8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• bubu13
    Elkezdtem újra megcsinálni az ugratásokat mivel egy hiányzott de nem tudtam melyik az. Megtaláltam a másodikra rögtön (a reptérnél volt) szóval jó nagy szerencsém volt.Most elkezdtem a most wantedeket.
  • zaki
    na a Finish Him Archivement is kilőve, a No More Strangers is, pedig csak 12 emberrel találkoztam, és elvileg 14-el kellett volna... :S És még mindig csak 94.42%-nál járok. Ráadásul még kéne találkozni pl Saraval meg Eddie Lawwal is mégegyszer, de már megkaptam az archivementet értük, szal nem értem... :S
    amúgy offline módban még 2 hiányzik, a 100%-os, + meg kéne csinálni 30 óra alatt a sztorit... na majd ha nekiállok újból akkor jobban sietek :D
  • eightmiles
    Sziasztok, van itt olyan, aki multizik x360-on?
  • nforcer
    sziasztok lécci segítsetek! megcsináltam a küldetéseket a the someone special-ig és már közbe is meg utána is kapok packie-től telefonhívásokat amiket nemigazán tudok értelmezni.... a baj az h csak ezeket a hívásokat kapom és más tenni valóm nincs pedig 52% körül járok még... nemtudom lehet nemfigyeltem oda vmire helpet előre is köszi
  • GP2100
    Úgy látom egyszer már ki lettél tiltva a videó reklámozásáért.(azért sem nézem meg :D) Szerinted bárki is elhiszi, hogy ez nem az új reged?
  • abonyitomz
    Találtam egy nagyon jól összerakott gta4 videót!! csekk
  • zaki
    Beletartozik a %-ba az biztos, mert amikor az egyiket befejeztem kaptam 0.50%-ot.
    Amúgy a Finish Him Archivementtel szenvedek, youtube-on néztem videókat, ki kell nyírni 10 melee counterst (10 ellenséges civilt ki kell ütni), elmentem a helitouros helyre, de mindig jönnek a zsaruk az 5-6. ember után... :S
  • Fido4life
    igen sajna már erre rájöttem, de mindenképpen a galambok és Stevie autói után kezdem el előlről, most épp eléggé bennne vagyok ezekben a küldikben.. Random Characterekkel szerintem akkor végzel ha bejön az Achivement is hogy Meet All Random Characters (bár checklist szerint még maradt néhány de azok nem tartoznak bele a 100 %-ba)
  • BB7
    Elnézést ha valaki látta aki meg nem látta ANNAK KÖTELEZŐ!

• zaki
    el kell kezdeni előlröl térkép alapján, nincs más. én mikor nekikezdtem, csak 2-3 volt készen. galambokat most nyírtam ki (mind a 200at), térkép alapján persze, 1-200-ig számozva szépen sorjában, így nem hagyok ki egyet se. 100%hoz már csak a random emberkékkel kéne találkoznom, de eddig csak 11el találkoztam a 14ből, és azoknak sem csináltam meg mindegyik küldetését, mert ugyan a pntos helyüket tudom, de csak bnizonyos időnként jelennek meg, így meg baromi nehéz pont elkapni őket... :S 94.42%-nál járok. Van olyan aki 100%-ra kipörgette?
  • timantes
    Ezt érdemes megnézni:

