pedig nem! nehogy már utóbbi 2 hétben nem rendeltek!!! 04.07. este 9kor adtam le rendelést, nem szophatom be!!
ne keltsd a hangulatot, elhatárolódok tőled :D
Ne számíts rá, szerintem te már csak a Május 6 -án érkező pakkból kapsz. Ezt a legnagyobb jószándékkal mondom, nehogy csalódás legyen a vége. Vedd meg boltban, buksz egy kis pénzt, majd legközelebb időben rendelsz, de legalább nem vársz még plusz minimum 1 hetet.
b+ még csak preorder, remélem holnap, lényeg, hogy jövő szerdáig itt legyen, mert ha nem akkor ünnep és az 4 nap O_O
Pár új kép (scanek)...meg se néztem mindet, csak találomra egy-kettőt..elég már az infóáradatból, magát a JÁTÉKOT AKAROM!!! :D
császtok remélem a gta4-ben is ütös zenék lesznek mint az elözöekben
A rockstar kidobja majd az uj midnight club-ot az szerintem legyalázza az NFS-t
Meghát különben is régi már, köztudottan fake...
viszont az a mocskos rilíz jöhetne már.. :D
Micsoda meggyozo? Ird le nekem melyik resze gyozott meg teged ?:D
ldavid#1854
már megint felrakta valaki ezt a szart?
ja, amúgy semmi köze a játékhoz
Foxhound1980#1838
Passzolomm. Über, Platinum ilyen téren nem nagyon szokott szórakozni. Sőt, a legfrissebb tendencia még elöbbi megjelenést is mutat mint a hivatalos...:D
Pedig de:), kedden 9:00 - 9:15 kor már a kezembe lesz, 9:40kor pedig már a gépbe:D
"Biztosra itt csak a hun boltokkal lehet számolni keddi átvételt."
Egy lyukas fillért nem adnék erre sem.
Foxhound1980#1834
Az is lehet, sőt szinte biztos. Nekem mondjuk épp ma jött angilából egy könyvem. 16-ai feladás... Biztosra itt csak a hun boltokkal lehet számolni keddi átvételt.
Game-től? Mert ők 1st class adják fel. És posta hétvégén is van, simán ideröppenthetik szombatra és kidobják hétfőn.
Ha pénteken adják fel, akkor szerintem inkább kedd-szerda. Legalábbis nekem a DVD-s csomagok mindig 3-4 nap alatt értek ide. Bár volt olyan, hogy hétfőn megrendeltem és szerdára itt volt, de az csak egyszer.
Elvileg csak 29.étől juthat hozzá a hazai júzer szóval kétlem.
nem akarlak kiábrándítani titeket, de nekem már volt pár rendelésem és egy se jött meg 5 nappal hamarabb :/ szóval péntekig kötelezően fel kell, hogy adják és akkor tuti a keddi nap
Még nem. Azonnal fogjátok tudni, hogy mikor postázzák, mert én kapok sms-t amikor levonják a pénzt és jelzem.