Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello Mindenki!
Nem tudja valaki Pc-re mikor lesz meg, egy oldalon láttam, hogy nov.18.(PC USA retail), az pedig tegnap volt, de nem találtam sehol.
Köszi!
DöflingR
Idõben:D

Fido4life
Na ma gyerekek elkezdem a játékot 100%-ra.

Banano
Jah igen és GTa 4-et cserélnék littlebigplanetra :D úgyis jön a pc-s verzió és akkor pöcön fogom tolni.
Írjatok privit ha érdekel.:P

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Minstrel
az normális, néha ki kell ugrani az autóból és akkor azt kell nyomni, az a beszállás is amúgy, legalábbis xbox-on az Y-ra ugrik ki meg száll is be

http://topgearhungary.blogspot.com/

Banano
Segítsetek pls!
Miért van az hogy mikor megnyomom a háromszöget mindig kiesek a kocsiból?(ps3-as verzióról van szó)

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Minstrel
most erre mit lehet írni? lopj egyet mikor nem vagy küldetésben és gyakorold a vezetést

Ironmask
segítsetek már!annál a küldetésnél vagyok mikor Little Jacob-bal helikopterrel üldözni kell 1 másik helikoptert!próbálom,de4 mindig elbaszom!hogyan kell a helikoptert jól irányítani?

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Uhh, akkor ezt buktam, laptop-hoz hasznalt vinyot kaptam kolcsonbe, akkor ugy latszik semmi eselyem. Na mind1, koszonom mindenkinek a valaszat!

hoy ehh

trogerzsiger
xboxos winyó kell neki...

Na USB-s vinyo megvan, mostmar csak ra kell masolni es elinditani rola. Viszont ezt nem tudom hogyan kell, legyszi irja le valaki.

hoy ehh

Meglatom, ha tudok szerezni vinyot akkor mi a teendo? Csak bedugom USB-be es kesz, vagy ra kell tenni a jatekot? Ha ra kell tenni akkor azt hogyan?

hoy ehh

Fido4life
Igen copy-nál ez a probléma, esetleg próbálhatsz szerezni egy winchestert állítólag az segíthet, de a legbiztosabb megoldás a játék eredeti verziója...

Ez a popupolas mit jelent pontosan? Mert sikerult kernem egy xbox360-at, sajnos sem a gazdaja, sem en nem rendelkezek eredeti GTA IV-el, de letoltottem, kiirtam. Lehet nekem is a populas a problemam, de inkabb korulirom. Kuldetes kozben megyek autoval peldaul, es latom hogy teljesen homalyos az aszfalt meg az epuletek, neha el is tunnek, es igy majdnem hogy teljesen jatszhatatlan a jatek. Bocs a warezert, de hatha tud valaki segitneni. Meg annyit hogy amikor kiirtam 100%-nal hibart irt a lemez lezarasakor, ez is lehet a problema forrasa, irjam ki megegyszer? Elore is koszonom a segitokesz valaszokat, ha itt nem lehet legyszi privatba.

hoy ehh

alkess
Köszi!

Yoda001
ebben a videóban megnézheted

http://9gag.com/gag/5135249

alkess
Valahol azt olvastam, hogy be lehet jutni a Szabadság-szoborba. Tudja valaki hogyan?

DöflingR
nm

Ironmask
köszi

DöflingR
2x felfele:D

Ironmask
hogyan tudok a telefonommal tárcsázni számokat beütni mert az a baj hogy a menübõl nem tudok kilépni a számokhoz!Valaki segítsen már

zaki
Akkor ti nagyon jól toljátok :D
Azóta persze megcsináltam, de nem volt egyszerû :S

Minstrel
nem volt a bankrablás olyan nehéz, hogy csít kelljen hozzá, én is paráztam mikor láttam, hogy most lesz bankrablás, de csak lõni kellett pontosan meg futni és elsõre sikerült:) elõzõ GTA-kban az ilyen nagy rablások nehezebbek voltak, pl. VC-ben a bankrablás megizzasztott

Cápafogxy
Drive függõ.

GP2100
LOL majd biztos cheatelek... :D Persze, hogy cheat nélkül csináltam ;)Ha jól emlékszem, akkor még nem is kerültek ki a cheatek és walktrough-k sem voltak amikor ennél a küldetésnél tartottam.

