Xbox 360 Amikor futok akkor a táj, környzet körülöttem jobban
elmosódik, mont ps 3-al, egyébként nem sok különbség van!
Jó játékot!
Üdv
Szóljatok majd, ha találtok egy igazi rilízt, jó? =P
Xbox360 - szebb , viszont par jelentnel akadozott (foleg a masodik kuldetesnel a hid mellet)
PS3 - nem annyira csillogos es a szinek is muntha fakobbak de nem lattam lassulast. Es teny , hogy en is PS joy-al szeretem tolni.
Voltak pletykák, hogy PS3-on szebb, és jobban fut. Szerintem mind kettő konzolon ugyan úgy fog kinézni, és futni.
Foxhound1980#1769
Én spec PS3-ra veszem mert sony joy-al akarom tolni mint eddig az összes GTA-t. Külömbség nem hiszem, hogy lesz vagy nagyon minimális.
sting2#1768
Melyik gépre érdemesebb megvenni( ha mindkettő gép van otthon),-lesz különbség egyáltalán?
Az erősebb hardver, nyújthat valami előnyt?
mi mi, jönnek a fake rilízek meg hamis dvd-tok mellett vigyorgó idióta malacfejüek
egyébként a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1148908757&no=1741]#1741[/URL]-es hozzászólásban említett képek a PS3 verzióból vannak, azért látszik a különbség... még ilyen kis felbontásban is milyen szép [igen, nem csak a grafika a lényeg, tudom..] meg aztán ezek marhára kis felbontású képek, de szerintem egy norm méretű LCD/Plazmán sem lesz rosszabb
Grand Theft Auto IV (Action) the fourth installment of the popular series by Rockstar features improved graphics, new features, and new gameplay. Players take on the role of Niko Bellic, a rough-around-the-edge chap from Eastern Europe. Niko has arrived in America, in Liberty City -- a land full of promise and opportunity.
His cousin convinced him to emigrate, to join him in his mansion and life of luxury, but as soon as he steps off the boat, Niko discovers the truth about the American way. Still, the wealth, the comfort, the bliss of the good life, it all really is here ... And it's all for the taking.
GTA IV reinvents the series with a renewed version of Liberty City detailed to the last pothole and rooftop vent. There are now four boroughs to explore plus extra area outside of Liberty City proper. With the ability to climb obstacles, drive cars, steer boats and pilot helicopters, the world of GTA is more accessible than ever before..
Csak kiváncsi voltam ! :P Én kérek elnézést Ápr.29 től kezdődik a vizsgaidőszakom, szal zsír :(
Az most kit érdekel...előbb játszhassunk már magával a GTA 4-gyel! ;)
Amúgy igen...új missönök, új verdák, szereplők...és itt kifújt. Új sziget tuti nem lesz, mint pl Vice City vagy San Andreas.