8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Checkerboy
    Tudod, h hogyan értem =P Számtalan balf*szt láttam már, akik letöltenek 100 Megás programokat amire rá van írva, h GTA IV/SAINTS ROW 2/KUTYAFÜLE, és csodálkoznak, h vírusos a gép.
  • Freedy
    az kimaradt, hogy annak viszont nem sok az esélye:D
  • Evogordon
    Vírus xD
  • Freedy
    ha igazi, akkor is elírhatják...
  • Checkerboy
    ÁÁÁÁÁÁ! Tényleg, vagy vírus? :o
  • ThugEdge
    na ez honnan van?
  • Sephi
    Hmm ...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Grand Theft Auto IV PAL X360-Allstars

°
    ÛÛ²Ý ° °
    ÛÛ²ÝÞÛÛÛ ° Ü
    ÛÛ²ÝÞÛ²Ý ÜÛ²ß
    ÛÛ² ÞÛ²Ý ÜÛ²² ÛÛ² ÞÛ²Ý Üܲ²
    ÜÜÜÛ²² Û²² Û²² ÜÜÛÛ²²ß ÞÛ²Ý ßÛ²Ü ÜÜÛßÛ²ß
    ßßß ÛÛ²ÝÞÛ²ÝÞÛ²Ý ÜÜÜÛÛßßßÛ²ßÜÜÜÛÛÛÜÜÜ Þ²ÜßßÛ²ÜÜ ÜÛ²ß ÞÛÝ
    ÛÛÛÜÜÜÜ ÞÛÛ² ÛÛ² Û²² ÜÛÛ²²ß Þ²Ý ÞÛÛÝ ÜÜÜÜ Û²Ý ßÛ²Ü ÞÛ²Ý ßß
    ÞÛ²²ßßßÛÛÛÛ²² ÛÛ² Û²ÝÞÛÛ²²Ý ßß ÛÛÛ ßÛ²²Þ²² ÞÛ²Ý ßÛ²Ü iks!ttn
    ÞÛ۲ݰ° Û۲ݰÛÛ²°Þ²² ßÛÛ²²Ü °°°°°°° ÛÛ²ÞÛÛÛÛÜÜÜ ÞÛ²Ý۲ݰ ÜÛÛÛÜܲ²ßßÛÛÜÜ °°°°
    ÛÛ²²° ÞÛÛ²Ý ÞÛ²Ý Û²Ý ßßÛÛ²ÜÜÜ ÛÛ²ÞÛ²²ßßßÛÛÛÛ²ÝÛÛ²ÜÛÛÛßßÛÛ²Ý ßÛÛ²ÜÜ
    ÛÛÛ²ÜÛÛÛßßßß ßÛ²Ü ßÛÜ Ü ßßÛÛÛ²ÜÜ ÛÛ² ÛÛ²Ý Û²²ÞÛÛÛß ÞÛ²² ÜÜß ßÛÛÛ²
    ÞÛßß ÜÜÜÜÛÛßß ßßß ÜÜ²ß ßÛÛ²²Üß² Û²² ÜÛÛ² ÛÛ²Ý ÛÛ²ÝÛÛÛÜÜ ÞÛ²²Ý
    ÜÛÛßß °ßßß²ÜÜÜÜ ÞÛÛ²²ÝÞÝ ßÛÛÛÛÛßßßßÜÜÛÛÛ² ÞÛ²Û ßßßÛÛÛ²²ß
    ÞÛÛ ° ßßßÛÛÜÜÛÛ²²² Û² ÜÜÜÜÛÛÛßßßß° ßßÜ
    ÛÛÝ ° ßß²²ß ÞÛÛÛÛßßß
    Ûß
    .. Allstars present :

Grand Theft Auto IV © Rockstar

.. iNFOS :

Rel.Date.:21/04/08
    Platform.: X360
    Genre....: Action
    Source...: PAL
    Languages: Multi
    Format...: .dvd
    Size.....: 1 DVD

.. gAME iNFOS :

# Liberty City in GTA IV The notorious Liberty City makes a repeat appearance in GTA4

Liberty City in Grand Theft Auto IV has been remodeled to look much more like New York City compared to its GTA III era renditions, featuring Broker (Brooklyn), Algonquin (Manhattan), Dukes (Queens), Bohan (Bronx) and Alderney (New Jersey). The total map area is slightly smaller than that of San Andreas, but is immensely more detailed and has no "wasted" open space such as countryside or desert.

REGION FREE

- Allstars

Ez mar ott kedzdodik rossul , hogy elirtak a megjelenes datumat :D
  • ldavid
    egy kis új képanagy

