8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Checkerboy
    Bazz, te be vagy rúgva, vagy miaszar? Nem minden tökéletes, had kössünk már bele 1-2 dologba =P Kellemesen akarunk csalódni :D
  • Yoda001
    nem kellene egy házigazda?
  • Checkerboy
    Honnan tudjuk? Még meg se jelent :D
  • Ragnar360
    Kandurex: ennyi! egy csónakban evezünk :) hmmm és vajon ez a csónak meik vizen is van ? :DDDD nem nem a duna vizén :DDD

Szánik vagytok, már most kezdik fikázni a kocsik dőlését ÁÁÁ komolyan viccek vagytok...trailerbe is rohadtjó volt, semmi gond nem volt vele, de tinektek bass*a a csőrötöket, mert szoktatlan...Lehet, hogy furcsa, de NEM NEGATÍVUM..vili ?
  • JaSoN HuNTeR #2380
    ha ezekután megveszem eredetibe tudom folytatni a mentést?
  • marcinger
    Akkor csak írjuk ki nagy betűkkel, hogy nincs warez.
  • Yoda001
    csak ki ne rúgjanak sok GTA-zás miatt
  • Checkerboy
    REVIEW EMBER! :D
  • JaSoN HuNTeR #2376
    én már letöltöttem.Kiprobáltam.Eddig legjobb GTA...Hihetetlen jó.Én ma nem is alszok és holnap nem is mek melozni:)
  • Checkerboy
    Majd meglátjuk ^^
  • EmThor
    annyi belefér :)
  • Istencsászár
    Én ami veidót néztem ott 30al ment és ide oda dölt az egész amikor fordult:)
  • EmThor
    meg egy "bannoltak mert warezoltam" topikot...
  • Checkerboy
    Ebben egyetértek, addig, h olyan beszólások, h: "70% ÉLJEN, MAJD JÁTSZOK TI MEG NEM, BI-BI-BI", olyanok ne legyenek.

Inkább egy kis review jó lenne, talán több infó. Pl: Mobiltelefonról nem hallottam még sokat, pedig az elég különleges, nem?
  • marcinger
    Lehet nyitni kéne egy warez topikot.
  • Kandurex
    egyébként pont arra nem hallok egy rossz szót se, ami miatt a legtöbbet kapta a játék a negatív kritkát...a grafika...nocsak? még is csak sikerült odabassznia a Rockstar -nak? :)
  • EmThor
    na, erről beszéltem, lásd utóbbi 10-20 hozzászólás

kurvára el lehet menni warezolni máshova!
  • Checkerboy
    Háát...amikor 200-al beveszel egy kanyart, akkor nem dőlsz te is el egy kicsit az életben?

De sztem ez nem akkora hatalmas baj, ami elrontaná a játékot.
  • Kandurex
    mint látod kinek, hogy fut, általában jól, de, mint a mellékelt ábra mutatja sok számít, hogy a warez milyen körülmények között fut, lemez, drive, kíirás minősége stb. teljesen más kategória a gyári lemez, valamint ha még is vannak problémák, na bumm, ott egy patch és kész, nem hiszem, hogy a Rockstar ne lépne a problémák elébe...ne felejtsük el a játék még

! NEM . JELENT . MEG !
  • marcinger
    Az!:D:D
  • Istencsászár
    csak ne dölöngélne ennyire
  • Checkerboy
    Egyébként nekem tetszik a fizika...Az a baj, h a kocsi olyan mintha vmi tank lenne, vagy teherszállító hajó? Legalább érzed milyen nagy ütés amikor nekimész egy villanyoszlopnak, vagy amikor elütsz egy járókelőt..Nekem eddig mindig az volt a bajom más GTA-ban, h olyan könnyű volt a kocsi, ez most realisztikusabb.
  • Ragnar360
    Akkor sokan miért fikázzák ? Mind1 az lesz a legjobb, hogy GTA IV-et ugy ahogy van elfelejtem KEDDIG, mikoris várom a futárt... Aztán irok egy olyan élménybeszámolót, h mindenki beszophat(ja),szóval...

marci: ja az a nyomott fejű, amit mutattál ?:DDDD
  • marcinger
    Szolhatál volna elöbb is akkor nem veszek kutyát!
  • MoLc
    Mér lenne szar RLS ? Nálam tökéletesen fut.. semmi baj nincs vele.
  • Ragnar360
    Akkor is szar rls...

Szvsz, Kandur is megmondta, h szar lemezzel szar iróval ne várjon senki csodát...EREDETIBE KELL MEGVENNI, ott megy faszául, nem kell ilyenekkel foglalkozni...ha ott is igy fogja csinálni, én helybe lefialok.
  • Örm
    Az ABGX-en nincs jelezve, hogy NUKE lenne.
  • MoLc
    UNNUKE
  • AntiHero
    ?
  • Ragnar360
    HEHEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHEEEEEEEEEEHEHEHEHEHEHE :D

[ 7UNNUKE ] ~ [ Grand_Theft_Auto_IV_MULTI5_PAL_READNFO_XBOX360-iCON ] ~ [ no.game.partition.data.corruption_matches.1to1.retail_burn.on.better.media.before.false.nuking ]
  • Prince of Máté
    na itt sokan nem alszanak...
  • Ragnar360
    Nemáár!
    FOgadjunk, h én egyszer sem fogok panaszkodni popupra...komolyan megrémültem a hsz-edtől, de egyből az jutott eszembe, h a R* csak nem olyan hülye már, h igy kiadná a gamet. Meg tonnaszámra voltak előzetesek, és már rég meg mondták, hogy okés minden.
  • Attila8805
    Annyi eszed van amennyi látszik.
    Szerintem ezt egy másodpercig nem hitte el egy ember se szerntem jobban jársz ha mész vissza a homokozóba.
  • DJ Skyline
    megnéztem, vagy inkább csak belekukkantottam 1-2 videóba, a törés nagyon jó lett
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a taxiról lerepült a taxitábla, meg végre nem csak az ajtók, motorháztető, csomagtartó, stb sérül, hanem rendesen a kasztni minden része
    . a fizika meg szerintem nem olyan rossz így első ránézésre, furcsa, de nem tűnik vészesnek
  • edios
    Pozitív:
    - Nagyon-nagyon szép grafika, fizika, élethűség

Negatív:
    - Über popup enabled, néha a játékmenet rovására. (üldöztek, elmenekültem volna, semmibe beleütközök, szélvédőn kirepülök, rendőrök megölnek). Tehát szerintem itt inkább a vinyó nélküli játszás opcionális.
  • marcinger
    Ja. De már csak 5 rövid nap és mi is tolhatjuk, csak mi online.
  • Ragnar360
    Hát jah, de te utánna cak szónélkül kiléptél (nekem szóltál még előtte de akkoris :D)...nem sok kedvem volt hozzá, meg kevesen is voltunk, vmiért pangás van -.- NA VAJON MIÉRT ? Sok vérpisti nyomja offline :D
  • Kandurex
    nem tudom, nem vagy letiltva, vagy ilyesmi! :( mit ír hibának?
  • marcinger
    Legyen én is azt mondom. Akkor te is befejezted mára a gow-ot.
  • pc killer
    A warezról meg annyit, hogy jövő hónapban meg fogom venni a játékot EREDETIBEN. Csak ugye amíg nem árulják a boltban addig nehéz megvenni(és még a pénz sincs meg rá)