Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elvileg épp az hogy lenne, de még senki nem mondot róla semmit, és ez amúgysem ide tartozik..
zola2000
Elvileg nem lesz pc megjelenés.

A

Röfikapitány
Tudom!Ezt irtam én is!x360 ra is csak jövõre hát még pc-re!Bár a pc-s megjelenés kicsit sem érdekel.

Idén októberre teljesen biztosan nem lesz.

Papesz

Röfikapitány
😊 oktoberre😊 pc re😊 max 2008 oktoberébe!

Meg szerintem azt is elfelejtetted, hogy a konzolosoknak fogalmuk sincs a különféle modokról. Arról meg pláne nincs, hogy hogyan kell belerakni a játékba.

Papesz

Újsreek44
ó bazmek XD elfelejtettem hogy ez a szánándreászhoz van... ajj akko bocs XD

Ma van karácsony? igen.. vagy nem??:O ha nem tudod eldönteni, nézd meg ezt: www.isitchristmas.com

Újsreek44
mármint PC-re

Ma van karácsony? igen.. vagy nem??:O ha nem tudod eldönteni, nézd meg ezt: www.isitchristmas.com

Újsreek44
Még egy kérdésem lenne.. XD hogy ezt a modot, amit ideraktam linkbe, hogyan kell betenni a játékba???... http://www.thegtaplace.com/pafiledb.php?action=file&id=1807

Újsreek44
Köszi szépen!!!!!!!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#papakacsint>

Lara Snake
Helló!
Itt a kért "nóta"!

The Boggs - Arm In Arm

Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.

Újsreek44
http://youtube.com/watch?v=EOj-iWkcJPU&mode=related&search=
ennek a zenéje kell e!!!!!

Újsreek44
Valaki tudna ajánlani linket, ahol le lehet tölteni a GTA IV zenéjét??? mármint ami a trélerbe van... mindkettõbe.. most jelenleg nemtom hogy mind2be ugyan az van-e.... elõre is köszi..csácsá

Hopp ez nem ide akart menni!

Kb. mikorra lesz PC-n a game?? Október vagy márc.?

majd a konzolos megjelenés után eldõl, de erre tessék
Ez nem is fog kijönni PC-re?????

a játék elhalasztva, pontos dátum nincs, kb. jövõ április/május
3 teljesen új, a többi már magazinokban látható volt
Attila8805
Bár nem mindegyik új😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Laza
Nekem ez a real meret beallitas sokkal jobban bejon 😊
Bar nemelyk kep azert hagy nemi kivannivalot maga utan 😛

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Alwares
Oks értem, np.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

gabo91
a ps3 meg a sony csak egy példa volt...
#868 thx a bõ választ...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Fido4life
az

az a 8 hónap ami eddig is volt, valószínûleg most is benne van a szerzõdésben
a Take2-nak meg mostanában a szokásosnál is jobban kell a pénz, a PC-s verziót amellett is megéri majd nekik kiadni hogy azt többen másolják majd
Alwares
A Sonynak nem mindegy hogy kijön-e PC-re ha már van Xbox-on is? 😄

gabo91
Igaz az elõzõ részek megjelenési hireit nem igazán ismerem és nem követtem, de gta iv topikot rendszeressen olvastam. Én csak remélem hogy bejelentik és egyszer majd kiadják pc-re is. De erre sok esélyt nem látok.
Azért nem mert, ha kiadják ps3-ra akkor sok hasznuk nincs, rengeteg melo idõ kutatás fejlesztés stb és kicsi bevétel... ááá nem, ha kiadják ps3-ra akkor ott szerzõdést is kötnek a sony-val. Ez a sony-nak is kedvezõ mert joban viszik a konzoljaikat, és a R* -nak is több lessz a péze a szerzõdésbõl. (mégha fix összegrõl is van szó)
Ha aláirnak egy szerzõdést akkor az a minimum, hogy legyen már valami korlátozás valami csavar is benne... ez pedig az, hogy nem donbják ki pc-re (vagy csak egy jo ideig nem dobják ki)
Persze az is lehet, hogy hasonlo a dolog, és msot kidobják konzolra, bizva abban, hogy nagy játék ugyis rákattan a nép és ezért vesznek majd konzolt, ha meg nem válik be akkor lehet hgy kidobják pc-re. (de persze ahoz dolgozni is kell majd vele)
Meg aztán lehet, hogy pc-s eladásbol is jönne be elég sok lové, de ott jobban kárositják õket... és jobban járnak ha inkább másba fognak bele...
Én valahogy igy látom a dolgokat, persze lehet hogy egy f*szság amit irtam...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

