valaki tudna nekem segíteni abban hogy az In mourning című küldetésben hogy tud felmászni a helikopterre? írja hogy nyomogassam az A betűt de nem csinál semmit és mindig leesik :( . A játék eredeti és a boy sincs kiütve ezért nem tom mi lehet a baj. Kezdem unni :) márvagy 20szor megcsináltam addig.
A segítséget előre is köszi
jah, mert azzal faszán lehet korrigálni az érkezést.
Én innen néztem melyik hol van. Szép sorjában kellett volna megcsinálnod, mert most hogy már csak 1 hiányzik nehéz lesz megtalálnod melyiket hagytad ki... :D
Köszönöm a választ, de megint lenne egy kérdésem :D
Az utolsó Unique Jump egy kldetésben lesz meg ? Mert a térképen csak 49-et számoltam (azok meg is vannak) Illetve még annyi hogy az utolsó küldetés elött megfog jelenni az összes Random Character ? Mert a legszebb az lenne ha az utolsó küldetéssel be is lehetne fejezni a játékot 100%-ra
Én már tolom,haverom ismerősének a testvére kölcsönadta!!!
ldavid#7746
van néhány szám, ami nem hallható egy rádióban sem, az is olyan - lista
valaki nem tud magyar végigjátszást (nem nekem kell)?
Display#7744
Extended Interview Dan Houser-el a Rockstar Games egyik alapítójával:
http://weblogs.variety.com/the_cut_scene/2008/04/dan-housers-ver.html ITT
=)
Je kivittem :D izé bosszultam :D na most ujra a 30 órás acsiért meg érdekel az alku is :D
Sry, de te a gta helyett inkább menj tanulni, mert... Egyébként ha versenyezni kell, akkor valószínűleg elsőnek kell lenni. Logika rulz
a strip club-ban privát táncnál szóló zenék melyik rádió adón mennek ? (leginkább erre a "shake your ass, watch your self" nótára gondolok, ami a szendvicsnél jön be :D)
nekem valahogy ps-en csak 3 percig kellett kibírni, megis néztem statban és a leghosszabb körözési idő is csak 3 valamennyi volt, és megadta, lol
ha megcsinálok egy acsit és nem mentek utána, akkor az acsi megmarad, vagy eltűnik a kozmoszban? :D
amúgy érdemes 100%-ra vinni a játékot hiszen minden miniatűr mellék küldetésben is van néhány meglepetés, versenyzésnél például a rendőr a jogsit ellenőrzi a civilektől, az egyik barátnő el tudja sumákolni körözéseidet, és a haverok szinte kinem folynak a dumából (azaz minden találkozásnál új és új szövegeket nyomatnak) A legjobb szorakozás eddig szerintem a Comedy Club, sokszor könnyesre röhögtem magam az előadásokon. Szal a játék jó, jobb mint az első végigvételkor.
az assassin's creed minden volt csak nem uncsi, az egyik legjobb játék eddig xboxra (SZERINTEM)
szerintem a legkönnyebben megszerezhető acsi: Off The Boat
De mégiscsak jobb ha megvan :) Nekem már csak 2 achievement hiányzik, de mivel kevés mostanság az idő, ezek nem is lesznek meg még jó darabíg :S
ps-en is siethet, ott is kap, csak trófeát..aminek természetesen semmi értelme
ja, meg ha xboxon játszod akkor siess, hogy 30 órán belül megcsináld a sztorit, mert akkor kapsz achievement-et :)
15-20 óra ha nem sieti el az ember a dolgot (de ez csak a főszál)
Hát ha játszatja magát akkor nem gond ha uncsi mint a assassins creed és a fc2 akkor van a nagy gond!
én 40 órát töltöttem el a gaméval és elvileg az uccsó küldinél járok, de hosszu kurva hosszu
Milyen hosszú a game kb ha csak a fő küldetéseket csinálom?
Azért mert nem tudja olyan gyorsan beolvasni a gép a dolgokat lemezről. popup :(
janihunk#7720
heló.mér van az ha gyorsan megyek az autóval eltünnek dolgok néha még a világ is de nem fagy le.. amugy xbox-on játcom,,kösz
Ez klasszikus GTA "feature". Ahogy haladsz a sztoriban úgy nyílnak meg az újabb szigetek, a GTA IV sztorija szerint terrorfenyegetettség miatt vannak zárva.