8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• amdrula
    "That top-level info will consist of one overall score on a 19-point scale that speaks to the overall quality of a game. That's 1.0 to 10.0 with half-step increments. Component scores, like graphics and sound, will no longer be a part of GameSpot's score. With fewer scores to choose from, our review team will be able to speak more definitively about games. By eliminating scores like 7.9, we're no longer able to say "this game is almost great, but not quite. Now our choices will be to say "yes, this is a great game" and give it an 8.0, or say "this game is good, but not great" and go with a 7.5."
  • amdrula
    Csakhogy a pontozáson változtattak kb fél éve, szal mielőtt beírsz valamit csekkold le...
    Top Games: Last 6 Months
  • KG21
    Ezt kipróbáltam, megint popuppolni kezdtek a textúrák utána. Szóval első futásnál nehezen tölti be őket, de miután járt az ember mindenfelé eltárolja a cachebe, és nem fordul elő többet a popup.
  • Checkerboy
    Szigorúan spoiler:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért van fent Niko társkereső oldalon, mert az lesz majd egy későbbi küldi, h egy buzival kell randizni, és megölni :P
  • TothLaci
    Ez jó kérdés. Kíváncsian várom a reptéres küldit.

PC-re még nincs időpont, remélem, azért lesz majd arra is. Szerintem 2009. májusában lehet esedékes (saját vélemény)

Egyébként eis zwei drei sikisiki ájes...
    Nagyon ott vannak a zenék is! Pedig nem is az én stílusom a legtöbbjük. Hivatalos oldalon a Vlados videóban lévő zene is elnyerte a tetszésemet, lehet, hogy még Niko is énekli azt :D

Júj de dúrva dolgokat találtam benne, nem hittem volna, hogy ilyen részletes lesz. Messenger Liven végig spoilereztem :D

R* sem kicsit pihentagyú...
    Valaki Nikot feltette a játékbeli internetre, egy társkereső oldalra, szexualitása természetesen homo, aztán jöttek az SMS-ek Romantól is, hogy tényleg férfibarátra lenne-e szüksége? xD

Játékbeli Michelle pedig jó csaj, kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e megcsalnom valamilyen szöszi csajjal.
  • JaSoN HuNTeR #3226
    max talán ha rendesek és kiadják akkor Oktober.Ha akkor nem adják ki akkor elvileg soha.De egy hónap múlva kiderül.
  • Soldiers
    vagy soha
  • Alwares
    Legjobb esetben ősz, vagy mostanhoz képest 1 év...
  • heringer
    Pc-re mikorra várható a game?
  • pc killer
    Ezt az olvassa el aki már játszik és járt a reptéren:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valaki írta, hogy a reptéren lehet helikoptert szerezni. Gondoltam kipróbálom, hogy milyen. Elmentem a reptérre és amikor behajtottam akkor egyből 4 csillagos körözést kaptam és helikoptert sem láttam.(mondjuk nem is néztem szét az egész reptéren mert a nyakamon voltak a zsaruk, de láttam pár üres helikopter helyet) Hogy lehet bejutni úgy, hogy ne kapjak körözést?
  • Sephi
    De akkor sem .5 -osovel van a potozas :D
  • Ragnar360
    Elég vicces ez a lista szerintem :)...azért a tony hawk akármennyire is jó... de ez már inkább poénos.
  • Kandurex
    legyünk már tekintettel azokra is akik megrendelték a játékot,..szóval minden apróságot tegyél spoiler -be, okés?
  • pc killer
    A 2. szigeten már van olyan ruhabolt ahol pl öltönyöket lehet venni.(Perserus talán a neve? Nem jut az eszembe pontsan)
  • Sephi
    Ja es :

All time

:D
  • Sephi
    Gta VC

Gta 3

Mielott beirsz valami azert csekkold le , hogy igaz e.

Bocs! Koszi szia!

• marcinger
    Akkor ms és szerintem kicserélik.
  • Denes888
    Hát pont az a baj, hogy ezt megcsináltam, és ez után is jelentkezett a baj. Selejtes hdd :D
  • Gabe18
    Nem,ott az egész géppel kell szenvednie...
  • amdrula
    Ha a GS GameSpot-ot jelent, akkor 9.6 tuti nem lesz, mert .5-önként adják a pontokat.
    Ha meg GameStar, akkor nem szóltam, mondjuk akkor nem is érdekel :D
  • D4nY
    Hi, Sztetek lesz másik ruhabolt ahol elegáns ruhákat tudok vásárolni majd?
  • KG21
    Ami újítás a játékmenetben nagyon tetszik, és végre ésszerű lett: Csak akkor lehet újrafestetni, ha nem látják a zsaruk, hogy behajtunk, és nem lesz azonnal kész, eltelik 3 óra. Régen ökörség volt, hogy 10 zsaruval a nyakunkban behajtottunk, aztán azonnal kijöttünk a szemük láttára és mintha mi sem történt volna elhajthattunk.
  • PENGEinno3d
    Sziasztok! Vki felrakná egy linkbe a játék térképét. Korábban volt fent pár szkennelt kép, de az nem annyira jó!
    Előre is köszi.
  • marcinger
    Akinek HDD-vel is később rakja ki a textúrákat az próbálja ezt:

