8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• mucsácsó
    Nah srácok...ez a játék valami KEGYETLEN...egyszerűen állkeresős...nem is tudom mikor éltem át utóljára egy játék után ilyen KATARZISt.. :D De most halál komolyan. Annyi biztos: BE-FOG-TOK-SZAR-NI! Ez hétszentség... :) Szerintem egyértelmű, hogy év játéka, már most 2 óra gamelés után.
    Nah akkor egy élménybeszámoló, kisebb-nagyobb spoilerekkel...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Tehát hihetelen, hogy mennyire überrészletes a játék...mész az utcán, telefonálnak..hallod amit beszél a telefonba az illető...akkor pl. parkban öreg papik locsolnak, söpörnek...esznek az utcán az emberek, várnak...akkor vannak ilyen nők, akiknek tele van a kezük szatyrokkal..és még sorolhatnám. Pl. volt ilyen, hogy megyek az úton, hallom amint bömböl a zene a verdában; egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy vmi szemetet dobott ki az ablakon :D Lestem ám... Aztán volt olyan is, hogy láttam, amint a rendőrök elkaptak egy gyilkost az utcán: a faszira fegyvert tartottak, majd betuszkolták a kocsiba, és elhúztak.. :D
    Nah és ugyebár van telefonod is. Erre kapsz SMS-t, felhív a barátnőd, vagy Roman, ha szarban van. Vagy esetleg ha el akarnak hívni bowlingozni/billiárdozni/strip clubba hívni, stb..., akkor felhívnak telón, s ott válaszhatsz, hogy elfogadod vagy sem. Tudsz rajta még csengőhangot is állítani.. :) Meg bármilyen számot hívni, pl 911...
    Én fel is hívtam, és a rendőröket hívtam ki...Niko elmondta, hogy melyik utcában van pontosan, majd a rendőrök pár mp múlva meg is érkeztek. Kiszáll egy kövér disznó...kérdi mi a probléma...Niko kussol :D Majd mondja a fakabát: ha volt is probléma, mostanra valószínűleg elhárult. Visszaszállt, és elviharzott. A járókelők sokkal élethűbben reagálnak mindenre...ha nekiütközöl valakinek a verdájának, akkor valószínűleg ki fog szállni pofázni neked...de az is lehet, hogy kiszed, és jól elintéz. :D Mellesleg az autók nagyon reálisan törnek/karcolódnak, és ha mondjuk belehajtasz egy épület falába, akkor ott így bereped a fal. :) Most így ennyi jutott eszembe...még nagyon az elején vagyok, de már most hihetetlen, hogy mennyire innoatív a játék. :) Azt már meg sem említem, hogy végig az az érzésed, hogy te egy kis szar vagy a városban, mert annyira gigantikus nagy hozzád képest..pedig még csak egy kis része van megnyitva ugyebár. :)
  • fanatifo
    Hát nemtudom lehet én vagyok a vak de hogy én semmiféle texturahibát nem látok az tuti!És jól ondja Daniel!Be fogtok szarni!Iszonyat jó
  • Kandurex
    jó kritika :))

azért várom a holnapi tartalmasabbat!
  • quack
    azért beszarás hogy a játékbeli tv-ben/neten milyen komoly tartalmak vannak, ilyen több 10perces műsorok, rajzfilmek mennek

a popupolás meg hangyafasznyi a mass effecthez képest szerintem
  • DanielT
    Ja, az a festékpaca effekt ami minden screenshoton rajta volt, az nem véletlen. Ingém is megvan. Tulajdonképpen a távoli tárgyak zsizsegését tünteti el, tehát egy kompromisszum megoldás, de a lehető legjobb.
  • Alwares
    Kétségtelen. És szerintem azokat is dobják akik offline játszottak korábban a játékkal. De ez a legtöbb mindennel így volt eddig. Halo 3 kivételes eset mert ott egy áruház tömegesen kezdte el korábban árusítani, ott azért maradt el a bann az egy héttel a megjelenés előtt játszok fejéről.
    No akkor várhatok még öt napot, úgysincs verbám... :D
  • TothLaci
    Nekem is tetszik a játék!
    De valami nagyon nem tetszik benne! Mégpedig a grafika. Sokszor annyira el van homályosítva az ingame, hogy majdhogynem fantázia világom kellett hozzá.

De a grafikát leszámítva nagyon jó lett, bár kissé Saint Rowos benyomása van, de jobb attól :)
    Sokkal reálisabbak a dolgok, de sok dolog természetesen megmaradt :)
  • Istencsászár
  • EmThor
    a rockstar bannolja akik korábban játszanak a játékkal?
    újabb xbox ban hullám?!
  • Istencsászár
  • DePreSsZYo
    :D:D::D
  • AntiHero
    no warez:P
  • DanielT
    Be. Fogtok. Szarni.

Ennyi.
  • DanielT
    Havernál vagyok, HDD-s gép, semmi zavaró grafikai hibát nem látok, jobb mint amire számítottam.
  • Ragnar360
    Jöhet holnap, de éjfél és 1 között még akkor :D ...most úgyis filmet nézek -.-
  • Ragnar360
    Na grat DT! (no harag)

és mivel neked van vinyód, azért kérdem, hogy mennyire volt neked akkor pop-up meg ilyenek?
  • Istencsászár
    mennyémá, most akarjuk!:)
  • EmThor
    gyors a posta :P
  • DanielT
    NINCS OPCIONÁLIS INSTALL

Mindenhol ahol ezt írták, azt összes többi infó bullshit, szar, kamu.

