Elmész a parkba megkapod azt a telefonszámot amit fel kell hívnod, felhívod megnézek a parkban hogy ki az aki telefonál és majd el kezd menekülni egy ember és azt megölöd. csak vissza kellett volna olvasnod párat
Nem tudsz magadtól játszani? Minden küldetésben elmondják, hogy mi a feladat. Ha meg fingod sincs az angolról akkor ne játssz(vagy tanulj egy kis angolt), ennyi.(egyébként magyart is tanulhatnál és akkor talán nem írnál ilyeneket, hogy: "eszt a küldetésnél járok")
mukikam#7866
helló eszt a küldetésnél járok (CALL AND COLLECT)-mit kell benne csinálni el megyek a parthoz és telefonálok és utána nem csinál semmit valami embert kell várni vagy mit?? thx .
jónak tűnik, remélem jó sok motoros üldözés meg motorról lövöldözés lesz, ez a motoron baseball ütőzéses kép jó
baze, beírod a youtubera a küldi nevét és van kb 20 videó róla, amin bemutatják mit kell csinálni
nforcer#7862
nekem is uan ez van a pest control mission-re mentem rá pegorinonal és a video után nincs semmi csak 1 autosave.... mit kellene csinálni h ne basszon ki mindenkivel a játék ? előre is köcc
papricso#7861
Én is a THAT SPECIAL SOMEONE küldinél vagyok és nem tok tovább menni nem hív senki és nem történik semmi nem tom mit kell csinálni.
mármint a Grand Theft Auto 4 alatt a The Lost And Damned
de béna ez a logo (először azt hittem valami fan made)
Szabi020#7854
Sziasztók!
Aki ért hozzá és szivesen csinálná az ha akar csinálhatna GTA IV -hez egy olyat ,hogy kormánnyal meg pedállal keljen menni !A kormányt úgy kéne megcsinálni ,hogy minden irányba 1 egészmeg egy negyedet forduljon az a két írányba összesen 2 és fél ami 900 fokos fordulat! a pedál gáz fék kuplung!És legyen hozzá sebesség váltó is 6 seb 1 tolatás! Aki meg tudja csinálni vagy ismer olyat aki megtudja az lécci csinálja meg vagy szóljon annak aki megtudja!ELÖRE IS KÖSZI!!!!!!
Épp ezért kell kiírtani az összes repülő patkányt... :D
Ne sz@rjon oda az utca közepére, a végén ki is írja, hogy gratulálunk, most már tiszta Liberty City... :D
godan#7852
Ironmask! Én is a THAT SPECIAL SOMEONE küldinél vagyok és nem tok tovább
menni mert nem ad több küldit. Rájöttél már nálad mit kell csinálni? vagy valaki aki ezen túl van?
így visszagondolva pedig tök jó móka volt a galamblövészet, bejártam a várost, lődöztem sokat, le is lőttek párszor, meg a jump-ok is jók, ott is jól meglehet halni ha elszúrod
mert akkor gondolom lowpoly textúrákban úszkálnék...
Szerintem ez az első és utolsó GTA rész amit 100%-ra fogok végigvinni (ha egyáltalán ez is sikerül) Már most hihetetlenül unom, hogy addig nem törölhetem le a vinyóról amíg be nem fejezem a galambokat meg amíg Steve autóit el nem lopom, pedig a Fable 2-nek néha nem ártana ha az is vinyóról menne. Másrészt mekkora mérhetetlen baromság már hogy egy galambot beraknak a tömeggel teli utca közepére, és akkor ott áljak el neki lövöldözni, hogy jöjjenek basztatni a zsaruk..nem értem miért nem lehetett egy normális gyüjtögetős feladatot adni.
crysis#7846
Hello mindenki.
Az lenne a problémám,hogy tegnap felraktam,ment is szépen és ma bekapcsolom és azt írja,hogy:The application has encountered a fatal error and must close.Ezt írja a RGSC.Segítsen vki,please!
mukikam#7840
helló ennél a kuldetésnél mit kell csinálni valaki tugya??---(ESCUELA OF THE STREETS)- követni kell a kocsit vagy neki kell menni. valaki meg mondaná előre is thx.
lenne 1-2 kérdésem
1, hogy lehet a csomagtartott kinyítni??
2, hogy lehet kapaszkodni az autókra??