Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
maxicói dolog amit írtál,az jó
LA volt Los Santos...
nekem bejönne Alaszka is. van benne valami hamisítatlan amerikai feeling, de a környezet miatt mégsem lenne unalmas..
Mexikó szintén jó lenne. elamerikanizálódott nagyvárosok, mindenki tud angolul, rengeteg kocsi mindenütt, gondolom a bûnszövetkezetek sem kispályások, hát kell ennél jobb helyszín?
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
http://xboxmedia.ign.com/xbox/image/article/684/684449/black-20060130105900900.jpg
mondjuk ps2-õt nem láttam még (most ezért nem lehurrogni,nem vaktában beszélek),sóval küldhetne valaki egy képet játék közben (inkább linekt).épp érdekel mit produkál az általatok szeretett konzol
bár míg egy új játék PC-re 11.000FT általában, PS2-re 16.000FT mégis hosszabb távra jobban megéri...összetákolsz egy fél millió forintos személyi számítógépet és holnap már jobb alkatrészek jönnek ki a piacon..
ez van :|
Az E3 tûnik elképzelhetõnek, de amúgy a weboldalon azonnal ott lesznek a képek, tehát érdemes azt nézegetni. Csak még nem mostanában.
Papesz
moszkva még meglehet,de ez nem james Bond,szóval szerintem amradnak amerikában.megint úgy városok faluk,és erdõk.
szerintem meg egy sokkal nagyobb térképp lesz. és lehet,hogy megpróbálják a falut is rendesen megcsinálna (a san andreasban a falu 10-20 ház volt)és ugye ez nem épp életszerû.meg a városokat is próbálják majd jobban megcsinálni.szerinntem új jármûvek is nyugodtan várható (nem csak az autókra gondolok).pl ilyenek. quad (ezt nemtom leírni 😄 4kerekû moci,tudjátok).gördeszka (ez majdnemvolt a sa-ba) tengeralatjáró (az én 5letem,én élvezném 😄).meg a kerékpáron tökéletesítenek még szerintem.lehet beletesznek mérkõzéseket.gondolom emlékeztek a lv ben levõ stadionba,ami kihasnzálatlanul ált ott... mondjuk LS ben bementem volna egy Takers-Nippers mecsre 😄(az elnevezésekre remélem rájöttök,csak nem volt kedvem sokat írni 😄)
A téma viszont teljesen off topic, itt hagyjuk is abba.
Papesz
(úgylátom még nem lesznek új hírek addig ez pc-konzol vita lesz 😊)
Papesz
Papesz
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Jobbak is voltak bizonyos tekintetben, mert miután kiadják konzolokra, még min. 6 hónapig optimalizálják a programot, mielõtt megérkezik PC-re.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
többek között nekem jobban tetszik,hogy nem számozás,hanem egy konkrét neve van,kül sokan így mondják gta4 vc.lehet ezen vitatkozni... de nem érdemes.