Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA Advance sem volt csak GBA-ra...
végülis lehet hogy nem lesz gta4 pc-n mivel a Liberty City Stories sem volt😞
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
psp-re lesz?
De itt korrupt módon az MS megbizniszelte a megjelenési idõpontot minek volt az az E3-as bejelentés szerinted,újabban nem az MS módszere a hazudozás a konzolvilágban.+A micronak most nagyobb jelentõsége van a konzolvilágban mint a sima boxnál+a sony nem támogatta a Rockstart(mert ugye a ps2 exkluzivitás sem egy pusziért történt)+a pécés játékok helyzete sem valami rózsás,kivétel MMORPG-k.+ A kiadók nem szeretetszolgálatok, nem fanboyok, nem fogják magukat egy platform felé elkötelezni ha az számukra nem profitáló: ezért lett az Assasin's Creed multiplatform, ezért (is) vette fontolóra a Capcom az õsPSgyökereket ápoló franchiseok áthajigálását és ezért röppent fel immáron másodszorra az MGS4 port lehetõsége (és késõbb cáfolata).
" Calapuno
2003. júl. 05. 15:19 | privát | válasz erre | #74
Legfrissebb hírek szerint hivatalosan is bejelentették hogy a a GTA sorozat legújjab része, Grand Theft Auto: San Andreas PC-s verziója 2004 június elején kerül Amerikában a boltokba."
ennyit a hivatalos bejelentésekrõl...
2003. júl. 05. 15:19 | privát | válasz erre | #74
Legfrissebb hírek szerint hivatalosan is bejelentették hogy a a GTA sorozat legújjab része, Grand Theft Auto: San Andreas PC-s verziója 2004 június elején kerül Amerikában a boltokba."
ennyit a hivatalos bejelentésekrõl...
Szerintem meg tudatlan vagy,hivatalos sajtóközlemény Ps3,X-box360 2007.10.16.,pécé még egyenlõre ismeretlen.
Én láttam egy pár képet egy angol nyelvû oldalon. Ott csomó indokot írtak hogy miért is lenne értelemsterû, ha Londonban játszódna a következõ game... Én már nagyon várom. És ami biztos az-az hogy egy nap fog kijönni Xbox 360-ra és ps3-ra is. Szerintem lesz pc-re is mert a Microsoft fizettett A Rockstar-nak, hogy ne késõbb jelenjen meg a következõ Gta Xboxra, és a Microsoftot valamilyen mértékben a Pc is érdekli...
ennél jóval nagyobb látogatottságú ameriakai oldalakon is nagyjából ez a helyzet (pl. itt),
mondjuk a konzolosok közül kevesebben is neteznek
mondjuk a konzolosok közül kevesebben is neteznek
update: lesznek exkluzív részek ps3-ra is de nem ugyanazok mint x360-ra
és azt valaki nem tudja hogy ezek az "epikus epizódok" mit takar?
Ugye el is olvastad, amit belinkeltél? NEM a GTA4 lesz Xbox 360 exkluzív, hanem a letölthetõ plusz tartalom.
Lehetõleg ne terjesszünk már hülyeségeket, ha van egy hír, akkor próbáljuk is meg értelmezni.
Lehetõleg ne terjesszünk már hülyeségeket, ha van egy hír, akkor próbáljuk is meg értelmezni.
Papesz
kamu
Loco, nekem az lesz az elsõ dolgom, amint kijött a PS3, hogy szerzek egy kalap pénzt, elsétálok egy boltba vele, és megveszem a saját példányom...😊 Én világ életemben inkább a konzolt pártoltam...
még ps2-re se
a legújabb a Vice City Stories lesz nem? 😄
Hi all...Kérdés:
-Ez a legújabb GTA game amely még nem jött ki?
-Mi lesz a game címe?<#conf>#conf>
-Mikorra várható?
-Mely péatformokra fog elõször megjelenni.
. !Kérlek válaszoljatok! .
-Ez a legújabb GTA game amely még nem jött ki?
-Mi lesz a game címe?<#conf>#conf>
-Mikorra várható?
-Mely péatformokra fog elõször megjelenni.
. !Kérlek válaszoljatok! .
Tartsál, én inkább játszom majd vele.
ja,akkor nem csak fenyegetés min t a SA volt annakidején.nem létzik,hogy nem lesz gta stílusú game pc re 😞
Konzol exkluzív a GTA 4. A Microsoft csak az Xbox 360-as portot tudta kiharcolni.
Papesz
De, teljesen pontos dátum, 2007 oct.16. PS3, XBOX360.
Könnyen elképzelhetõ hogy kacsa, de a sok kiscsikót úgy tûnik még nem küldte anyuci bepakolni holnapra.
Ha értelmesen megkérdik, természetesen adom a közel se megbízható hírforrást ahol olvastam.
Ha értelmesen megkérdik, természetesen adom a közel se megbízható hírforrást ahol olvastam.
Ez kacsa féleség, 1997-ben fog játszódni nagy valószínûséggel. Aztán lehet, hogy a GTA 5 az már 2010-ben fog játszódni, de akkor már annyi lesz.
Kultúrforumozó -.-
De gáz, az összes rádióadó classic elõtaggal fog szerepelni, mert ugye a GTA4 a jövõben játszódik, jövõbeli zenéjük még nincs, uccu, az összes rádió slágerrádió lesz 😞
Hatvanas-hetvenes évekbeli GTA-t akarok, nem akarok a jövõbe' GTA-zni 😞
Hatvanas-hetvenes évekbeli GTA-t akarok, nem akarok a jövõbe' GTA-zni 😞
Hol írta meg a Guru??
Sõt, én is leírtam a #121-ben, de kiröhögtek.
Papesz
HIVATALOS INFO van az IGNen hogy NEM lesz PCre! sõt a PCGuru is megírta....
Valószínûleg lesz PC-re, de már PS3-on és X-en is eleget fognak kaszálni, hisz eddig is konzolon fogytak a legjobban...😄
Viva La Virus1!!!