Elkezdtem újra megcsinálni az ugratásokat mivel egy hiányzott de nem tudtam melyik az. Megtaláltam a másodikra rögtön (a reptérnél volt) szóval jó nagy szerencsém volt.Most elkezdtem a most wantedeket.
na a Finish Him Archivement is kilőve, a No More Strangers is, pedig csak 12 emberrel találkoztam, és elvileg 14-el kellett volna... :S És még mindig csak 94.42%-nál járok. Ráadásul még kéne találkozni pl Saraval meg Eddie Lawwal is mégegyszer, de már megkaptam az archivementet értük, szal nem értem... :S
amúgy offline módban még 2 hiányzik, a 100%-os, + meg kéne csinálni 30 óra alatt a sztorit... na majd ha nekiállok újból akkor jobban sietek :D
Sziasztok, van itt olyan, aki multizik x360-on?
nforcer#7833
sziasztok lécci segítsetek! megcsináltam a küldetéseket a the someone special-ig és már közbe is meg utána is kapok packie-től telefonhívásokat amiket nemigazán tudok értelmezni.... a baj az h csak ezeket a hívásokat kapom és más tenni valóm nincs pedig 52% körül járok még... nemtudom lehet nemfigyeltem oda vmire helpet előre is köszi
Úgy látom egyszer már ki lettél tiltva a videó reklámozásáért.(azért sem nézem meg :D) Szerinted bárki is elhiszi, hogy ez nem az új reged?
Beletartozik a %-ba az biztos, mert amikor az egyiket befejeztem kaptam 0.50%-ot.
Amúgy a Finish Him Archivementtel szenvedek, youtube-on néztem videókat, ki kell nyírni 10 melee counterst (10 ellenséges civilt ki kell ütni), elmentem a helitouros helyre, de mindig jönnek a zsaruk az 5-6. ember után... :S
igen sajna már erre rájöttem, de mindenképpen a galambok és Stevie autói után kezdem el előlről, most épp eléggé bennne vagyok ezekben a küldikben.. Random Characterekkel szerintem akkor végzel ha bejön az Achivement is hogy Meet All Random Characters (bár checklist szerint még maradt néhány de azok nem tartoznak bele a 100 %-ba)
Elnézést ha valaki látta aki meg nem látta ANNAK KÖTELEZŐ!
el kell kezdeni előlröl térkép alapján, nincs más. én mikor nekikezdtem, csak 2-3 volt készen. galambokat most nyírtam ki (mind a 200at), térkép alapján persze, 1-200-ig számozva szépen sorjában, így nem hagyok ki egyet se. 100%hoz már csak a random emberkékkel kéne találkoznom, de eddig csak 11el találkoztam a 14ből, és azoknak sem csináltam meg mindegyik küldetését, mert ugyan a pntos helyüket tudom, de csak bnizonyos időnként jelennek meg, így meg baromi nehéz pont elkapni őket... :S 94.42%-nál járok. Van olyan aki 100%-ra kipörgette?
én megszámoltam kétszer is, de mindig 50 jött ki, szerintem én is ezt a térképet néztem mikor csináltam, csak hát be kell jelölni mindig mikor egyet megcsinálsz és akkor nem hagysz el egyet se
nekem is ez a problémám 49 megvan már csak 1 hiányozna.
janihunk#7823
köszike mindenkinek tényleg már 2 napja itt szenvedtem
Elmész a parkba megkapod azt a telefonszámot amit fel kell hívnod, felhívod megnézek a parkban hogy ki az aki telefonál és majd el kezd menekülni egy ember és azt megölöd.
hello!
a címe alapján mégiscsak telefonálni kell.
különben ebben a küldetésben tán ki kell menni a parkból,akkor fel hív téged vki,és az majd elirányít vhova.
Hát igen.
Rég játszottam már ezzel a game-mel.
janihunk#7820
én nem találtam fülkét amugy a küldsetés neve: call and colect
azt hiszem ott fel kell venni a telefon, a fülkénél
janihunk#7818
heló..31.47%-nál vagyok a 2.városban legalul van 1 kérdőjeles küldetés mikor belemegyek elküld egy parkba.. arra lenék kiváncsi hogy ott mit kell csinálni mert semilyen más küldetést nem ad..kösszi
#7815 fórum / Konzolosok fóruma >> / Grand Theft Auto IV
Írjátok ki logo ba hogy konzolos. MErt én itt csak GTA IV-et látok!!!
de jó nektek,hogy sikerült a játék végére jutnotok!engem meg baszik tovább engedni!
most 96,67%-on van a játék, de nem tudom már mit kellene csinálnom, már mindenkivel voltam mindenhol, brucie is irt sms-t, hogy minden futamot megnyertem. azt még nem tudom, hogy brucienál a heli ride meg a motorcsónakozás is beleszámít? meg mennyi van azokból?
Megcsináltam minden ugratást ami le van irva ezen az oldalon de az csak 49 és 50-et kell megcsinálni. Hol van az az 1?
Előre is köszi a segítséget
OMG, konzol fórumban, konzolos emberektől kérdezed milyen gép bírja el?? hol élsz te...ez olyan minthogy megkérdezem a hentest mennyibe kerül két doboz nyomtatópapír. (ezenfelül lehet tudni fogja^^)
ez a konzolos topik, menjetek át pc-sbe, ott többen tudnak segíteni
Renátó1985#7803
az eredeti is szar szaggat mint a disznó :)
még letölteni sem érdemes
crysis#7802
Hello mindenki.
Azt hallottam,hogy másolt gta4-nél bug-ok vannak és előfordulnak hibák stb.Ez igaz?Mert azon vacilálok,hogy megvegyem vagy letöltsem.
a 100%-hoz meg achievement-hez igen, amúgy nem
ok lehet hogy megcsináltam a fő sztorit,de Jimmy-nek fel kéne hívnia,hogy menjek el a sztriptízbárba nem?ÉS az se hív fel!nem értem mi lehet a probléma!