8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• ldavid
    itt van neked krekk
  • Yoda001
    ezt ne itt, sőt..máshol se
  • szabi16
    szia BUBU,pici segítség kellene GTA IV crack-ben,ha lehetne válaszolj most
    köszi
  • szabi16
    szia,bocsi tudnál segíteni GTA IV-ben???lécci
  • bubu13
    1. nem lehet
    2. szerintem magától szokott általában
  • Soldiers
    1, hogy lehet a csomagtartott kinyítni??
    2, hogy lehet kapaszkodni az autókra??
  • zaki
    youtube-on fent van minden küldetés, előbb ott nézzétek meg...
  • bubu13
    Bocs GP2100 nem neked ment
  • bubu13
    Elmész a parkba megkapod azt a telefonszámot amit fel kell hívnod, felhívod megnézek a parkban hogy ki az aki telefonál és majd el kezd menekülni egy ember és azt megölöd. csak vissza kellett volna olvasnod párat
  • GP2100
    Nem tudsz magadtól játszani? Minden küldetésben elmondják, hogy mi a feladat. Ha meg fingod sincs az angolról akkor ne játssz(vagy tanulj egy kis angolt), ennyi.(egyébként magyart is tanulhatnál és akkor talán nem írnál ilyeneket, hogy: "eszt a küldetésnél járok")
  • mukikam
    helló eszt a küldetésnél járok (CALL AND COLLECT)-mit kell benne csinálni el megyek a parthoz és telefonálok és utána nem csinál semmit valami embert kell várni vagy mit?? thx .
  • ldavid
    még pár kép

• Minstrel
    jónak tűnik, remélem jó sok motoros üldözés meg motorról lövöldözés lesz, ez a motoron baseball ütőzéses kép jó
  • zaki
    baze, beírod a youtubera a küldi nevét és van kb 20 videó róla, amin bemutatják mit kell csinálni
  • nforcer
    nekem is uan ez van a pest control mission-re mentem rá pegorinonal és a video után nincs semmi csak 1 autosave.... mit kellene csinálni h ne basszon ki mindenkivel a játék ? előre is köcc
  • papricso
    Én is a THAT SPECIAL SOMEONE küldinél vagyok és nem tok tovább menni nem hív senki és nem történik semmi nem tom mit kell csinálni.
  • Fido4life
    mármint a Grand Theft Auto 4 alatt a The Lost And Damned
  • Fido4life
    de béna ez a logo (először azt hittem valami fan made)
  • ldavid
    The Lost And Damned

• csoola
    bocs h ezt mondom, de ilyen soha nem lesz hozzá, nem megoldhato sajnos :(
  • kaviar1
    Sziasztok valaki tudna nekem segiteni kellene egy végigjátszás,hol keresek.Köszi a segitséget.
  • brodix
    szerintem írj a Logitech-nek.
  • Szabi020
    Sziasztók!
    Aki ért hozzá és szivesen csinálná az ha akar csinálhatna GTA IV -hez egy olyat ,hogy kormánnyal meg pedállal keljen menni !A kormányt úgy kéne megcsinálni ,hogy minden irányba 1 egészmeg egy negyedet forduljon az a két írányba összesen 2 és fél ami 900 fokos fordulat! a pedál gáz fék kuplung!És legyen hozzá sebesség váltó is 6 seb 1 tolatás! Aki meg tudja csinálni vagy ismer olyat aki megtudja az lécci csinálja meg vagy szóljon annak aki megtudja!ELÖRE IS KÖSZI!!!!!!
  • zaki
    Épp ezért kell kiírtani az összes repülő patkányt... :D
    Ne sz@rjon oda az utca közepére, a végén ki is írja, hogy gratulálunk, most már tiszta Liberty City... :D
  • godan
    Ironmask! Én is a THAT SPECIAL SOMEONE küldinél vagyok és nem tok tovább
    menni mert nem ad több küldit. Rájöttél már nálad mit kell csinálni? vagy valaki aki ezen túl van?
  • Minstrel
    így visszagondolva pedig tök jó móka volt a galamblövészet, bejártam a várost, lődöztem sokat, le is lőttek párszor, meg a jump-ok is jók, ott is jól meglehet halni ha elszúrod
  • Fido4life
    mert akkor gondolom lowpoly textúrákban úszkálnék...
  • Morphin
    mi az hogy nem törölheted le??
  • Fido4life
    Szerintem ez az első és utolsó GTA rész amit 100%-ra fogok végigvinni (ha egyáltalán ez is sikerül) Már most hihetetlenül unom, hogy addig nem törölhetem le a vinyóról amíg be nem fejezem a galambokat meg amíg Steve autóit el nem lopom, pedig a Fable 2-nek néha nem ártana ha az is vinyóról menne. Másrészt mekkora mérhetetlen baromság már hogy egy galambot beraknak a tömeggel teli utca közepére, és akkor ott áljak el neki lövöldözni, hogy jöjjenek basztatni a zsaruk..nem értem miért nem lehetett egy normális gyüjtögetős feladatot adni.
  • GP2100
    Ez a KONZOLOS topic...
  • crysis
    Hello mindenki.
    Az lenne a problémám,hogy tegnap felraktam,ment is szépen és ma bekapcsolom és azt írja,hogy:The application has encountered a fatal error and must close.Ezt írja a RGSC.Segítsen vki,please!
  • mukikam
    kosszi szépen ZOLEE. :D
  • FZoleee
    hát amíg egy raktárhoz nem érnek, ott kilövöd a zárat, megölöd az összeset, aztán ennyi, vége a küldetésnek :D
  • mukikam
    és meddig kell követni vagy mit kell csinálni?
  • FZoleee
    ja és legalább 2 autónyi távolság legyen közted és a kocsi közt
  • FZoleee
    követni kell
  • mukikam
    helló ennél a kuldetésnél mit kell csinálni valaki tugya??---(ESCUELA OF THE STREETS)- követni kell a kocsit vagy neki kell menni. valaki meg mondaná előre is thx.
  • Soldiers
    lenne 1-2 kérdésem
    1, hogy lehet a csomagtartott kinyítni??
    2, hogy lehet kapaszkodni az autókra??
  • bubu13
    Köszi, biztos majd kell.
  • zaki
    a mázlista :D
    ha a galambokat elkezded lőni, akkor nézd ezt az oldalt, van mindegyikről eg ykép, meg egy rövid videó...