filter ,amit ha kikapcsolunk,akkor jóval élesebb lesz a kép.
...kár,hogy az x360-asban nincs ilyen....PATCH-et kérünk RockStaar !!!<#duhos2>#duhos2>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Hogy lehet ezt az isszonyatos BLUR effektet<#zavart2>#zavart2> kikapcsolni, vagy esetleg tompítani a hatását (esetleg van vmi sepc. beállitás?)
Valami szörnyû, fõleg a játék nappali idõszakaiban
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Találtam egy kis érdekességet (habár lehet, hogy csak nekem újdonság) Van Algonquin ban az egyik híd alatt egy kis gördeszka vagy MBX es pálya, motorral jól el lehet hülyülni ott. Térkép
PS3 ID: SDani456
Te tudod?
Amúgy ha már itt tartunk azt is kérdezhetném miért nem engem ölt meg ?!
Komolyan mondom miután Katiet lelövi Pegorino az esküvön elmegyünk Romannal és Little Jacobbal kinyirni õt és a credits után nem telt el két perc még a szabadságszobornál voltam hív Katie hogy menjünk ki valahova és ezután Packie hogy én vagyok a hibás hát ne basszatok ...
ja a textúrát azt elírtam az meg amúgy akkor fordult elõ mikor repesztettem valamilyen jármûvel...
Amugy télleg semmi bajom a játékkal csak ez fura volt...
#6980 - PS3-on is láttam olyan gta-t amin tüntek el texturák 😊
a sztori, a részletek mind mind zseniálisak...ilyen baklövés nem furdult elõ soha...+ van egy olyan sanda gyanúm, hogy az angolt se érted annyira, h jól megértsd a sztorit -.-
http://9gag.com/gag/5135249
De nem ez a lényeg ...
Érdekes dolog történt ami picit lol de picit mellbevágott ...
Figyelem spoiler lehet!
Azok után hogy Dimitri hogy átvágott én inkább kinyirtam ami ugye azzal járt hogy Katiet lelövi Pegorino fasz tudja miért õ is csak üzletet akart fasz tudja miért XD ...
Miután kinyirtam Pegorinot mi történt?
Katie hiv hogy menjünk valahova ...
Én nem szoktam beleélni magam a játékokba de ez odabaszott ...
Elviszem biliárdozni visszafele asztmondja hogy ez csak egy sima ismerkedés volt ezért nem enged be...
Ezután ki hiv?
Packie, hogy megintcsak én vagyok a hibás a haláláért ...
Ezt picit elkurták ...
Mindenek ellenére ennyire még játékot nem élveztem valoszinüleg megnézem mi történik ha belemegyek az üzletbe Pegorinoval és Dimitrivel de jobblessz ha elmondjátok 😛
Gondolom ennyi a játékélményrõl elég is volt de ehhez a kis hibához még hozzátenném hogy a célzórendszer negyon tetszett többször is kellett használni a free aimet gond nem volt vele annak ellenére hogy mennyire kritizálják, amivel viszont bajom volt az a cover system néha annyira vicces helyekre csúszkált hogy az hihetetlen na meg egyes tektúrák betöltése (néha ezerrel hajtottam bele a semmibe, de szerintem ez minimum kell egy GTA ba)...
Összességében én ugy gondolom 9.8 de ha az eddigi játékokat vesszük akkor 10 ...
a fegyverüzletben veszem a fegyvereket, de úgy tudom van egy fickó akitõl telefonon lehet fegyvert venni. õt mikor, s hogyan fogom elérni? ugye õ az akivel bombát szereltethetek a kocsimba?
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
"As far as I know, this only works for PS3. And you can be ANY level and still obtain zombie skin. I'm level 1 and a zombie."
Ha valami nem vili, dobhatod a "kérdõjelt"
keep up the good work!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"To get ZOMBIE SKIN go to PLAYER MODEL on Multiplay and PRESS L1.
As far as I know, this only works for PS3. And you can be ANY level and still obtain zombie skin. I'm level 1 and a zombie."
és ezt is:
"It seems to be at level 2 for ps3 players and level 10 on xbox 360"
van a térképen egy fegyverüzlet, de úgy tudom van egy fickó akitõl telefonon lehet fegyvert venni, õt mikor fogom elérni? nem õ az aki a bombát szereli a kocsimba?
ja és kaptam érte még Achievements pontot is, az egy Rockstar fejlesztõ csak az õ megölése után válik ezentúl elérhetõvé a zombi karakter, de úgy tudom, hogy Xbox360-on nem kötelezõ Rockstar fejlesztõt megölni ott elegendõ lehet egy olyan embert megölni akinek már megvan az az Achievements pont amit akkor kapott amikor megölt egy Rockstar fejlesztõt, én ezt nem tudom, hogy Xbox360 on igaz lehet e ez, én is azzal játszok, de én Rockstar fejlesztõt öltem meg