(rituálisan kivégezné magát, ha nem kapná meg 29. -én )
Rilíz napján. Nekem legalábbis mindig megjött, pedig péntekekre esett és szerdán adták fel. Most, hogy kedden jönne a cucc, ha nem adják fel pénteken akkor szívás van.
rabolják el az idegenek azt aki éjszaka fáradtan odamegy az 576ba és 18 igen tizennyolc ezer forintért megveszi a játékot ( +3 ezer forint haszon a többi bolthoz képest, nóóórmális?? ) bezáratnám az egész kócerájt, sok idióta barom állat odamegy vásárolni... ne mennyetek oda!! ne vegyetek ott semmit!
576, mammut II, gta4, éjszakai nyitvatartás.
monnyuk én 04.07.-e után rendeltem elő GAME-től a cuccot, remélem rendeltek még készletet, hogy ki tudjanak szolgálni!
legalább a forint erős maradt!
annyira azért nem,..de igazán megvehetnéd, ez pont egy olyan játék ami megéri a pénzét
-.- Akkor küldjek a térképről képet amit mindkettőhöz adtak? :D
még mindig preorderben a cucc... amúgy meg kurvára unatkoztok.
Előrendelted?:D nemtudom mennyit hoznak, de előtte sztem csörögöj oda hogy hogy állnak a megrendelésekkel, mert először őket szogálják ki.
aham, szóval most elküldöd nekem ez utóbbi két játékot, amit egy ismerősödtől csakliztál el? :)
Mélyen tisztellek benneteket, h megveszitek a játékot, és ezzel támogatjátok a játékipart.
Ne haragúdjatok rám, h én mégis töltök, de én korábban amikor nem volt elterjedve a net, annyi-annyi játékot vettem, és olyan sok pénzért, h egy életre kiérdemeltem azt, h töltsek :D
Sokat vártunk rá, mégis eljött ez a pillanat.
Ez nagyon megható volt. :D
Erre kiváncsi leszek. Este vagy holnap LOL !
Epsilon
VIP Member
PostPosted: Tue, 22nd Apr 2008 15:29 Post subject:
X360 release is coming tonight/tomorrow. Depending on where you live. Smile
Still you should buy the game
Ez mar csak azert is igaz mert Epsilon az az ember aki a korai AC/Mass Effect komboert is felelos volt :D
Azt nem értem, h hol találjátok ezeket a rilízeket...Ugyanazon az oldalon szoktam torrenteket keresni, mégsem jön fel semmi GTA IV-re, ami igazinak nézne ki.