mutasd már meg hol jelentették be
Laza
Es akkor most johet korusban, hogy huzas ezzel a temaval a PC-s topicba 😄
Mint ahogy onnan is uzik a konzolos beszolasokat 😛

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

gta4
x-box360 ps3
no pc (sajnos)
rockstar games bejelentése
nem támogatják tovább a pc-t.
Ne legyetek már gyerekek. A GTA IV be sincs jelentve PC-re.

Keressetek rá az alább linkelt oldalon azokra a játékokra, amiknek még nem publikus a megjelenési idõpontja. Nem furcsa senkinek, hogy azok is mind 2008 március 15-én jelennek meg?

Felesleges a hisztéria.

Papesz

tessék
csak egy osztrák shop, ez még semmit nem jelent
SötétBarom
Linkt. Addig kamu.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

PC-re 2008 Március 15-én jelenik meg. az egyik Amazon.com hoz hasonlo oldal elkotyogta.

Alwares
Hát szerintem lesz PC-re, majd egyszer... Anno a San Andreas se akart kijönni PC-re, azt mégis lett... Sõt ha a Halo példáját hozom fel. Bár szerintem a GTA esetében nem lesz ilyen szélsõséges a helyzet...

Fido4life

SNAKE01
mostani szar :-c

Fido4life
nooooooooo xbox... a mostani tökéletes, fõleg azzal a nagyon bölcs idézettel

Lizardman
hát szo mi szó, szebben néz ki a mostaninál 😊

nem kell egy original xbox-os banner? (exkluzív shot-tal a háttérben)
még egy darabig igen
Csakhogy minden platform konzol.

Papesz

a játék ugyanaz minden platformon..
Laza
Sirnak is folyamatosan, hogy konzollal kapcsolatos infokat irkalnak oda ... pedig mas ugysincs 😄

a PC-s topik feljebb van a kedvenceknél 😊

Laza
Erdekes, hogy ebbe a topicba a kutya sem ir, kozben a PC-s topic nagyjabol porog, pedig arrol megy egy elhintett szo sincs, hogy PC-re megjelenik 😊

A Take2 nem engedi kihagyni, mostanában igen kell nekik a pénz.
A DLC-k meg nem hiszem hogy a PC-s portolást lassítanák, ha minden igaz 150 körüli a fejlesztõ gárda, és mostanra már valószínûleg el is érték a 70%-ot. Szerintem azokon nem fognak olyan sokat dolgozni, bár még nem tudni mibõl fognak állni.
(küldetések tuti, talán új fegyver, jármû, vagy 1 kisebb sziget)
konkrét adatokat nem tudok, de ha jól emlékszem a pc-s verzió is dobogós volt az eladási listán, ami nem kis pénzt jelent. Kétlem hogy a Rockstar egy ilyen lehetõséget kihagyna. Ami valóban kérdéses az csúszás mértéke.

Ez oké, csak az elõzõ résznél nem fizetett 50 milliót a Rockstarnak a Microsoft, hogy X360 exkluzív letölthetõ tartalmakat csináljanak. Ez vélhetõen minden humán erõforrást elvesz a PC-s port elõl, hiszen valamikor ezeket is meg kell csinálni. Ráadásul az elsõt 2008 márciusára ígérik. Ezek a tények. Minden más csak találgatás. Viszont ha valaki logikusan gondolkodik, akkor be fogja látni, hogy egy seggel nehéz két (esetünkben három) lovat megülni.

Papesz