• Checkerboy
    Tetszik ez a játék előtti feszültség =P

7 nap...Az 1 hét! :D Amikor múltkor benéztem ide akkor 80-on volt még a countdown...Gyorsan megy az idő :)
  • Kandurex
    addig minden fake, amíg nem a játékból készít valaki képeket, videót..
  • Foxhound1980
    Külföldről rendeltél?
  • Ragnar360
    WTF!!!
  • Foxhound1980
    Take2 have sent a street date agreement to online retailers to sign which means they cannot ship GTA IV until Monday next week (April 28), this also includes an embargo on staff getting copies either paid for or free.
  • ldavid
    azért mert fake.. egyszerre van rajta USK és PEGI jelzés

a Fable fotón van lemez és zöld tok is, a DMC-ről még képernyő fotó is..
  • Foxhound1980
    Mióta szintelen/áttetsző a 360 játékok doboza? Miért nem képes akár egyetlen fotós is egy nyamvadt képet csinálni a TV-n futó akcióból?
  • Checkerboy
    Mert a gépben van ;D
  • mucsácsó
    Bár a kérdés felmerülhet megint, hogy miért vette ki azt a rohadt lemezt a tokból pff :D Nembaj. Már nem kell sokat várni.. :)
  • mucsácsó
    Nah srácok...az elbőbbi szinte biztos már, hogy nem fake. További fotók itt:
    Dobozbelső - ezt szerintem senkinek se lenne kedve hamisítani..elég valósnak tűnik.
    (mondjuk az érdekes, hogy miért ilyen átlátszó a doboz, és miért nem zöld..)
  • mucsácsó
    Nah akkor még egy... :)
    Sokan mondják, hogy holnap / szerdán fogják megszerezni a gammát...hogy hogyan, azt nem tudom.. :) De vannak páran akik ezt állítják, és van közöttük olyan is, akinek ezt el szabad hinni. Ráadásul a Németeknél is 25-től lehet megvásárolni 1-2 boltban. Szóval...nem kell már sokat várni tényleg. :)
  • Checkerboy
    Elfelejtettem hozzáírni, h nekem már volt 'hasonló'.

Rendelt játékomat szépen felbontották határon, és úgy érkezett, h a lemez ki volt csúszva a tokból Oo

Az úgy nem tetszett, amikor karcolt volt a lemez...
  • Checkerboy
    ...és azzal fog játszani ;D Hú..volt már vkinek ilyen jellegű esete? :D Az nagyon gáz, ha a futár kezd el játszani a te játékoddal :D
  • bubu13
    na akkor mennyi lesz kiszállítással együtt?
  • Foxhound1980
    Remélem nem kell éjfélig várni...:)
  • Kandurex
    sajna nem :/ minek is mennék, akkor már rég a futárnál lesz az én példányom
  • marcinger
    Mindenki a rendelésekről beszél csak. Senki nem jön éjfélre?
  • Yoda001
    World Rank: 1 (+0) of 1
    na igen, szóval maga a játék tuti nincs így normáliasn kiadva
  • bubu13
    A szállítással együtt az überkonzoltól rendelve mennyi lesz?
  • fanatifo
    Nekem va negy oylan érzésem hogy nemkell várni 29ig sztem 1-2 nap és "elérhető" lesz!!!Rég nem vártam ennyire egy játékot de az Mgs4-et jobban várom de ez is fantasztikus lesz!
  • algor91
    Szóval te Sephi melyik cégtől is rendelted elő melyik az a cég, és te miről beszéltél az #1571 es spoileres hozzászólásodban, mert nem értettem amiről ott beszéltél, miről volt ott szó?
  • Kandurex
    szinte kétlem..ja, közvetlen url..dögöljön meg :))
  • Checkerboy
    Lehet, h azok az emberek, akiknek megvan a játék, nem kötötték netre a konzolt! :D
  • Checkerboy
    Akkor Photoshoppal szerkesztették a képet -.- Magyarázd már meg, légy oly kedves. :P
  • Kandurex
    valóban...de úgy tűnik csak egy rockstar -os nyomult még vele, senki más (nézzétek meg a gamer cardot..a rohadék :D )

minden eddig bemutatott borító, kép stb. valószínűleg kamu..
  • algor91
    és te melyik cégtől is rendelted melyik az a cég?
  • Sephi
    Alias91: gondolom ismeros az a dolog amikro bizonyos cegek , esetleg talan maga a rockstar munkatarsai megkaptak mar a jatekot es azt fenykepezte le.

Tehat siman meglehet mar sok embernek... csak nekunk nem :D
  • Alias91
    Szerintem tuti, hogy csak szivatás még tört sincs fent a neten, nem hogy a boltokban igazi!!!
    Sephi: gondolom ismerős az oldal, ahonnan le lehet szedni a játék borítóját, színes nyomtatóval kinyomtani, kivágni majd "zöld színű tokba" bele rakni és szivatni a népet, hogy már pedig neked (vagy nem neked) megvan.
  • mucsácsó
    Hát nem tudom.. :D Dehát nyilván az... Végülis ha tényleg nagyon ügyes, akkor meg tudta szerezni talán...mivel kiszállították már egynéhány helyre. De megvenni még kétlem, hogy megvehette.
  • Sephi
    Honnan tudod , hogy fake e a kep ?:D
  • mucsácsó
    Noha ez a kép ma készült, de pff...én nem értem ezeket, hogy mit élveznek ebben, hogy ilyen fake képeket készítgetnek, és ezzel árasztják el a netet...meg a fake rilízekkel, stb...akkor legalább tényleg, magát a játékot fényképezné le ahogy fut, és úgy még el is hisszük talán. Most ez a tag lehet, hogy azzal a blokkal akarta bizonyítani, hogy igazából megvette...dehát el van mosódva mint a szemét, szóval az bármilyen más blokk lehet az ott... :D
  • Sephi
    Nekem 29-re igertek... kivancsi vagyok ha meg is jon.

Ami megnyugtat ennel a cegnel az az, hogy meg anno a Wow:The Burning Crusadet egy nappal elobb kaptam meg mint a rendes megjelenes , szal mar ejfelkot at tudtam menni a Dark Portalon. Hatha most is :D