\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi

Én sem bírom ki hogy ne válaszoljak neked: eredtivel is pop upos a benq drive-oknál! Mind vinyóval, mid anélkül, csak közelsem annyira, mint a warez verzió, ráadásul valamikor be-be is akadozik pl. ha hirtelen kilövök egy rakétát, ott sokszor megáll néhány tized másodpercre. Persze ez mind a játszhatóság határain belül van, de mégsem kell azért avval etetni az embereket, hogy "teljesen tökéletesen, akadás és pop up mentesen" megy az eredeti. Mondjuk akinek régi szériás boxa van, vagy már befigyel a gépén a nov19-ei frissítés és fel van telepítve a játék, annak valóban.

DöflingR
Csit nélkül csináltad ugye? Csak mert múltkoris valaki keménykedett aztán kiderült csiter :)

Fido4life
Sajnálatos módon nem bírom ki hogy egy ekkora ------- mint te ne válaszoljak tehát: Amikor megvettem a játékot EREDETIBEN Winchester mentes , Arcade gépem volt (meg van most is csak már winyóval) és teljesen tökéletesen, akadás és pop up mentesen vittem végig akkor a játékot. Tehát én ebbõl vontam le a következtetést, mert már akkor basztattak mindenkit azzal hogy vegyetek vinyót mert anélkül szar a játék. Ennyi.

GP2100
Elsõre... <#crazya>
Nem volt nehéz.(vagy csak szerencsém volt? <#vigyor3>)

\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi

DöflingR
3x

Cápafogxy
Nekem másodszorra sikerült, mindig fedezékbe kell lenni és mindig körbe kell nézni nehogy hátba lõjenek.

zaki
Bankrablós küldit hanyadszorra csináltátok meg? Mert én már vagy 10X megpróbáltam, de mindig meghaltam :D
Pedig már majdnem a szabadban voltam, épphogy kijöttem a metróból, és már csak 3*-os körözésem volt, de mindig elfogy az életem, és eddig csak 1db elsõsegélycsomagot találtam :S Van vmi tipp, hogy hol lehet még találni? Állítólag páncél is van vhol, hát én nem találtam :P

Ironmask
köszi megcsináltam!

brodix
Ha jól emlékszem,megbeszéltél így vele egy randit,nemsokára el kellesz menni az étterembe(restaurent),dumálni vele egy kicsit,infókat szerezni már nem emlékszem mirõl,aztán kinyírni.(rég volt ez a küldetés,ez csak egy emlékfoszlány)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Ironmask
hé srácok!kéne egy kis segítség OUT OF THE CLOSET ehez a misszióhoz!ok bemegyek a netcafé-ba kattingatok a buzi csáveszre meg minden kimegyek és nincs semmi hogy hova kell mennem a térkép se jelez semmit?hova kell menni?mit kell csinálni?segítsetek légyszi!elõre is köszi.

Neogan
Szerinted miért van 3 szép felkiáltójel a neve mellett? <#eplus2>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

DöflingR
Nem.. csak 120-as vinyóval megy.. már unalmas a sok ilyen faszság nem gondoljátok?

Xbox 360 Premium Pack 20GB-szerintettek ezen a gépen futni foga a gta4??

Company of Heroes

balla27
sziasztok!valaki nem akar ma onlinezni a gta 4ben csapatban.
???????

brodix
azt az mp módot szerintem nem is kell sajnálni.(elnézést ha valakit megsértettem a véleményemmel)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Yoda001
ps3masok... a patch óta ami "behozta" a trófeákat, azóta nem megy egyszerûen a bomb da base mod, amikor leszállunk helikopterrel a hajónál, simán visszadob singleplayerbe... csak nálam van így?

http://9gag.com/gag/5135249

Minstrel
venni kell egy ollót és levágni az ujjas kesztyû végeit

Kreeder44
hol tudok ujjatlan kesztyût venni?

FZoleee
most mér? karambolozik, azt beordibálja, hogy fuck you <#idiota>
hallottam, mikor azt mondta az egyik férfi: danke schön <#hehe>
brodix
+drog(nem sokat írok,de most kedvet kaptam hozzá xd)

Kulee
na meg a káromkodás...:D

FZoleee
csak a vér, a prostik (cenzurázás nélkül), erõszak stb... <#idiota>
Nivea
hello azt szeretném megkérdezni h miéert +18as a játék? semmi horror nincs benne, semmi durva. a videokbol nekem ez jött le

rakde a joyt a földre, és a jobb mutatóújaddal püföld a hohy csak bírod, nekem ekerült,

De az alexandra chilton nevû csaj t nem tom újra randira hívni, mert nem kértem el a teló számát, mit lehet ezel tenni??? nem jelentkezik a csaj.

aki tud segíteni az küldjön pm-et nekem köszi.
kosszi szépen<#eljen>

Company of Heroes