8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• csoola
    vagyis ha boxot veszek, akkor HDD-set... oksa, köszi szépen!
  • kiscipi
    akkor viszont Ironmask nem lehet hogy túl sok csalást alkalmaztál? és ezért nem enged tovább
  • kiscipi
    jah
  • Fido4life
    nem mert tisztán emlékszem hogy még utána jött a döntés hogy üzletet kötsz vagy bosszút állsz Dimitri-n is.
  • kiscipi
    hmm az nem az uccsó küldi? vagy csak én keverem a szezont a ..al
  • Fido4life
    a Special Someoneban Darko-t nyírod ki (mondjuk nem muszáj)
  • kiscipi
    az volt az utolsó stori küldetés elméletileg,(a szabadság szobor alatt kinyírod pegorinót)
  • amdrula
    "pop-upolás": Amikor előszőr nagyon lowres textúrát tölt be és a szemed láttára cseréli le normálisra, hosszas töltés eredményeképp, sok másodperces késéssel.
    De az NXE dashboard a hdd install funkcióval kiküszöbölte ezt a problémát lényegében.
  • ldavid
    azt
  • Skyline
    Eltudom képzelni hogy amikor 8800gt-n izmos proci mellett bebeszaggat akkor egy 2900 pron egy olyan hulladék proci mellett hogy mehet:DDD
  • csoola
    van egyetlen buta kérdésem, de mivel NEM játszottam a játékkal, Xboxxal sem, söt nem is értek hozzá nagyon, ezért felteszem: a pop-upolás mit takar és mennyire zavaro? azt hivjátok igy, amikor menet közben sokáig tölt be egy objektumot vagy texturát?
  • Ironmask
    valaki segítsen már megcsináltam az Assasin mellék küldetéseit meg Little Jacob mellék küldetéseit!és nem kapok fő küldetésket!THAT SPECIAL SOMEONE ezt a küldetést csináltam utoljára a fő küldetések közül azóta egy betű se jeéenik meg a térképenŰ!segítsetek már!
  • FZoleee
    Igen, premiumot vegyél (bár mintha azt pro-nak hívnák, amihez van 60 gigás winchester, de mindegy).
  • Morphin
    Azt ajánlották már, h vegyem a premiumot...nemsokkal drágább és több minden van hozzá, nameg persze 60GB HDD!és csak durván 15el drágább, 55-60ért már van premium+2db játék hozzá...
  • Fido4life
    Arcade kiszereléssel eddig nekem semmi problémám nem volt, max a copy játékokkal az viszont nem a gép hibája. (viszont wincester megvétele ajánlott)
  • Slewy
    Megnyugtatásként mondom, hog haverom azt állítja 2900+pro-n 2 gig rammal 6600-os amd dula core procival neki egész jól megy(állítása szerint)
    Úgyhogy akkor hasonló konfiggal rendelkezőknek is elfut valahogy
  • Morphin
    neked mi a véleményed az xbox-ról? én szeretnék venni egyet...+1 TV-t is. MSN, vagy itt privátban letudod írni mik a tapasztalatok a boxxal? olvastam anno ilyen melegedés meg ilyesmiket...szal h milyet vegyek(mondjuk amire pénzem lesz...)meg ilyesmi...köszi előre is
  • FZoleee
    ha jól tudom :D
  • FZoleee
    lehet törttel is, de nagy eséllyel bannolnak
  • Morphin
    ok köszi...és gondolom a multihoz itt is eredeti kell ugye??
  • Ironmask
    hogyan tudom ezt a listát megnézni?
  • FZoleee
    optimalizált, nem akad (max ha egyszerre felrobban 100 kocsi :D) meg lehet oldani a multit, csak UK címmel és telefonszámmal kell regelni.
    Bővebb infók: Xbox Live
  • Minstrel
    nézd meg a listában, hogy kinek kell még küldetéseket csinálnod, mert szerintem már befejezted a fő sztorit
  • Morphin
    Hi, az van h a pc fail után veszek egy boxot, és ugye visszaviszem a pc-set ráfizetek és kérem a boxos GTA4et...namost multit meglehet oldani vhogy magyarhonbol is??? mint pcre?? jah és mennyire optimalizált konzolon?? nem akad meg semmi? remélem nem....
  • Ironmask
    ki van 14 alatt?mármint korba?tévedsz 20 felett vagyok,ha erre célzok,ha meg nem akkor bocsi!de télleg nem vágom mit kell csinálni!Help!Plíz!
  • Fido4life
    ráteszem az xboxomat hogy 14 alatt vagy. 100%-ra hajtasz ?
  • Ironmask
    valaki segítsen már több mint 2 órát furikáztam a városba küldetésre várva,de semmi mondom megcsináltam az Assasin nevű munka adó küldetéseit telefonfülkéseket!és onnan egy betű se jelenik meg a radaron!valaki segítsen már!nincs sok hátra,hogy kijátszam!
  • Fido4life
    ezt szerintetek benne lesz valamelyik DLCbe ?
  • mukikam
    helló valaki tudna segiteni abban hogy mit kell csinálni egyik kuldetésnél amikor a csávo után kell menni nekikel menni az autojának vagy mit kell csinálni mert nem értem.elore is kössz.
  • brodix
    hello!
    autohoz vhogy lehet használni sixaxist? bekapcsoltam az összes járműhöz,de autot akkor sem tudtam vezetni vele.
  • Seth
    Külön be kell álogatni irányítás menüben, hogy melyik járműveknél szeretnéd a sixaxis-os irányítást használni.Alapba asszem csak a helikopteren van engedélyezve
  • shevy
    hali megcsináltam a sixasis tutorialt de utána még sem tudok, úgy vezetni, hiába döntöm a joyt nem úgy fordul a motor, valahol még be kell állítani vagy mi?
  • Slewy
    Nem találtam warez oldalt a játékkal kapcsolatban de nézzétek el nekem, hogy itt kérdezem meg, hogy működik-e a warez verzió???(csak azért, mert ha nem olyan jó nem veszem meg, demot meg nem találok, tehát megnézném mire költöm a pénzem)
  • Ironmask
    ezt,hogy érted?
  • kiscipi
    nem lehet hogy mást kész?
  • Ironmask
    emeberek nekem olyangondom van,hogy már majdnem a végén vagyok a játéknak,de nem tudok senkinél küldetést csinálni nem jelenik meg egy betű se a térképen!Megcsináltam az Assasin nevű ember küldetéseit a telefonfülkéseket gondolom mellék küldetések!De onnan senkinek a betűje nincs a térképen!valaki segítsen!
  • kiscipi
    jaja csak erre rá kellett jönni :D végre neki állhatok a mellék küldetéseknek is
  • Cápafogxy
    Csak úgy kell nyomni mint egy idegbeteg ennyi a lényeg :)
  • kiscipi
    sikerült
  • kiscipi
    cheat? kizárt nem szoktam használni addig amíg végig nem viszek 1 játékot