Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

új fake borító:
bazs1
az is igaz

GTA Advance sem volt csak GBA-ra...
bazs1
mert azt direkt PSPre csinálták (aztán PS2re is)

Balazs15
végülis lehet hogy nem lesz gta4 pc-n mivel a Liberty City Stories sem volt😞

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

SNAKE01
pff,az szerinted nextgen konzol?<#wilting>

psp-re lesz?
adam first
De itt korrupt módon az MS megbizniszelte a megjelenési idõpontot minek volt az az E3-as bejelentés szerinted,újabban nem az MS módszere a hazudozás a konzolvilágban.+A micronak most nagyobb jelentõsége van a konzolvilágban mint a sima boxnál+a sony nem támogatta a Rockstart(mert ugye a ps2 exkluzivitás sem egy pusziért történt)+a pécés játékok helyzete sem valami rózsás,kivétel MMORPG-k.+ A kiadók nem szeretetszolgálatok, nem fanboyok, nem fogják magukat egy platform felé elkötelezni ha az számukra nem profitáló: ezért lett az Assasin's Creed multiplatform, ezért (is) vette fontolóra a Capcom az õsPSgyökereket ápoló franchiseok áthajigálását és ezért röppent fel immáron másodszorra az MGS4 port lehetõsége (és késõbb cáfolata).

bazs1
" Calapuno
2003. júl. 05. 15:19 | privát | válasz erre | #74
Legfrissebb hírek szerint hivatalosan is bejelentették hogy a a GTA sorozat legújjab része, Grand Theft Auto: San Andreas PC-s verziója 2004 június elején kerül Amerikában a boltokba."

ennyit a hivatalos bejelentésekrõl...

adam first
Hát tényleg hisz ott a hivatalos sajtóközlemény.😄😄

bazs1
majd meglátjuk

adam first
Szerintem meg tudatlan vagy,hivatalos sajtóközlemény Ps3,X-box360 2007.10.16.,pécé még egyenlõre ismeretlen.

bazs1
szerintem megint az lesz a sorrend mint az SAnal
ps->pc->xbox

Én láttam egy pár képet egy angol nyelvû oldalon. Ott csomó indokot írtak hogy miért is lenne értelemsterû, ha Londonban játszódna a következõ game... Én már nagyon várom. És ami biztos az-az hogy egy nap fog kijönni Xbox 360-ra és ps3-ra is. Szerintem lesz pc-re is mert a Microsoft fizettett A Rockstar-nak, hogy ne késõbb jelenjen meg a következõ Gta Xboxra, és a Microsoftot valamilyen mértékben a Pc is érdekli...
ennél jóval nagyobb látogatottságú ameriakai oldalakon is nagyjából ez a helyzet (pl. itt),
mondjuk a konzolosok közül kevesebben is neteznek
update: lesznek exkluzív részek ps3-ra is de nem ugyanazok mint x360-ra
és azt valaki nem tudja hogy ezek az "epikus epizódok" mit takar?
Ugye el is olvastad, amit belinkeltél? NEM a GTA4 lesz Xbox 360 exkluzív, hanem a letölthetõ plusz tartalom.

Lehetõleg ne terjesszünk már hülyeségeket, ha van egy hír, akkor próbáljuk is meg értelmezni.

Papesz

TothLaci
De pedig a sajtótájékoztatón elhangzott. 😊
kamu

TothLaci
Fido4life
Loco, nekem az lesz az elsõ dolgom, amint kijött a PS3, hogy szerzek egy kalap pénzt, elsétálok egy boltba vele, és megveszem a saját példányom...😊 Én világ életemben inkább a konzolt pártoltam...

még ps2-re se
TothLaci
PC-re és Xbox360-ra is?😄
a legújabb a Vice City Stories lesz nem? 😄
bazs1
-igen
-ami a topik címe
-jövõre konzolra
-PS3 és Xbox

22Barna22
Hi all...Kérdés:
-Ez a legújabb GTA game amely még nem jött ki?
-Mi lesz a game címe?<#conf>
-Mikorra várható?
-Mely péatformokra fog elõször megjelenni.

. !Kérlek válaszoljatok! .

Tartsál, én inkább játszom majd vele.
Fido4life
Szerintem lesz, én még kitartok a véleményem mellet..

Palinko
ja,akkor nem csak fenyegetés min t a SA volt annakidején.nem létzik,hogy nem lesz gta stílusú game pc re 😞
Konzol exkluzív a GTA 4. A Microsoft csak az Xbox 360-as portot tudta kiharcolni.

Papesz

Palinko
aha és akkor gondolom 2008 pc mert én arra várnám...de köszi,legalább majd látok képeket...
De, teljesen pontos dátum, 2007 oct.16. PS3, XBOX360.
Palinko
és a megjelenésrõl még semmi konkrét info?
Fido4life
bocsánat, igaz ez "kissé" túlzás volt.. általában azért nem szoktam ilyen f*sz lenni..

Könnyen elképzelhetõ hogy kacsa, de a sok kiscsikót úgy tûnik még nem küldte anyuci bepakolni holnapra.

Ha értelmesen megkérdik, természetesen adom a közel se megbízható hírforrást ahol olvastam.
TothLaci
Ez kacsa féleség, 1997-ben fog játszódni nagy valószínûséggel. Aztán lehet, hogy a GTA 5 az már 2010-ben fog játszódni, de akkor már annyi lesz.
bazs1
ez hülyeség

Kultúrforumozó -.-
Fido4life
Ezt honnan faszból szoptad ?

De gáz, az összes rádióadó classic elõtaggal fog szerepelni, mert ugye a GTA4 a jövõben játszódik, jövõbeli zenéjük még nincs, uccu, az összes rádió slágerrádió lesz 😞

Hatvanas-hetvenes évekbeli GTA-t akarok, nem akarok a jövõbe' GTA-zni 😞
Hol írta meg a Guru??
Sõt, én is leírtam a #121-ben, de kiröhögtek.

Papesz

TothLaci
Amíg nincsen HIVATALOS INFO a Take-Two weboldalán, addig lehet reménykedni...
Fido4life
jó a PCGuru az PCGuru...

HIVATALOS INFO van az IGNen hogy NEM lesz PCre! sõt a PCGuru is megírta....

sigmavirus1
Valószínûleg lesz PC-re, de már PS3-on és X-en is eleget fognak kaszálni, hisz eddig is konzolon fogytak a legjobban...😄

Viva La Virus1!!!

Fido4life
ezdejójátéklesz

TothLaci
Szerintem is lesz PC-n, de 2008-nál elõbb biztos nem 😞