Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MoLc
Kiváncsi vagyok mikor kapja a NUKED jelzõt .

Kandurex
a 90k is sok...mond utánam: "50k -ért veszek Boxot és szarok a világra" 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
nem kicsit,..

Minstrel
hát idén én is eldöntöttem, hogy nem új gépem lesz 200-ért, hanem xboxom 90-ért 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

DanielT
Elkúrtad.
MoLc
És kijött HAHH ! 😄

mama2
könnyû mondani, most kaptam új gépet 200e-ért, nem hiszem hogy apámék most vennének nekem egy boxot.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Minstrel
francba nekem meg nincs flashelve xboxom 😄

vegyél boxot nemkell patchelni,videokari szaggat nem szaggat low high medium stb!Hidd el megéri
mama2
xbox emu nincs? Tudom láma kérdés, de olyan igazság talan hogy nincs pc-re<#rinya>.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Sephi
Nem ez a GBA0-s verzio 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

megjött gyerekek nforcon már kinnvan😊)))))))
Szted wtf? 😄

Ammellett kb 2 napja bepostolam a hírt. Shopto kapta meg elösször, N4G közölte.

mama2
De most akkor ez a boxos verzió?

Spoilerezhetted volna...kb 200-ra ugrott a szívverésem 😄

mama2
És nekem most nincs boxom a francba<#rinya>

Kandurex
a faxomba kijött...és tényleg van warezen a rohadt életbe!...basszus...igazán engedélyezhetné a take2, hogy nyissák meg a legális forrásokat is

Sephi
Grand Theft Auto IV (c) Rockstar *FULLDVD* *PAL* *READNFO* *MULTI5*

Nforce....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
<#wow3>

Tényleg szarul tolod, azt írja nem küldik ki 28. elõtt.

PSN: berghold

Kandurex
szarul tolom az angolt, de ebbõl csak a szokásos dumát vettem le, azaz, hogy aláírtak egy nyilatkozatot, vagyis amolyan szerzõdés jellegû dolgot a kiadóval, hogy nem árusítják 28. elõtt a játékot, viszont azzal semmit nem sértenek ha postára adják ütemezve, hisz alap, hogy aki mondjuk más országból rendel annak hamarabb fel kell adni, mint 28.

Na szal élvezzétek 😄

Minstrel
ah fúdejó, halott linkek 😄

DanielT
"Online retailers in the UK have signed an agreement which states that they won't be sending out GTA IV until April 28th at the earliest. Most retailers will be using Royal Mail First Class postage for this, so the likelihood is that your game will arrive on release day."

Na ha EU pakkokra is vonatkozik akkor beszoptuk.
ÉLVEZZETEK :

Most akkor mivan ? Lehet majd opcionálisan telepiteni v sem ?
Reggel van még nekem 😄

Na topik megy favba...szétnézek közbe neten, biztos találok vmi érdekes csemegét 😄

MoLc
Xbox 360 World Review GTA4 ---> 98% az se rossz 😊

MoLc
Hájjja egy pötttyet.<#vigyor3>

Na épp ezt a videót kerestem a napokban... Ez a vonaglás nagyon kész 😄D

MoLc
Kandurex
#1870 majd ha ilyet látsz akkor postázták 😊

cenobite
Szintén levonták. Postára mikor adják szerintetek? Vagy ez a levonás már azt jelenti, hogy ma/holnap postázzák?

gamertag: kenobita

DanielT
Ejj, de jó bankod van, jobban váltották mint nekem (OTP) 😊
FRe4k
Nekem is , 13371 Ft

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

DanielT
A Game.co.uk levonta a pénzt ebben a percben.
mikisanzi
Kedves ismerõs jön 30-án New Yorkból haza. Ami azt jelenti hogy ottani idõ szerint 29-én este hétkor körül indul. Megkértem ugorjon már be egy gamestop üzletbe vegyen egy SE változatot, ha tud (90 dolcsit megér). De biztos ami biztos megrendeltem tegnap este a HMW-nél 63 fontért. Amennyiben elõbb jelenik meg itthon akkor veszek egy standardot. Remélem lesz három példányom, na akkor majd itt meghirdetem a felesleget.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

Sephi
Blackcats lassú, ha kint les a abgx/ludibrian akkor lehet örülni...

Kandurex
csak úgy mondom hiába húzza le, akkor is nyoma marad a játéknak...ja és már csak 6 nap! 😊

Alwares
Nforce lassú, ha kinn van black cats-en vagy sky-on akkor lehet örülni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

mucsácsó
Hm hát jó...ha te mondod.. 😄
Mondjuk itt ezen a chaten is azt írták, hogy amint meglesz a gamma, az elsõ dolguk az lesz, hogy lehúzzák az ethernet kábelt.. 😄 Végülis mindegy..engem úgysem érint a dolog. 😊
majd ha az nforcon kinnlesz elhiszem
mucsácsó
Hát zajnalak az események (magyarul özönlenek a fake infók...) eddig ennyi
:

unacceptable: GTA4 MULTI5 PAL XBOX360-Allstars confirmed...will be pred on scene channels in minutes..all-gta4.iso

<Gohan> GTA_IV_PAL_REPACK_XBOX360-iCON
DanielT
Senkit nem banolhatnak emiatt. Ugyanis egy átlag usernek nem kell tudnia mikortól "szabad használni" a játékot. Ha eladják neki, akkor õ jóhiszemûen használhatja. Ilyen miatt nem lesz ban soha.
mucsácsó
Így van, bár ez még nem jelent semmit...fõleg hogy van olyan pletyka, hogy sniffel az MS meg a R*...hogy akinél meglátják 29-e elõtt, azt bannolják a francba (bár ez eddig is így volt)...+ha meglenne, én is lehúznám a LIVE-ról a gépemet, nehogy meglássák 😄 Lehet páran így gondolkodnak, sõt.. hát de várunk...
Kandurex
mindenesetre úgy tûnik, hogy még egy bolt sem szegte meg az embargót,...legalább is a mycard szerint még mindig egyetlen egy játékos van aki játszott a GTA IV. -el az pedig Rockstar -os...szal, egyelõre semmi :/ AMI NEM BAJ!

mucsácsó
Szerintem akkor már beszállok én is már 😄 Ez már tûrhetetlen.. 😄
😄