Az lenne a kérdésem h ha az üzletet válaszottam és Kate felhív a végén h hívjam majd fel ha beszélni szeretnék vele meg menjünk vhova akkor miért nem lehet őt felhívni? ennyi thx
Danyi#7313
Sziasztok! n00b kérdés lehet, de a második (középső) szigetre mikor enged át a játék? Most tartok ott, hogy megkaptam a 2ik savehouse-t.(kb 14-15 %)
ha meglett a random characters-es achievement, akkor már minden emberrel találkoztam annyiszor ahányszor kell? mert tudom, hogy pár emberrel többször kell, meg is van a térkép, de nem tudom, hogy kivel hányszor találkoztam, mert sokat összevissza csináltam, csak épp arra jártam, megláttam és odamentem hozzá
Ez a csít téma a másik(pc) topicba is felmerült,ott is leírtam a véleményem ,és egyetértek veled,én ott ezt hoztam fel példának,de a tieddel is egyetértek
"Szerintem elveszi a játékélményt,mekkora az már,mikor meglátsz egy vadiúj és ritka sportkocsit a sarkon,visszafordulsz érte,kirángatod a kocsiból a sofőrt és elszelelsz,csakhogy BANG neki egy kukásautónak,mehetsz a Pay'n'Spraybe,majd beállítod a házad előtti parkolóba és gyönyörködsz benne,mert nem mered elvinni sehova.Számomra ez szép!"
Józsika meg beírja hogy pl givemealamborghini oszt cső!
pityu7#7309
Fémtokos bioshockomat cserélném gta 4 re xboxosra.
a lemez karcmentes.
egyszer végigjátszott.
érdeklődni privibe.
A csiter-ek biztos jobban élvezik ha egy misszióban csak beütik az életkodot és csá.. Én biztos nem élvezném.. És megsúgom,hogy cheat nélkül ki van akasztva a játék 100%-ra, szóval nem kell magyarázni, a cheat csalás, és aki használja, az csal. ennyi.
A GTA élvezetesebb kóddal szvsz. Amúgy ez nem teljesen csít. Mert alig lehet motort találni, most legalább akkor van amikor akarom. Meg olyanokat lehet repülni motorról, hogy ááá...:D
Tegnap, egy ilyen GTAIV-es videóban, láttam, hogy a csávó aki csinálta a videót, az előveszi a játékban a telefont, aktivál egy csítet és megjelenik egy motor.
Nos, azt kérdezném melyik az a kód, mert nagyon ritkán találok motort, és ha ez a csít meglenne jó lenne:). Mert én csak helikopter, hajó, meg kcsi csítet tudok.
Hát van pár ember... nézz körül a reptéri radarnál, be lehet esni a pálya alá..
Előfordulhat bug az Xboxos játékoknál? Mert én találtam egyet a GTA-ban. Nekiütköztem nagy motorral egy taxinak. Lerepültem a motorról szálltam 50 métert, de túléltem. Szaladok vissza, látom hogy a motor fejjel lefele van.
Mondom Ok, majd Niko megfordítja. Erre nem ráült fejjel lefele? A feje belelógott az aszfaltba XD. Aztán leszálltam, és már normálisan szált vissza rá:D.
Olyan országnak biztos nem aki még a live-ban sincs benne hivatalosan :D
Norberto91#7286
Cső! Most vettünk egy full hd -s panasonic lcd tv -t (94cm) és beraktam a GTA 4 -et. Ég és föld a sima képcsőves tv -től. Ott is gyönyörű, a hd tv -n meg már nincs szó rá!
hé hozzuk má fel a top 10-be!!! milyen az hogy a pcsek vernek!
há mennék, csak nem:D Holnap lesz ujra xboxom. Pesten hagytam.
Ragnar360#7283
Na szla akkor ma du. 3 kor kezdjük, este 7-ig kb, aztán vacsi, kaja pia aztán folytatjuk vakulásig :D