Avagy hogyan öljük meg Nico-t 25 különféle módon :D
  • Minstrel
    én megszámoltam kétszer is, de mindig 50 jött ki, szerintem én is ezt a térképet néztem mikor csináltam, csak hát be kell jelölni mindig mikor egyet megcsinálsz és akkor nem hagysz el egyet se
  • Fido4life
    nekem is ez a problémám 49 megvan már csak 1 hiányozna.
  • janihunk
    köszike mindenkinek tényleg már 2 napja itt szenvedtem
  • bubu13
    Elmész a parkba megkapod azt a telefonszámot amit fel kell hívnod, felhívod megnézek a parkban hogy ki az aki telefonál és majd el kezd menekülni egy ember és azt megölöd.
  • brodix
    hello!
    a címe alapján mégiscsak telefonálni kell.
    különben ebben a küldetésben tán ki kell menni a parkból,akkor fel hív téged vki,és az majd elirányít vhova.
    Hát igen.
    Rég játszottam már ezzel a game-mel.
  • janihunk
    én nem találtam fülkét amugy a küldsetés neve: call and colect
  • Minstrel
    azt hiszem ott fel kell venni a telefon, a fülkénél
  • janihunk
    heló..31.47%-nál vagyok a 2.városban legalul van 1 kérdőjeles küldetés mikor belemegyek elküld egy parkba.. arra lenék kiváncsi hogy ott mit kell csinálni mert semilyen más küldetést nem ad..kösszi
  • Morphin
  • mikey08
    hali,nem tudok menteni,tudna nekem vki segíteni? köszönöm
  • Minstrel

fórum / Konzolosok fóruma >> / Grand Theft Auto IV
  • soma62
    Írjátok ki logo ba hogy konzolos. MErt én itt csak GTA IV-et látok!!!
  • Ironmask
    de jó nektek,hogy sikerült a játék végére jutnotok!engem meg baszik tovább engedni!
  • Minstrel
    most 96,67%-on van a játék, de nem tudom már mit kellene csinálnom, már mindenkivel voltam mindenhol, brucie is irt sms-t, hogy minden futamot megnyertem. azt még nem tudom, hogy brucienál a heli ride meg a motorcsónakozás is beleszámít? meg mennyi van azokból?
  • ldavid
    konzolos topic
  • soma62
    Állitolag már kijött egy nvidia driver. 8-10 FPS pluszt ad állitolag!:)
  • Renátó1985
    arraól, hogy xboxon is meg ps3-on is szaggat ez a szar
    illetve laggol csak a fanok nem ismerik be
  • csoola
    te miröl beszélsz?
  • bubu13
    Megcsináltam minden ugratást ami le van irva ezen az oldalon de az csak 49 és 50-et kell megcsinálni. Hol van az az 1?
    Előre is köszi a segítséget
  • Morphin
    OMG, konzol fórumban, konzolos emberektől kérdezed milyen gép bírja el?? hol élsz te...ez olyan minthogy megkérdezem a hentest mennyibe kerül két doboz nyomtatópapír. (ezenfelül lehet tudni fogja^^)
  • Minstrel
    ez a konzolos topik, menjetek át pc-sbe, ott többen tudnak segíteni
  • adam0129
    sziasztok

szerintetek ez vinné a játékot?
    és mennyire lenne jó a grafikája?mert ilyet akarok venni.

Gigabyte GeForce 9600GT 512MB PCIE VGA GV-NX96T512H
  • Renátó1985
    az eredeti is szar szaggat mint a disznó :)
    még letölteni sem érdemes
  • crysis
    Hello mindenki.
    Azt hallottam,hogy másolt gta4-nél bug-ok vannak és előfordulnak hibák stb.Ez igaz?Mert azon vacilálok,hogy megvegyem vagy letöltsem.
  • Minstrel
    a 100%-hoz meg achievement-hez igen, amúgy nem
  • Ironmask
    Brucie versenyeit kötelező megcsinálni?
  • Ironmask
    ok lehet hogy megcsináltam a fő sztorit,de Jimmy-nek fel kéne hívnia,hogy menjek el a sztriptízbárba nem?ÉS az se hív fel!nem értem mi lehet a probléma!
  • Norberto91
    Megcsináltad a fősztorit.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    előbb döntesz hogy üzlet vagy bosszú, mert utána van az esküvő ahol is tudjuk mi történik .. aztán szabadság szobros küldi és vége a főstorynak
  • Ironmask
    lehetséges,hogy a cheat-ek miatt nem engedi!akkor kezdhetem újra???