Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Gondolod?😊 ûbernél?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ingame : http://uk.youtube.com/watch?v=lU_rgKmMpDA
Istencsászár
Mivel szerdán ZH-t írok, nemhiszem hogy 1-2 óránál több GTAzás lenne sajnos... 😞

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Én már hétfõben is bizakodok, ha nem is délelött de délután már szeretnám ha a gépben pörögne a cucc 😄

Kandurex
<#merges2><#duhos2>

nekem csak délután -este 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Passzolomm. Über, Platinum ilyen téren nem nagyon szokott szórakozni. Sõt, a legfrissebb tendencia még elöbbi megjelenést is mutat mint a hivatalos...😄

Istencsászár
Pedig de😊, kedden 9:00 - 9:15 kor már a kezembe lesz, 9:40kor pedig már a gépbe😄

DanielT
DanielT
"Biztosra itt csak a hun boltokkal lehet számolni keddi átvételt."

Egy lyukas fillért nem adnék erre sem.
Az is lehet, sõt szinte biztos. Nekem mondjuk épp ma jött angilából egy könyvem. 16-ai feladás... Biztosra itt csak a hun boltokkal lehet számolni keddi átvételt.

AntiHero
De nem tudom<#idiota> (megyek felgyújtom magam)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex
szerintem ütemezik a kiszállítást, feladják pl. holnap és ütemezik keddre,...futárszolgálatoknál ez megszokott

DanielT
Minden benne van a mondatban, értelmezd 😊
AntiHero
Ki küldte ki? mit?😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sephi
Nálam 28.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DanielT
Game-tõl? Mert õk 1st class adják fel. És posta hétvégén is van, simán ideröppenthetik szombatra és kidobják hétfõn.
cenobite
Ha pénteken adják fel, akkor szerintem inkább kedd-szerda. Legalábbis nekem a DVD-s csomagok mindig 3-4 nap alatt értek ide. Bár volt olyan, hogy hétfõn megrendeltem és szerdára itt volt, de az csak egyszer.

gamertag: kenobita

Istencsászár
Elvileg csak 29.étõl juthat hozzá a hazai júzer szóval kétlem.

Kandurex
nem akarlak kiábrándítani titeket, de nekem már volt pár rendelésem és egy se jött meg 5 nappal hamarabb :/ szóval péntekig kötelezõen fel kell, hogy adják és akkor tuti a keddi nap

DanielT
Még nem. Azonnal fogjátok tudni, hogy mikor postázzák, mert én kapok sms-t amikor levonják a pénzt és jelzem.
Viszont ha pénteken feladják akkor igencsak esélyes már hétfõn befutni.

cenobite
Megjött, megjött!!!

Ezekszerint postázzák?

gamertag: kenobita

DanielT
Ha nem jön meg délután 3 ig, megyek és veszek egyet a bótban.
Kandurex
akkor csúszik egy napot, na bumm...

(rituálisan kivégezné magát, ha nem kapná meg 29. -én <#idiota>)

DanielT
Rilíz napján. Nekem legalábbis mindig megjött, pedig péntekekre esett és szerdán adták fel. Most, hogy kedden jönne a cucc, ha nem adják fel pénteken akkor szívás van.
Istencsászár
Mikorra kapjátok?

DanielT
Csekkoljátok a maileteket. A Game kiküldte a megerõsítést. Aki nem kapott az felgyújthatja magát.
Nem idióták csak tudatlanok. 😊

Istencsászár
rabolják el az idegenek azt aki éjszaka fáradtan odamegy az 576ba és 18 igen tizennyolc ezer forintért megveszi a játékot ( +3 ezer forint haszon a többi bolthoz képest, nóóórmális?? ) bezáratnám az egész kócerájt, sok idióta barom állat odamegy vásárolni... ne mennyetek oda!! ne vegyetek ott semmit!

EmThor
576, mammut II, gta4, éjszakai nyitvatartás.

monnyuk én 04.07.-e után rendeltem elõ GAME-tõl a cuccot, remélem rendeltek még készletet, hogy ki tudjanak szolgálni!

legalább a forint erõs maradt!

Kandurex
annyira azért nem,..de igazán megvehetnéd, ez pont egy olyan játék ami megéri a pénzét

Checkerboy
-.- Akkor küldjek a térképrõl képet amit mindkettõhöz adtak? 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

EmThor
még mindig preorderben a cucc... amúgy meg kurvára unatkoztok.

Istencsászár
Elõrendelted?😄 nemtudom mennyit hoznak, de elõtte sztem csörögöj oda hogy hogy állnak a megrendelésekkel, mert elõször õket szogálják ki.

Kandurex
aham, szóval most elküldöd nekem ez utóbbi két játékot, amit egy ismerõsödtõl csakliztál el? 😊

oldalukon ott a címük
Akkor már 2-en vagyunk.
Checkerboy
Nem kamu! Ha kell, küldöm a képeket az eredeti GTA San Andreas és Vice Cityrõl 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Kandurex
kamú 😊

Checkerboy
Sephi, majd azért egy linket dobhatnál holnap. :p

na jó, szerintem megyek az überkonzolhoz 29. éjfélre! 😊

Náluk, ezt azért tegyük hozzá.

hol van az über?

pc killer
Hát ez qrva jó hír!!! Remélem, hogy tényleg igaz!<#hawaii><#eljen>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Checkerboy
Õ warezról beszél? 😮 JEEE!

Mélyen tisztellek benneteket, h megveszitek a játékot, és ezzel támogatjátok a játékipart.

Ne haragúdjatok rám, h én mégis töltök, de én korábban amikor nem volt elterjedve a net, annyi-annyi játékot vettem, és olyan sok pénzért, h egy életre kiérdemeltem azt, h töltsek 😄

Sokat vártunk rá, mégis eljött ez a pillanat.

Ez nagyon megható volt. 😄

MoLc
Erre kiváncsi leszek. Este vagy holnap LOL !

mikisanzi
Ergo, ennyit a 29 elötti értékesítésrõl.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

Sephi
En nem keresek. Nekem van egy ismerosom aki MSN-en non-stop tolja róla a rizsát. Tõle van az összes info.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Neszivass , en is unatkozhatok neha 😄DDDD

Amugy ez nem fake , az elso tuti informacio a dologrol :

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Epsilon
VIP Member

PostPosted: Tue, 22nd Apr 2008 15:29 Post subject:
X360 release is coming tonight/tomorrow. Depending on where you live. Smile
Still you should buy the game

Ez mar csak azert is igaz mert Epsilon az az ember aki a korai AC/Mass Effect komboert is felelos volt 😄

Sephi maga egy fakegyár. 😊