csak úgy mondom hiába húzza le, akkor is nyoma marad a játéknak...ja és már csak 6 nap! :)
Nforce lassú, ha kinn van black cats-en vagy sky-on akkor lehet örülni...
Hm hát jó...ha te mondod.. :D
Mondjuk itt ezen a chaten is azt írták, hogy amint meglesz a gamma, az első dolguk az lesz, hogy lehúzzák az ethernet kábelt.. :D Végülis mindegy..engem úgysem érint a dolog. :)
Hát zajnalak az események (magyarul özönlenek a fake infók...) eddig ennyi
:
unacceptable: GTA4 MULTI5 PAL XBOX360-Allstars confirmed...will be pred on scene channels in minutes..all-gta4.iso
<Gohan> GTA_IV_PAL_REPACK_XBOX360-iCON
Senkit nem banolhatnak emiatt. Ugyanis egy átlag usernek nem kell tudnia mikortól "szabad használni" a játékot. Ha eladják neki, akkor ő jóhiszeműen használhatja. Ilyen miatt nem lesz ban soha.
Így van, bár ez még nem jelent semmit...főleg hogy van olyan pletyka, hogy sniffel az MS meg a R*...hogy akinél meglátják 29-e előtt, azt bannolják a francba (bár ez eddig is így volt)...+ha meglenne, én is lehúznám a LIVE-ról a gépemet, nehogy meglássák :D Lehet páran így gondolkodnak, sőt.. hát de várunk...
mindenesetre úgy tűnik, hogy még egy bolt sem szegte meg az embargót,...legalább is a mycard szerint még mindig egyetlen egy játékos van aki játszott a GTA IV. -el az pedig Rockstar -os...szal, egyelőre semmi :/ AMI NEM BAJ!
Szerintem akkor már beszállok én is már :D Ez már tűrhetetlen.. :D
Foxhound1980#1880
Most szombaton meló. Jövő hét 7fő-kedd-szerda meló. Csüt május 1, péntek - már ledolgoztad, szombat vasárnap szünnap. Tehát jövő héten 3 munkanap lesz.
Foxhound1980#1868
Csak azt nem vágom mi a bánatért görcsöltök most, épp ennél a játéknál külföldi rendelésekkel mikor még a munkanapok is átlesznek variálva... teljesen lutri. Hány forintra jön ki GAME-től?
hát ha holnap semmi akkor ez, van, addig gt4-ezek
nem, itt kellene már tartani :) az zsír lenne és szinte tuti keddi játék :)
22/04/2008 14:38:24 Your order is currently being picked and packed.
22/04/2008 14:15:17 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
Funds will not be debited until your order is shipped.
22/04/2008 12:33:37 Your order is held for credit checking.
Order status log
22/04/2008 21:07:21 Your order is held for credit checking.
22/04/2008 21:07:03 Your order is waiting for authorisation and release for packing.
01/04/2008 11:03:48 Your order is currently held as a Preorder
Az egyik bízik benne, hogy "úgyis meglesz miért ne lenne"
A másik inkább alternatív verziót keres, a legrosszabbra készülve.
Nyilvánvaló, hogy melyikünk melyik típus :)
Ha most preorder a státuszod, ez azt jelenti, hogy SEMMIT nem indítottak még el a te példányoddal kapcsolatban, bármikor lemondhatod, nem tettek még keresztbe egy fűszálat sem.
Ha másoknak akik a megfelelő időben rendeltek már elindították a folyamatot már jelezték, neked meg nem, akkor nem tudom miért ringatod magad abba a hitbe, hogy minden fasza...