Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
1. Nehéz felvenni a versenyt a következõ generációs szoftverekkel
2. A számítógépes szoftvereladások alapján tisztán látszik, hogy PCn világszerte a warez az úr. A konzolokkal azért ez nem így van.
A Rockstarnak PONT az éri meg, ha nem jön a GTA 4 PCre, hiszen a konzoljátékok eladásai fedezik mind a konzol, mind a játékgyártás költségeit. Ezért lesz konzol exkluzív.
Papesz
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Papesz
Papesz
Papesz
Papesz
Forrás:The GTA Place

Egy különleges hírre kapta fel a fejemet Roland cimborám, miszerint újra fake képek láttak napvilágot a GTA sorozat negyedik részérõl.
"Tegnap délután kaptam egy körlevelet egy elégedetlen volt Rockstar alkalmazottól", amihez egy digitális kamerával a tévéképernyõrõl rögzített képet csatoltak. Ez a kép nyilvánvalóan egy hamisítvány, amit a R* meg is erõsített."
Mellékesen az ex-alkalmazott név nélkül írt, azért a kép eredetiségére semmilyen bizonyíték nem létezik.
Forrás:Codename GTA

szóval tuti nem lesz
Papesz
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
Ja és megszeretném kérdezni hogy régebben (2 éve kb) csináltak vagy belekzdtek egy magyar játék fejlesztésbe ahol egy drog dílert alakítunk!
Valaki tuggya hogy mi ennek a címe???
én amúgy ALASZKÁRA szavazok! <#idiota>#idiota>
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
ezt írta a lapon.ez xboxra,meg psre vonatkozik.szóval adjuk rá az egy évet...
london melett chicago is meg van említve. GTA chicago.
de van egy ku nagy hiba... szóval mi is ney york eggyik jellegzetessége? nem,nem a szabadság szoborra gondoltam,hanem a sárga taxikra.és mit láthattok a bal fölsõ sarokban? naugye.és alul mmit ír?"Isten hozott londonban" a fordítás..nem tom ki találkozott londonban sárga taxikkal.az ismerõs arcokról és a jkármûvekrõl nem is besézlve...