XBOX 360 catch tisztítása
    A HDD-vel rendelkező XBOX tulajok számára az X360 egy egészen aranyos kis rejtett opciót tartalmaz.
    Bizonyára már elgondolkoztatok azon, hogy a 20GB-os HDD-n mért is nincs 20GB szabad hely, csak 13GB körül.
    A válasz a HDD partíció felosztásában keresendő. Az MS az XBOX 360 esetében is alkalmazta az XBOX-nál már jól bevált átmeneti tárolási módszert. Aminek a lényege, hogy a játékok a gyorsabb töltés érdekében átmeneti fájlokat másolnak ezen partíciókra.
    Ez egy áldás és csapás is egyben. Vegyük pl. az Oblivion esetét.
    A játék szépen és jól fut. HDD-t használó játékosok örömére a töltésidő egészen rövid. De mi van, ha már nagyon összekuszálódnak a fájlok? Többet tölt, mint DVD-ről!
    Másik eset pl. a PGR4 esete. Elég sokat játszottam vele és az utóbbi időkben sűrű akadozások mentek játék közben. Nos ennek is a fentebb írt dolog volt az oka. Vagy pl. ha egy magyarítást használva a játék mégsem lesz magyar. Ekkor ugyanis az átmeneti fájlokból olvas a program és nem a DVD-ről.

Mi a teendő ilyenkor?
    Irány a System fül, itt lépjetek be a Memory opcióba. Válaszátok ki a HDD-t és nyomd meg az Y gombot de ne nyomjatok semmi mást, csak üssétek be a következő rejtett gombkombinációt a gamepad-on:

X, X, LB, RB, X, X

Nem kell megijedni, nem a HDD-t formázzátok, csak a catch tárolót.
    Válasszátok a Yes választási lehetőséget. Pár perc és a problémák el vannak hárítva. Időszakosan ez a lépés megismételhető.
  • kuci06
    nah, már csak a popup miatt is érdemes lenne kiadni PC-re :D
    Ott aztán biztos nincs, nem kell a meghajtókkal szenvedni :P
  • pc killer
    A HDD miatt volt rossz? Ez érdekes. Egyébként nekem framerate gondjaim nincsenek(gondolom erre érted az akadást) csak popup.
  • Denes888
    MOst segítettek nekem, és kiedült, hogy nem a benq drive a szar, hanem a HDDnek van valami baja. Kivettem a hdd-t, és semmi akadás. SOkkal jobban megy nélküle, egyedül a házak betöltése hiányzik. MAjd valamit csinálunk a hddvel és aztán minden menni fog.
  • pc killer
    Ez a játék egyértelműen megérdemli a 10 pontot!
    csak az a qrva popup ne lenne...
  • Sephi
    Kivancsi vagyok , hogy a GS mennyit ad ra. En 9.6 -ra saccolok.
  • pc killer
    Pff... Nagyon remélem, hogy ez a BenQ drive-al a legszarabb dolog nem igaz. Ez most nagyon idegsít, hogy akinek újabb gépe van vagy javítani kellett és új drive-ot raktak bele az szív.(a hírek szerint ami remélem, hogy nem igaz) Remélem a HDD és az eredeti lemez megoldja a problémát.
  • Ragnar360
    AZ IGN 1999-ben adott utoljára 10/10-es értékelést játékra, akkor a Soul Calibur kapta ezt a megtiszteltetést, előtte egy évvel korábban (98) Legend of Zelda rész kapott szintén maximális pontszámot...

Azért szerintem ez nem semmi
  • KG21
    toshiba-samsung
  • AntiHero
    Az nincs is sztem..
  • morgomedve
    Hogy lehet fejleszteni a verekedést?
    idáig nem találtam edzőtermet
  • Sephi
    Owned :DDDD
  • tigeroo
    amugy van vmi "összehasonlítás" hogy mi a különbség a sima tv és hd tv képi világa között (játék közben)
  • pc killer
    BenQ driveod van?
  • JaSoN HuNTeR #3194
    nagyon sokat fiettem testvér;)
  • Mas7er
    Legyen már hétfő 23.59!!!
  • Darukezelő
    *fizettél

(Elnézést a két kommentért)