Hát nagyon remélem, hogy a hivatalos megjelenés !!!ELŐTT!!! fent lesz.
* ha ügyesek és gyorsak lesznek nemkicsit "hírnévre" tehetnek szert.
Legyen igazad! Én már valahogy kezdem elveszíteni a hitemet..belefáradtam már ebbe az egészbe.. :D Én legelőbb holnap estére...talán szerdára saccolom...de kitudja. :)
Ha ma nemis ,de szerintem héten még a hivatalos megjelenés előtt ugyis lewarezolja valameik csapat, ha ügyesek és gyorsak lesz egy "hírnevük".
Nem akartam en , hogy hiteles legyen , de ilyen fake-et nem lattunk meg :D
Te élvezed ezt Sephi..? :D
.nfo-t dobt fel legalább ;P Bár 1-2 szóból megcsinálom én is :D
Valljuk be, h élvezzük a fake híreket :D Mindig elkezd dobogni a szívem amikor ilyen fake releaseket látok, és első pillanatban elhiszem :D
Tuti fake, főleg hogy a RoME groupnak csak PAL-os rilízei voltak..nyilván azért is, merthát olaszok :)
Szegény Allstars...mindig az ő nevükkel szórakoznak :D Olyanok már, mint PC-n a RELOADED kb.. =/
jaj istenem, mintha nem játszottátok volna el ezt már 1000+1x -er!
először jönnek a doboz fake -ek,...majd a megjelenés előtt pár nappal beindul az .nfo fake láz.., és egyesek újra és újra szopják állandóan.,,
Én is találtam egy release-t: Grand Theft Auto IV NTSC XBOX360-RoME
Ez is tuti, hogy fake(a kommentekben is írják és kevesen töltik...) Ha nem fake lenne akkor is NTSC úgyhogy mindegy... idegbajt kapok már
marcinger#1707
Egy hét múlva ilyenkor már az őrület szélén leszek és várom, hogy 00:01-kor nyisson a bolt, majd utána reggelig megy a game. Az lenne a legszebb ha játék közben a gép piros ledes lenne.