a neten nincs valahol egy olyan 100% guide ami pontosan leírja hogy mit mikor érdemes elkezdeni, milyen sorrendben ? (mellék küldiket, gyüjtögetés etc.) a két walktrough valahogy nem az igazi.. (olyasmire gondolok amilyen a GTA könyv volt) előre is köszönöm a segítséget.
ldavid#7714
még nincs (egyesek szerint 15-20 dollár között lesz)
ldavid#7712
február 17-én várható az első "The Lost and Dammed" című DLC
- Johnny Klebitz-et a The Lost motoros banda tagját lehet majd irányítani
- Niko-nak is lesz egy kisebb szerepe
- a story felfedi majd az alapjáték történetének részleteit, rejtélyeit
Dehogy! Én 60 óra játékidővel megcsináltam a 100%-os mentést.
mire kész lesz legalább jön a köv. rész vagy a Mafia 2.
december elején, nézz át a PC-s GTA IV topicba
davidcsaba#7706
Hello Mindenki!
Nem tudja valaki Pc-re mikor lesz meg, egy oldalon láttam, hogy nov.18.(PC USA retail), az pedig tegnap volt, de nem találtam sehol.
Köszi!
Jah igen és GTa 4-et cserélnék littlebigplanetra :D úgyis jön a pc-s verzió és akkor pöcön fogom tolni.
Írjatok privit ha érdekel.:P
az normális, néha ki kell ugrani az autóból és akkor azt kell nyomni, az a beszállás is amúgy, legalábbis xbox-on az Y-ra ugrik ki meg száll is be
Segítsetek pls!
Miért van az hogy mikor megnyomom a háromszöget mindig kiesek a kocsiból?(ps3-as verzióról van szó)
most erre mit lehet írni? lopj egyet mikor nem vagy küldetésben és gyakorold a vezetést
segítsetek már!annál a küldetésnél vagyok mikor Little Jacob-bal helikopterrel üldözni kell 1 másik helikoptert!próbálom,de4 mindig elbaszom!hogyan kell a helikoptert jól irányítani?
WOLF3x6#7698
Uhh, akkor ezt buktam, laptop-hoz hasznalt vinyot kaptam kolcsonbe, akkor ugy latszik semmi eselyem. Na mind1, koszonom mindenkinek a valaszat!
WOLF3x6#7696
Na USB-s vinyo megvan, mostmar csak ra kell masolni es elinditani rola. Viszont ezt nem tudom hogyan kell, legyszi irja le valaki.
WOLF3x6#7695
Meglatom, ha tudok szerezni vinyot akkor mi a teendo? Csak bedugom USB-be es kesz, vagy ra kell tenni a jatekot? Ha ra kell tenni akkor azt hogyan?
Igen copy-nál ez a probléma, esetleg próbálhatsz szerezni egy winchestert állítólag az segíthet, de a legbiztosabb megoldás a játék eredeti verziója...
WOLF3x6#7693
Ez a popupolas mit jelent pontosan? Mert sikerult kernem egy xbox360-at, sajnos sem a gazdaja, sem en nem rendelkezek eredeti GTA IV-el, de letoltottem, kiirtam. Lehet nekem is a populas a problemam, de inkabb korulirom. Kuldetes kozben megyek autoval peldaul, es latom hogy teljesen homalyos az aszfalt meg az epuletek, neha el is tunnek, es igy majdnem hogy teljesen jatszhatatlan a jatek. Bocs a warezert, de hatha tud valaki segitneni. Meg annyit hogy amikor kiirtam 100%-nal hibart irt a lemez lezarasakor, ez is lehet a problema forrasa, irjam ki megegyszer? Elore is koszonom a segitokesz valaszokat, ha itt nem lehet legyszi privatba.
hogyan tudok a telefonommal tárcsázni számokat beütni mert az a baj hogy a menüből nem tudok kilépni a számokhoz!Valaki segítsen már
Akkor ti nagyon jól toljátok :D
Azóta persze megcsináltam, de nem volt egyszerű :S
nem volt a bankrablás olyan nehéz, hogy csít kelljen hozzá, én is paráztam mikor láttam, hogy most lesz bankrablás, de csak lőni kellett pontosan meg futni és elsőre sikerült:) előző GTA-kban az ilyen nagy rablások nehezebbek voltak, pl. VC-ben a bankrablás megizzasztott
LOL majd biztos cheatelek... :D Persze, hogy cheat nélkül csináltam ;)Ha jól emlékszem, akkor még nem is kerültek ki a cheatek és walktrough-k sem voltak amikor ennél a küldetésnél tartottam.
tom235#7681
Én sem bírom ki hogy ne válaszoljak neked: eredtivel is pop upos a benq drive-oknál! Mind vinyóval, mid anélkül, csak közelsem annyira, mint a warez verzió, ráadásul valamikor be-be is akadozik pl. ha hirtelen kilövök egy rakétát, ott sokszor megáll néhány tized másodpercre. Persze ez mind a játszhatóság határain belül van, de mégsem kell azért avval etetni az embereket, hogy "teljesen tökéletesen, akadás és pop up mentesen" megy az eredeti. Mondjuk akinek régi szériás boxa van, vagy már befigyel a gépén a nov19-ei frissítés és fel van telepítve a játék, annak valóban.
Csit nélkül csináltad ugye? Csak mert múltkoris valaki keménykedett aztán kiderült csiter :)
Sajnálatos módon nem bírom ki hogy egy ekkora ------- mint te ne válaszoljak tehát: Amikor megvettem a játékot EREDETIBEN Winchester mentes , Arcade gépem volt (meg van most is csak már winyóval) és teljesen tökéletesen, akadás és pop up mentesen vittem végig akkor a játékot. Tehát én ebből vontam le a következtetést, mert már akkor basztattak mindenkit azzal hogy vegyetek vinyót mert anélkül szar a játék. Ennyi.
Elsőre...
Nem volt nehéz.(vagy csak szerencsém volt? )