hát én gépfejlesztés helyett tuti konzolba fektetnék inkább
(de gitár + motorozás melett nincs már tőke sajnos)
régen a gamestarban irták hogy olyan játék, ami 100%-os, egyszerűen nincs. hát szerintem most megérkezett (vagy legalábbis közel áll a tökéletességhez, nemsok ilyen játék lesz a jövőben...10évente jönnek ilyen "messiások"..fel van adva a magas labda, ilyennek kell lennie egy "nextgen" játéknak, és most nemcsak a grafikán van a hangsúly ezesetben...hangok, sztori, környezet, szabadság(!),multiplayer, egyszerűen tökéletes)
Ragnar360#3149
Én is csak belenéztem, hamár hivatalos rev., de nem néztem sokáig, nem veszem el az élményt magamtól, hogy majd mikor ott lesz a kezembe a vaccsiúj joy és megteszem az első lépéseket, jönnek az élmények és szószerint elkap az eufória hatás, ugye mijen jó ? :DDD még spanglee-t se kell szívni :D
A videó alatt egy ismét ütős szám megy Kanye West-től Flashing Lights
Hát, sokszor zseniálisak, máskor meg segghülyék. Volt hogy megálltam egy kereszteződésben gyalog, és nem kerültek ki, ott álltak, amig el nem mentem, szót se szóltak.
Hát egy jó példa az AI-ra:
Pl az autósok néha az út egyik szélén vagy másik szélén vagy közepén mennek teljesen véletlenszerű.
Ha előzök és jön szembe valaki dudálok beljebb húzódik. Meg ilyenek.
Nagydög#3142
Figyelgettem ezt az effektet, de nem sikerult rajtakapnom.
ez engem is érdekelne, az előző részekben eléggé zavaró volt, hogy megyek, nincs előttem semmi, majd hátra nézek, aztán vissza előre, és bumm. meg mennyit javult az AI? gondolok itt most a forgalomra, SA-ban eléggé rossz volt.
mbz#3140
Co-op mód is van elvileg a játékban, de nem tom hol
vagy csak Multiba lehet?
mennyire tárolja a körülötted lévö dolgokat?itt is olyan ha 2x hátranézel már teljesen más jármü van mögötted?vagy pl befordul 1 verda sarkon mire odaérsz már nincs az utcában
zsolt2800#3138
Hol lehet ruhákat vásárolni, mert nekem egyenlőre csak az orosz ruha bolt van?
De ez elég off, legyen annyi elég, hogy egy 50k-s Falcon 360 - GTA4 bundle AJÁNDÉK.
A kérdés az milyen kaland és milyen versenyjátékokra gondol:)
partizan182#3133
Minőségi kalandjáték néhány kivételtől eltekintve PC-re sincs nagyon :( Pedig én is imádom a stílust.
Versenyjátékokból pedig nagyságrendekkel több van mint Pc-n.
De te tudod.
ez fordítva is igaz, hogy minden játék megjelenik konzolra (na jó, talán a StarCraft 2 nem) így még mindig jobban jársz
Ha van türelmed akkor várd ki a PC-s verziót :) (12+ hónap :S)
partizan182#3130
Van mindkét gép otthon (sőt wii is), úgyhogy ez nem szempont.
1ébként Ps3-mamat nem különösebben szeretem, csak a Planet Earth miatt vettem meg (meg majd FF13).
Az a baj, hogy csak a GTA miatt nem akarok konzolt venni. Egyelőre pedig más játék nem érdekel konzolon. Főleg kaland meg verseny játékokkal játszom, amik közül néhány meg sem jelenik konzolra, ellenben PC-re igen. Nem tudom mit tegyek.
Szerintem azt döntsd el hogy mikkel akarsz még játszani a GTA4-en kívül, és nézd meg a két rendszer exkluzív játékait.
Én azért döntöttem a PS3 mellett, mert majd jön még rá a GT5 meg MGS4, az X-en lévő exkluzív játékok annyira nem mozgatnak meg. Nameg ingyen lehet multizni is vele, nem kell fizetni mint a Live-ért.
partizan182#3127
Király, akkor egyértelmű 360 (ps3-nál ráadásul van egy rohadt nagy eltüntethetetlen overscan, meg a szikszaksziszt sem szeressem...)
Szerintem aki él és mozog pc-s az mind ittvan read only üzemmódban :) Én is reménykedek, de biztos vagyok benne hogy kijön majd pc-re is. Elvégre ők is pénzből élnek, és nem tehetik meg a homeplatformmal hogy nem adják ki.
partizan182#3124
Akkor tessék gyorsan fujfuj konzolt venni. Közepes videókártya áráért hozzádvágják.
Én még mindig azon töprengek, hogy Ps3-ra vagy 360-ra vegyem meg... (szebb grafó+split screen vs. Exclusive DLC+Live)
Asszem hasonló cipőben járunk. Kicsit irigylem aki már ezerrel tolja a gémet. Olvastam valaki már a 3. szigeten jár mi meg csak reménykedünk.
a szabadságszobor tetejére fellehet menni? és leenytőernyőzni egyet
Ez a legjobb topik ha mazohista pc-s vagy :o) A falat kaparom de végigolvasok minden hszt -.-
Ragnar360#3120
ennyi :) ...ennél jobban nem is lehetett volna megfogalmazni! Egy példa: ez kb. olyan mintha suliba van 15db 5-ösöd, meg 1 4-es, vagy 20 db 5-s és 1 1-es. :D
Kandurex: IGN valóban nagyon korrektül értékelte a játékot :), így ahogy leirtad.(Majd mindjárt átfutom én is.)
De lehet, dugd be az usb-t (pl pendrive, mp3) ha akarod rá is másolhatod, de nme muszály, csak lgyeen bedugva, amjd játék közben nyonmd meg a kontrolleren az "Xbox" gombot, ami középen van, majd ott ki tudod választani a zenét, Device és ott az Portable Device, vagy ilyesmi és emhet is... :)
Ragnar360#3118
huhuhuhuhúúúúúúú ááá ez ez ... miért néztem meg ehhh ...talán mert beraktad gif-be ?:D
Nekem két apró kérdésem lenne , amit már az előző GTAkban is kerestem és a Saint's Rowban is az az hogy lehet az autókkal indexelni?:) Tudom hülyeség de a többi autó indexel és néha jól esik csak úgy autókázni néha szabályosan de sehogy sem tudok indexelni. Valaki esetleg rájött hogy lehet-e? A másik az pedig a zenék...az előző gtakban a gépre lehetett tölteni pár mp3-at és aztán azt hallgatni a rádióban , esetleg itt nem lehet az X-re másolni esetleg egy pendrivra vagy mp3lejátszóra és azt bedugni az egyik usb-be és úgy hallgatni a zenéket?
Miért nem lehet visszaolvasni, kurvára nehéz lenne?
Kemuri#3111
Bocs a gyermeteg kérdésért. Hogy tudom csekkolni, hogy milyen drive van a gépemben? Magán a boxon nem találtam erre utaló dolgot, sem a setupjában. Köszi