A játéktól meg leesett az állam. Bővebbet majd holnap.
  • DePreSsZYo
    nekem csak boxra tellett. kösszcsá^^
  • EmThor
    256-os memkarira elég nehéz :)
  • DePreSsZYo
    elvileg :S
  • AntiHero
    elvileg xbox360ra is.
  • EmThor
    ps3-ra lehet installálni, remélem fog segíeni!
  • Istencsászár
    Erre nekem tuti ráfog tenni mgé egy lapáttal a trágya dvd olvasó mert már kezd hülyülni...

Euro 2008azok nagyban, pörög, majd lelassul, majd lemegy alapjáratra ( ekkor az olvasó fejet a másik szobába is hallani:D, majd 1szercsak megáll és unreadable disc... meccs kellős közepén:) szar trágyadomb az egész, csak azért nem küldtem vissza mert jön a GTA4, s mert ezt jeleneg "csak" 10 esetből 2szer csinálja...

vicc
  • AntiHero
    ez sömmit nem jelent:)
  • edios
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    NEM akarok warezról beszélni itt, nyilván úgyis mindenki meg fogja venni eredetiben, DE elmondom, hogy milyen körülmények között észlelhető ez a megapopup:
    -Vadiúj Falcon gép, semmi moddolás
    -Verbatim DVD 2-2,4x-en pörkölve
  • Kandurex
    ezt a popup dolgot majd meglátjuk a gyári lemezeknél, egyékbént szerintem ha még is túlzásba van vive, lesz azonnal lázadás...pár millió megrendelő részéről és félpillanat alatt megjelenik egy letölthető tartalom címén "winchesterre telepítés"

nem aggódok.
  • ldavid
    csak azt a Rockstar Vancouver csinálta nem a North
    ________
    kíváncsi vagyok holnap délután mikor hazaérek "hányszáz" új hsz lesz xD
  • DJ Skyline
    van lehetőség arra azért hogy elmenjek és magam mentsek, vagy csak autosave van?
  • Örm
    A Bully is Rockstar játék és az is tele van ilyen textura hibákkal. Vagy rosszul tudom?
  • AntiHero
    NA ilyeneket szivesen olvasgatok:)
  • Istencsászár
    Végre egy normális értékelés itt a nagy kavalkádban.

POP up undormányt nem akarok!, Mass Effectben elég volt köszönöm szépen, de mivel annak nem volt gyors játékmenete igy elment, de ha nekem itt is olyan szintű lesz, vagyis olyan ahogy irod és a DVD nem képes olyan sebességgel kirakni a cuccokat akkor az nagyon nagy gond.
  • fanatifo
    Én nálam tökéletesen fut szal én eddig semmi hibát nem találtam....
  • edios
    Bővebben írok egy kicsit, hátha érdekel valakit:

A játék grafikája NAGYON szép. Gondolok itt a kocsik tükröződésére, fény- és árnyékeffektekre, depth of field is dolgozik rendesen. Régebbi GTA-khoz képest óriási nagy előrelépés, hogy nincs távolban köd, hanem blurrolt épületek vannak, amíg a szem ellát. Ez a dolog nagyban elősegíti a beleélést a játékba.

Fizika részletessége is figyelemreméltó, néztem kocsimban emberek mozgását, nagyon szépen reagáltak minden kanyarra, ütközésre. (Durvább ütközésnél ugye repülés van:) ) Továbbá nekimész az embereknek, fellököd őket, esetleg lépkedsz rajtuk, ez mind ki van dolgozva. Aztán lépcsőjárást is nagyjából most láttam először játékban, szépen van neki külön animáció, nem nagy dolog, de jó, hogy figyeltek ilyenre.

Időjárás változik, volt már köd, eső, verőfény, sötét, ezek is szépek.

Játékmenet tipikus GTA-s, ezen a ponton nemhiszem, hogy sok változás lesz, nem is kell bele. (Küldetések után autosave van, ez eddig úgy tudom nem volt, de ha igen, akkor is megspórol sok fölös utat, szóval hasznos.) Autólopás nagyjából maradt a régi, illetve részletesebb lett ez is, pl. parkoló kocsi ellopásánál még minigame is van.

Rádiókból megint sok van, lehet váltogatni, gta-s.

Egyetlen negatívum nekem továbbra is töltikézés, meg főleg a popup. Csak remélni merem, hogy ez valami warez-kapcsolatos dolog lehet, mivel tényleg zavaró, hogy beletaposok a gázba, és fél perc múlva half-life 1 textúrák lesznek, 1 perc után meg már objecteket se nagyon pakolja kifele. Most pl csináltam egy olyat, hogy motorral behajtottam egy lezárt területen, és utána töltötte be a sorompót..
  • ldavid
    napi 5-600 hsz-t szerintem senki sem ellenőrizne végig..
  • AntiHero
    22:22
  • Yoda001
    de, de a warez már most megy javában [nem, nem jávában, már aki érti]
  • Yoda001
    lehet hogy más nem rockstar fan és más szemmel nézi a játékot, vili?
  • Checkerboy
    Majd amikor megjelent, és mindenki játszott vele. Nem?